“Misschien snapt Spekman me nu”

Screenshot_6

DEN HAAG – ‘Schokkend’, zo noemt Geert Wilders de doodverwensing die hij van voorzitter Willem den Hertog van de PvdA in Katwijk naar zijn hoofd kreeg geslingerd op Twitter. Op hetzelfde medium spreekt de PVV-leider de hoop uit dat PvdA-voorzitter Hans Spekman “nu begrijpt wat ik bedoelde.”

Wilders zei deze week dat áls er een kogel komt, deze van links komt “met de letters PvdA op de zijkant” geschreven. Wilders zei dat naar aanleiding van uitspraken van PvdA-voorzitter Spekman dat de PVV’er een gevaar voor de democratie en rechtsstaat zou zijn.

De Telegraaf

Den Hertog twitterde daarop te hopen dat “Wilders sterft aan een hartaanval in bed (al dan niet tussen de benen van een links Kamerlid)”. Op dit bericht volgde nog een tweet: “Maar als er dan toch een kogel aan te pas komt, dan groot genoeg om er ‘Van het dankbare Nederlandse volk’ op te graveren”.

Door zijn opmerkingen lijkt Den Hertog het bij de PvdA-top te hebben verbruid. Zowel voorzitter Hans Spekman als partijleider Diederik Samsom hebben onomwonden hun afschuw en afkering uitgesproken over de verwensingen. Zij verwachten Den Hertog binnenkort in Den Haag voor een stevig gesprek.

Schokkend bericht. Misschien dat PvdA-Voorzitter Spekman nu begrijpt wat ik bedoelde. #kogelvanlinks https://t.co/82RR7PIp5U — Geert Wilders (@geertwilderspvv) 11 februari 2016

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “danny”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, PvdA, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Misschien snapt Spekman me nu”

 1. Wil even de reguurders waarschuwen want deze video kan schade aan de gezondheid veroorzaken, de mafklapper Rutte met zijn misselijkmakende roast. Een op Amerikaanse leest geschoeide copy van realiteitsvervlakking en de totale minachting voor de wensen van het Nederlandse volk met alle ingrediënten zoals z’n hol mmaatje Jort Kelder, Gordon en de hele parlementaire pers welke deze flapdrol een staande ovatie gaf om deze aan alle kanten platgereden variant en imitatie van het oorspronkelijke thema….

  1. PREMIER RUTTE’S EERSTE ROAST ZOUTELOOS
  Voor één keer mocht premier Mark Rutte de grapjas uithangen tijdens het eerste Nederlandse Correspondents’ dinner. Naar voorbeeld van Amerikaanse traditie, mag de leider van het land tijdens deze bijeenkomst zijn collega’s en journalisten raosten, oftewel voor gek zetten. Het idee kwam van talkshowhost Twan Huis. Tussen het publiek zaten onder andere Humberto Tan, Gordon, en Ruud Gullit. Eerder maakte RTL Nieuws bekend dat de premier twee comedians had ingeschakeld voor zijn speech.

  Ruim 2,7 miljoen kijkers zapten niet weg. Maar was het beleefdheid of leedvermaak? Bekijk hieronder Rutte’s kwartiertje moppen tappen terug.

  Like

  • elisah zegt:

   Het was nieuwsgierigheid, en het stelde weinig voor.

   Like

  • C.A.Barstow zegt:

   Ik heb het niet gezien, waarom zou ik naar zo´n volksverrader moeten luisteren, zo´n figuur die in sneltreinvaart probeert z´n eigen land en volk naar de verdommenis te helpen.
   Ik wil dat figuur met die verraderlijke glimlach op zijn gezicht niet eens zien.
   Mensen die hier met plezier naar gekeken hebben begrijpen helaas nog steeds niet waar Nederland mede door zijn toedoen in verzeild is geraakt,
   Nederland staat aan de rand van de afgrond en het gros van het gepeupel zit als een stel idioten om die volksverrader die ons aan die afgrond heeft gebracht te lachen.
   In wat voor een achterlijk land wonen wij eigenlijk.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Ach ja, het is inmiddels wel bekend dat men in alles de VS wil na-apen !

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zoals ik al schreef kwam hij in eerste instantie intelligent en met humor over… maar ik denk dat de mensen net als ik, toen ze hoorden dat alles voor hem op papier was gezet, zich realiseerden dat hij werkelijk een lege huls is.
   De stukjes van de legpuzzel vielen hiermee op zijn plaats. Het laatste gevoel van twijfel over zijn karakter was bij mij definitief verdwenen.
   Hij is niet meer dan een super handige, en op macht beluste oplichter, die zich zelf uitsluitend belangrijk vindt en er werkelijk alles voor over heeft om een machtspositie te hebben en te houden.
   Een machtspositie van waaruit hij echter geen enkele verantwoordelijkheid wil nemen.
   Hij heeft geen visie… Dus kan hem niets verweten worden…
   Verantwoordelijkheid nemen brengt risico’s met zich mee, vandaar o.a. ook dat idiote gelach van hem in het openbaar. Hij verbergt zich achter een onnatuurlijke lach.
   In zijn jeugd zat hij in een Jappenkamp. Wellicht heeft hij daar dat vluchtgedrag van overgehouden. (Er is ook helemaal niets over zijn prive-leven bekend???… )

   Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    We hebben het toch over Rutte, Paul? Geboortejaar en dag: 14 februari 1967 (48 jaar)
    Jappenkamp?

    Like

   • Republikein zegt:

    Paul, heb je je niet vergist?
    Of zie ik iets over het hoofd?
    Zijn vader zat in het kamp.
    Overigens, syndromen zijn erfelijk, dus dat zou kunnen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Frans Brassens. Ja, ik had het over Rutte en ja hij zat in een Jappenkamp.
    Zo iets laat begrijpelijkerwijze altijd sporen na.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Republikein. Je hebt helemaal gelijk
    De ouwe Rutte zat in een Jappenkamp.
    Rutte Sr. trouwde voor de tweede maal en Rutte Jr. is vervolgens als voze vrucht van zijn vaders laffe lendenen in 1967 geboren.
    Heeft Geschiedenis gestudeerd. Daarna hoofdzakelijk personeelszaken en PR gedaan bij Unilever, voordat hij in de politiek ging.
    Zijn ontwijken van verantwoordelijkheden en priveleven is voor mij een duidelijke gedragsafwijking, hij lacht en grijnst letterlijk op een abnormale manier alles weg.
    Overduidelijk geen karaktervol man… en dat moet Nederland leiden…

    Like

 2. wim zegt:

  Schokkend, dat is een veel te net woord. Dit alleen al zou voldoende moeten zijn voor een massale demonstratie pro Wilders, bijvoorbeeld in Katwijk. Beter dan massale optochten en bloemen enz. als het te laat is…

  Like

  • Inderdaad is het een veel te net woord: Deze enormiteit wordt dan ook , hoe afgezaagd ook, nochtans treffend omschreven met de zin: Hier zijn geen woorden voor!
   Verder heeft U met die tweede suggestie eveneens volkomen gelijk: Ik wou dat ik Asje Bello er over kon benaderen, die ook de pro PVV-demo in Den Haag heeft georganiseerd; Eigenlijk verdient deze onbeschoftheid een zíchtbare repliek!
   Schrale troost is, dat nu de hele PvdA er mee in haar maag zit: Hoe breien ze dít nou toch weer recht…..?
   Laat ze de schade -in zoverre die bij díe partij nog aangericht kan worden er maar van ondervinden!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij, van uw stervende zwaan-Partijtop
  nemen hier afstand van ONZE Katwijkse den Hertog
  die heeft gezegd, wat wij echt niet bedoelen…
  .
  deze Voorzitter gedraagt zich als ’n onvolwassen rotjoch
  dat zult u…lam-geschrokken vrienden…met ons mede-voelen
  dit was ronduit gestoord, laat ons dat goed beseffen !
  .
  voor u weer enthousiast “bis bis” begint te joelen
  want dit helpt echt niet onszelf nog te verheffen…
  dan drukken wij…haha… nog liever op de stopknop !
  .
  maar ieder die ooit onze Pim nog heeft gekend
  geeft voor dat achteraf-geblaat geen rooie rotcent !
  .

  Like

 4. Nikki zegt:

  Links schijnt echt te geloven dat het probleem is opgelost als Wilders verdwijnt. Over en weer met modder gooien, triest.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Weer zo een parasietenlul die op belastingkosten leeft !
  Hij vraagt om een pak slaag !
  Ik zou nu niet graag in zijn schoenen staan !

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Misschien snapt Spekman me nu ?? Om iets te snappen heb je hersens nodig, die ontbreken bij links !

  Like

 7. Harry zegt:

  ” Misschien snapt Spekman me nu ” ?
  Nou ben je toch echt wat al te optimistisch , Geert !
  De eerste zeven jaar zal dat niet tot hem doordringen .
  Ze komen overal jaren te laat achter , een spoor van ellende veroorzakend .
  Zelfs de uitdrukking : als het kalf verdronken is , dempt men de put , is op hen niet van toepassing .
  Pas als de botten totaal verrot zijn , komt er enige beweging bij die kliek .

  Like

 8. Bas zegt:

  Ach ja, het is inmiddels wel bekend dat men in alles de Amerikaanse politiek wil na-apen !

  Like

 9. johannes zegt:

  de lul heeft de goede zaak een grote dienst bewezen. nu heeft iedereen gezien wat een vies landverradelijk rot volk die pvda is

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  De ware aard van de linkse fascist komt tóch steeds weer boven.
  Wat zijn die PvdA’ers en andere ‘socialisten’ toch smerige, laaghartige, verraderlijke, kwaadaardige, geesteszieke hellehonden; ze maken ALLES kapot!

  Like

 11. Helena zegt:

  Ach die Spekman heeft de ‘snapper’ niet aan staan, nooit gehad net als de rest van de partij van de afbraak!

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Tussen dom en slim is er geen tussenweg. Geert heeft gelijk: ze snappen het niet. Snappen ook niet dat ze zich met zulke uitspraken zelf bijten. Ze doen zich voor als menslievend, maar dat geldt alleen voor mensen binnen hun kader. Alles wat het daar niet mee eens is, snappen ze niet. In hun eigen hokje voelen ze zich veilig. Met een bekrompen geest, kun je geen land democratisch leiden. Dat is falen in de idealen. Ze gaan nog verder afzakken en de uitspraken tegen Geert Wilders, krijgen ze nu zelf om de oren. Maar ze snappen het niet hoe de wereld in elkaar zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s