VIDEO: Links in Canada is van plan om “vluchtelingen”kampen te bouwen op 7 Canadese militaire bases – de belastingbetalers zullen moskeeën en korans financieren

 

Vandaag heeft de nieuwe Canadese minister-president Justin Trudeau de Canadese strijdkrachten bevolen om de militaire operaties tegen de “Islamitische Staat” in Irak en Syrië te beëindigen.

Maar zijn nieuwe plannen zijn nog schokkender: de Liberals (socialisten) hebben plannen opgesteld om op zeven militaire bases door heel Canada heen meer dan 6.000 islamitische migranten langdurig te huisvesten.

Trudeau is van plan om onze militaire bases om te zetten in vluchtelingenkampen.

Uit documenten die The Rebel in handen heeft gekregen op grond van de wetten die recht geven op toegang tot informatie blijkt dat het ministerie van Nationale Defensie tientallen miljoenen dollars voor deze regeling heeft begroot. Daarbij is een enorm budget voor “religieuze steun” aan deze Syrische migranten inbegrepen, inclusief de aankoop van korans, islamitische gebedsmatten en handdoeken voor voetwassing. Het plan pleit ook voor de bouw van moskeeën of “aanbiddingscentra”, zoals die in de documenten worden genoemd.

Bron:
www.therebel.media

Vertaling inleiding:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Links in Canada is van plan om “vluchtelingen”kampen te bouwen op 7 Canadese militaire bases – de belastingbetalers zullen moskeeën en korans financieren

 1. Ricardo zegt:

  Je kan de berichten met waanzin allemaal niet meer volgen zeg! Zien ze dan niet wat voor Puinhoop al dat Islam volk in de Eu ervan maakt! Ongelofelijk overal moeten die vuile ratten ook komen! Fantastisch hoor! Nu ook al de Amerika’s naar de kloten helpen! Nog even en elk land ter wereld heeft minimaal 25% aan Islam in zijn land! Kom maar binnen met je knecht en we springen en we zingen , Mohammed is zo blij ……..

  Like

 2. Die Trudeau lijkt wel in de leer te zijn geweest in Zweden!
  Ik schrok me trouwens alweer rot: Hij blijkt weer verrassend sterk te lijken op Jesse Klaver!
  Wat ís dat toch met die linksen? Zodra je er even op let blijken zich overal uiterlijke gelijkenissen voor te doen!
  Zouden ze gemeenschappelijke genen hebben? Dat zou tevens die overeenkomstige hersenkronkels verklaren!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. ildiko zegt:

  zo te zien zijn alle linkse predikers elkaars spiegelbeelden.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is haast niet te geloven…! En opnieuw is het LINKS die deze waanzin waar gaat maken. De belastingbetalers hebben geen enkele inspraak wat er met hun afgenomen geld gebeurt. Hoeveel Canadese burgers staan er achter om korans e.d. te financieren? Is het trouwens in Canada toegestaan dat één bepaalde ‘religie’ overheidssteun krijgt, terwijl er scheiding is van kerk en staat?

  En dan liggen er ook nog plannen klaar voor de bouw van moskeeën en ‘aanbiddingscentra’….; hoe krijgt die idiote kerel het bedacht? Als hier geen enorme buidel met geld achter staat dan weet ik het niet meer.
  Ook de aanvallen op IS moeten onmiddellijk worden gestaakt……; het geeft mij het gevoel dat deze Trudeau een bekeerling is, of hij is voor zeer veel geld uit het Midden-Oosten omgekocht!
  Wie anders zou zoiets bevelen?

  Begint het mooie Canada nu ook al af te glijden? Zónde van dat prachtige land!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Cathja, je neemt mij de woorden uit de mond, dit dacht ik dus ook, of hij is met een moslima gehuwd, dat kan ook nog. Maar het wordt wel steeds angstiger, ik begrijp niet wat er met die lui aan de hand is…..

   Like

   • Drs.P. zegt:

    @Anneke,
    Waarschijnlijk moeten we aan mindcontrol denken, al die smerige labbekakken hebben hetzelfde debiele glimlachje van de “gutmensch”. Ook in NL kom je niet zomaar in de 2e labbekakkenkamer, daar wordt je voor geselecteerd, alles is van te voren bekokstoofd.

    Like

 5. Pieter zegt:

  Ik heb de petitie maar even getekend op http://www.RefugeePause.ca
  Of mijn stem uiteindelijk wordt geaccepteerd weet ik niet maar de Hollandse postcode werd wel geaccepteerd.

  Like

 6. wim zegt:

  Schokkend!

  Like

 7. Edjan zegt:

  Melkmuilen. Nooit buiten geweest, door hun netwerk naar voren geschoven. Waarschijnlijk mede omdat de melkmuil binnen dat netwerk niet al te slim en niet al te sterk is, zodat ze hem kunnen blijven manipuleren.
  Lijkt op Holland in de regententijd waar ambten erfelijk waren of gekocht werden. Op je zesde kon je al directeur van de post oid. worden. Verjaardagscadeautje! In Rome ging het ook zo. Ambtenaren hielden de zaak dan draaiend.

  Maar in Canada hebben ze toch echt op hem gestemd en niet zo’n beetje: ik herinner me dat hij in zijn eentje meer dan 50% van de stemmen had. Zo’n melkmuil kan binnen 5 jaar een land totaal afbreken omdat hij zijn kinderfantasieën (of de wens van zijn netwerk) ten uitvoer brengt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Canadezen leven net als Zweden in een waanwereld. Ze zijn zo week geworden.
   Laatste oorlog in de 18e eeuw…Tel uit je winst.
   Bijzonder groot land en overal waaien de bossen schaamhaar om je oren.

   Like

 8. johan zegt:

  Justin Trudeau wat hij doet verdiend een pluim als hij alle moslims en de linkse neo fascisten uit Nederland ook voorziet van onderdak, steek ik hoogst persoonlijk een bos struisvogel veren in zijn reet.

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  De Canadezen zullen nog heel lang spijt hebben dat ze deze socialistische randdebiel tot premier gekozen hebben.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Dit artikel riep eerst zwaar onchristelijke sentimenten en intenties in mij op, die ik verder niet wil verduidelijken.
  Wat deze geschifte collaborateur zijn land en volk aandoet staat gelijk aan landverraad,
  En wat er met landverraders behoort te gebeuren….

  Ik waarschuw al jaren tegen het gevaar dat er in het linkse denken schuilt, omdat het zich steeds met krachten verbindt die voor een gezonde samenleving dodelijk kunnen uitpakken.
  De verklaring voor het talent voor het maken van foute keuzes schuilt in het onvolwassen karakter, dat een onderdeel van links denken blijkt te zijn.

  Ik zal dat instabiele karakter van links proberen te verduidelijken.
  Het koesteren van grootse idealen is een kenmerk van jeugdig denken: de wereld moet verbeterd worden en die verbetering bereik je door een NIEUWE ordening in die wereld aan te brengen. Dat het najagen van grootse plannen doorgaans illusoir blijkt te zijn[ er is namelijk werkelijk niets nieuws onder de zon!] wil er bij de jeugdige geest nog niet in.
  Een volwassen geworden geest matigt de drang tot het najagen van utopieën en bewaart de verworvenheden die men inmiddels heeft bereikt.

  In een geest die niet los kan komen uit de jeugdjaren kan men de betrekkelijkheid van de idealen niet inzien en dus blijft blijft de drang tot het scheppen van iets totaal nieuws onverminderd doorgaan.
  En dat is nu precies wat wij in links zien gebeuren en telkens duiken er in de linkse hoek jeugdige fanatiekelingen op de fakkel van de hoopvolle verwachting met donder en geweld willen blijven dragen. De beruchte Antifascisten zijn daar een voorbeeld van.
  Het percentage gezond verstand is doorgaans te verwaarlozen, maar dat wordt gecompenseerd door tomeloze inzet en ideologisch, sektarisch fanatisme .

  In het linkse denken is men steeds op zoek naar nieuwe doelgroepen en iedere groep die zich succesvol als gediscrimineerd en onbegrepen kan presenteren mag rekenen op linkse toewijding..

  De verlate puber die nu in Canada de lakens uitdeelt wil aantonen dat de miskende islam best geïntegreerd kan worden in de Canadese cultuur.
  Hij is zo vervuld van die grootse gedachte dat hij niet kan of wil inzien dat hij de doodsvijanden van zijn eigen land en volk aan zijn borst koestert.
  De man richt zijn land absoluut te gronde.

  Eerlijk gezegd ben ik verbijsterd dat hij deze verbroederingsplannen in zo’n korte tijd al openbaar maakt en ze wil uitvoeren ook nog.

  Een land als Canada met een reputatie als het gaat om nuchter en redelijk bestuur, behoort nu het enige juiste te doen: de man arresteren, uit zijn ambt zetten en laten terecht staan wegens land verraad.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V: 16.06. uur. Zo is het Henk.

  Like

 12. mijn-idee zegt:

  https://www.facebook.com/tarekfatah?fref=ts

  Voor iedereen die een beetje hoop wil hebben zou deze meneer eens een poosje moeten volgen.
  Zijn Indiase filmpjes en berichten kan ik uiteraard niet volgen… maar een kritische moslim…met zelfspot en humor en hier en daar cynisme…. ? Ja het kan
  Ik hou van die man…een Canadees

  Like

 13. Republikein zegt:

  Komt er nog een elfstedentocht?

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Dacht niet dat het mogelijk was maar Canda heeft Zweden ruimschoots overtroffen. Pssst Trudeau, waarom zet u de vluchtelingen niet meteen achter de lanceerknoppen?

  Like

 15. Jan zegt:

  Communist Trudeau nu al in de problemen: het geld van de ander is op

  Canada’s Socialist Leader Has Already Run Out Of Other Peoples Money…
  The National Bank says the country’s fading economic prospects could put the federal government on track to run $90 billion in deficits over the Liberals’ four-year mandate.
  In a report, the bank predicts the public books will sink deeper into the red due to the combination of a weakened economy and Liberal promises of billions in fiscal stimulus.

  http://cnews.canoe.com/CNEWS/Canada/2016/02/10/22602474.html

  Like

 16. Jan zegt:

  Liberals lied to Canadians — and to the “refugees” they promised to help

  Like

 17. Jan zegt:

  Het totalitaire Canada:

  Hear the joke that might cost comedian Mike Ward $180,000

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s