Teeven overweegt burgemeesterschap, nu al verzet

Screenshot_19

HAARLEM – VVD’er Fred Teeven overweegt om komende zomer te solliciteren naar het burgemeesterschap van Haarlem. De post komt vrij, omdat de huidige burgervader, Bernt Schneiders, dan opstapt.

“Ik ben er in mijn hoofd mee bezig, maar ben er nog niet helemaal uit”, zei Teeven volgens het Haarlems Dagblad tijdens een debat. Het VVD-Kamerlid zou het burgemeesterschap aantrekkelijk vinden ’als laatste kunstje’, schrijft de krant.

Niet alle Haarlemmers zien dat echter zitten en enkelen van hen zijn nu een petitie begonnen. „Dit mag nooit gebeuren, alleen al vanwege het risico dat Haarlemmers massaal verhuizen”, schrijven de initiatiefnemers. „Haarlem heeft recht op een eerlijke en betrouwbare burgervader!”

Teeven is geboren in Haarlem en vindt het nog steeds ’een fantastische stad’. De VVD’er laat aan de parlementaire redactie van De Telegraaf weten dat hij inmiddels ook al enkele ’enthousiaste reacties’ heeft gekregen. Op een schaal van 1 tot 10 is de kans dat Teeven voor het burgemeesterschap gaat, 5 à 6, zo zegt hij.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Teeven overweegt burgemeesterschap, nu al verzet

 1. Tom Hendrix zegt:

  De schaamte ver voorbij! VVD is een grote VOLKSVERLAKKERSCLUB geworden, net als de rest van de politieke elite. Mag ik een teiltje…..

  Like

  • Wil je wel even waarschuwen beste Tom want deze vid is niet goed voor iemands gezondheid, de mafklapper Rutte met zijn misselijkmakende roast. Een op Amerikaanse leest geschoeide copy van realiteitsvervlakking en de totale minachting voor de wensen van het Nederlandse volk met alle ingrediënten zoals z’n hol maatje Jort Kelder, Gordon en de hele parlementaire pers welke deze flapdrol een staande ovatie gaf om deze aan alle kanten platgereden variant en imitatie van het oorspronkelijke thema….

   1. PREMIER RUTTE’S EERSTE ROAST ZOUTELOOS
   Voor één keer mocht premier Mark Rutte de grapjas uithangen tijdens het eerste Nederlandse Correspondents’ dinner. Naar voorbeeld van Amerikaanse traditie, mag de leider van het land tijdens deze bijeenkomst zijn collega’s en journalisten raosten, oftewel voor gek zetten. Het idee kwam van talkshowhost Twan Huis. Tussen het publiek zaten onder andere Humberto Tan, Gordon, en Ruud Gullit. Eerder maakte RTL Nieuws bekend dat de premier twee comedians had ingeschakeld voor zijn speech.

   Ruim 2,7 miljoen kijkers zapten niet weg. Maar was het beleefdheid of leedvermaak? Bekijk hieronder Rutte’s kwartiertje moppen tappen terug.

   Like

 2. Feniks zegt:

  OWW.. komt Teeven uit het Rozenprieel!
  Dat was een van de achterbuurten van Haarlem, destijds tastte daar de pseudomonas bacterie de funderingen aan, blijkbaar heeft die bacterie nog meer aangetast….

  Like

 3. Jan zegt:

  Het is toch ongelofelijk, je kunt wel de gehele dag stront blijven ruimen. Er komt geen eind aan.

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Hoe dik moet de plaat voor die dikke kale kop wel niet zijn om alleen al te durven nadenken over het burgemeesterschap nadat je op zo’n ongelofelijke manier op je bakkes bent gegaan???
  Maar je weet in dit ”democratisch” Nederland maar nooit, zodra het ”overgewaaid” is durf ik er wat onder te verwedden dat er voor dit bedrieglijk heerschap een vet betaalde baan klaar ligt, dit soort politieke smeerkezen krijgt het nog voor elkaar om bij wijze spreken met een moord weg te komen.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Weer zo’n corrupte ellendeling die naar een mooi baantje soliciteerd en het nog krijgt ook.
  De hele regering en hun vriendjes zijn een corrupt zooitje en hebben hun dik betaalde baantjes al klaar liggen voor idioten als hij en zovele zakken vullende ,ellende veroorzakende nietsnutten.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ja, als je gewend bent aan een vet salaris, word je natuurlijk geen vuilnisman, zoals Job Cohen *kuch* na diens ‘pluchen’ baantje.

  Ik kan het fragment waarin Jobje zegt: ‘Ik word graag vuilnisman.’ niet vinden, dan deze maar:

  Like

 7. carthago zegt:

  Dat wordt een “kaal”slag van bonnenboekjes in de boekenwinkels in Haariglem.

  Like

 8. Hahahaha, volkje pesten, kijken hoever ze kunnen gaan en er dan samen met die andere lachebekjes lol over trappen in de kroeg. Opstelten denkt erover om te solliciteren naar de baan van Jabba de Hutt.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Weer een politieke faalhaas die een burgemeesters plaatsje moet krijgen.
  Veel kans dat hij de opdrachtgever is van het stoppen met bonnetje zoeken….

  Like

 10. Astrid zegt:

  De onbeschaamde brutaliteit is bij die volgevreten, corrupte plucheplakkers grenzenloos! Teeven moet vooral optyfen.

  Ik hoop van harte dat de Haarlemmers hem weten weg te bonjouren. Werkelijk schaamteloos dit gedrag na bwezen doutabele handelingen en niet kloppende verhalen. Net als een Volkert van der Graaf die werkelijk levenslang had moeten krijgen, maar die al weer tijden met zijn arrogante smoelwerk vrij rondloopt en doet wat hij wil, de psychopathische narcist. De kogel komt weer van links. Niet gezien dat Wilders er heel moe uit ziet momenteel? Hij wordt ingesloten door de haters uit de bekende haatgroepen. Hij is de enige die zijn nek uitsteekt, de rest zijn de grote lafbekken die willens en wetens het land laten afzinken tot op sharianiveau.

  Wat is dat toch met die verslaving aan geld en macht die zo blind maken. Weten die lui niet dat ze ook een keer dood gaan en niks mee kunnen nemen, behalve hun geestelijke erfenis van verslavingen aan macht en geld. Hoe weinig ontwikkeld is zo’n geest dan hè…en dat dirigeert hier op aarde de boel! Teeven optyfen, je hebt poen genoeg en je dikke pens staat op barsten.

  Like

 11. Thom zegt:

  Je moet roeien met de riemen die je hebt. Laat Teeven danm geen prima roeispaan zijn, maar stel je voor dat een figuur als Melkert daar burgemeester wordt. Dan zijn ze in Haarlem nog verder van huis.

  Like

 12. Duchesne zegt:

  ” als laatste kunstje”.
  Zoals mijn oude sergeant majoor instructeur Bakker plachtte te zeggen: de tranen lopen mijn gulp uit. En ondanks zijn lengte, hij was denk ik op zijn tenen door de keuring gekomen, ooit, was er niemand die lachte, want hij was pislink als hij dat zei.
  Ik voelde met deze uitspraak van dhr Teeven ook zoiets, maar dan ziekmakend tot op het bot.

  De man ziet politiek en even een berg ellende veroorzaken, liegen en deals maken met criminelen zodat misdaad loont en de burger feitelijk in de bek gespugd word als een ” kunstje”……
  Ongetwijfeld de meest zieke uitspraak tot nu toe, er is werkelijk geen besef dat men mensenlevens verziekt en kapotmaakt daar in Den Haag.

  Dit zijn geen mensen, dit zijn clowns die kunstjes maken en mij en U daarvoor de rekening geven, en onze kinderen en die daarna, dit is wat het woord uitschot inhoud. Een “kunstje” godverdomme!

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  Niet intrappen,in die foezelaar!

  Like

 14. Harry zegt:

  Ik denk eigenlijk dat je om je te kwalificeren een heleboel sneeky , verraderlijke roteigenschappen moet bezitten om zo’n baantje te krijgen .
  Zie het gedrag van de burgemeesters in de grote steden , met dat serpent van Amsterdam als toppunt qua valsheid .
  En vergeet Aboutaleb niet .
  Waarschijnlijk hebben ze ook al jaren met hun ellebogen gewerkt om zover te komen .

  Een andere categorie is die van de incapabelen , die in de kleinere plaatsen worden gestationeerd .
  Zo zagen we onlangs die debiele burgemeester van Sliedrecht die iemand die een fatsoenlijke tweet stuurde liet intimideren . Een licht gehandicapte jongen , nog wel .
  En wie herinnert zich niet die hufter van een burgemeester van Moerdijk , die toen daar een ramp voltrok de regie helemaal kwijt raakte en een ander dat maar op moest lossen .

  Kortom hufters in verschillende gradaties .

  Like

 15. Ach, ach, ach wat een ellende veroorzaken de VVD bestuurders met hun misselijkmakende management cultuur, dwaas zoals ze zijn om blind de Amerikaanse droom achterna te lopen en maar pushen om dit verrotte systeem óók zo veel waar mogelijk is in Nederland te introduceren. men moet toch wel een complete randdebiel zijn om op zo’n zooitje VVD banksters en gangsters te stemmen. In de periode dat Teeven in de media als ‘crimfighter’ op het schild werd gehesen en de loftrompet over zijn vermeende activiteiten tegen de misdaad werd geblazen is er mijns inziens geen integer en onkreukbaarheid van de persoon Teeven meer over. Hij begint bijzonder veel op een karakter uit de speelfilm The Godfather te lijken…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s