“Palestijnen” gebruiken citaat van Ban Ki-moon om terreur te rechtvaardigen

Screenshot_37

De secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon.

(Vertaling: E.J. Bron)

Precies hetgeen waar Israël bang voor was, is gebeurd: “Palestijnse” ambtenaren beroepen zich op de woorden van de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, om terroristisch geweld tegen Israël te rechtvaardigen.

De in Jeruzalem gevestigde woordvoerder van de Palestijnse Autoriteit, Rafat Ali, zei het afgelopen weekend dat de “bezetting” van de “Palestijnse natie” een “natuurlijke reactie” zou vereisen. Daarmee beriep hij zich rechtvaardigend op de gecoördineerde terroristische aanval van de drie “Palestijnen”, waarbij bij de Damascus-poort in Jeruzalem een 19-jarige Israëlische soldate gedood en twee andere soldaten gewond raakten.

Een week daarvoor had de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, op de actuele golf van Palestijnse terreuraanslagen gereageerd met de woorden “het ligt in de menselijke natuur om zich tegen bezetting te weren”. De Israëlische ambassadeur bij de VN, Danny Danon, richtte zich in een officiële brief tot Ban Ki-moon en riep hem op deze woorden terug te nemen.

Sinds wanneer is het de rol van de Verenigde Naties om rechtvaardigingen voor terreur te vinden? Sinds wanneer bestaan er bij de Verenigde Naties twee categorieën voor terreur en slachtoffers? Ik roep u op uw uitspraken terug te nemen en duidelijk te zeggen dat er geen rechtvaardiging bestaat voor het bloedvergieten van de Israëlische slachtoffers”, schreef Danon.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Palestijnen” gebruiken citaat van Ban Ki-moon om terreur te rechtvaardigen

 1. carthago zegt:

  De Verenigde Nazi’s!

  Like

 2. johan zegt:

  laat die idoot met een keppeltje op en een bord voor zijn harsses met de tekst mohammed is een pedofiel en stuur hem naar Mekka.

  Like

 3. Jan zegt:

  PA Official: “Do We Have To Hijack Your Planes & Destroy Your Airports Again?”

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Sinds wanneer bestaan er bij de Verenigde Naties twee categorieën voor terreur en slachtoffers…?” schreef Danon.

  Tamelijk naïef van Danon. Hij weet net zo goed als u en ik dat dat is sinds de OIC de belangrijkste lobbygroep in de VN is.

  Als die dwaas Ban-ki Moon z’n kop houdt, hoeft ie ook niks terug te nemen. Voorkomen is beter dan genezen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s