VIDEO (Engelse ondertiteling): Interview met bejaarde vrouw in Hamburg over “migranten”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO (Engelse ondertiteling): Interview met bejaarde vrouw in Hamburg over “migranten”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Duidelijk dat deze vrouw een extreem rechtse racistische, fasciste is. Allemaal de schuld van Pegida, om niet te zeggen Wilders. Een gevaar voor de democratie. Toch, Schepman?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Fantastisch dat deze bejaarde vrouw zo goed het vluchtelingen issue verwoord. Hier in Nederland hoor en zie je niet anders dan de door de regering beoogde resultaat van een totaal omgedraaide situatie. 24 x 7 op Radio 1, in actualiteitenprogramma’s en hoort men via het NON-Journaal worden de zegeningen van de gewenste islamisering van Nederland opgedrongen. Het volk wordt m.i. rijp en psychologisch murw gemaakt voor deze beoogde situatie. Hier in Nederland worden interview’s gegeven welke van te voren zo zijn gemanipuleerd dat er géén lastige vragen gesteld mogen en kunnen worden, alsof je dat nog zou verwachten van de MSM journaille, bij deze lieden staan de neuzen wel allemaal in één richting. Las eens een artikel van Pamela Hemelrijk dat op de school voor de journalistiek ze allemaal zo links als een draaideur zijn en degene welke nog niet links waren werden onder de groepsdruk vanzelf links. Het socialisme zit ingebed en in de haarvaten van de maatschappij, partij ideologie wordt uit de kast gerukt voor campagne doeleinden vlak de voor verkiezingen. Het werkt wel deze parlementaire democratie sinds 1848, keer op keer trapt het electoraat weer in deze gore stinkende verkiezingsdrol…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat mij in het filmpje opviel, tijdens de eruptie van het islam- tuig dat kennelijk de hele dag niets te doen heeft… niet naar school hoeft etc., is het totale gebrek aan respect voor anderen en speciaal oudere mensen… Ongelofelijk.
   Verder de stupiditeit, de domheid het gebrek aan enige kennis en het stelselmatig ontkennen van de werkelijkheid.
   En dat loopt daar gesubsidieerd rond en terroriseert zo vaak en veel mogelijk de inwoners van Duitsland en andere staten in Europa.
   Hoog tijd dat in deze situatie verandering komt. Dat zal ook gebeuren want dit kan niet veel erger meer.
   Alleen de aanslagen ontbreken nog…

   Like

 3. Edjan zegt:

  Pittige oude dame. Luchtte eens goed haar hart en trok zich niets aan van moslim-kliertjes.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hier een kort interview met de verkeerde !

  Like

 5. Bas zegt:

  Na het zien van deze deze video is er verder geen tekst en uitleg meer nodig.
  Het is schering en inslag !

  Like

 6. Een zelfbewuste oudere dame! Weet duidelijk, waarover ze het heeft!
  Ik herken het type: In Neurenberg kwam je ze zo dertig jaar geleden ook veel tegen.
  Het islam en vluchtelingenprobleem was toen nog niet zo aan de orde, maar ze gingen bijvoorbeeld graag in discussie met linkse demonstranten op de Hauptmarkt en aan de Lorenzer Platz! En ze wísten van volhouden:
  Vaak was het vooral aan hen te danken, dat een discussie begon met zo’n 5 of zes man en een paar uur later eindigde met over de 100, ongelogen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor deze dame! Laat dat MERKEL STASIWIJF, dit eens zien! Maar dat interesseert deze MADAM, en haar RODE knechten van de SPD voor GEEN METER! En dat moslimschorum staat weer te trollen!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dat smerig moslimtuig staat nog te grijnzen ook. Ze weten dat dat wijf van een Merkel, voor het tuig is uit Noord-Afrika. Onze ouderen moeten het allemaal maar slikken! Vuile roden, groenen, en huichelaars van christen-democraten, JULLIE-SMEERLAPPEN- ZIJN HIERVOOR VERANTWOORDELIJK!!

  Like

 9. Treintrien zegt:

  Die journaliste moeten ze gelijk ontslaan.
  Als er vier van die hyenaatjes om je heen staan te draaien en je interview verstoren stuur je ze weg en geef je ze niet de kans om in te breken: laat stáán om dit er ook nog in te laten zitten bij uitzending.
  Als grote mensen praten moeten kinderen stil zijn toch?
  Of was dat vroeger?

  Like

 10. elisah zegt:

  Is deze mevrouw nog wel veilig thuis gekomen, of hebben die brutale snotapen haar opgewacht?

  Like

 11. Pieter zegt:

  Zulke moslimkliertjes zit Nederland ook vol mee. Gedrag van aandachtvragende ziekerds die nooit een opvoeding hebben gehad, moeder had thuis niets te vertellen en verpestte ze met snoepgoed, vader kon al helemaal niet opvoeden want was zelf ook verpest.
  En dan nog denken die kereltjes dat ze veel beter zijn dan wij omdat ze een pedo-profeet hadden.

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Respect voor die vrouw en die gasten zetten zich zelf te kakken. |En maar bluffen daar zijn ze goed in. Maar eens worden ze zelf oud en ik weet zeker zo als het nu gaat, krijgen die hufters nog minder respect dan voor een drol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s