KLUCHTELINGEN

Screenshot_2

(Door: onbekend)

Nu er de laatste dagen geen zielige beelden meer getoond worden van kinderen die slachtoffer geworden zijn van dwaze ouders die hen in een rubberbootje gestoken hebben om zo de woeste baren van de Middellandse Zee te trotseren, in de hoop gered te worden door Goddeloze Westerlingen, is het misschien tijd om eens te reageren op de mare dat we met oorlogsvluchtelingen te maken hebben. Met de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog wordt wel eens verwezen naar onze (over)grootouders, die ‘ook’ op de vlucht gingen voor het oorlogsgeweld. Wij veroorloven het ons om op enkele verschillen te wijzen.

Primo: Onze (over)grootouders vluchtten bij het begin van de oorlog, toen het geweld losbarstte. In Syrië is men al vier jaar aan het vechten, in Irak 15 jaar en in Afghanistan 25 jaar. Vreemd dat men nu plots massaal begint te ‘vluchten’. Vreemd ook dat er ‘oorlogsvluchtelingen’ opduiken uit landen waar er geen oorlog is, zoals Pakistan, Gambia, Senegal, Marokko, enz.

Secundo: Als de oorlog losbarst, vluchten ouderen, vrouwen en kinderen. De mannen blijven achter om te vechten. Of om op de koeien/schapen/kamelen te letten (doorhalen wat niet van toepassing is). Kennelijk is het nu omgekeerd : de meerderheid van de‘vluchtelingen‘ zijn jonge mannen. Vrouwen en kinderen zijn een absolute minderheid. Die blijven kennelijk thuis om de vijand te bestrijden.

Tertio: Men vlucht nooit ver weg. Onze(over)grootouders vluchtten naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Niet naar Egypte, Irak of Syrië. Nu is het kennelijk ‘in’ om niet alleen de oorlog, doch ook het continent te ontvluchten. De Arabische buurlanden zijn misschien niet koosjer genoeg?

Quarto: Een vluchteling wil zo snel mogelijk terug. Onze (over)grootouders keerden na een maand of zo terug, zowel in augustus 1914 als in mei 1940. Nu blijken de vluchtelingen dit totaal niet van plan te zijn in tegendeel, Luilekkerland….

Quinto: Doorgaans tonen oorlogsvluchtelingen dankbaarheid. De voorbeelden van onze voorouders zijn bekend. Nu blijkt dit niet echt het geval. Naast irritant geklaag (“no television in the room, very slow internet, no Arab food; not one camel to see only cows”; te weinig “zakgeld”; extra-money om te kunnen bellen en sms’n met de meest moderne i-phone’s naar het thuisland,) en arrogant misprijzen (logies dat gewoonweg geweigerd wordt vanwege not good enough for us) is er het meegebrachte geweld.

De massale vechtpartijen komen soms in de pers : Afghaanse vluchtelingen die in de clinch gaan met Irakese of Irakese die Syrische aanpakken: dagelijkse kost. Af en toe een verkrachtinkje van een tienjarige of wat fotootjes nemen in het plaatselijke zwembad van meisjes in een kleedkamer maken het imago van deze oorlogsvluchtelingen compleet. (straf’: vijf dagen niet meer mogen komen ‘zwemmen’ … als u of ik het zouden doen, dan werden we – terecht – aangehouden )

Op de vlucht voor het geweld, en dan zelf geweld komen plegen… op kinderen. Kan het nog erger? Natuurlijk kan het nog erger: als er onder die terroristen die Parijs aangepakt hebben met de meest moorddadige aanslagen sinds WO II “oorlogsvluchtelingen” blijken te zitten ….

Benieuwd wat de reactie van de regime-pers, de linkse politici en het zootje halfzachte wereldverbeteraars zal zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Auteur onbekend

h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op KLUCHTELINGEN

 1. wim zegt:

  Goed op een rij gezet. Uiteraard is er al veel vaker gewezen op het totale verschil tussen de vele Vlaamse vluchtelingen die kort hier opgevangen zijn en de opdringerige indringers die thans binnen komen om nooit meer weg te gaan.
  Maar de politiek correcten blijven het domme volk maar bedotten met totaal niet ter zake doende verwijzingen naar Nederlandse emigranten, Hugenoten die hier ooit kwamen, Molukkers en Hongaren.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Of de auteur onbekend is vind ik van minder belang.
  Feit is. Dat er een aantal spijkers minitieus op de kop geslagen werden.
  Dit zou verplichte tekst op de middelbare scholen moeten zijn. Voor jonge mensen die nog niet vergiftigd zijn met de linkse praatjes.
  Het is te hopen dat deze klare taal zijn weg vind in de social media.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. lilith zegt:

  Uit het hart gegrepen!! Maar dankzij het politieke correcte denken hebben de narcisten op wereldniveau de Gutmenschen in hun greep. Totdat die laatsten zich daarvan bewust worden zal er weinig veranderen.

  Like

 4. Japio zegt:

  Het zijn daarom ook geen vluchtelingen maar gelukzoekers en bezetters.

  Like

 5. Roni zegt:

  Mooi uiteen gezet! Lof.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ad Secondo, het zijn voor 99% MANNEN die instromen! Het is een mosliminvasie. Die dat niet wil zien, heeft str.nt in zijn/haar ogen. De rest van het artikel is ook geheel naar waarheid!

  Like

 7. Jaap Dekker zegt:

  Ik ben blij dat er ontwikkelde intelligente mensen zijn die met goed onderbouwde argumenten deze misstanden aan de kaak stellen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Syrian #Rapefugee who attacked schoolgirl escapes Swiss jail with female prison guard who fell for him

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3440290/Syrian-migrant-rapist-attacked-schoolgirl-escapes-Swiss-jail-goes-run-female-prison-guard-fell-him.html#ixzz3zlfoQCGL

  Zwakzinnigheid kent geen grenzen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s