AUDIO-VIDEO Geert Wilders: “Als de kogel komt, staat er PvdA op de zijkant geschreven.”

 

Wilders: ‘Als de kogel komt, staat er PvdA op de zijkant geschreven’. Als de kogel van links komt, dan weet heel Nederland dat aan de zijkant ‘PvdA’ staat geschreven. Zegt een woedende PVV-leider Geert Wilders tegen BNR. Wilders is zo boos omdat PvdA-voorzitter Hans Spekman hem een gevaar voor de democratie noemt. Volgens Wilders demoniseert de PvdA’er hem, zoals de PvdA eerder deed met Pim Fortuyn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

25 reacties op AUDIO-VIDEO Geert Wilders: “Als de kogel komt, staat er PvdA op de zijkant geschreven.”

 1. Duchesne zegt:

  Moord in politiek Nederland is niet enkel Fortuyn, de truc is het indirect te doen om een partij op te ruimen en in het verleden zeer effectief gebleken. Dat daarmee de democratie kapot is gemaakt blijkt van minder belang. De PVDA is niet veel anders dan wat destijds de NSDAP van Adolf Hitler was, ze missen enkel nog iemand die goed toespraken kan houden, qua doorgeslagen fanatisme zit het daar wel goed. Maar een partij voor arbeiders is het allerminst, zelden heeft een partij zoveel kapot gemaakt voor de gewone man/ vrouw…..
  Dat Wilders vanuit links de kogel zal krijgen is een kwestie van tijd, gezien de hoge score in de peilingen zal het voor de verkieizngen zijn, anders raakt een bepaalde groep teveel macht en extra inkomen kwijt. Het rijk van de PVDA is immens met vele subsidie mogelijkheden en genoeg gegadigden die wat extra inkomsten willen binnenhalen. En de rest van de politek kijkt toe, het is immers ook in hun voordeel…..

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   In Van der Staaij (SGP) heeft de PvdA (als deel van de eenheidsworst) best wel een goede woordvoerder…………

   Ik blijf dan ook PVV stemmen.

   Like

  • Edjan zegt:

   Duchesne, je zegt; “Dat daarmee de democratie kapot is gemaakt blijkt van minder belang.”
   Dit lijkt mij echter zo ongeveer het hoofddoel van de PvdA. Democratie afschaffen, tegenstanders “kalt stellen”, Nederland aan Brussel weggeven, Nederland aan de mohammedanen weggeven en iedereen moet zijn bek houden want anders.

   Like

 2. Fred zegt:

  En aan de andere kant staat; “met de vriendelijke groeten van Spekman en Samson.”
  (Het socialistische paar dat zogenaamd wèl deugd.)

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Links beweert dat Wilders demoniseert als hij zegt dat de islam een gevaar is voor onze samenleving.

  Nu hoeft men maar één blik op het Midden-Oosten te werpen om te zien dat hij gelijk heeft, maar dat moet je wel willen zien en links wil dat blijkbaar niet.

  Waarom niet? Daarover zouden de linksen eens goed moeten nadenken. Alleen al de primitieve voor middeleeuwse opvattingen over vrouwen en het niet kunnen accepteren van andersdenkenden – warempel, heeft links toch iets gemeenschappelijk met de islam! – en de middeleeuwse straffen die worden uitgedeeld, plus het niet willen scheiden van kerk en staat, kortom: HET FEIT dat de islam de democratie vanwege godsdienstige opvattingen afwijst, bewijst dat de PVV het bij het juiste eind heeft.

  Uit onderzoeken is voldoende gebleken dat een groot deel van de moslims achter de fundamentalistische opvattingen van de islam staat, wat in de praktijk betekent dat die moslims willen dat de sharia – met of zonder geweld – het in het Westen voor het zeggen krijgt.

  Dat links, zonder valide tegenargumenten – die heb ik tenminste nog nooit gehoord – niet instemt met een logische afkeer van een voor middeleeuwse godsdienst/ideologie, maar juist opkomt voor die primitieve opvattingen, geeft heel veel te denken.

  Voor de Tweede Wereldoorlog, en zelfs toen die al aan de gang was, waren er ook mensen die de nazi’s niet als een gevaar zagen. We moesten met Hitler overleg plegen, dan kwam het allemaal wel goed. Waarschijnlijk kwamen ze tevens met het argument – dat links ook graag gebruikt – dat ‘er toch ook wel goede Duitsers zijn’.

  Toch was van tevoren al voldoende duidelijk wat de plannen van Hitler waren – VEROVEREN! – maar naar de mensen die hem terecht bekritiseerden werd niet geluisterd, integendeel, zij hadden kans om in de gevangenis te komen, wegens ‘het beledigen van een bevriend staatshoofd’.

  Er zijn mensen die WEIGEREN uit de geschiedenis te leren. En – als we geen succesvol verzet plegen – zullen wij daar allemaal het slachtoffer van worden.

  Als de islamitische leer in de praktijk wordt gebracht en daar duizenden slachtoffers – of veel meer – van zullen komen, dan zullen degenen die ervoor gewaarschuwd hebben door degenen die niet wilden luisteren – LINKS DUS! – verantwoordelijk worden gesteld voor de spanningen die zijn ontstaan en uiteindelijk voor het geweld dat in de maatschappij tot uitbarsting komt. Dat zien we nu al gebeuren.

  Gelukkig gaan steeds meer mensen zien hoe de werkelijkheid in elkaar zit:

  De opvattingen van de islam kunnen ONMOGELIJK samengaan met de opvattingen van een vrije westerse samenleving. Laten we die wel toe dan blijft er maar één ding over: je ertegen verzetten of als maatschappij ten onder gaan.

  Het Midden-Oosten heeft laten zien – en laat nog zien – dat dit de echte werkelijkheid is.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Zeer eens met Wachteres.

   Rutte II en de 138 gebruiken steeds de drogreden, dat zij geleerd hebben van WOII dat het wegzetten van mensen verwerpelijk is. Zij suggereren daarbij dat de PVV mensen zou wegzetten, wat klinkklare onzin is. En wel om de volgende redenen:

   – de PVV wil Nederland behouden voor de Nederlanders en voor degenen die die Nederlander willen worden (en niet zoals Rutte II en de 138 doen: van Nederland een provincie van de EU maken);
   – de PVV wil een goede samenleving voor hardwerkend, ouder en hulpbehoevend Nederland bewerkstelligen (die door Rutte II en de 138 in de steek zijn gelaten);
   – De PVV wil mensen, die in nood verkeren helpen (maar anders dan Rutte II en de 138, die het bij voorkeur met behulp van de zieligheidsindustrie doen).

   Zou de Tweede Kamerpinokkio, die de onderzoekscommissie Stiekem met een staal gezicht voorgelogen heeft al ontmaskerd zijn? Over gevaar voor de democratie gesproken………

   Ik blijf PVV stemmen.

   Like

  • Prima betoog, Wachteres. Eén kleine aantekening: Die ‘goede Duitsers,’ waar men het toen over had, waren dan metterdaad meestal géén nazi.
   Die ‘goede moslims,’ waar men het thans over heeft, zijn echter wel degelijk allemaal móslim!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Edjan zegt:

   Prima stuk, Wachteres!

   Like

 4. Japio zegt:

  Hij heeft natuurlijk volkomen gelijk onze Geert. Die k.t journalisten proberen het toch altijd weer de waarheid te verdraaien en zullen Geert nooit en te nimmer gelijk geven. Het is een onbetrouwbaar zooitje leugenaars en wegkijkers die MSM-schoothondjes. Het erge is, ze kennen de waarheid maar hun baantje en het geld zijn belangrijker.

  Like

 5. semper fi zegt:

  De geschiedenis herhaald zich,eerst Pim en later Geert!
  In dit terminaal zieke land kan men dit verwachten,misdaad loont immers!!
  Deze ochtend op de radio….
  De azieligen in heumensoord protesteren ,ze willen privacy enz,liefst een villa!!
  Bejaarden met enige dementie pleur je maar met velen in een kleine kamer,waarvan akte!
  Alle superlatieven werden weer van stal gehaald om de azieligen vooral tevreden te stemmen,,,kinderboeken worden aangerukt, achmed en co moeten jip en Janneke lezen,goed voor de intregatie!!Mensen die uit hun hart bijna jankend dit vertelden op de radio,zo begaan met deze azieligen!!
  Heeft men verdomme ook eens aan de bejaarden gedacht??Die worden uit de tehuizen gesaneerd en als men erg ziek is evt liefst thuis kapot gaan ,een verzorgingshuis is ff te duur!!
  Walgelijk zooitje deze kruisridders die zich met hart en ziel inzetten in hemensheerd!!
  Geert weet dat deze ellende over ons heen komt en reageert zoals jij en ik denken!!!
  Als ze Geert omleggen juichen deze linkse ratten en kunnen verder met nederland weggeven cq verraden!!
  Nu mag je zelfs al geen menig(belediging)plaatsen op de div.sites!!
  Ik zeg ook niet dat de ratten kapot moeten en pechthold doodgeknald enz,ik DENK SLRCHTS HARD OP!!
  Wanneer slaan wij,strijders eens keihard terug??
  Mooie overdenking
  S/F

  Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Kwam gisteren bij allerlei tv programma’s (onder meer “een vandaag” en “Jinek”) aan de orde. De door de elite en politiek monddood gemaakte journalisten (vieren vandaag dan ook feest met Rutte) haastten zich zo hypocriet als maar mogelijk om te benadrukken, dat de heer Wilders toch ook geen lieverdje is. De rol van Spekman (die een paars stuk vlees gooide) werd angstvallig vermeden door de monddode politieke journalisten.

  Voor mij spande de rancune Frits W. wel de kroon.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Oeps, moet zijn: rancuneuze

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Voorheen was ik altijd een fan van Frits Wester. Maar het dikker worden van z’n kop is recht evenredig aan het verschuiven van z’n opvattingen. Met andere woorden: hoe dikker z’n kop wordt, hoe linkser hij wordt. Jammer dat een journalist die bijzonder goed geïnformeerd is, z’n talent en z’n informatie gebruikt om demagogie te bedrijven.
   Schaam je, Frits!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @ J.C.Th. Köhler

    Frirs Wester ging bij Jinek heel (selectief) verontwaardigd uitleggen dat die (nare heer) Wilders zelf had gezegd dat de pers het rambam kan krijgen en of wij wel wisten wat rambam betekent. Een beetje journalist zou ook verteld hebben wat er gebeurd was waardoor deze uitspraak aan de heer Wilders was ontlokt was. Ik vertel het nu: de wegkijkende politici eisten van de heer Wilders dat hij afstand zou nemen van het verzet bij bijeenkomsten die gemeenten als Geldermalsen georganiseerd hadden om de komst van een AZC aan te kondigen. De wijze waarop dit georganiseerd was leidde tot verzet met (door de pers zwaar overdreven) rumoer van mensen die van de bijeenkomst buitengesloten waren (zoiets als wegzetten van mensen). Dat vertelde Frits er niet bij. Zou er bij RTL iets veranderd zijn, waardoor Frits Wester z’n objectiviteit heeft moeten inleveren? Zeer eens met u, heer Köhler, vroeger had ik ook wel bewondering voor Frits Wester, maar de laatste tijd is die bewondering omgeslagen in afkeer: wat een monddode journalist is hij geworden. Maar hij mag vandaag wel aanschuiven bij het “lollige” feestje van lachebekje Rutte met de monddode pers.

    Like

 7. Japio zegt:

  Of topic, gelezen op nu.nl; Premier Mark Rutte schrijft zijn toespraak op de Correspondents’ Dinner niet helemaal zelf. Hij heeft twee komieken ingehuurd die hem helpen met het bedenken van de grappen.
 
  Zij maken voor de gelegenheid deel uit van het team van ambtenaren dat de premier helpt bij het schrijven van zijn speech, meldt RTL Nieuws dinsdag.
  De premier betaalt de grappenmakers uit eigen zak. De Rijksvoorlichtingsdienst wil overigens niet zeggen wie de comedians zijn. Nou ik weet wel wie ze zijn nl, Spekman en Samsom.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rutte is een lege huls. Dat is mijn definitieve conclusie.

   Hij bracht tijdens zijn campagneperiodes zijn totale lege boodschap op een manier die de massa imponeerde en het vertrouwen gaf dat hij de man was die op een fatsoenlijke manier de juiste, intelligente leider van Nederland zou zijn.
   Intussen is gebleken dat hij in feite een oplichter is die goed gebekt niks te bieden heeft dan alleen zichzelf.
   Natuurlijk heeft hij ALLES wat hij gisteren tijdens dat etentje acteerde niet zelf geschreven. Daar heeft hij zijn lakeien voor. Gelukkig is inmiddels het aanvankelijk enthousiasme, bij de aanwezigen van het diner, al behoorlijk getemperd.
   Langzaam kwam het verstand weer boven…
   Hij heeft zichzelf juist ongenadig bloot gegeven. In zijn mateloze arrogantie heeft hij nu juist datgene gedaan wat voor hem de genadeslag zal betekenen… Bevestigen dat hij een lege huls is. En daar kan hij niet meer tegenop grijnzen…

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wilders heeft volkomen gelijk. En als je denkt, gekker kan het niet worden, komt zo’n snotblaag Klaver, van de gestoorde groen linksen, ONS voorstellen om nog meer moslims en handophouders toe te laten! De linksen zijn hetzij, volkomen krankzinnig geworden, of volslagen crimineel. Wie het weet mag het zeggen!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jesse Klaver is het product van een one-night-stand van zijn moeder met een (onbekende?) Marokkaan. Niet zo raar dat hij zich in bochten wringt om moslims te bevoordelen. Zolang de invasie van moslims aanhoudt ligt het voor de hand dat Nederland langzaam maar erg zeker islamitisch wordt. Heeft hij tenminste zijn bijdrage aan de jihad geleverd. Is iedereen gelukkig. Toch?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. Henk.V zegt:

  Het benoemen van de waarheid werkt inderdaad als een tweesnijdend zwaard, zoals de Bijbelse uitdrukking luidt.
  Komt de waarheid aan licht, dan zal de onwaarheid in al haar afschuwelijkheid haar ware (rode, of rood-groene) kleuren laten zien en daarbij dus ook haar ware karakter.

  Geert Wilders sprak net als Pim Fortuyn woorden van waarheid door de ontwikkelingen in de politiek haarscherp te belichten .
  Het interessante daarbij is dat er voor degenen die eenmaal doorkrijgen wat er feitelijk gebeurt in de maatschappij, het inzicht in de ontwikkelingen automatisch toeneemt en zelfs in zo’n mate dat men de verdere gang van zaken in de toekomst gaat voorzien..

  Tegen de zich ontwikkelende logica kunnen de aanhangers van de politiek correcte dwanggedachten nooit een e vorm van onderbouwde, gegronde tegenspraak stellen.
  Dus vervalt men in die hoek tot onbewijsbare laster, kwaadsprekerij en verbale demonisering. En de wens daarbij is zonder meer, dat de verkondiger van de waarheid definitief de mond wordt gesnoerd. En mocht dat eenmaal lukken, zoals in het geval van Pim Fortuyn, dan zal men ”bedroefd en vooral geschokt” zijn.
  Later zal men de omgebrachte verkondiger van de waarheid alsnog van een wazige halo voorzien.

  Ik wens Geert Wilders een lang leven toe en met mij uiteraard velen, maar ik denk dat de plannen om hem op te ruimen allang zijn uitgewerkt.
  Niet alleen zal de kogel vanuit links worden afgevuurd, maar ELK verderf dat onze natie besluipt wordt door links bewerkstelligd.

  Een volk met voldoende gezond verstand laat zich nooit meer verlink(s)en.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Henk.V 10 februari 2016 om 11:13

   [quote] Het benoemen van de waarheid werkt inderdaad als een tweesnijdend zwaard, zoals de Bijbelse uitdrukking luidt. [/quote]

   En degene die de waarheid het meest haat, is de duivel, ook wel bekend als ‘allah’.
   De duivel die de (wereld)’leiders’ ‘inspireert’ en velen, zéér velen verblindt en meesleept in de afgrond, waarin hij volgens de Bijbel zélf zal verdwijnen als de tijd daar rijp voor is.
   Hopelijk gebeurt dit binnenkort; ik zou het graag aanschouwen.

   Dat Geert Wilders door de ‘socialist’ zal worden vermoord, staat nu al als een paal boven water.
   Kunnen ze weer ‘geschokt’ zijn, de hypocrieten die juist heel erg blij zullen zijn met deze door hen zo vurig gewenste moord!

   Het kwaad en de leugen regeren…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk. V: Amen!

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Indien het zou geschieden zullen deze keer alle schuldigen hangen !!

  Like

 11. Duchesne zegt:

  De schrijvers van toespraken, het is een beroep. De vraag is, als een politicus niet zijn gedachten zelf kan verwoorden, dan is dat geen gebrek aan talent maar een gebrek aan inhoud.
  Een echte politicus schrijft zelf en staat vierkant achter zijn of haar woorden, met hart en ziel. Al die anderen zijn trekpoppetjes. Zoek de lieden die de touwtjes laten bewegen en je kunt beginnen met politke te bedrijven. En schoonmaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s