VVD: grenzen misschien dicht

Screenshot_12

DEN HAAG – De VVD sluit niet uit dat de grenzen gesloten moeten worden. De grenzen aan de asielopvang zijn namelijk in zicht en op sommige plekken al bereikt. Dat zegt de liberale fractievoorzitter Zijlstra vandaag in een groot asieldebat. Hij herhaalde opnieuw zijn betoog dat de grenzen aan de opvang in zicht zijn. Volgens hem moet de asielinstroom worden verkleind, onder meer omdat de integratie anders straks mislukt, en dat zou via Europese weg moeten. Maar als de Europese oplossingen niet snel werken, sluiten de liberalen geen enkele maatregel uit.

De Telegraaf

Het betoog van de VVD zorgde voor hoongelach in de Kamer. Het is al de zoveelste keer dat de liberalen zeggen dat de grenzen in zicht zijn, zonder te zeggen waar die liggen.

PVV-voorman Wilders wil sowieso geen Europese oplossing of ‘plan B’ van Zijlstra. Hij pleit voor een “Plan N, Plan Nederland”. “Namelijk: de grenzen dicht.”

In het debat ging het aan het begin ook over de manier waarop er de laatste tijd over vreemdelingen is gediscussieerd en over hoe partijen met elkaar omgaan. PvdA-voorman Samsom ging daarbij in op het nieuws over zijn partijgenoot uit Katwijk die Wilders dood wenste: “Ik geneer me daar kapot voor.” Samsom vroeg daarna echter om het weer over de inhoud te hebben. Wilders: “Laten we afspreken dat we het over de inhoud hebben als u uw club op orde heeft en dit in het vervolg niet meer doet.”

Het kabinet zal het vanavond lastig krijgen met vragen over asielprognoses. De oppositie wil weten waarom hoge asielprognoses niet met de Kamer gedeeld zijn. Het kabinet hield in september vol dat de instroom in 2016 naar verwachting 26.000 zal zijn terwijl ambtenaren toen al becijferden dat het waarschijnlijk een vier keer zo hoog cijfer wordt.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op VVD: grenzen misschien dicht

 1. Edjan zegt:

  Eerst zien, dan geloven. Als ik op elk “plan” van de VVD-PvdA-D66-Sp etc. zou reageren, slijt mijn toetsenbord zinloos. De sarcasme-knop zit toch al diep vastgeroest.

  Ik had toch gedacht dat Asscher iets te vertellen zou hebben vandaag? Maar nee, hij zal wel moe zijn na zijn preek van gisteren.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  De VVD gaat dit nooit uitvoeren. Hun samenwerking met de PvdA loopt dan spaak en ze verdienen zelf een vermogen aan de asielindustrie.
  Manneke P. van Demonen66 komt ook niet verder dan blijven herhalen dat grensbewaking zo duur zou zijn. Net alsof Nederland vroeger geen grenzen had en geen grensbewaking. Net alsof we voor D66 geen handel dreven.
  Kort verhaal: de grenzen moeten dicht, de nuttelozen eruit, de criminelen eruit en als dit betekent dat we allerlei verdragen moeten opzeggen, dan moet dat maar. Mij was toch al niks gevraagd.

  Like

 3. Japio zegt:

  Weer meer leugens om de burger zoet te houden.

  Like

 4. carthago zegt:

  Zeer duidelijke verkiezingsretoriek van de zool zijlstra. Wat ie zegt heeft geen enkele waarde want het kalf is al verdronken. De volgende leugens van de vvd zijn eenvoudig op te noemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @carthago: 20.49. uur, op 11/02. Juist gezien. Deze VVD sch.t in de broek vanwege de slechte prognose voor hun partij, bij eventuele verkiezingen. Daarom lult die Zijlstra nu zo, wat flink doen voor de bühne, om nog wat kiezers te paaien. Heeft hij geleerd van zijn chef, de opperclown Rutte.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Goh, de hemelfietsers doen net alsof ze het licht beginnen te zien!
  So what, stel dát de grenzen inderdaad zouden worden gesloten (zoals Geert Wilders dat al jaren wil) wát gebeurt er dan met de asielparasieten die hier de boel al aan het uitvreten en terroriseren zijn en die dit blijven doen ten koste van onze eigen (bejaarde) bevolking?
  Hebben de heren hiervoor ‘misschien’ ook ‘al’ een oplossing?!

  Like

 6. Leo zegt:

  Aantrekkende huizenmarkt, Economische groei,, Groei verkoop nieuwe auto s, Minder werkloosheid, Meer draagkracht voor de minima, Beurs stabiel, Geen angst voor inflatie,
  We zijn een rijk land, …………..en nu de grenzen ( misschien ) dicht ???

  Hoeveel leugens laat u zich nog op de mouw spelden ????

  ZAT denk ik .

  Kijk ,als we allemaal op de bank blijven zitten gebeurt er natuurlijk nix !!!

  Ruimen die politieke zooi !!

  Stem niet alleen, …. maar SCHREEUW ook eens regelmatig.

  Like

 7. BertG. zegt:

  VERKIEZINGEN en loze beloftes.
  Kijken hoeveel er nu weer intuinen.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Gaat de VVD zich nu als redder van de natie profileren als een soort verkiezingsstunt ?
  Halbe Zijlstra is een van de grootste leugenaars in dit kabinet.

  Like

 9. Edjan zegt:

  Mwah, er staat:
  “grenzen M I S S C H I E N dicht”. Lijkt mij duidelijk genoeg.

  Like

 10. Bas zegt:

  Grenzen misschien dicht, is een broodje aap verhaal. Ze komen in conflict met eigen wet en regelgeving alsmede die van de EU.. Bovendien zijn de grenzen zo lek als een mandje. Kortom, grenzen (misschien) dicht, is pure (VVD) volksverlakkerij !
  Alle partijen incl. de EU zullen eerst de wet(ten) moeten aanpassen, bovendien kan dat op zijn kortst maanden en/of een jaar duren. Inmiddels zijn er al miljoenen asielzoekersbinnen gestroomd.

  Like

 11. Nee, eerlijk gezegd zie ik dat nog eens gebeuren met Sint Juttemis……Zolang de EU niet valt.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Smerige landverraders daar in politiek Den Haag, je kunt aan alles merken dat 2017 een verkiezingsjaar is, het is weer van het zelfde laken een pak, de bevolking een rad voor ogen draaien, niet meer en niet minder.
  Alstublieft mensen geloof die landverraders toch niet, echt, je wordt al jarenlang bedondert waar je bij zit.
  Na de verkiezingen bestaat u vier lange jaren niet meer, het enige wat voor hen telt is wat er in de ivoren torens in Brussel wordt besloten, de vet betaalde baantjes liggen namelijk daar op hen te wachten, door de Bak ellende norm in dit land hebben zij wat dat betreft hun eigen ballen al afgesneden.

  Like

 13. Roeland zegt:

  Niks misschien! DICHT!

  Like

 14. Petecoole zegt:

  En weer een plan van de PVV.. (de partij zonder oplossingen) wat binnen afzienbare tijd een vervolg krijgt…

  Like

 15. semper fi zegt:

  Dicht als er te veel asieligen in nederland zijn,ja dan is er uit nog moeilijker??
  REVOLTE GRAAG

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Eerst schelden op Wilders dat hij de grenzen dicht wil .
  En nu willen ze het ook.
  .Die draaikonten van die leugenaars geloof ik al lang niet meer.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Als de grenzen sluiten, wat betekent dat dan letterlijk? Ik vertrouw de VVD niet in die mate, dat dan ook werkelijk geen asielzoeker/vluchteling/migrant meer naar binnen komt. Er was laatst nog in het nieuws dat de grenzen nu beter bewaakt werden, maar dat als asielzoekers kwamen die wisten dat ze bijna geen kans maakten om de asielstaat de verkrijgen, ze deze de ‘keuze’ lieten om dit toch te proberen, als ze dit wilden. En ze dan gewoon doorlieten. DAT SLAAT TOCH NERGENS OP!!! Is dit nu effectief beleid? Absoluut niet!
  Dus er wordt weer iemand, die hier totaal niets verloren heeft, het land binnengelaten, en die van de sociale voorzieningen ‘onnodig’ gebruik gaat maken, God weet wat er nog verder gebeurt en wat deze mensen hier gaan doen, terwijl je weet dat deze persoon geen kans heeft om hier te blijven dit dus eigenlijk een gelukzoeker is, of anders gezegd: een parasiet.
  Ten tweede zorg je daarmee dan ook nog ervoor, dat diegene hier blijft zwerven in illegaliteit in Nederland nadat hij/zij (maar het is meestal een hij) is afwezen en zijn land hem niet terugneemt.
  Dus GRENZEN DICHT moet ook echt GRENZEN DICHT betekenen, en niets anders.

  En betekend het nu voor diegenen die hier al zitten dat zij hier voor altijd blijven, of bedoelen ze dat ze, als de oorlog in Libië en al die andere landen waar ze vandaan komen, teruggaan?
  Ik heb nog nooit zo’n onduidelijk beleid van een kabinet in Nederland meegemaakt, als van de VVD/PVDA/

  De enige die duidelijk taal spreekt is Geert WIlders, maar de rest van dit kabinet zou een tripje moeten maken naar Beter Horen voor een hoortoestel en terug naar school om hun IQ op te vezelen, zodat ze begrijpen wat de woorden ‘eerlijkheid’ en ‘waarheid’ betekenen.

  Like

 18. En ondertussen krijgen we documentaires voorgeschoteld over dorpen met asielzoekers die helemaal niet storen, een krantenwinkel die reeds veel asielklanten heeft en heel tevreden is, dorpelingen die maatjes worden met asielzoekers, die hen te eten vragen en de asielcentra bezoeken, die de asielzoekers laten vertellen hoe hoog opgeleid ze zijn en hier nu als vrijwilligers tuinen onderhouden. Om van te braken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s