Opstand Vught neergeslagen

Screenshot_24

(Door: Bart Olmer)

Justitie blijkt vorige maand hardhandig een opstand te hebben neergeslagen in de terrorisme-afdeling in Vught. Vrienden van gedetineerde moslimradicalen op de zogenoemde TA-afdeling spreken over zware vechtpartijen tussen gedetineerden en het IBT (Intern Bijstands Team) dat gevangenen naar isoleercellen heeft gesleurd.

Het IBT, uitgerust met helmen, schilden, lange wapenstokken en traangas, is een speciale eenheid die wordt ingezet als de orde of de veiligheid in het gedrang komen in gevangenissen.

De vechtpartijen zijn gisteren gemeld door protestbeweging ‘Project A’, orthodoxe moslims die financiële en morele steun geven aan veroordeelde en verdachte terroristen die worden vastgehouden onder het zware bajesregime.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Opstand Vught neergeslagen

 1. Thom zegt:

  Hehe, ze leven nog, waar hebben ze het over?

  Like

 2. Elena zegt:

  Alle het vullis weer in de cellen?

  Mooi..nu de sleutel weg flikkeren en geen aandacht meer aan schenken.
  Nu gewoon doorlopen mensen..niets aan de hand.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Wij noemen dit “voorspel”, een woord dat trouwens niet bestaat in de fijnbesnaarde Arabische taal (je vindt toch geen woorden uit voor nutteloze dingen).

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ach, ga zij nu zielig doen over hun “broeders” ? Hun “broeders” zijn vast heel lief geweest.
  Van mij had het IBT nog veel harder mogen knuppelen.

  Ben benieuwd wanneer links Nederland moord en brand gaat schreeuwen over de behandeling van deze terroristen.
  Onbegrijpelijk uberhaupt dat deze baardapen nog niet zijn uitgeruild naar Uganda voor wat wapens als tegenprestatie. In zo’n Ugandese cel is het vast veel beter dan in Holland.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Ik neem aan dat er onder die islam barbaren geen doden zijn gevallen?
  dan heeft het Intern Bijstands Team niet hard genoeg geslagen, jammer, een gemiste kans.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Azzedine C. (33) alias Abou Moussa zocht in september 2012 zelf de publiciteit door te spreken op een demonstratie van fundamentalistische moslims tegen de de publicatie van de film ’The Innocence of Muslims.’

  Justitie blijkt vorige maand hardhandig een opstand te hebben neergeslagen in de terrorisme-afdeling in Vught. Vrienden van gedetineerde moslimradicalen op de zogenoemde TA-afdeling spreken over zware vechtpartijen tussen gedetineerden en het IBT (Intern Bijstands Team) dat gevangenen naar isoleercellen heeft gesleurd.

  Het IBT, uitgerust met helmen, schilden, lange wapenstokken en traangas, is een speciale eenheid die wordt ingezet als de orde of de veiligheid in het gedrang komen in gevangenissen.

  De vechtpartijen zijn gisteren gemeld door protestbeweging ‘Project A’, orthodoxe moslims die financiële en morele steun geven aan veroordeelde en verdachte terroristen die worden vastgehouden onder het zware bajesregime.

  Situatie ontploft

  De situatie zou zijn ontploft toen een vrouwelijke verdachte op de terroristenafdeling werd geplaatst. ,,In Nederlandse gevangenissen worden mannen van vrouwen gescheiden, behalve op de TA-afdeling. Hier worden mannen, vrouwen en zelfs minderjarigen geplaatst. De broeders waren het daar niet mee eens en waren woedend. De zuster mocht ook geen correcte hijaab dragen en dat was de druppel”, aldus de actiegroep.

  De gedetineerden begonnen daarop de bewaarders uit te schelden en deuren te vernielen. ,,Deuren die gemaakt zijn van van erg sterk materiaal en echt niet kapot gaan door een paar trappen”, aldus de sympathisantengroep.

  Na een onrustige nacht zou gevangenis-oproerteam hebben ingegrepen: ,,De volgende dag om half twaalf, wanneer gevangenen normaal een warme maaltijd krijgen, kwam het IBT-team met schilden en stokken bij een van de broeders om hem mee te nemen, omdat hij tegen de deur had getrapt. De broeder besloot niet mee te werken en had twee van het IBT-team zwaar toegetakeld voordat hij overmeesterd werd. De broeders konden zien dat er een kussensloop over zijn hoofd werd gedaan en dat ze op hem in bleven slaan, terwijl hij al overmeesterd was. Ze grepen hem zelfs bij zijn edele delen en zo sleepten ze hem naar de isoleercel.”

  Gedetineerden afgevoerd

  Vervolgens werden ook andere gedetineerden afgevoerd. ,,Er werd veel pepperspray gebruikt en ook wapenstokken. Op de gang tot aan de isoleercellen was een spoor van bloed. Een voor een werden de broeders naar de isoleercel gebracht en zelfs de broeders die niet tegenwerkten werden zwaar mishandeld. Nadat ze in de iso werden gegooid moesten ze helemaal uit de kleren en werd er met de hand hun naakte lichaam gevisiteerd. Ze kregen een overall aan en verder was er niks. Sommige broeders kregen vier dagen iso, anderen tien. Nadat de broeders weer terug waren op de afdeling gingen ze in hongerstaking tot de dag dat de zuster werd vrijgelaten, gelukkig was dat heel snel. Na hun vrijlating uit de iso waren ze verbaasd hoe ze eruitzagen, met blauwe ogen en sommige hadden moeite om te lopen.”

  Abou Moussa

  Nederland telt zeventien ’terrorisme-cellen’, tien in Rotterdam en zeven in Vught. Hier zitten terrorismeverdachten van divers pluimage, van tegengehouden uitreizigers tot aan jihadisten die daadwerkelijk hebben gevochten bij terreurorganisatie IS. De bekendste gedetineerde is Azzedine C. (33) alias Abou Moussa, sleutelfiguur van de Haagse extremistencel en tot zes jaar cel veroordeeld.

  Veel van de TA-gedetineerden zijn cliënt van advocaat André Seebregts. Seebregts wil eerst overleggen met zijn cliënten voordat hij reageert op de ongeregeldheden in de terreurbajes: ,,Ik spreek de cliënten weer aanstaande vrijdag. Indien zij willen dat ik er wat over zeg, en mocht U er dan nog wat aan hebben, kunnen we er eventueel over bellen”, laat Seebregts weten.

  ’Vernederende behandeling’

  Critici zeggen dat de TA-afdelingen gedetineerden juist verder radicaliseert. TA-gedetineerden zitten vrijwel permanent op cel, en worden meermalen fysiek geïnspecteerd na bezoek en na elke rechtbankzitting. De gedetineerden, die dan hun billen moeten spreiden en hun geslachtsdelen moeten optillen, noemen die behandeling vernederend.

  Woordvoerder Lodewijk Hekking van het ministerie van Veiligheid en Justitie zegt ,,niet in te mogen gaan op de specifieke aantijgingen, omdat we niets mogen zeggen over individuele zaken”. Hekking benadrukt dat de ,,bejegening van gedetineerden op de TA dezelfde is als de bejegening van andere gedetineerden”.

  Visitatie is op de TA ,,standaardprocedure voor en na bezoek en transporten”: ,,De gedetineerde moet in opdracht van personeel zelf een aantal handelingen verrichten. Incidenteel, wanneer een betrokkene medewerking weigert, moet dit door personeel worden overgenomen. Slechts dan wordt het lichaam aangeraakt. Als er een veiligheidsrisico is voor gedetineerden of personeel, dan wordt het IBT ingezet, net als in alle gevangenissen. Net als op andere afdelingen en in andere gevangenissen vinden er op de TA wel eens incidenten plaats. Dit kan leidden tot sancties.”

  Like

  • Cathja zegt:

   ….De gedetineerden vinden de behandeling….’vernederend’…..!

   Als wij eens zouden gaan opschrijven wat wij allemaal vernederend vinden aan het gedrag van moslims, dan schrijven we nog wel een poosje. De ISLAM is vernederend naar iedereen toe die er in hun ogen een goddeloze levenswandel op nahoudt. Volgens hen mogen heidenen worden vernederd, bespuugd en mishandeld.

   Als zij in ons land de fout in gaan en in de gevangenis belanden, dan zullen zij van tijd tot tijd letterlijk met de billen bloot moeten, om te controleren of er geen verkeerde zaken zijn binnen gesmokkeld tijdens het luchten. Tja, zo voelt het als je wordt ‘vernederd’. Dat ‘vernederen’ doen jullie zelf aan de lopende band, toch…?

   Nu zijn jullie zelf de klos, en kunnen jullie voelen wat het is als je onschuldigen net zo behandelt.

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Helemaal niks mis mee!
  Beetje tegen rijkseigendommen aanschoppen dient zwaar bestraft te worden.
  Begrijp overigens een beetje dat ze de vislucht die zo’n baarmachine verspreidt hun besneden pikkies deed steigeren; een beetje zelfhulp met het handje (bij afwezigheid van een geit) kan dan helpen…

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Dit moet toch meer als genoeg bewijs zijn voor Rutte en zijn consorten, dat we de grenzen volledig moeten sluiten en niemand meer van die psychopaten hier zomaar naar binnen moeten laten komen door ze open te houden! De wetenschap dat die ünmenschen zich in ons land bevinden, geeft geen veilig gevoel. Er was een foto bij dit artikel geplaatst en iemand die commentaar gaf, zei dat de persoon wel erg veel op Jesse Klaver leek. En hij had gelijk.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Waarom dragen de bewakers geen vuurwapen vraag ik me af?

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Hadden ze ze maar kapot geslagen!

  Like

 11. Ik word er niet heet of koud van: Voor mijn part waren ze stuk voor stuk volledig in mekaar getremd!
  Moet je nagaan, hoe er in hun landen van herkomst wordt omgegaan met mensen die dáár achter de tralies belanden……!
  En dan híer meelijwekkend gaan piepen! Stelletje achterbakse zielenpoten!
  De RAF in de jaren ’70 volgde trouwens dezelfde tactiek. Dat waren ook al van die ratten; regelrechte voorgangers van de AFA!
  Het is toch frappant bij al die lui -moslims en extreem-links- Nooit één woord over wat ze anderen aandoen.
  Nou ja, zal wel menselijk zijn…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. H Fierlier zegt:

  Snap niet dat hier zo’n drukte over wordt gemaakt, ” ze zitten daar absoluut niet voor zweetvoeten, was er zelf jarenlang te gast, maar wat verwacht je eigenlijk, dat ze vriendelijk verzocht hadden moeten worden om naar hun cellen terug tegaan? Oké, ” het gast er hard aan toe,” maar daar hebben ze het dan ook echt wel naar gemaakt.

  Like

  • Petecoole zegt:

   De testosteron viert hoge-nood-dagen daar.. En ze lezen daar natuurlijk ook over ‘hun’ vrije broeders die staffenloos ongelovige jongetjes en meisjes mogen verkrachten in zwembaden, supermarkten en openbaar vervoer.

   Tiss de will off Allaah

   Like

 13. biebie zegt:

  Jammer dat die vrouw weer zo snel vrijkwam.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ach, hoe zielig. Krijgen ze een paar tikken, beginnen ze meteen te mauwen. Dit zijn nou de mensen, die met gemak ONS de hoofden zullen afslaan, als de Islam het overneemt in Nederland. En nu “huilie, huilie”, doen. Maar LINKS zal wel voor hen opkomen, want zielug!

  Like

 15. Harry zegt:

  Iedere keer blijkt maar weer dat die lui niet in een normale omgeving te handhaven zijn .
  We moeten al die gestoorden het land uitdonderen , met harde hand , als ze niet zelf binnen een dag na aanzegging maken dat ze wegkomen .
  Ze zijn beslist onverenigbaar met ons .
  Je zet de kooien en de deuren van de wilde beesten in Blijdorp en Artis toch ook niet open ?
  Terwijl die alleen nog maar moorden als ze honger hebben , niet voor de lol of een debiele overtuiging .

  Like

 16. realistnl zegt:

  Neder-moslims die openlijk de gevangen terroristen en daar een facebook-pagina voor hebben opgericht wordt totaal niets in de weggelegd, zij kunnen hun gang gaan en luid en duidelijk van de daken schreeuwen dat ze ons allemaal DOOD willen. https://www.facebook.com/Project-A-841709812536458/
  Bezorgde autochtone burgers die op facebook hun grieven uitten over terreur-moslims worden afgesloten en/of krijgen de politie op bezoek.

  Like

 17. elisah zegt:

  Kan men deze ongewenste figuren niet deporteren?

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Gewoon castreren dat geboefte, net als bij huisdieren.

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Washington: Muslim Prisoner Tries to Behead Correction Officer Shouting “Allahu Akbar”

  http://pamelageller.com/2016/02/washington-muslim-prisoner-tries-to-behead-correction-officer-shouting-allahu-akbar.html/

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  oeps vergeten !

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Hopeloze situatie. Die mensen radicaliseren nu eenmaal steeds meer en meer. Dat zit in hun genen. Gevangen houden kost ons heel veel geld en lost niks op. De enige oplossing is ze allemaal een dodelijke injectie te geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s