Noord-Afrikaanse veelplegers leggen falen van de staat bloot

Screenshot_19

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

In de mainstream media kwamen zware misdaden door Noord-Afrikaanse daders pas na de massale seksuele overvallen in Keulen, Hamburg en Stuttgart aan de orde. Terwijl de criminelen uit de Maghreb al jarenlang huishouden in Duitsland. Verantwoordelijke ministers zoals Heiko Maas en Ralf Jäger kijken werkeloos toe of – nauwkeuriger geformuleerd – om redenen van politieke correctheid bewust de andere kant op.

Kopp-Online

Slechts één enkele hoofdinspecteur van politie heeft een vertrouwelijk situatierapport genaamd “Casablanca” opgesteld. Genoemd naar de grootste stad in Marokko werd de veroorzaakte criminaliteit door 2.200 bij de politie bekende Noord-Afrikaanse daders geregistreerd die alleen al in Düsseldorf actief zijn.

Want de voormalige mondaine façade van de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft ernstige scheuren opgelopen of – om aanschouwelijk bij het onderwerp te blijven – de winkelruiten zijn doorzeefd met kogelgaten.

“No-Go-Area” Nordrhein-Westfalen

Slechts twee kilometer verwijderd van de luxe winkelstraat Königsallee is “Klein-Marokko” ontstaan, zo noemen de vanouds in Düsseldorf gevestigde inwoners de wijk. In de straten wordt openlijk in drugs gehandeld, voorbijgangers worden opgewacht en beroofd en vrouwen worden lastiggevallen.

Screenshot_18

In de wijk woonden al heel veel migranten van de tweede en de derde generatie, toen deze door de ongecontroleerde immigratiegolf door mannen uit Marokko, Algerije en tunesië tot “No-Go-Area” muteerde. De geïntegreerde buitenlanders stellen nu openlijk het verlies van controle door de staat aan de kaak en schetsen hun onmacht met het oog op het falen van de verantwoordelijke politici.

Een Turkse eigenaar van een supermarkt vertelt dat geen vrouw meer in zijn winkel durft te komen, zelfs Turkse buurvrouwen zouden door de constant rondhangende mannen seksueel lastig gevallen worden, ook overdag. Wanneer bewoners de Noord-Afrikanen ter verantwoording roepen, scholen deze ogenblikkelijk samen, gooien met stenen en trekken hun knipmessen.

De minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), beschikt over een catastrofaal ambtsresultaat. De oorlog tussen motorbendes werd in woongebieden uitgevochten met Kalasjnikov´s en handgranaten.

Onder Jäger´s leiding werd het dieprode Nordrhein-Westfalen ook een machtsbolwerk van Salafisten en radicaalislamitische terroristen. Elk terrorisme-incident in dit jaar heeft een verbinding met Nordrhein-Westfalen.

Net zoals de aanslagen in Parijs met 130 doden en de aanslag op de herdenkingsdag voor Charlie Hebdo werden uitgevoerd door een asielzoeker uit Nordrhein-Westfalen. Hij woonde met niet minder dan zeven verschillende identiteiten ongestoord door de politie in Recklinghausen. Ook de jongste antiterreur razzia tegen een Algerijnse cel van ISIS leidde de speciale eenheden opnieuw naar Nordrhein-Westfalen, naar Attendorn in het Sauerland.

Screenshot_21

Al deze gebeurtenissen zorgen bij de minister van Binnenlandse Zaken niet voor extra inspanningen. Wat Jäger vooral belangrijk vindt, is het in stand houden van het zwijgkartel, dat de ware omvang van de “vluchtelingen”criminaliteit versluiert. Zo had men al een vergadering op 23 oktober 2014, waarover over de onhoudbare toestanden in steeds groter wordende delen van Nordrhein-Westfalen werd gesproken.

Toen al wisten de verantwoordelijke personen dat de in “vluchtelingen”centra wonende Noord-Afrikanen excessief alcohol consumeren, burgers zonder reden aanvallen, voorbijgangers en vrouwen lastigvallen en beledigen en winkels beroven. Al die jaren is er niets gebeurd. Er werden geen speciale commissies opgericht of grote razzia´s gehouden. Ook werd niet de voorwaarde voor een consequente strafvervolging gecreëerd.

Integendeel. Men kwam met elkaar overeen dit alles te verzwijgen, want anders zouden de boze rechts-populisten immers gelijk hebben gekregen en zou het fantastische vluchtelingensprookje destijds al beschadigd zijn geworden.

Noord-Afrikaanse veelplegers met gemiddeld 129 delicten

In Keulen werden de activiteiten van de Noord-Afrikanen al sinds januari 2013 door de politie vastgelegd, maar uiteraard tot nu toe geheim gehouden. Alleen al bij de politie van Keulen zijn 18.311 Noord-Afrikanen geregistreerd die verdacht worden van 22.000 delicten. Als je bedenkt dat dat er op deze terreinen van de criminaliteit sprake is van heel hoog “grijs” getal, omdat de bevolking al lang niet meer van ieder delict aangifte doet, kom je al gauw op honderdduizenden delicten – allemaal gepleegd door deze groep daders in het stedelijk gebied Keulen.

Screenshot_20

De driestheid en de criminele energie van de Noord-Afrikanen heeft al lang een omvang aangenomen die je alleen maar een collectief falen van de staat kunt noemen. Het aantal gevallen van toebrengen van lichamelijk letsel explodeert, ook het zogenaamde vrouwen omsingelen komt steeds meer in de mode. In 2014 ging men bij veelplegers nog uit van gemiddeld 92 delicten. In 2015 zijn dit al gemiddeld 129 delicten. En dat zijn alleen maar de delicten waarvan aangifte is gedaan. Terwijl de slachtoffers vaak jarenlang lijden onder lichamelijke of geestelijke schade, blijft de criminaliteitslawine van de Noord-Afrikanen voor de daders zonder gevolgen. Hebt u ooit gehoord van jarenlange gevangenisstraffen voor deze daders? Ik ook niet.

De gevolgen van het falen van de staat culmineerden voorlopig in de samenscholing van 1000 criminele Noord-Afrikanen in de Oudejaarsnacht in Keulen. Zij beschouwden de bevolking als prooi zonder bescherming, die naar believen beroofd, geslagen en seksueel misbruikt kan worden – volledig ongestoord door de politie. Minister van Binnenlandse Zaken Jäger draagt om deze redenen de hoofdverantwoordelijkheid voor de seksmeute van Keulen. Afgetreden is hij niet.

De minister-president van Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft, en haar SPD houden de politieke functionaris in zijn goed betaalde functie – met een bijna sociaaldemocratisch saamhorigheidsgevoel. Dat de SPD al lang deel van het probleem is en “vluchtelingen”criminaliteit door haar nietsdoen en verdoezeling stimuleert – daarvan willen de strategen in het Berlijnse Willy-Brandt-Huis niets weten.

Screenshot_22

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Noord-Afrikaanse veelplegers leggen falen van de staat bloot

 1. jungleelephant zegt:

  Heel simpel:geen Marokkaan er meer in en zij die in de fout zijn gegaan,op welk front dan ook,het vliegtuig in schoppen onder begeleiding van commando’s,en retour Marokko!Om mee te beginnen!En natuurlijk:geen Marokkaan er meer in;daar niet en hier niet!Hoezo:Wilders aangeklaagd voor”minder,minder”?Hij heeft het gelijk met duizenden bewijzen aan zijn kant!Zeg die zitting op de rechtbank maar af,dus!Dag,burgemeester Bruls van Nijmegen,die zo apetrots als eerste met de hele gemeenteraad van kontelikkers achter zich aan de klaarliggende aangiftes ging tekenen!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Een marokkaanse als kamervoorzitter? Een halve marokkaan als partijleider? Een gelovige marokkaan als burgemeester? Een marokkaanse als stadsburgemeester? Een marokkaan als politiewoordvoerder?
   Waarom voel ik me daarover onbehagelijk???

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Het word tijd dat dit eens tot de Duitse bevolking doordringt..
  En ja, in Nedrland is het niet veel beter, word ook veel verzwegen…

  Like

 3. Philippine zegt:

  De ARD had het er vanavond ook over in Kontraste. Het viel me mee van ze dat ze er zendtijd voor over hadden maar eigenlijk is het om te huilen zo erg.

  Like

 4. Elena zegt:

  Een hoog hek om de no-go-area’s met stroom erop, probleem opgelost.
  De goede burgers eruit laten en elders een woning aanbieden.
  Dat in alle grote steden van Europa ter bescherming van welwillende burgers.
  Slechts met het tonen van een pasje en kenbaar maken van bestemmig…mogen de primaten zich elders begeven.
  Tevens dienen criminelen gechipt te zijn.

  De politie durft in zulke buurten niet te komen, dan maar zo.
  Bij ernstige overtreding, retour woestijnië.
  Bovendien de testosteronbommen chemisch castreren, daar de primaten zich sneller voortplanten dan de snelheid van het licht.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Heel simpel….laat het leger de order herstellen en trap het tuig het land uit !!

  Like

 6. carthago zegt:

  Het kokosnoten tsunamileger heeft toch maar mooi das Deutsche reich verslagen. Waar het voor de tweede wereldoorlog nog 5 jaar duurde voor de overwinning met miljoenen doden werd behaald , hebben de kokosnoten dat toch even snel geflikt.
  De Duitsers verdienen geen land.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Asscher: Jaarlijks 250 kindhuwelijken in Nederland
  Waarvan 80 in de asielstroom.
  Uit onderzoek van de universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken blijkt dat er vermoedelijk gemiddeld 250 kindhuwelijken per jaar worden gesloten in Nederland. Dat schrijft minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) donderdagavond aan de Tweede Kamer.
  http://politiek.tpo.nl/2016/02/11/asscher-jaarlijks-250-kindhuwelijken-in-nederland/

  Like

  • Mirjam zegt:

   En wat doet onze regering aan deze illegale kind huwelijken in ons land? Het is tegen wettelijk, dus er moet strafvervolging plaatsvinden. Het probleem waar we hier in Nederland meezitten wat betreft deze ‘asielzoeker’ is dat ze hun eigen cultuur hier mogen doorvoeren en niet duidelijk genoeg gemaakt wordt, dat hier wetten en regels gelden die gevolgd moeten worden.

   Like

  • Edjan zegt:

   Niks aan het handje. Zolang je Asscher maar geen zak stront noemt.

   Like

 8. Skef zegt:

  Weg met dat volk. Keihard aanpakken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s