“Christelijke migranten vluchten uit Duitse opvang”

Screenshot_31

“Migranten” in een opvangcentrum in Stuttgart.

Verscheurde Bijbels, afgepakte kruisjes, scheldpartijen en zelfs klappen in het gezicht: steeds vaker moeten christelijke vluchtelingen in Duitse opvangcentra het ontgelden. Dat meldt Die Welt.

Ook vrouwen, homoseksuelen en leden van andere religieuze minderheden worden getroffen door oplopende spanningen in opvangcentra.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Christelijke migranten vluchten uit Duitse opvang”

 1. Koos zegt:

  Die stomme moffen willen niet toegeven dat moslims vijandig staan tegenover christenen, en weigeren daarom christenen apart op te vangen.
  Ze hadden beter kunnen argumenteren dat gescheiden opvang uitstel van executie is.
  Wanneer namelijk al deze mensen een verblijfsstatus hebben, begint de jacht op christenen pas echt!
  Het enige juiste antwoord is: Helemaal geen moslims meer toelaten, en wat al hier zit terugsturen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Is er geen toezicht in die opvangcentra? Wat een puinhoop maken die Duitsers van hun land. Als ze de mensen die zich misdragen er tussenuit halen en onmiddellijk uitzetten, dan blijven vanzelf de echte vluchtelingen over.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zeer terecht dat deze mensen apart worden opgevangen. De reden van hun vlucht zou toch bij iedere vluchtelingen-organisatie bekend moeten zijn? Het zijn niet allemaal oorlogsvluchtelingen, maar ook mensen die vervolgd worden om hun geloof of hun seksuele geaardheid.
  Het is onmenselijk om deze mensen dan tussen moslims te plaatsen, omdat we weten dat moslims niets van christenen en homo’s/lesbiennes moeten hebben.
  In het artikel lezen we hoe de moslim-‘vluchtelingen’ zich tegenover hen gedragen: Bijbels verscheuren (zullen we de koran ook meteen maar voor hun ogen verscheuren?), kruisjes afpakken, zelfs klappen in het gezicht!

  Tijd voor sancties. Iedere moslim die een ander iets aandoet, verdient straf en krijgt minder geld. Helpt dit niet, dan dreigt de gevangenis, zonder geld en enige vorm van luxe. Er zal nagedacht moeten worden over in welk werelddeel ze terechtgekomen zijn en wat daar de normen en waarden zijn.
  Zij zullen zich daarnaar moeten schikken, of oprotten…!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Volgens de gutmenschen moeten samen blijven zitten om alvast te integreren.
  Ongelofelijk zoveel onnozelheid.

  Like

  • Zo redeneerden de ‘progressieven’ ook al in de jaren ’70, bijvoorbeeld de staf van een instelling voor ‘Bijzonder Jeugdwerk,’ die maatschappelijk- en psychisch vastgelopen jongeren begeleidde:
   Op een gegeven moment besloot men, beide seksen ‘gemengd’ op te vangen, omdat dat in de gewone samenleving ook zo was. Op zichzelf iets voor te zeggen, ware het niet, dat die staf de ‘normalisering volledig tot in het seksuele doortrok en de pupillen “partners” toewezen, die een paar maal per week met elkaar naar bed móesten!
   Brug te ver, natuurlijk! De meeste pupillen deed het meer kwaad dan goed!
   Die linksen willen alles maar forceren en zijn dan nóg verbaasd als juist daardoor alles in de soep loopt!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er is maar één afdoende remedie, de initiatiefnemer(s) van geweld per direct en zonder pardon uitzetten. Als ze zich al in de opvang niet weten te gedragen zijn ze al helemaal niet geschikt om in de samenleving los te laten. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Mooi zo !
  Dan weten we wat voor een
  moslim rotzooi achter gebleven is !
  Eruit met deze fuck-moslims !

  Like

 7. Theoden zegt:

  Dat integratie-experiment heet multiculturism en betekend behoud van eigen cultuur.

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Eigenlijk is er niets verandert als je de geschriften mag geloven, Jezus werd ook al vervolgt

  Like

 9. Elena zegt:

  Hoe durven die smerige rattenkoppen hun medemensen die ook op de vlucht zijn….nu alsnog te bedreigen en/of te willen doden?
  Laten de bedreigers nu heeeel snel een voetreis retour woestijnië krijgen!
  Weg met dat stinkende uitvaagsel !!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat zijn nu de gevolgen, van de waanzinnige politiek, van MERKEL CDU/CSU. Samen met haar socialistische kornuiten, en met hulp van de Groenen, en “Die Linke”, heel de moslimwereld binnenhalen. Nu zijn het de mensen in de opvang, die hun leven niet zeker zijn, bij de moslims. Ik beweer dat WIJ binnen 10 jaar te maken krijgen met moord – en doodslag op ONS, door de volgelingen der islam. Grenzen dicht en uit de EUSSR!

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Tom, (be)staan wij over een jaar of tien überhaupt nog??? Zijn wij dan niet allang ge-offerd aan de goden van de sharia- en NWO-sympatisanten???

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Anneke: 17.10. uur. Zou kunnen Anneke. Maar vertrouw op Christus! We staan er gelukkig niet alleen voor.

    Like

 11. Jan zegt:

  Simpeltjes in Zeebrugge helpen illegale moslims uit Iran

  Like

 12. Anneke zegt:

  Hoelang worden deze feiten nog onder de Perzische tapijten van de mainstream-media verstopt ??? “Wat is de politiek-correcte clan (maatschappelijk IN-COR-RECT) toch enorm BANG voor ons burgers”. We zouden ons psychisch juist heel sterk moeten gaan voelen, maar nee…Het grote gros staat er bij en kijkt er naar, met LIJPE ogen. Men hoort niet, men ziet niet, men denkt niet. Het gros van de burgers is zo door de politiek en maatschappelijk ‘correcte’-samenzwering in slaap gesust. Men is onder zware hypnose van de NWO- en Mohammed-garde.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Niemand er in, ook geen kristelijke, niemand is nul kommo nul, en niks achter de nul en komma.
  Dit is mijn land.
  Effe een linkje naar Piet HEIN.

  Nee, deze maar!
  Oibibio, fijn Hein.
  Wat te doen dit weekend?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s