Meerderheid Keulse verdachten komt uit 2 landen

Screenshot_18

Uit het onderzoek naar de zogenaamde massa-aanrandingen tijdens de nieuwjaarsnacht in Keulen blijkt dat de overgrote meerderheid van de verdachten uit slechts twee landen afkomstig is: Algerije en Marokko. Dat verklaarde de openbare aanklager Ulrich Bremer tegen de Duitse krant Die Welt. Van de 58 verdachten zijn er slechts drie afkomstig uit een oorlogsgebied. Daarnaast wordt de meerderheid van de verdachten niet voor aanranding maar voor diefstal vervolgd.

Met betrekking tot de nationaliteit van de verdachten, verklaart het Keulse openbaar ministerie dat het gaat om 25 Algerijnen, 21 Marokkanen, 3 Tunesiërs, 3 Duitsers, 2 Syriërs en telkens één Irakees, Libiër, Iraniër en Montenegrijn gaat. Een aantal van de verdachten is minderjarig.

Hiermee wordt het eerdere vermoeden bevestigd dat de daden grotendeels werden gepleegd door bendes van Noord-Afrikaanse jongeren.

Lees verder>>>
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algerije, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meerderheid Keulse verdachten komt uit 2 landen

 1. Nikki zegt:

  Het lijkt wel een criminele organisatie.

  Like

 2. Thom zegt:

  Laat me dat nou niet geloven. In eerste instantie was alles rustig verlopen volgens de politiewoordvoerder. Pas toen de politie mede doordat zij door de heren politici beschuldigd waren van laksheid begonnen er agenten te praten. Ze hadden vele personen meegenomen die een papier of hun vluchtelingen status hadden laten zien. Nou blijkt dat het uitsluitend de Noord-Afrikaanse moslimbendes waren. Ja die deden volop mee maar wel samen met de migranten. blijkbaar komt dat de Merkelbende niet goed uit en wordt nu een nieuw verhaal verteld.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, je verwacht het niet hé? Dit zouden toch allemaal aanwinsten zijn volgens de zottin Merkel, en de ‘linkse kerk”. Daarbij het gegeven dat Marokko en Algerije, GEEN OORLOGSGEBIED, zijn, wat komen die rifmakaken hier dan doen?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Vluchtelingen moeten er rekening mee houden dat hun asielprocedure maximaal vijftien maanden kan duren. Dat is negen maanden langer dan de huidige zes maanden die gelden als maximale termijn om te beslissen over een asielverzoek.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/02/asielprocedure_kan_15_maanden.html

  En zo hebben ze alle tijd van de wereld om een koter te werpen waardoor ze niet meer terug gestuurd worden.
  Daar is weer goed over nagedacht.

  Like

 5. Hans zegt:

  Casteren
  Onverdoofd
  Youtube
  Resultaat

  De hele islam draait om pedosex in combinatie met SM

  Hun vieze balletjes is al wat ze hebben.
  Eraf dus.
  En dat posten op de arabische websites.
  Wedden dat het werkt?

  Like

 6. Japio zegt:

  Tja noord-Afrikanen, what else? Marrokanen zijn net aambeien ze zijn heel irritant en komen steeds weer terug. Alleen tegen marrokanen heb je geen zalfje, alleen lood helpt er tegen.

  Like

 7. 30 Verdachten die in een paar uur tijd 1200 diefstallen en verkrachtingen plegen. Over vingervlugheid gesproken. Ik geloof er geen zak van. Crisisacteurs? Doekjes voor het bloeden? Kusje d’r op?

  Like

 8. Leo zegt:

  War ze ook vandaan mogen komen,het is uitschot zonder zeden en moraal.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Marokkanen en Algerijnen; staat er weer niet bij met welke status ze daar vertoeven.
  Beetje jammer…

  Like

 10. Petecoole zegt:

  Duitsers krijgen nu ook ervaring met Algerijnen.. (de fransen weten er alles van)

  Maar de pis/kak-jihad gaat steeds meer opgang vinden.. Zeker een fatwa uitgevaardigd dat het voor moslims is toegestaan..
  (Zou er ook een arabish woord voor zijn ?)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/4242111/2016/02/10/Vliegtuig-aan-grond-gezet-omdat-man-over-man-plast.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s