Verzet tegen multiculti in Australië: een blik in de toekomst van Duitsland?

Screenshot_6

(Door: Birgit Stöger – Vertaling: E.J. Bron)

De golf van openbaar protest tegen het geïmporteerde islamitische fundamentalisme beperkt zich niet tot Europa. Ze heeft zich uitgebreid tot Australië toe. Niet pas sinds de bloedige gijzeling in december 2014 door een Iraniër, die asiel had gekregen in Australië, is er sprake van verzet.

Kopp-Online

De islamitische terrorist hield in een café in Sydney urenlang mensen gegijzeld met een jachtgeweer en verklaarde een vertegenwoordiger van de “Islamitische Staat” te zijn. Tijdens de gijzeling dwong hij zijn slachtoffers steeds opnieuw de zwarte vlag met de islamitische geloofsbekentenis voor het raam te houden. Bij de bestorming door de politie kwamen twee mensen en de gijzelaar om het leven. Vier andere mensen raakten gewond.

“500.000 moslims in het land zijn genoeg”

In Australië worden steeds meer anti-islamitische bondgenootschappen gevormd. Zij zeggen: 500.000 moslims in het land zouden genoeg zijn. Australië zou een signaal moeten afgeven en zich tegen een toenemende islamisering moeten verzetten.

Net zoals de burgerbeweging PEGIDA worden zulke groeperingen gevormd via internet, vooral via Facebook. Een van de meest succesvolle verenigingen is de beweging “Reclaim Australia”. Deze en gelijksoortige organisaties lukt het inmiddels om duizenden mensen te mobiliseren en op straat te brengen.

Het politieke programma van “Reclaim Australia” richt zich tegen een serie islamiseringtendensen. Op de voorgrond staat de eis naar een landelijk verbod op de sharia. Enkele eisen gaan over het behoud en de versterking van de nationale Australische identiteit. Bovendien eist “Reclame Australia” expliciet het respecteren van de vrijheid van meningsuiting.

Hieruit is heel gemakkelijk een verdediging tegen links-liberale lievelingsbegrippen “volksophitsing” en “hatespeech” te lezen, die er op dit moment ook in Duitsland voor gebruikt worden om iedere kritiek op multiculturalistische wantoestanden in het kader van de massa-immigratie te onderdrukken.

Anti-islam manifestatie in Canberra

Zaterdag 6 februari jongstleden vond er volgens het Australische “7 News” ook in Canberra, evenals in 14 andere steden in de wereld, in het kader van de oproep van PEGIDA een anti-islam manifestatie plaats.

De demonstranten droegen – in een toespeling op de seksuele overvallen door migranten in Oudejaarsnacht in Keulen – spandoeken met opschriften zoals “Rapefugees not welcome” of “De islam is een misdaad tegen de menselijkheid”.

Volgens “7 News” benadrukten de organisatoren de bekentenis tot de westerse cultuur. Wat Duitsland zou meemaken, aldus de vaststelling, zou een “jihad door immigratie” zijn. “We zien wat er gebeurt als de islam zoals in Keulen niet onder controle wordt gehouden”, aldus een deelnemer. Australië zou door het strenge “No Way”-programma inmiddels uiterst effectief zijn grenzen bewaken.

De Australische regering volgt al langer een consequente immigratiepolitiek, waarbij de illegale bootmigranten principieel geen verblijfsvergunning in het land krijgen, om het even of ze een echte of zogenaamde vluchtreden aanvoeren.

De complete ineenstorting van de mensensmokkel in de Australische wateren in tegenstelling tot de alle perken te buiten gaande vluchtelingenchaos in de Middellandse Zee en de Schengen-zone spreekt voor het succes van deze strategie.

Islamitische invloed in Australië

Men zou echter desondanks “de binnenlandse strijd” verliezen, aldus een deelnemer aan de demonstratie, en hij verwees naar kindhuwelijken en de genitale verminking van meisjes, die ook in Australië steeds meer hun intocht zouden houden.

In Australië is de islam na het christendom, het atheïsme en het boeddhisme de op drie na grootste religieuze groepering. Vanaf de jaren ´60 immigreerden er vooral moslims uit de Balkan.

Vanaf de jaren ´70 brachten Turken de islam naar Australië. De grootste islamitische migratie beleefde Australië echter vanaf de jaren ´70, toen duizenden moslims uit Libanon binnenkwamen. Islamitische immigranten komen op dit moment grotendeels uit landen als Indonesië, Maleisië, Soedan of de Palestijnse gebieden. Zij vergrootten het islamitische bevolkingsaandeel volgens officiële informatie tot 2,2% (2011).

In het begin van de jaren 2000 werden de spanningen tussen de Australische en islamitische bevolking duidelijk, toen het in Sydney tot groepsverkrachtingen en seksueel misbruik van niet-islamitische vrouwen door een groep Libanezen kwam. In 2005 vonden in Cronulla, een voorstad van Sydney, meerdere dagen gewelddadige onlusten tussen moslims en niet-moslims plaats. In 2012 protesteerden moslims op gewelddadige wijze tegen de zogenaamd islam-vijandige film “Innocence of Muslims”.

“Who the hell is Allah?”

Tijdens hun mars naar het parlementsgebouw in de Australische hoofdstad scandeerden de demonstranten leuzen zoals “We love porkmeat” en “Who the hell is Allah?”

De demonstranten verwijten de Australische regering steeds meer concessies te doen aan de islamitische gemeenschap en de ontwikkeling van Jihadisten in moskeeën te bevorderen. Tijdens de protestmars was er sprake van ongeveer tweeduizend anti-demonstranten uit het linkse politieke milieu. Deze keer kwam het niet tot botsingen.

In maart verleden jaar organiseerde “Reclaim Australia” tegelijkertijd in 16 steden manifestaties. In Melbourne kwam het, geïnitieerd door linkse anti-demonstranten, tot heftige botsingen, waarbij meerdere mensen gewond raakten.

Screenshot_5

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Birgit Stöger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Australië, burgermoed, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Verzet tegen multiculti in Australië: een blik in de toekomst van Duitsland?

 1. Sjaak zegt:

  Duitsland 2016 !

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De Australiërs gaan niet ver genoeg, islam past daar, en ook hier niet!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  LINKS en de ISLAM zijn de grootste VIJANDEN van de MENSHEID!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Islam past nergens,behalve,heel misschien in hun eigen zandbak.En zelfs daar zet ik nog vraagtekens bij!

  Like

 5. Ron zegt:

  Ook Australië heeft dus al zijn eigen “Keulen” gehad.
  Ook daar is de overheid binnenlands veel te vriendelijk voor die islamieten.
  Gelukkig is de bevolking nu wel wakker aan het worden en stelt zich strijdvaardiger op dan in west-europa.

  Like

 6. Jan zegt:

  Australian Liberty Alliance, the anti-Islam, Donald Trump-style party, claims major growth

  An Australian political party which advocates Donald Trump’s idea of banning Muslim immigration says its membership has quadrupled in size since its launch with disaffected National and Liberal party members comprising the bulk of those joining.  http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/australian-liberty-alliance-the-antiislam-donald-trumpstyle-party-claims-major-growth-20160406-go08lq.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Wat zwarten in Amerika kunnen, rotzooi trappen, kunnen wij ook, zeggen Australische inboorlingen

  Like

 8. Jan zegt:

  Politici maken christenen en christendom belachelijk, maar kruipen voor de islam. Komt Pauline Hanson in een burka het parlement binnen schuimbekken zij omdat Hanson geen respekt toont voor deze ‘religie’. Komende aanslagen zijn schuld van Pauline Hanson

  De stunt zorgde voor haar aanhang niet voor een negatief effect want haar partij groeit als kool
  Pauline Hanson’s One Nation party surges in the polls after she wore a burqa in Parliament – as Malcolm Turnbull’s Liberals slip further behind Labor  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4807114/Pauline-Hanson-One-Nation-surged-polls-Turnbull-slips.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s