VIDEO: “Slap lullende politici en referendum Oekraïne”

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Hypocrisie, Nederland, Oekraïne, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: “Slap lullende politici en referendum Oekraïne”

 1. Edjan zegt:

  “Democratie is een exportproduct van Nederland!” Fantastisch.

  Waar je nooit meer wat van hoort (al heel lang niet meer) is, dat er een akkoord lag, ook met Rusland, ook over Oost-Oekraïne, de dag(en) vóór die staatsgreep waarbij Janoekovitsj werd verjaagd door de “democraten” (steenrijke fabrikanten aangevuld met een stel neo-nazi’s). Die al de dag erna stelden, dat Oost-Oekraïne bij Oekraïne hoorde waarmee de oorlog een feit werd.

  Het akkoord is verdampt, bestaat niet meer en heeft nooit bestaan, zoals dat in het ministerie van waarheid (Miniwaar) nu eenmaal gebruikelijk is. Democratie? Iemand moet me nog maar eens uitleggen wat dat nu feitelijk betekent…

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Democratie in Nederland is een farce!
  Ja, je mag eens in de 4 jaar stemmen op een politieke partij en je kiest op de partij die je de dingen op een voor jou wenselijke manier voorstelt.
  Na het stemmen zijn de partijen plots al hun mooie beloftes vergeten; het gedraai en gelieg begint dan.
  Je hebt als kiezer geen enkele mogelijkheid meer de gekozenen aan hun woord te houden.
  Zelfs niet als ze onze soevereiniteit overdragen aan ons vijandige vreemde mogendheden geleid door een clubje ongekozenen, waarbij we niet eens tellen als gelijkwaardig land, doch een stembevoegdheid krijgen in een non parlement aan de hand van het aantal inwoners dat we hebben.
  De Nederlandse bevolking maakte bij referendum bekend dat we dit niet wilden, doch ene Balkenende en kornuiten drukten het er toch, tegen de wil des volks, door onder een andere naam.
  Daarna drukten ze ook het ESM er nog even door in demissionaire toestand, hiermee onze schatkist inclusief pin-code overdragend aan iets wat boven alle wetten staat.
  Tja, ze hebben het lef dit democratie te noemen….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Hendrik M:15.05. uur. En juist door het ondertekenen van het ESM – Verdrag, heeft de grote LANDVERRADER RUTTE (VVD) Nederlands schatkist overgedragen aan de RODEN der EUSSR te Brussel. Dus Geert Wilders heeft groot gelijk, met zijn bewering dat WIJ een NEP-PARLEMENT hebben! Bedankt verraders Balkenende (CDA) en Rutte (VVD) door onze soevereiniteit te verkwanselen aan de communisten te Brussel! NOT!

   Like

 3. Joshua zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Democratie

  Het volk regeert, smerige roverheid lees het maar na, maar jullie denken de macht te hebben, maar eens breekt er voor jullie een dag aan dat het dun door jullie pijpen loopt, land en volksverraders, dan is jullie droom uit elkaar geslagen en ik hoop jullie rotkoppen ook.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Juist de NAVO en de RODEN der EUSSR, hebben in 1999 beloofd, dat ZIJ niet zouden uitbreiden naar het oosten, daar Rusland zich niet wil laten omsingelen. De smerige LINKSEN en zogenaamde politiek-correcten, zijn het schoothondje van de MUZELMAN OBAMADRAMA, de verrader, en renegaat! En juist de USA zijn debet aan de hele ELLENDE in de moslimregio, en de gevolgen die WIJ ondervinden, namelijk de MOSLIM INVASIE van Europa. We worden verraden en bedrogen waar wij bij staan!

  Like

 5. janchik zegt:

  Zie de invulling van democratie door de “vieze man” Spekman.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s