Hoe vluchtelingensupporters denken

Screenshot_22

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Daarginds zijn heel arme mensen, met wie het vreselijk slecht gaat. Zij hebben oorlog, hoe dan ook uitslúitend door toedoen van het Westen, die daar de oorlog begonnen is en gecontinueerd heeft. Zodoende zijn de vluchtelingen die nu naar ons toe komen ónze schuld. Die hebben daar eerder vreedzaam geleefd, totdat wij daar hun vrede vernietigd hebben. Bovendien hebben wij ze ook nog uitgebuit en zo kunnen wij de arme mensen in de ontwikkelingslanden, die uitsluitend vanwege óns zo lijden, eindelijk eens wat teruggeven.

Wij hebben voortdurend op hun kosten geleefd en thans is het niet meer dan fair en eerlijk wanneer wij onze rijkdom, die wij over hún ruggen hebben opgebouwd, met ze delen. Het is altijd mooi wanneer men datgene wat men heeft met armere mensen deelt. Die zijn dan zéér dankbaar, kunnen weer opbloeien en kunnen zó weer werkelijk tot mèns worden. Als zij nu nog iets gewelddadiger zijn dan wij ligt dat alleen daaraan dat wij daar medeschuldig aan zijn, want hoe dan ook leefden zij door óns in hun land onder zulke slechte omstandigheden.

Daarom moeten wij dan ook een oogje toeknijpen wanneer zij hier wat emotioneler optreden. Maar dat trekt spoedig genoeg bij: uiteindelijk zijn het ook mensen zoals wij. Wanneer men een mens fatsoenlijk behandelt, is hij iemand ook dankbaar. Als men hem van alles cadeau doet, kan hij zich ontwikkelen tot een goed mens. Hier hebben wij de mogelijkheid om hem te scholen, hem een beroep te laten leren en hem van alles wat hij nodig heeft te voorzien. Dus waarom zouden wij dat niet doen wanneer een arm mens onze hulp nodig heeft?

Per slot van rekening is helpen de eerste plicht van de mens wanneer mensen in nood zijn geraakt. Niemand geeft zomaar zijn vaderland op, behalve als hij werkelijk in gevaar is. Als ik me zo voorstel dat ik met mijn kinderen zou moeten vluchten, omdat mijn land in oorlog is, dan zou ik ook blij zijn wanneer iemand mij zou helpen. Slechts weinig vluchtelingen zijn gewelddadig aangelegd en als ze dat al zijn, dan luwt het geweld al snel als ze zien dat hier geen gevaar meer voor ze dreigt. Dat wij allemaal heel lief voor ze zijn en ze àlles cadeau doen. Dat maakt van een mens een goed mens.

Na de Tweede Wereldoorlog zijn er ook veel vluchtelingen naar Duitsland gekomen die zich hier heel snel hebben aangepast. Iedereen die naar Duitsland komt, is een verrijking, omdat de Duitsers hoe dan ook uitsterven, die krijgen te weinig kinderen. Wij hebben in Duitsland meer mensen nodig, die onze economie nieuw leven inblazen, anders sterft Duitsland. Iedere vorm van multicultuur is een verrijking voor ieder land, omdat het daarmee aantoont dat het kosmopolitisch in plaats van nationalistisch is ingesteld. ‘Refugees’ zijn fantastische, vreedzame, lieve, arme mensen, die onze hulp nodig hebben.

Ieder van ons zou een vluchteling kunnen zijn. Wij moeten in Duitsland helpen waar het maar  even kan, sparen, waar het maar even kan, zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Wij hebben het de laatste 60 jaar in Duitsland hoe dan ook te goed gehad, ten koste van andere naties; nu kunnen wij daar wat van afstaan. Wij waren verrijkers van andere naties, thans worden WIJ verrijkt. Iedereen die tegen Refugees is, zit vol jaloezie, haat, vreemdelingen-vijandigheid en onmenselijkheid. Pure mensen-verachting drijft deze mensen ertoe tegen vluchtelingen te zijn. Geen reëel mens zou ooit tegen vluchtelingen zijn. Vluchtelingen moet men altijd helpen. Vluchtelingen zijn vrij van alle schuld. Vluchteling wordt men slechts als men een vluchteling is.

Ons met onze grenzeloze liefde lukt het van deze wereld een betere wereld te maken door ons grote voorbeeld in Duitsland. De andere landen zien hoe liefdevol hier met mensen wordt omgegaan en doen het ons na. Iemand moet daar immers mee beginnen. Wij zijn een gróót voorbeeld voor alle anderen. De vrede gaat uit van de Duitsers. Wie veel liefde geeft, krijgt veel liefde. Wie veel geeft, krijgt veel. Alle mensen zijn broeders. Alle mensen zijn gelijk. Wij zijn een mènsheid. Geen mens is beter of slechter. Geen natie is beter of slechter. Met hun voorbeeld kunnen de Duitsers laten zien dat de mensheid geen grenzen meer nodig heeft, dat men daarom de oorlogen tussen naties kan stoppen. Waar geen grenzen meer zijn, is ook geen verovering meer. Waar geen aparte naties meer bestaan, zijn er alleen nog maar broederschap, vrijheid en mensenrechten. Niemand veroordeelt meer een ander, omdat hij uit een ander land komt. Niemand veroordeelt meer andere religies, omdat alle religies over de hele wereld in ieder land even sterk met elkaar versmolten zijn en iedereen erkent dat men ook met verschillende religieuze groepen vreedzaam kan samenleven.

De moslims erkennen dat de christenen lieve, vreedzame mensen zijn, de christenen erkennen dat de moslims lieve, vreedzame moslims zijn. De Joden erkennen, dat beide vreedzame religieuze gemeenschappen zijn en iedereen op deze planeet zal gelukkig worden. Je moet de mensen simpelweg slechts tot elkaar brengen, de grenzen weghalen, en dan zien allen dat iedereen  eigenlijk hetzelfde is wat betreft zijn levensinstelling, zijn wereldbeschouwing, zijn ontwikkeling, zijn waardesysteem, zijn mensenrechten, zijn kijk op vrouwen en als er dan nog verschillen zijn, leren de minder ontwikkelden vreedzaam en met grote overgave van de meer ontwikkelden. Zo bewerkstelligt men vrede op deze wereld.

(Vertaler: Sarcasme modus uit.)

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hoe vluchtelingensupporters denken

 1. Thom zegt:

  Heeft Obama dit geschreven? Het zou zo maar kunnen want een aanval op de islam is volgens Hussein Obama een aanval op alle religies. Goh wat heb ik me dan toch altijd vergist, want ik dacht dat de islam alle andere religies zelf aanviel.

  Like

 2. Elena zegt:

  pffft…..gelukkg staat er “sarc. mod. uit”
  Deze prachtige beschrijving is de roze droom wolk van Justin Trudeau.
  Ook die van Jeremy Corbijn.
  -zucht-.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Waar kan ik kotsen ???????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Lang geleden toen ik nog op vakantie kon, kwam ik al zo’n grappenmaker tegen die dacht dat we hier de wereld verdienden. Ik heb hem toen uitgelegd wat ook de kosten waren; het enthousiasme verdween als sneeuw voor de zon.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Die Petra heeft het helemaal begrepen en Theresa heeft het weer prachtig vertaald!
  Beetje heel erg jammer dat het allemaal nog waar is ook….

  Like

 6. Ja, mensen, maar je moet dan ook direct acht slaan op de titel: Hoe VLUCHTELINGENSUPPORTERS denken.
  Zo bedoelt Petra Raab het óók: Dit zijn niet háár gedachten, maar die van de vlúchtelingensupporters, oftewel de goedmenschen.
  Toch vond ik het inderdaad maar beter om er even op eigen titel “sarcasme modus uit” aan toe te voegen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Edjan zegt:

  Ach nou ja, ben ik tijdens een slapeloze nacht allemaal al tegen gekomen:

  http://www.humanitysteam.org/

  De spiritualiteit, mensen. Ook veel knuffelen om onze gelijkheid te beklemtonen. Leer van Trudeau!
  Nu nog heel errug lief (om van te kotsen) maar over een paar jaar de nieuwe staatsgodsdienst.

  Like

 8. Ricardo zegt:

  Ik schaam me echt voor de EU , op een Duits Kanaal moet ik toe zien hoe een moedige vrouw uit Pakistan zich uitspreekt tegen de Islam, Keulen, Sharia! Ook zegt zij bang te zijn voor de Islam in Duitsland voor aanvallen van Moslims en Bewaakt moet worden voor haar veiligheid! En dat ze ook niet meer vrijuit kan spreken over de Islam( kritiek)! Dat Mohammed geweld gebruikt etc!

  En dan gaan Blonde linkse hippies die nog nooit in een Islamitische, Hel zijn geweest even vertellen hoe fantastisch vredig de Islam/moslims wel niet zijn!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zowel Mevrouw Merkel als Paus Franciscus wilen Europa nog voller………………..
  /////////////////
  Paus Franciscus heeft Angela Merkel :boos” gemaakt door Europa te vergelijken met een <>.

  Tijdens een interview met het Italiaanse Dagblad “Corriere delle Sera”, zei de Paus dat hij een telefoontje had gekregen van Angela Merkel en dat ze erg boos was omdat hij Europa had vergeleken met een onvruchtbare vrouw.
  Dit gebeurde tijdens zijn toespraken voor Europese instellingen……..
  Aan de telefoon had de Duitse Kanseliere geklaagd over dit gezegde van de Paus: “Ze was een beetje boos want ik had Europa vergeleken met een onvruchtbare vrouw die geen kinderen kon krijgen”.
  Ze vroeg me of ik echt dacht dat Europa niet voor meer kinderen kon zorgen en ik zei haar dat ze dat wel degelijk kon en zelfs “veel”…..vanwege haar sterke en diepe wortels.
  Hij verzekerde dat Europa nog steeds een fundamentele rol kan spelen, denk maar aan de cultuur en de tradities die het belichaamt.

  Tijdens dit gesprek ging hij gelijk over op de “migranten-crisis” in Europa.
  Hij vroeg het oude continent zich te hervormen en om het “kapotte” onderwijs-systeem te vernieuwen.
  Europa zou een voorbeeld moeten nemen uit de grote persoonlijkheden uit ,t verleden zoals Kanselier Adenauer, Francois Robert Schuman etc.

  De Paus laat zich vaak uiterst kritisch uit over de Europese Instellingen.

  //////////
  Aan de ene kant is er het Oude Kerkelijke Europa van de celibataire priesters die ons aansporen zoveel mogelijk kinderen te verwekken
  Het is niet helemaal duidelijk onder welke woorden Christus de moeders heeft aangespoord om zich in grote aantallen voortteplanten.
  Vooral als je bedenkt dat Jesus zelf de enige zoon was van een “maagdelijke” moeder.!
  De Paus zelf heeft de gelofte op ,t celibatair zijn afgelegd, maar klaagt zelf dat Europa te weinig kinderen voortbrengt.
  Aan de andere kant wil Angela Merkel een krachtig, economisch Europa in stand houden door de demografische afname in de EU te compenseren met een “massa-immigratie”.
  MAAR zijzelf heeft nooit kinderen gehad, te druk met haar politieke carrière.
  Dus Popy Frans en Mammie Merkel. allebei “steriel”, beschuldigen elkaar dat er niet genoeg kinderen zijn………….
  De een om meneer Pastoor van voldoende “schapen”te voorzien, de ander om hen onze pensioenen te laten betalen.
  Wat een grappig en ongebruikelijk gesprek.
  Het is bovendien niet alleen ongebruikelijk, ze hebben ,t allebei verkeerd.
  Nog de een noch de ander,is het in zijn/haar “bovenklamer” opgekomen dat de wereld overbevolkt raakt en haar energie-bronnen uiteindelijk ook uitgeput raken.
  Het schip is zinkende en onze leiders vullen het met nog meer water.

  UIT: de Krant “NICE-PROVENCE.

  Like

  • Val nu alsjeblieft niet direct over me heen, met z’n allen, maar voor één keer moet ik toegeven: Als ik Merkel was geweest, was ik ook kwaad geworden!
   Zij het dan op de eerste plaats om die vergelijking: Die heeft-ie in deze tijd maar voor zich te houden!
   Een vrouw -een mens van vlees en bloed als hijzelf- symbolisch weer eens louter beoordelen op haar baarmoeder-capaciteiten, waar haalt-ie het lef vandáán, dat ouwe fossiel?!
   Nou ja, het is waar, dat de RK kerk dat altijd al in zich gehad heeft; mede daarom ben ik er ook uitgestapt: Mànnenbolwerk.
   Hij zoekt niet voor niets zo welwillend toenadering tot de islam, zullen we maar zeggen.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het ging er nqtuurlijk om dat die 2 allebei geen kindertjes hebben geproduceerd….!
    Ook de R.K. discrimineerd vrouwen, al eeuwenlang.
    Maar hoe komt ,t dan dat je in b.v. de R.K.-kerk voornamenlijk oude vrouwtjes nog in de H.H.Mis ziet ?
    De keren wij hier [ sorry m,n vrouw gaat ]……..{is ook al discriminatie ! } de Kerk bezoeken is wegens een gebeurtenis voor Fransen die wij kennen.
    In alle geleuven worden vrouwen gediscrimineerd, alleen in de is=lam kun je het geen “diskreminasie” noemen, het is in wezen veel ERGER.
    Die toenadering tot de islam gaat hem [ de Paus ], de kop kosten…………

    Like

 10. Republikein zegt:

  Het muntje valt, het licht gaat aan.
  Had ik dat nou eerder geweten………
  Super idee.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Het kan verkeren, zei Brederode al! De WAANZIN is de wereld niet uit. En ik zou mij kunnen voorstellen, dat LINKS en de GOEDMENSEN zelfs heel China zouden willen opnemen. Jawel hoor heel Europa is verworden tot een GEKKENHUIS! Dankzij GEKKEN en CRIMINELE POLITICI!

  Like

 12. Jan zegt:

  Samen naar de hel, dat is onze opdracht:

  Like

 13. Gerard zegt:

  De schrijver heeft veel te veel Nederwiedewiedewiet Wiedewiedewiet Ja ja nederwiedewiedewiet. Net zo goed als Coco Indonesia Accapulco Colombia Ja ja ja ja ja ja jah jaay. Nederwiet gerookt denk ik

  Like

 14. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (15) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s