Twee dagen nadat links met geweld de rechtsstaat vernietigd heeft, beweert Spekman dat Wilders de democratie in gevaar brengt

Screenshot_31

Het democratie-lievende volk dat Spekman binnen wil halen.

(Door: “Fubar”)

Het optreden van Geert Wilders brengt democratie en rechtsstaat in gevaar. Dat zegt PvdA-voorzitter Hans Spekman vandaag in een interview met NRC. Wilders’ oproep om „in verzet” te komen tegen asielzoekerscentra en zijn voorspelling dat er in Nederland een „revolte” komt, halen volgens Spekman „de geest uit de fles”.

Je mot ook godverdomme wel lef hebben. Twee dagen nadat de inter-Nationaal-Socialisten met toestemming van Van der Laan met geweld mensenlevens in gevaar gebracht hebben en een democratische demonstratie onmogelijk gemaakt hebben. Met ronduit fascistische methoden mensen met een hen onwelgevallige mening het zwijgen hebben opgelegd.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Twee dagen nadat links met geweld de rechtsstaat vernietigd heeft, beweert Spekman dat Wilders de democratie in gevaar brengt

 1. Harry zegt:

  Eigenlijk kunnen we gerust ophouden op op die stomme rot socialisten te kankeren , ze zijn precies hetzelfde als moslims , te stom om te begrijpen dat ze zelf alle ellende veroorzaken .

  En als iemand dat dan aankaart , dan is DAT de boosdoener .
  Was dat in de middeleeuwen ook niet usance , dat de brenger van een slechte tijding dan maar afgemaakt werd , om het leed te verzachten ?
  Socialisten en moslims zitten blijkbaar nog steeds op dat niveau .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 10.21. uur. Precies de brenger van “slecht nieuws”, werd al in het oude Griekenland verdoemd. Toen een Griekse soldaat, kwam melden dat de troepen van de koning verslagen waren, werd hij “een kopje kleiner”, gemaakt. Spekman draait als socialist de zaak om. Maar dat doen socialisten altijd. De daders – de rode ss AFA bende) tot slachtoffer maken, en de slachtoffers ( de verontrustee burgers die met PEGIDA meeliepen) tot daders maken. Omdraaien van OORZAAK en GEVOLG. En Spekman maakt deel uit, van de kliek, die oorzaak waren van de moord op Pim Fortuyn!

   Like

 2. Jean zegt:

  Wie dergelijke krankzinnige gewelddadige smeerlapperij toch wil binnenhalen heeft kwade bedoelingen en moet dan ook heel snel totaal uitgeschakeld worden.
  Hoe? zal mij worst wezen als de vuiligheid maar uitgeschakeld wordt en samen met die barbaren verdreven wordt.
  Wie blijft dat links krapuul toch maar steunen in hun vernietigingsstrategie? Wie verdiend daar grof geld aan?
  De terroristen worden gepamperd en de eigen bevolking wordt onder de grond getrapt!!!
  Ik kan me geen zwaardere misdaad (buiten verkrachten en vermoorden) indenken.
  VERRAAD IS EEN ZEER ZWARE MISDAAD.

  Like

  • Japio zegt:

   Ik ben bang dat heel veel bedrijven er garen bij spinnen Jean. Er is volgens mij nog geen bedrijf die zich openlijk heeft uitgesproken over de gang van zaken rondom de asiel-wantoestanden. Er hebben teveel mensen belang bij deze barbaren instroom. En geld is belangrijker dan mensenlevens in deze.

   Like

   • hendrikush zegt:

    Bedrijven hebben alleen baat bij mohammedanen als ze hun omzet zien toenemen. Als werknemer zijn ze niet te plaatsen en te handhaven.
    Zestig procent is veroordeeld tot een levenslange uitkering.

    Like

 3. Japio zegt:

  Die Spekman is zo gek als een deur. Die wil die nar van een Samsom ook weer als voorman hebben. Juist die zakkenwassers heeft er voor gezorgd dat de partij van de arabieren ee zo slecht voor staat. Deze medeplichtigen moeten voor het gerecht gebracht worden en nooit meer een publieke functie krijgen. Een beetje Wilders de schud geven, ze hebben daar allemaal het iq van een visstick.

  Like

 4. Spekman zal het niet voorkomen. Niet één lid van het linkse kamp zal het voorkomen: Hoe duidelijker de bewijzen zich manifesteren,hoe hardnekkiger links blijkt weg te kijken, te volharden in haar mantra: Wilders moet weg, de islamkritiek moet weg, en hoe minder ze bereid zijn, nog ergens naar te luisteren.
  Het is precies de reflex, waarmee je vroeger te maken kreeg op het schoolplein: Mijn moeder beweerde in alle ernst: “Jij kunt immers goed uit je woorden komen: Zeg ze flink de waarheid en ze houden vanzelf op.”
  Bullshit! Bij verreweg de meesten werkte het zó: Als je iets tegen ze zei, waar ze in feite geen weerwoord op hadden, negeerden ze het eenvoudig, stopten desnoods demonstratief hun oren dicht en gingen ijskoud door met schelden en beledigen.
  Een andere “goeie raad” was: Geef geen antwoord, dan houdt het vanzelf op. Ook al niet waar: Als je niets terug zei, gingen ze evengoed door! Als robots, geprogrammeerd op schelden, beledigen en stigmatiseren, leek het wel!
  Nou, precies hetzelfde zie je thans bij links.
  Zij hebben de multikul tot hun stokpaardje uitverkoren en dat geven ze niet af. Hoogstwaarschijnlijk tegen beter weten in, maar ze bijten liever hun tong af, dan dat toe te geven; juist daarom moeten de elementen kapot gemaakt worden, die die realiteit aan de oppervlakte brengen: Wilders, de PVV en Pegida.
  En het is niet zo, dat de zwijgende meerderheid dat langzamerhand niet in de gaten heeft, dat heus wel, maar het punt is, dat Links met deze infantiele strijd door kan gaan, zolang de zwijgende meerderheid de ZWIJGENDE meerderheid blijft!
  De meelopers op het schoolplein waren óók die zwijgende meerderheid: Bang om zelf het mikpunt te worden, dus…..
  Dat ze op den duur zichzelf daarmee hadden, omdat op die manier één klein groepje de hele klas koeioneerde, dat gaven ze niet toe.
  Geloof me: De maatschappij is een afspiegeling van het schoolplein.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Heel mooie reactie!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 11.03. uur. Dat ben ik geheel met je eens, Theresa. Ik heb dezelfde ervaringen opgedaan in mijn middelbare schooltijd. Tevens valt te vermelden, dat het juist LINKS is, dat oproept tot geweld! Het was de “rode” hoofdcommissaris RIESSEN, die uitgedaagd door SAMSOM van de Partij van de Allahtonen, zei; ” Wilders moet gemold, en zijn kiezers gedeporteerd worden”. Zeg Speklap, vreet dat eens!

   Like

  • Ad de Koning zegt:

   Theresa, ik heb Spekman een mail gestuurd en ook die Groot Wassink, die spreker van Groen Links op de demonstratie van Pegida in Amsterdam. Hij noemde Pegida Nazi’s, ik heb gezegd dat het omgekeerde waar is en dat hij door zijn optreden juist een Nazi leek en door zijn toespraak de mensen ophitste. Ik schiet er niet veel mee op, alleen geeft het je voor jezelf toch een prettig gevoel.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Gelukkig hebben we Vetman met de Pvda zodat ze Nederland kunnen redden met behulp van de rapefugees.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Spekman, Spekman …… Pvd..wat? Pvd A? Iets van grootvaders tijd misschien?

  Like

 7. elisah zegt:

  Lekker de boel omdraaien, hoort toch ook bij psychopathie?

  Like

 8. Pieter zegt:

  Een paar weken geleden was Spekman in Buitenhof. Hij komt nog steeds niet verder dan zijn holle frases als : “geen mensen uitsluiten”, “vluchtelingen moeten natuurlijk wel geholpen worden”, “de kiezers weer terugwinnen” enz.
  Hij kwam erg obstinaat over en gaf op veel duidelijke vragen geen antwoord of lulde erom heen.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het linkse tuig, waaronder die klootzak van een dikke en vieze Hans Spekman, heeft een bepaalde les van bepaalde extreme linkse dictators zoals Vladimir Lenin, Lev Trotski en Jozef Stalin erg goed begrepen: het is namelijk véél leuker om je eigen volk te verloochenen en te verstoten en daarna buitenstaande volkeren tot vrienden te maken! Deze drie “heren” hebben na WO I het westen van Rusland (rond 1918) via een vredesverdrag dat in Brest-Litovsk werd gesloten met de Duitsers, waaronder de Baltische Staten, Oekraïne, Wit-Rusland en Finland, onafhankelijkheid gegeven en uitgeleverd aan Duitsland. daarbij schonken deze drie linkse zwijnen miljoenen tonnen grondstoffen, goederen en geld aan de Duitsers (grotendeels onder dwang) zodat deze Rusland niet verder binnen vielen! En Stalin deed tijden het beruchte pact van 1939-1941 precies hetzelfde met Adolf Hitler, zijn aartsvijand, terwijl zijn eigen volk gewoon van ellende kon creperen!
  Als Spekman vindt dat Geert Wilders zo gevaarlijk is voor de Nederlandse “democratie” dan gaat de eerstgenoemde toch gewoon een keertje op bezoek in Syrië of Irak om daar cadeautjes uit te delen aan leden van de ISIS waarbij hij hun liefde wil kopen om Wilders als een groot gevaar af te schilderen. Maar als Spekman het risico loopt door hen gruwelijk te worden omgebracht, gekleed in een oranje overall, dan moet meneer voor de poort van de hemel niet tegen Petrus gaan zeuren en zichzelf aanstellen omdat hij zijn ware vijanden tot vrienden wou maken en zijn vrienden tot zijn vijanden!

  Like

 10. De zogenaamde rechtsstaat is een bewezen farce en democratie bestaat niet in dit land; het is vals.
  daarnaast is de staat een illegale bezettingsmacht.

  Like

 11. Dicksy zegt:

  Dit is echt de eerste keer dat ik wil dat de geest uit de fles komt maar de kop in het zand steken is veel gemakkelijker dan een oplossing bedenken.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Aan het eind oppert Fubar de mogelijkheid dat rechts met gelijke munt gaat terugbetalen. Niet op dezelfde manier maar toch…..
  Het is slechts een kwestie van afwachten. Wees er van overtuigd dat in het rechtse kamp ook nagedacht wordt en mogelijk al voorbereidingen worden getroffen. De doelen worden geselecteerd. Mogelijke uitvoerders popelen om er op los te gaan. Er zal de door Van der Laan en Spekman VEROORZAAKTE revolte komen. Dan komt de voorspelling van Wilders uit. Het verzet groeit.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hans Spekman is een echte Nationaal Socialist, een echte doorgewinterde Bruinhemd !!
  Het wordt de hoogste tijd dat het fascisme voorgoed Nederland uit helpen, ze verhuizen maar naar hun moslimvriendjes !

  Like

 14. Edjan zegt:

  WOW!
  Wilders strikes back! En wel loeihard!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25170722/___Kogel_van_links_van_PvdA___.html
  Citaat: “,,Als die kogel van links komt dan weet heel Nederland dat aan de zijkant de letters PvdA staan geschreven”

  Het vieze krulstaarthondje Spekman krijgt een trap onder zijn verachtelijke reet! Nu kijken of hij bij de rechter gaat staan janken.

  Like

 15. Petecoole zegt:

  Nou meneer Wilders !!! ‘NU’ moet je het laten zien…
  Debat aanvragen en er ‘erg’ stevig in.

  Dit heeft al lang niet meer met Uw persoontje te maken..

  De elite is in paniek en loopt weg voor hun verantwoordelijkheid, die ze ten alle tijden in een democratie moeten tonen.. Je kunt ook verliezen…

  Ze gaan nu in het wilde weg lopen brullen..enkele dagen terug de PvdA-SP-GL in Amsterdam, tegen mensen die bezorgd zijn over het aantal criminelen dat door ‘links’ worden binnengehaalt of het Sinterklazen zijn.

  Nu weer ‘spekman’ die de boel gaat lopen optehitsen.

  Mensen worden het zat om bij het minste geringste weg gezet te worden als fascist en racist.
  U toch ook ??

  Rutte is de PM en die zal zijn ‘ploeg’ tot orde moeten roepen, maar daar is tie veel te schijterig voor en wil geen ruzie met zijn coalitiepartner.
  (en heeft nog steeds niet door dat Europa het niet gaat worden)

  Laat zien dat U de verantwoordelijkheid wel aankan en geef die linkse zakken een lesje democratie…

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Omdat niemand het over de kollum van Fubar heeft gehad, wil ik het doen.
  De waarheid in de vette kop van Spekman. Uitstekend verwoord etc.
  Een ding wil ik graag aanvullen. Fubar schrijft ergens dat hij Spekman wil vergeven.
  Klink mooi maar waar mee? Ik zou zeggen gewoon arsenicum, werkt prima.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s