‘Vluchtelingen zet je toch niet bij jonge meiden?’

Screenshot_40

(Door: Julia Broos)

Onder een groep ouders is onrust ontstaan over de komst van “vluchtelingen” in het schoolgebouw van het Aloysius College in Benoordenhout. Ze vrezen voor de veiligheid van hun tienerdochters.

In het pand komen vanaf deze zomer dertig “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning (statushouders) wonen. Tegelijkertijd verhuizen 800 leerlingen van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum (VCL) naar datzelfde gebouw. Zij zullen daar een kleine twee jaar les krijgen, totdat de nieuwbouw op hun huidige locatie klaar is.

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘Vluchtelingen zet je toch niet bij jonge meiden?’

 1. Driek zegt:

  Een bezorgde vader die niets tegen vluchtelingen heeft, integendeel, hij heeft ze in zijn achtertuin, zegt: ,,Voor de duidelijkheid: ik heb niets tegen vluchtelingen,” zegt een bezorgde vader van een 15-jarige dochter. ,,Ze komen ook in mijn achtertuin aan de Scheveningseweg te wonen en dat vind ik prima. Maar ik snap níet dat je mannen met trauma’s en met een andere seksuele moraal plaatst tussen honderden jonge meiden. Dat is de kat op het spek binden.”

  Nu, bezorgde vader, in plaats dat u duidelijk u mening geeft over dat schorremorrie in u achtertuin, gaat u nog slijmen ook. Tjonge tjonge, en maar vol blijven houden dat het mannen zijn met oorlogstrauma’s. Wat een simpele man bent u. De kat op het spek binden? ik zou bijna wensen dat uw dochter het eerste slachtoffer is van aanranding, misschien gaan dan uw ogen eindelijk een keertje open! Die mannen moeten regelrecht teruggestuurd worden naar het land van herkomst.

  Like

  • Driek, ik snap volkomen je aversie tegen dat slappe gelul van die vader, maar daar kan dat arme kind toch echt niets aan doen, hoor!
   Dan kun je nog beter wensen, dat hij op de één of andere manier zelf het slachtoffer wordt van die creaturen, maar liever niet ten koste van iemand anders -zijn dochter.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Driek zegt:

    Theresa zegt: Driek, ik snap volkomen je aversie tegen dat slappe gelul van die vader, maar daar kan dat arme kind toch echt niets aan doen, hoor!

    Ja, Theresa, je hebt gelijk, maar mijn tomeloze woede over die domme vader deed mij deze onredelijke zin neerschrijven. Natuurlijk kan die arme dochter er ook niks aan doen.

    Like

  • elisah zegt:

   Als die gasten bij zijn achtertuin wonen, mag hij wel oppassen met zijn dochter en vrouw. Leuk als ze in de zomer lekker luchtig gekleed buiten zitten en in de bosjes zitten de rapie – rapie vogels …….wat ruist er door het struikgewas.

   Like

 2. ISIS-leider als asielzoeker in Duitsland; verantwoordelijk voor dood van tientallen mensen

  Duitsland, februari 2016

  In AZC Sankt Johann nabij Mainz is een ISIS leider gearresteerd. De man die ‘Bassam’ wordt genoemd was ISIS-gevechtsleider in Oost-Syrië.

  Foto’s op Bassams mobiel
  Bassam hoorde oorspronkelijk bij de ‘gematigde’ strijders die werden gefinancierd door de VS. Maar zoals velen van hen stapte hij eerst over naar Al-Nusra en toen naar ISIS.
  Volgens diverse getuigen is Bassam verantwoordelijk voor de moord op tientallen mensen in de omgeving van Deir al-Zor. Zijn broer is actief als ‘rechter’ bij een sharia-hof. Vorige zomer werd Bassam bij Aleppo aangehouden met duizenden dollars op zak.
  Toen Bassam als asielzoeker in Duitsland aankwam werd hij via zijn sim card getraceerd door Der Spiegel. Op zijn mobiel stonden foto’s van ISIS acties in Syrië en van een ISIS executie waarbij slachtoffers levend werden verbrand.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6348

  Like

 3. elisah zegt:

  De gierende gek die dat beslist heeft moet in een dwangbuis afgevoerd worden en een gedwongen spoed-lobotomie ondergaan.
  De ouders van de meisjes kunnen misschien nog snel hun school wisselen, zodra het leerlingenaantal sterk achteruit gaat, zullen ze zich wel bedenken.

  Like

 4. Johan zegt:

  Zet die neuknegers maar in het kolenhok en gooi vervolgens de sleutel maar weg.

  Like

 5. Ze zijn hier echt helemaal van de pot gerukt! Het lijkt wel of dit bewust wordt gecreëerd! Ik zou iedere ouder van deze leerlingen ernstig aanraden hun kinderen (en vooral hun dochters) van school te nemen!

  Like

 6. hans zegt:

  Het wordt ook bewust gecreëerd! Sociale engineering en wij (de Europese bevolking) zijn het proefkonijn.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het stemt tot droefenis te zien wat er met mijn Alma Mater gebeurt. Het Aloysius College, eens een van de beste middelbare scholen in Den Haag en omstreken, verworden tot en broedplaats van terreurcellen. De ziende blindheid van de dwazen die hier de beslissingen nemen leidde er tot overmaat van ramp ook nog eens toe dit onder één dak te doen met een school, waar komende zomer veel jonge meisjes in, althans volgens de moslim inzichten, hoeren-outfit zullen rondlopen.

  Hoe gewetenloos en hoe dom moet je zijn, om deze opgroeiende kinderen ten prooi te laten vallen aan mannen, die absoluut geen respect voor vrouwen en/of meisjes hebben. Die zijn in de ogen van moslims betekenisloos en dienen uitsluitend voor het gemak en het sexuele gerief van mannen.

  Tot voor kort zei ik altijd met enige trots dat ik op het AC had gezeten. De trots is omgeslagen in schaamte. Van het huidige AC moet ik me, zij het met tegenzin, distantiëren. Het is mijn school niet meer.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik zou aan die ouders eerst eens de vraag stellen: op welke partij heeft U gestemd de laatste keer? Wedden dat dit stomme kiesvolk dan aangeeft, dat ze op de gevestigde politieke elite, en de RODEN hebben gestemd. Tja, dan moet je dus nu niet mauwen, maar ga je beklagen bij onze nationale pinokkio Rutte en zijn boevenbende/kabinet! Eigen schuld, dikke bult!

  Like

 9. Jade zegt:

  Beste bezorgde vader, als ik u was ging ik meteen verhuizen,
  en haalde ik mijn dochter per direct van school.
  Dit zijn namelijk geen echte vluchtelingen, maar het betreft
  hier een moslim-invasie. Maak van uw kind a.u.b. geen prooi.

  Like

 10. trebor2110 zegt:

  Iets van de kat en het spek

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Wat zou er gebeuren als ze in Den Haag, de hele tweede kamer (behalve Wilders, want die is wijs genoeg) voor een dag opsluiten in een bioscoopzaal, met een groot gedeelte van het allerlei in keuze van asielzoekers die hier al zitten (Eritreëers, Irakezen, Syriërs, Noord-Afrikanen, Marokkanen, en God weet waar ze vandaan komen, maar dat ze overwegend moslim zijn, dat is duidelijk) en dan die hele dag filmpjes draaien die nu rolleren op het internet van alle mistanden die hun soort volk (al hebben ze het zelf misschien niet gedaan) in alle landen binnen de Europese Unie en hun thuislanden hebben gepleegd zoals verkrachtingen, sodomie, pedofilie, moorden, diefstallen, aanrandingen en ga maar door?
  En die hele dag krijgen ze niets anders dan een glaasje water en een droog beschuitje (anders moeten ze te vaak naar de wc). Ze mogen niets zeggen tegen elkaar, géén woord, alleen maar kijken en luisteren naar de filmpjes. Binnen in de zaal wordt een documentaire hiervan gemaakt (wat later natuurlijk weer gaat rolleren op het internet) en als de dag erop zit, dan wordt er buiten de zaal nog een groepsfoto gemaakt als herinnering. Met Mark Rutte als breed lachend middelpunt omringd door sexy moslim vrouwen in boerka’s (bestaan die eigenlijk wel?), die de dag erna in alle kranten wordt gepubliceerd, samen met een artikel dat de naam draagt: ‘VLUCHTE(N)LINGEN KAN NIET MEER!’

  Zouden dan de kleppen van de ogen vallen en de grenzen echt gesloten worden? Ik denk het niet… ijdele hoop….zucht.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Een vreemde beslissing om in deze school asielzoekers te huisvesten, en dan ook nog eens van die testosteronbommen, die zich de hele dag stierlijk lopen te vervelen, en bij het zien van zoveel ‘loslopende jonge meiden’ uiteraard helemáál de kriebels krijgen….!
  On-ver-ant-woord gewoon!
  Ik vrees dat wanneer er echt een meisje wordt aangerand, dit in de doofpot wordt gestopt, en als dat niet lukt, er wel zo’n draai aan gegeven gaat worden, dat het net lijkt alsof het meisje het heeft uitgelokt (door haar zedeloze gedrag en kleding).

  Ik mag hopen dat men op het genomen besluit terugkomt, en de asielzoekers ver weg van een school gaan opvangen. Daarbij is het van belang dat de ouders uit de anonimiteit treden, en gewoon klip en klaar zeggen dat ze DIT niet pikken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s