Over het sprookje van de vreedzame islam . . .

Screenshot_28

“Ga jij maar rustig door met de genocide en ik blijf aan iedereen vertellen dat de islam de religie van de vrede is.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Desinformatie, Genocide, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

22 reacties op Over het sprookje van de vreedzame islam . . .

 1. leefbarbaar zegt:

  Ja zo werkt dat.
  Neem een botte leugen en sommige mensen gaan deze toch gebruiken om iets goed te vinden of te rechtvaardigen. Gutmenschen kunnen niet zonder.
  Islam is vrede.
  Criminaliteit daalt.
  De euro brengt ons welvaart.
  We hebben allochtonen nodig,
  zo zijn er honderden voorbeelden. Zolang de media dit blijven verkondigen, heeft de gutmensch een excuus om dom te blijven.
  Ik had er pas een gesprekje met mijn guurrechtse dochter over. We filosofeerden over wat er nodig zou zijn om onze achterlijke GsL schoonfamilie te doen inzien dat er een andere wereld is met een andere waarheid. We kwamen er niet uit. Wat er ook gebeurt, men pakt een leugen van de plank en alles is weer in orde, alles klopt dan weer.
  Voorbeeldje: tante van 93 wordt hardhandig beroofd. Dan volgt: het is niet zeker dat het een allochtoon was, misschien vergist ze zich wel. Als jongens eerder aan een goede baan werden geholpen, dan zou dit minder gebeuren. De PVV sluit mensen uit, die daardoor geen aansluiting meer zoeken met ons. Het heeft niets met de islam te maken, want christelijken stelen ook. Het was een vluchteling, die verdwaald is zeker ………………….
  Voor alles is een leugen beschikbaar en dat is de kracht van propaganda.
  Zodoende stemt men straks weer prettig GsL en blijft de gutmensch fier overeind. Braaf lid zijn milieuclubjes en een ochtendje vrijwilligerswerk doen en het paradijs is gewonnen. Wie de media bezit, bezit de waarheid.

  Like

  • Edjan zegt:

   Leefbarbaar. Je hebt natuurlijk volkomen gelijk. Ik ben tot de conclusie gekomen dat je beter niet teveel met de echte goedmens moet praten. Je ziet het al aan de geschrokken blik als ze ontdekken dat je er “zo een” bent. Laat dan maar zitten. Die krijg je niet meer om.
   Ik besteed liever tijd en energie aan al die mensen die vinden dat je eigenlijk wel gelijk hebt, maar ’s avonds kijken ze toch weer naar het leugenjournaal en ’s ochtends lezen ze toch weer hun leugenkrantje en eens in de zoveel jaar stemmen ze toch weer op hun leugenpartij.

   Ik schat dat zo ongeveer 30% goedmens is, 30% “slecht” (wij dus) en 40% van die twijfelaars. Ik denk dat het meer oplevert om met die 40% te praten.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Edjan

    je hebt zeker gelijk. Maar de ellende is dat 30% gutmenschen 90% van alle lonende banen in handen hebben. Politiek, bestuur, ambtenarij en uitvretende babyboomers.
    De rest moet werken om ze te onderhouden en die groep zou beter moeten weten.

    Geliked door 1 persoon

 2. Inderdaad is dat overduidelijk de praktijk. Zij het, dat ik me zo kan voorstellen, dat de instructies óók wel eens van de andere kant komen:
  “Ik ga door met de Genocide, en intussen blijf jij iedereen vertellen, dat de islam een religie van vrede is.
  En zorg er voor, dat ze geen argwaan krijgen, want dan ben je Allah onwelgevallig en zijn bloedige wraak zal je treffen!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Hoeveel barbaren zitten er al tussen ons, die daar toe in staat zijn ?
  NIET KIJKEN BIJ ZWAKKE ZENUWEN !

  Like

   • Edjan zegt:

    Tweede video ook verwijderd: meisje langdurig in elkaar geslagen, veel publiek er omheen. Ze staat telkens bloedend weer op en probeert weg te lopen. Ik geloof dat ze kwaad zijn omdat ze een mouwloos shirtje en een soort hotpants aan heeft. Uiteindelijk krijgt ze benzine over zich heen en wordt in de fik gestoken. Een stuk of honderd moslims staan er verlekkerd naar te kijken. Dan komt er een moslim en gooit er nog een litertje benzine bij. Het meisje probeert eerst nog de vlammen uit te slaan maar ligt dan stil. Maar dood is ze nog niet, dat duurt lang bij verbranding.

    Heeft niets met islam te maken dus mogen wij niet weten.

    Like

  • Edjan zegt:

   Dit is de islam. Dit mogen wij niet weten. Zal snel verwijderd worden.

   Like

  • Edjan zegt:

   Islam beul hakt het hoofd van een knielende en geboeide man van achteren af met een mes: snijden, hakken, weer snijden. Duurt lang en moet uitermate pijnlijk zijn. Filmpje verwijderd want wij mogen niet weten wat de islam feitelijk is.

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ter aanvulling en dit sluit naadloos aan op mijn eerder reaguursel:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4716/Christendom/article/detail/4242577/2016/02/11/Moord-Els-Borst-was-christelijke-aanslag.dhtml
  De moord op D66-minister Borst was een christelijke aanslag !!
  Vanaf vandaag kan iedereen van de linxe kerk opgelucht ademhalen; want er worden in Nederland ook mensen vermoord om christelijke redenen. Theo van Gogh was dan wel erg, maar de islam is heus niet erger, want mevrouw Borst werd ook vermoord.
  Het is allemaal verzonnen en gelogen en doet niets af aan de instroom van miljoenen theologisch gehandicapte moslims, maar de gutmensch kan vannacht weer lekker slapen, want wij zijn even erg.
  PS. Mevrouw Borst is vermoord omdat politie en justitie hopeloos gefaald hebben. Keer op keer. Persoonlijk vind ik het helemaal niet erg dat de elite daar zelf ook eens last van heeft.

  Like

 5. elisah zegt:

  Er zijn vreedzame Moslims, die zijn helaas in de minderheid. De foute, gevaarlijke figuren moeten eruit gehaald worden en flink aangepakt worden.
  Ik kan me voorstellen dat vreedzame moslims ook bang zijn en zich zorgen maken over de toekomst. Waarom hoor je ze anders zo weinig? Geloof maar dat deze mensen ook angst hebben voor wraak, aanslagen en onthoofding.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat is dat toch hier op de site dat ik steeds meer reacties lees dat er toch ook hele lieve mossels bestaan en beschermt moeten worden tegen die andere nare mossels.
   ER BESTAAN GEEN GEMATIGDE MOSSELS, wel een zwijgende meerderheid.
   NET ZOALS ALS DAT ER OOK GEEN GEMATIGDE NAZI’S BESTAAN.

   Sommige beginnen aardig bij te draaien, het werkt dus goed zo’n dagelijkse NOS uitzending.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Geloof maar dat deze mensen ook angst hebben voor wraak, aanslagen en onthoofding !

   En waarom gaan die niet massaal de straat op wanneer het volgens
   jouw een grote meerderheid is ?
   —————————————————————————————————————-
   AAN M’N HOELA ! HET GEEFT GEEN GEMATIGDE MOSLIMS !
   HET ZIJN ALLEMAAL ACHTERBAKSE CRISTENHATERS !
   ERUIT MET DE HELE MOSLIMTROEP !

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Daarom lag toen-der-tijd ook de rechtse uitgave van de Koran in de Tweede Kamer………….

  Like

 7. Jan zegt:

  Heftiger Krach um „Raum der Stille“ an der TU Dortmund

  Die Uni Dortmund ließ einen Ruheraum schließen. Muslimische Studenten hatten ihn zu einem Gebetsraum umgestaltet. Frauen sollten Kopftuch tragen.

  Das Echo ist gewaltig. Die Reaktionen reichen von begeisterter Zustimmung zur Haltung der Uni Dortmund bis zu fremdenfeindlichen Tiraden. Dabei hatte das Rektorat nur einen kleinen Raum schließen lassen. Allerdings einen besonderen – den „Raum der Stille“. Was ist passiert?

  Wichtig war der Hochschule, dass es ein „religiös neutraler Ort“ sein sollte….Daran hielten sich muslimische Studenten nicht. Sie gestalteten den Raum um: Mit Stellwänden, Regalen und Decken wurde er in einen kleinen Frauen- und einen größeren Männerbereich geteilt. Gebetsteppiche lagen dort, Koranbücher und Flugblätter mit Vorschriften, wie Frauen sich zu verhalten und zu kleiden hätten – unter anderem sollten sie kein Parfüm benutzen und ein Kopftuch tragen. Der Asta (Allgemeiner Studierenden Ausschuss), der für den Raum verantwortlich ist, ließ das Zimmer daraufhin vorübergehend schließen und führte „ein klärendes Gespräch“. Dann wurde der Raum wieder freigegeben.

  Im Januar aber gab es neue Beschwerden.
  …..
  http://www.derwesten.de/staedte/dortmund/krach-um-raum-der-stille-an-der-tu-dortmund-id11553422.html

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Ik heb gewoon heimwee naar de vroegere tekenfilms van Walt Disney over sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje. Die hadden meestal ook een happy ending (in tegenstelling tot die akelige islam die verre van vredelievend is) hoewel de eerste Disney-prinsessen romantische meisjes waren die hunkerden naar vrijheid en een droomprins.
  De latere prinsessen waren iets avontuurlijker al deed Rapunzel me weer sterk denken aan de Klokkenluider van de Notre Dame die opgesloten zaten in torens en eveneens naar vrijheid snakten, iets wat de radicale moslimextremisten talloze vrouwen en meisjes willen afnemen. Er zijn ruim voldoende sprookjes van Grimm beschikbaar om nog tekenfilms (3-D bijvoorbeeld) te maken maar daar mogen juist komische meiden in voorkomen zoals Sneeuwwitje en Rozerood die geen last hebben van de Grote Boze Wolf maar alleen van een sprekende beer en een boze dwerg. En dit sprookje zou ook zodanig herschreven moeten worden en grappig gemaakt dat hierdoor iedereen in een deuk van het lachen zal liggen. Maar of de moslims daar ook nog om gaan lachen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s