Weg met het Brusselse politbureau!

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Met betrekking tot het debat over een eventuele uittreding van Groot-Brittannië uit de EU verklaart het Patriottisch Platform:

Uiterlijk sinds het totale falen van de EU in de immigratiecrisis zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn dat het alleen nog maar een kwestie van tijd is wanneer deze monstrueuze veelvolkerenstaat in elkaar stort. We begroeten de overwegingen van Groot-Brittannië om uit de EU te treden en hopen dat het niet slechts bij overwegingen blijft, maar ook tot daden komt. Des te eerder de desintegratie begint, hoe beter.

Of het nu in Hongarije, in Polen, in Frankrijk of in Oostenrijk is: overal ontstaat verzet tegen de Brusselse dictatuur. Als na een “Brexit” een door het Front National aangevoerd Frankrijk zich ook van de EU zou afkeren, zou dit het einde van diezelfde EU betekenen.

Wie in deze situatie droevig is over het einde van het Brusselse Politbureau heeft de tekens van de tijd niet herkend. De EU onderdrukt de Europese volkeren en verhindert een zelfbewuste Europese politiek. De EU moet ten onder gaan, teneinde de weg vrij te maken naar een losse statenbond. Een “Brexit” zou het beste zijn wat ons zou kunnen overkomen!

Bron:
http://patriotische-plattform.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Groot-Brittannië, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Weg met het Brusselse politbureau!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik begroet de dag, als het RODE MONSTER te weten de EUSSR, naar de verdommenis gaat! En dat kan voor mij nooit snel genoeg gaan!

  Like

 2. Astrid zegt:

  De EU gaat instorten, dat staat al vast. We motten al die nooit gekozen, bemoeizieke, oorlogzuchtige, geldverslindende, arrogante, corrupte lui gewoon niet, punt. Ik denk zelf dat in 2017 de bal echt gaat rollen. Het volk is uiteindelijk altijd machtiger en de kaarten gaan herschud worden. Er gaat nog wel meer geschud worden. Balkan, Turkije, Iran.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  €U faalt zo ongeveer overal, we zijn er op een smerige manier door landverraders partijen, tegen de wil des volks gerommeld.
  Dublin akkoord werkt niet, Schengen heeft gefaald, geld word zomaar bijgedrukt, de top is ongekozen.
  We moeten van dit smerig gedrocht af; NU!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Mee eens:de vlag gaat uit als het Eu-parlement implodeert!

  Like

 5. Elena zegt:

  Velen met mij hopen dat het verrotte EU gedrocht liever gisteren dan vandaag in stort.
  Zodra GB en Frankrijk het bijltje erbij neergooien is het einde van het EU gedrocht verleden tijd..

  Like

 6. Cathja zegt:

  Tot het zover is kunnen ze het ons nog verrot lastig maken…….!!

  Like

 7. carthago zegt:

  Als de Eussr uiteindelijk zal zijn geimplodeerd,explodeert het welzijn weer en zullen de volkeren in Europa hun unieke soevereiniteit weer terugvinden en in vreugde omhelzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s