Verzet in de bevolking tegen asielonderkomens neemt enorm toe

Screenshot_27

Met acties zoals straatblokkades drukken bezorgde burgers hun onvrede over de massa-immigratie uit.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland gaat het verzet tegen asielonderkomens steeds vaker uit van burgerbewegingen. Een voorbeeld is de beweging “Heimat & Zukunft” in het zuiden van de deelstaat Brandenburg. Wanhopige en door de politiek in de steek gelaten burgers blokkeerden in het dorp Brieske (Kreisstadt Senftenberg) zonder dralen de toegangswegen naar een opvangkamp voor asielzoekers.

ongecensureerd.at

Burgers verzetten zich met alle middelen

De straat-barricade werd op de toegangsweg naar een gepland centrum voor eerste opvang in het dorp opgericht. Een voormalige bouwmarkt moet in de toekomst tientallen migranten herbergen. De burgerbeweging schrijft daar zelf over:

Moedige burgers hebben vandaag de eerste barricade voor het toekomstige centrum voor eerste opvang opgericht. Deze actie moet als waarschuwingsschot voor komend burger-maatschappelijk verzet in ons vaderland gelden, dat zich niet alleen zal richten tegen geplande asielonderkomens, maar vooral ook tegen de politieke veroorzakers van deze verwoestende politiek van buitenlandse overheersende invloed.

 Het is genoeg! Laten we ons vaderland en onze toekomst verdedigen!

 Politiek dendert gewoon over de burgers heen

De bevolking in Duitsland is het beu en dat bewijzen acties zoals deze duidelijk. Op de Facebook-pagina van de beweging heeft men al bijna 1000 voorstanders, hoofdzakelijk uit de regio Zuid-Brandenburg.

De politiek verantwoordelijken van het district veroordeelden de blokkadeactie echter. Ondanks massaal protest tegen het asielzoekerscentrum blijft de politiek aan het project vasthouden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Verzet in de bevolking tegen asielonderkomens neemt enorm toe

 1. jungleelephant zegt:

  Ondanks massaal verzet….;zo gaat het toch overal!Tijd dat de hele “elite”opgehangen wordt aan de hoogste bomen die er zijn!

  Like

  • Thom zegt:

   Ik heb zojuist naar een liedje in het Duits over de Landsknechten (de vroegere soldaten met lansen) geluisterd. Er stonden onthutsende plaatjes bij zoals een hoge boom, waarin zo’n twintigtal gevangen genomen landsknechten van de vijand hingen.
   Zo ging het vroeger inderdaad en ik denk, dat de geschiedenis zich zal herhalen. Dat spreekwoord komt niet uit de lucht vallen.
   Je moet eens kijken wat er in het Joegoslavië van Milosevic nog maar enkele jaren geleden gebeurde.
   Het volk is kennelijk in een mum van tijd oorlogsrijp.

   Like

  • Fred zegt:

   I’m Fred and I endorse this message.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Door de vluchtelingen?

   Like

  • erik zegt:

   jungleelephant zegt:
   11 februari 2016 om 00:18
   “Ondanks massaal verzet….;zo gaat het toch overal!Tijd dat de hele “elite”opgehangen wordt aan de hoogste bomen die er zijn!”

   Met zulke uitspraken als van jungleelephant hierboven kun je wel een bezoekje van de wijkagent verwachten?

   Like

   • Roni zegt:

    @erik Hij zegt het maar hoevelen denken het. Wanneer komt de ontlading?

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Wijkagent?Koffie kan hij krijgen,maar wel met een preek erbij!

    Like

   • Ik ben het eens met jungleelephant… kan ik nu op Interpol wachten?Marinus Brasil.

    Like

   • Edjan zegt:

    Och, de PvdA heeft bij monde van Willem den Hertog een nieuwe norm gesteld: politici doodwensen is okay. Want ik denk niet dat Willem den Hertog hiervoor politie aan de deur krijgt of straf of ontslag. Even zeggen “sorry, maar het is eigenlijk Wilders zijn eigen schuld” en hij is weer lief. Dus Jungleelephant: niets aan het handje.

    Like

 2. Geronimo zegt:

  We evolueren stilaan naar een pre-revolutionaire toestand in vele delen van Europa. Zoveel is duidelijk. De geschiedenis herhaalt zich voortdurend. Er zijn geen tronen die blijven bestaan. De corruptie van de macht keert zich uiteindelijk altijd tegen de uitoefeners ervan. Gelukkig maar.
  En voor het overige: weg met de EUSSR, weg met de Brusselse dwingelanden, leve het Europa van de vrije volkeren !

  Like

 3. Elena zegt:

  Zulk een bericht van verzet….maakt mij echt gelukkig.
  Bravo voor die verzets mensen !

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  http://www.dagelijks.nu/bizar/s-asielzoekers-mogen-vanaf-nu-gratis-met-de-trein-reizen/#
  ik heb een kennis die is machinist bij de spoorwegen, we zien hem regelmatig, elke keer verteld hij over de vluchtelingen : ZE BETALEN N O O I T !!!!!!!!!!!!
  ( ik zet het hier maar weer neer, waaar kan ik anders mun kwaadheid kwijt )

  In mijn link hier boven staat doodleuk DAT ZE GRATIS M O G E N REIZEN ?????
  wel godgegloeiend ZE HEBBEN NOG NOOIT BETAALD en dat heb ik UIT DE EERSTE HAND !

  Like

 5. Leo zegt:

  Dikke van Daalen: Elite: – Tuig, Crapuul, Schorem, Uitschot,Geteisem.

  Like

 6. geentvkijker zegt:

  beste Bron
  wat vindt U van een `nachtelijke / kannieslape azielige DUMP-PAGINA ` ….ik zit hier tot `s ochtends 4 a 5 uur ( misschien nog meer mensen die laat PC-zitten ? )
  dan kunne we daar neerplempen, wa we `s nachts tegen komen aan linken, dan zijn we niet
  off-topic en dan kunt U `s ochtends zien, of er interessante dingen bij zitten voor een artikel ?
  of is dit geen goed idee ? ( mijn email-box loopt gewoon verder vol hoor, in de nacht….90% van de webpagina `s sluiten niet, ook `s nachts krijg ik er zeker 10 a 12 binnen per uur , overdag 15 )

  Like

 7. geentvkijker zegt:

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/02/heumensoord-wat-is-er-aan-de-hand

  a. HOE krijgt de overheid het voor elkaar, om mensen tegen elkaar op te zetten ?
  b. HOE krijgt de overheid het voor elkaar, om mensen zo overspannen en gek te maken, dat ze elkaar te lijf gaan, zonder privacy ?
  c. HOE krijgt de overheid het voor elkaar, om ziekten te verspreiden en ons dadelijk met weeer een giftige, ( mogelijk verplichte ) vaccinatie op te zadelen ?
  d. HOE krijgt een overheid het voor elkaar om mensen, die het jatten toch al gewend zijn, het ook zeker niet af te leren ? ( want DEZE uit de link, krijgen blijkbaar geen leefgeld )
  d. HOE krijgt de overheid het in een volgende fase voor elkaar, om asielzoekers / vluchtelingen
  totaal psychisch gestoord en gek, de straat op te laten gaan EN ONS AAN TE VALLEN ?
  ( wat TOCH al gebeurd dagelijks ! ) ….en ons dadelijk in een burgeroorlog te storten….opbouwende naar een 3e wereldoorlog ?
  ANTWOORD :
  staat in bovenstaande LINK………..
  De overheid, valt dus aan, naar 2 kanten………ONS TREITEREN
  maar ook de asielzoekers / vluchtelingen WORDEN GETREITERD

  En zo belanden we in de 3e wereldoorlog….SNAPPEN JULLIE DIT NU ???
  BEGRIJP je nu….HOE dat in zijn werk gaat ???
  Dit systeem GOED overdenkende, zou kunnen betekenen, dat steeds meer mensen gaan begrijpen, dat demonstreren MISSCHIEN GEEN GOED IDEE IS, omdat we daarmee
  DE OVERHEID wel in de kaart spelen. WANT DIT IS WAT ZE WILLEN, omdat anders die 3e wereldoorlog er niet komt, en hun de dure aangeschafte MILITAIRE ROTZOOI, niet kunnen
  testen op ONS. Sinds de PEGIDA demonstratie afgelopen zaterdag, weten we HOE ONRECHTVAARDIG die overheid is, naar ons toe, en wat ze `eigenlijk ` willen, want dat lag er duimendik bovenop ! Ik heb sterk de indruk ( ??? ) dat die ANTIFA opgezet is door de overheid, en dat die opereert vanuit een opdracht…..mag barsten als het niet waar is ?
  Het is een gedachte…. ( maar daar waar de gedachte ontstaat, is de werkelijkheid reeds begonnen )

  Like

 8. sjuad zegt:

  Maar natuurlijk werkt -men- daar naar toe.
  Er moeten immers noodwetten afgeroepen worden om de Democratie machteloos te maken om te komen tot de hel die Federatie heet, het financieel kalifaat.

  En maar denken dat met stemmen deze oorlog wel gewonnen zal worden,, nee luiten,, daar zijn hooivorken voor nodig, dodelijke hooivorken.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Toch zien we overal verzet ontstaan tegen het asielbeleid. De mensen krijgen in de gaten dat hun mening niet meer belangrijk is voor de politici. Dat het verzet nu nog kleinschalig is, komt omdat er nog steeds teveel mensen geloven dat ‘het allemaal wel goed komt’.
  Maar hoe meer opstootjes en vechtpartijen er in AZC’s komen, en hoe meer de bevolking daarvan de hinder gaat ondervinden, hoe meer het verzet uiteindelijk zal groeien.
  Totdat in elke plaats een verzetsgroep is ontstaan.

  De burgers hebben net zoveel te vertellen als politici. Die laatstgenoemden willen dat maar al te graag vergeten, zodra ze op hun post zitten.

  Like

  • Roni zegt:

   @erik Hij zegt het maar hoevelen denken het. Wanneer komt de ontlading?

   Like

  • Roni zegt:

   @Cathja Lees graag je berichten die regelmatig verschijnen. Kom je met ons mee demonstreren bij Pegida?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Roni om 13:52

    Beste Roni, dank voor uw bericht. Ik ben erg blij dat Pegida bestaat, en zou graag mee willen lopen, mits dit voor me te doen was. Ik heb een versleten knie, en dat is voor mij ook in het dagelijks leven een belemmering! Thuis kan ik me aardig redden, maar een korte wandeling geeft meestal al problemen.
    Dank voor de uitnodiging! Ik draag alle Pegida’s een warm hart toe! Het is broodnodig dat we laten horen dat we willen opkomen voor ons volk en vaderland.
    Ik volg altijd de verslagen en bekijk de foto’s met interesse, maar daar moet ik het helaas bij laten.
    Ik wens u veel succes toe, nu en in de komende tijd! Ik heb veel respect voor al die mensen die alles trotseren voor dit ene doel: onze vrijheid! Dank daarvoor!

    Like

 10. Petecoole zegt:

  Tis very simpel.. waren die nepvluchtelingen geen moslims geweest, dan was er nooit zo’n heibel geweest…
  De zonen van allaah komen hier maar voor 1 ding.. “dar al-harb” (wij brengen U het “huis van oorlog”)
  En dat gaat steeds beter worden ingeschat door de bevolking, en komen gelukkig steeds meer in opstand..

  Fatsoenlijke moslims bestaan niet.. !! Zijn er “moslims” die fatsoenlijke mensen zijn..?? Dan waren het geen moslims meer…

  Like

 11. BertG. zegt:

  Maar hier blijven ze de bevolking nog steeds intimideren en laten het nu aan de willekeur en beoordeling van de agenten zelf over of ze je willen bezoeken aan de deur.
  En ze willen uitkering trekkers agentje maken met behoud van uitkering.
  Dan weet ik nu al wie er allemaal een pet op hun gaan kop krijgen.
  Nederland is afgelopen, over, voorbij, dat was iets van vroeger enkel nog.
  Begin maar vast Arabisch te leren voor als ze aan je deur komen om je vertellen dat allah dit niet kan waarderen.

  Like

  • Driek zegt:

   BertG. zegt: Nederland is afgelopen, over, voorbij, dat was iets van vroeger enkel nog.
   Begin maar vast Arabisch te leren voor als ze aan je deur komen om je vertellen dat allah dit niet kan waarderen.

   Ja, beste Bert, dat roep ik eigenlijk al jaren, we hebben de kans om in te grijpen gehad, en de mensen blijven op partijen stemmen die dit mogelijk maken. Neen, met Nederland is het afgelopen, ik vind het erg voor de jongere generatie, maar ze doen het zelf. En ik heb eigenlijk geen zin meer om mij er steeds weer druk over te maken, hoewel ik dat toch weer doe.

   Like

  • Roni zegt:

   @BertG De donkere wolken worden steeds donkerder, ik begrijp je zeker.
   Maar vanuit deze wolken die almaar donkerder worden zal er straks zoveel regen, hagel en donderstormen neerdalen, onmogelijk om te negeren.
   Reinigend vermogen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 08.29. uur, op 11/02. Bewijs geleverd, Bert, dat we dus “moslimpolitie”, en “linkspolitie”, hebben. Hoe frappant het verraad, want tussen 1940 en 1945, hadden we in Nederland, een “Bezettersvriendelijke Politie. Niets is er verandert, het is weer hetzelfde.

   Like

 12. Japio zegt:

  Nu.nl; Zeven procent van de gemeenteraadsleden in Nederland overweegt te stoppen als raadslid wegens de agressie waar raad en gemeentebestuur mee te maken krijgen. Twaalf procent van de raadsleden twijfelt of zij na de verkiezingen beschikbaar zijn voor een nieuwe ambtsperiode. Einde citaat. Gek hè dat de mensen boos worden op dat asielbeleid. Laten ze allemaal hun biezen maar pakken en het aan mensen overlaten met verstand van zaken in deze. En schaf het COA en al dat soort geldverslindende moslim-knuffelende linkse geitewollensokken instanties ook even af. Stuur die goedmensen maar naar het MO, kunnen ze daar verder gaan met knuffelen.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  aankomend verkiezingen zullen de mensen gewoon weer op de gevestigde partijen stemmen,amen

  Like

 14. semper fi zegt:

  Mensen die geen zooi in de buurt willen worden als raccisten weggezet!,,,!ja weggezet want men drukt de teringzooi toch wel door!!
  Gezien wij geen haatmails mogen plaatsen hiermede mijn hardop denken!!
  als jij tegen een politieagent zegt,,IK DENK DATJIJ EEN PAARDENLUL BENT ,is dit volgens de wet geen strafbaar feit,JIJ DENKT DAT DUS!
  Als u hier mijn ongezouten mening ziet is dit door mij niet gezegd!!
  Ik DENK dat ik landverraders zoals de regering /gl/d66 en die zandbak lovers die meelopertjes HAAT!!
  Waarom knallen ze Pim en anderen wel naar de eeuwigheid en loopt dat verraders schuim zo vrij als een vogelrond??
  Superlatieven worden op de tv en in de media aangerukt dat het land verrijkt met asieligen wordt!!!!
  Vanavond in POWNED ziet men de werkelijkheid omtrent de verrijking!
  Ned 3 rond 21,45 !!
  mooie overdenking strijders
  S/F

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Semper fi, wat betreft het woord landverraders, dat kun je gerust zónder ‘ik denk’ gebruiken hoor. Het is namelijk, wat betreft onder meer eurofielen, bewijsbaar correct via de definitie van dat woord.
   Zoek maar op.
   Semper veritas.

   Like

 15. wauso zegt:

  Ik lees nu meer artikelen over de ware schuldigen van de Asiel tsunami, de POLITICI ! En dat is goed. Je kunt het die moslims met hun ‘Apengedrag’ niet kwalijk nemen, moord, verkrachting en doodslag hoort bij hun Cultuur. En dat is niet onze zaak om dat te veranderen of ons eigen te maken en hierheen te halen.
  Hier een voorbeeldbrief, die men naar een burgemeester kan sturen (met antwoord van hem). Niet te bang zijn voor dat Politieke Krapuul: https://wordpress.com/post/examplewordpresscom33104.wordpress.com/17

  Like

 16. WOB, Politie-inzet bij AZC’s: In 77,8% zedenzaken géén aangifte

  Platform De Onderste Steen! heeft eerder al kenbaar gemaakt op 15 oktober 2015 een WOB-verzoek te hebben gericht aan alle destijds 393 gemeenten in Nederland. Eén van onze vragen was gericht op het aantal keren inclusief de reden van inzet hulp bij calamiteiten. Denk daarbij aan politie, brandweer en ambulance. Op dinsdag 2 februari 2016 kreeg ons platform een deel van de door ons gevraagde informatie van de politie. Lees verder >>> https://jdreport.com/wob-politie-inzet-bij-azcs-in-778-zedenzaken-geen-aangifte/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s