DE COUNTDOWN VAN EUROPA IS BEGONNEN!

Screenshot_42

(Door: “Realpredictor”)

De instorting van onze beschaving is al overal zichtbaar! De fatale fouten uit de afgelopen eeuwen westerse geschiedenis hebben ons niets geleerd. De komende Wereldoorlog zal namelijk de ergste oorlog worden uit de hele geschiedenis!

Iedereen weet dat de uitbreiding van de islam in het verleden bijna uitsluitend plaatsvond door overname middels oorlogen, moord en terreur. Nu heeft Europa in een van haar grootste daden van waanzin alle grenzen voor hem geopend! Landen zoals Zweden en Engeland hadden dit al eerder gedaan. De gevolgen hiervan hadden de rest van de Europese landen wakker moeten schudden, maar neen!

Ze zijn met groot enthousiasme nog een stap verder gegaan! De open grenzen hebben de hele ongeciviliseerde wereld niet alleen uitgenodigd, maar ook nog gepamperd. De vijand wordt ‘beloond’ met gratis onderdak, voedsel, gratis uitkeringen, gratis zorg, betaalde gezinshereniging etc. etc. En zelfs de illegalen mogen blijven en krijgen dezelfde privileges!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op DE COUNTDOWN VAN EUROPA IS BEGONNEN!

 1. Anneke zegt:

  Er zullen heel wat slachtoffers gaan vallen, maar dit continent zal niet onleefbaar worden. De wereld zal in een ‘nieuw jasje’ worden gehuld !!! ! !!! HERSTEL zal komen en ‘de bouwstenen’ zullen weer actief worden. Het slechte zal definitief afgebroken worden en het goede zal overleven/-WINNEN.

  Like

  • Thom zegt:

   De slachtoffers zijn wij. Misschien mogen we met belastingbetaling nog wat verder leven
   om als producent voor de moslims te functioneren.
   Daarna krijgen we de strop ter publiek vermaak na het moskeebezoek op vrijdagmiddag als we onbruikbaar geworden zijn. Je mag niet aan B. refereren (allen de PvdA mag zulke dingen blijkbaar) maar B. kende de oorzaak wel.

   Like

  • Joke zegt:

   En zo is het Anneke. Laat maar komen . Wij zijn strijdbaar.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben blij dat jij nog zo positief bent ingesteld maar ik zie het toch echt veel somberder in.
   Of hoor ik nu iemand die de bijbel er wederom bij betrekt, daar staan wel meer van dat soort mededelingen in. Dat we het gaan winnen enz…….
   Daar gaan we toch echt niet zoveel mee opschieten, ben ik bang voor.
   Dat heeft nog nooit enige uitwerking/effect gehad, wat er ook zwart op wit staat beschreven.
   En laat ik voor deze keer er geen voorbeelden bij halen, je kent ze zelf wel bedenken.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de ellende is begonnen in 1992, toen Kohl (CDU) en Mitterand (Socialist), met het onzalige plan van de EUSSR kwamen aanzetten. En heel de politieke elite, met name christen-democraten, liberalen, links-liberalen, en sociaal-democraten, hebben daar op de Top van Maastricht (1992) mee ingestemd. Dat was al de grootste misdaad tegen de Europese bevolking. Maar in 1975 pleegden ze al verraad, door aanname van het “Verdrag van Straatsburg”, We worden al 10 tallen jaren belazerd! Geheel eens met het artikel!

  Like

 3. Japio zegt:

  Zolang we het nog goed hebben en onze vrouwen en dochters niet verkracht worden blijven we passief. Als we maar op vakantie kunnen en met tijd en wijlen een restaurantje kunnen bezoeken. Die computer en dat spelletje kunnen kopen. Onze boodschappen kunnen kopen en die mooie auto voor de deur hebben. Dan zijn we tevreden en sluiten we onze ogen voor de waarheid want zo zijn wij over het algemeen hier in Nederland. We zijn geen volk meer maar allemaal op zich staande eilandjes. Ikke ikke ikke en de rest kan stikke. En het evt schuldgevoel kopen we af door goede doelen te steunen en zielige vluchtelingen binnen te applaudisseren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 17.56. uur. Inderdaad, de saamhorigheid is naar de donder geholpen in Nederland. Vooral onder CDA en VVD regeringen, in de jaren ’80 van de vorige eeuw, waar het bon ton was: “Denk eerst aan je eigenbelang”. Deze mentaliteit heeft zich ingevreten in onze hele maatschappij. Er zijn natuurlijk plaatselijk nog wel wat uitzonderingen. Maar in het grote geheel, deel ik uw mening!

   Like

  • Edjan zegt:

   Klopt Japio. En het inzicht zal bij de grote massa mogelijk / waarschijnlijk pas doorbreken als het te laat is …

   Like

  • Er maalde al een complete theorie door mijn hoofd, over het ‘waarom,’ maar die kwam wel zo ongeveer hier op neer.
   Hartelijk dank: U bespaart me het nodige werk.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Helena zegt:

   Maar wij zijn anders! Morgen zaterdag 13 februari om 12.00 uur staan we in Enschede ‘azc weg ermee!!’ We zijn benieuwd hoeveel er deze keer spontaan aan zullen sluiten, hoeveel lef ze hebben, maar we blijven het proberen: samen staan we sterk leve DTG en leve Pegida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Het overgrote deel van de Europese bevolking laat zich helaas nog steeds door de politiek een rad voor ogen draaien, zolang dat niet door die zelfde bevolking wordt doorzien zullen zij blijven stemmen op landverraders, zakkenvullers, verkwansellaars en personen die het hebben gepresteerd om in een tijdsbestek van 50/60 jaar heel Europa naar de verdommenis te helpen.
  Het is inderdaad geen vijf voor twaalf meer, het is tien over twaalf!
  Ik vrees dat wij al te laat zijn, hoe wil je de nu reeds aanwezige horde verachtelijke islamitische barbaren Europa uitwerken?
  hoe ga je de aankomende horde barbaren tegenhouden?
  De geschiedenis herhaalt zich en werkt zich naar een gruwelijk hoogtepunt, dat hoogtepunt nadert steeds sneller steeds dichterbij, en wij staan erbij en kijken erna, we wachten als een stel makke idiote schapen op de slachting, en die slachting komt er reken daar maar op, er zal van het Europa dat wij kennen niets overblijven, je zult of barbaar met de barbaren moeten worden, of je gaat eraan, of is er nog een weg?, jawel die is er, maar dan zal die weg nu direct, stante pede ingeslagen moeten worden en wel door de bevolkingen van Europa zelf want van de politiek die ons aan deze afgrond heeft gebracht hoef je werkelijk niets, niets te verwachten, die zullen t.z.t. de rekening gepresenteerd krijgen, een zeer gepeperde rekening welteverstaan.

  Like

 5. Jean zegt:

  Nu starten met alle moslims/islamieten te verdrijven naar Afrika en de lafaards die ons in deze situatie gedreven hebben zoals merkel, juncker, vanrampaai, verrotstal, timmerfrans & co opsluiten want die troep heeft enkel ellende en miserie gezaaid dus moeten ze boeten.
  We kunnen Europa nog redden maar dan wel NU de grenzen sluiten en de aanwezige barbaarse troep verwijderen zodat er terug een Europa komt “zonder’ Afrikanen en moslims/islamieten want wij staan niet te wachten op perverse barbaren.
  Tik-tak, tik-tak, het is reeds 5 over 12…

  Like

 6. Jan zegt:

  De ‘elite’, de idioten en imbecielen, geven zelfs onze vrouwen aan de koppensnellers en dat dient gestraft te worden:

  Like

 7. Bas zegt:

  Quote: In een van haar grootste daden van waanzin.
  Treffender kan het niet gezegd worden !

  Like

 8. frank de bakker zegt:

  VRAAG? PLEASE HELP?

  Waar kan ik heen?
  Ik zit al de hele tijd met deze vraag in mijn maag. Ik ben niet blind, ik zie ook wel dat dit snel compleet uit de hand gaat lopen. Als de soenietische coalitie grondtroepen incl Turkije Syrie binnengaan is het boem, rusland gaat dan oorlog voeren met Turkije want Rusland gaat 100% zeker Syrie niet opgeven met alle rijkdom daar. Gevolg 2, 3 of 4 dubbele asiel tsunamie moslims naar Europa en Nederland, en daardoor complete chaos burgeroorlogen rassenhaat ect.

  Dan heb ik 2 opties:
  1 Vechten voor mijn vaderland. Hoe gaat dit eruit zien? Wat doe ik tegen chemische aanvallen??????????
  2 Vluchten????? Waarnaartoe? Heb veel contacten waar ik via via terecht zou kunnen: Polen, Tanzania en Israel zijn de grootste contacten. Maar zit meer te denken aan Zuid Amerika ver van het vuur, maar dan ook echt naar het onderste Zuiden.

  Mijn situatie: Vrouw en kind, ouders beide nog levend, voor de rest geen binding. Financieen: Als deze situatie zich voordoet kan ik 20K a 25K aan cash bij elkaar schrapen.

  GRAAG advies!!!

  En moet ik mij een lafaard vinden als ik dit zou doen? Het liefst zou ik vechten tegen moslims het grote kwaad maar wat als WO3 uitbreekt met “grote” bommen erbij?

  PLEASE HELP

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: GRAAG advies!!!
   De hel is al losgebroken ! http://bit.ly/1PNyC35

   Maar als Rusland het niet redt, China is hun bondgenoot !
   http://bit.ly/1FggY4T
   http://bit.ly/1mxrxYB

   Like

  • OphEUffen zegt:

   Als u zou blijven en gaat vechten voor wie dan? Dat is mijn dilemma. Ik verzeker u dat ik voor de EU en links, beter bekend als de faciliteerders, geen poot uit zal steken. Geen hulp, geen onderdak en geen schuiladres.

   Terugkomend op uw vraag moet ik u teleurstellen. Niemand heeft deze situatie ooit meegemaakt laat staan dat de toekomstige ontwikkelingen zich laten voorspellen. Dat de situatie volledig uit de hand loopt ben ik geheel met u eens. Politici kunnen een deel der stemgerechtigden kennelijk 4 a 5 decennia in de kou laten staan en wegzetten middels kleinerende termen tot de dag komt dat men het niet meer pikt. Deze dag is nabij. Het wachten is slechts op een aanleiding. Het worden geen leuke tijden. Besef goed dat het is mogelijk gemaakt door uw MSM, elite en politici.

   Like

  • elisah zegt:

   Hier kan ik geen zinnig antwoord op geven. We zitten allemaal in het zelfde schuitje, vechten zonder wapens of vluchten zonder toekomst.

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  .
  ach welnee…allemaal zwartkijkerij….. eh. toch ?
  .
  Jasterke ( geherblogd…)

  Like

 10. ildiko zegt:

  Hier blijven en vechten ! het makkelijkste weg te kiezen is vluchten. Maar in geen andere land ter wereld zal je eigenwaarde ooit terug kunnen vinden. Dit zeg ik uit mijn eigen ervaring, terwijl ik ben niet gevlucht maar gewoon via verliefdheid hier terechtgekomen.

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  ik meen dat ergens in de openbaringen van Johannes ook staat, dat het beter is NIET te vluchten
  maar ik weet zo niet in welk vers…..er staat WEL iets over geschreven !
  Ik zit er ook wel eens aan te denken, maar weet niet waar naar toe…. we zullen de strijd aan moeten gaan, vermoed ik. DAN, doen we het maar meteen goed ! Alles of niks !

  Like

 12. geentvkijker zegt:

  En Idiko heeft gelijk, in geen ander land kun jij je BLIJVEND gelukkig voelen….d e n k ik

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘immigranten’terreur bij voedselbanken

  Verteilungskampf an Tafeln: „Flüchtlinge“ drängeln und schubsen Deutsche weg

  Die Tafeln sind eigentlich für Menschen da, die sich ohne die dort angebotenen Waren ein Leben in Deutschland schlicht nicht mehr leisten könnten. Zum Beispiel Rentner mit Minirente oder Hartz IV Empfänger, die mit dem Regelsatz sämtliche Dinge des täglichen Bedarfs selbst kaufen müssen und schlicht hungern würden, wenn es die Tafeln nicht gäbe. Seit der „Flüchtlingskrise“ kommt es immer öfter zu unschönen Szenen an der Lebensmittelausgabe bei den Tafeln, so auch in Halle, wo sich einige „Flüchtlinge“ wie auf einem Basar benehmen und es zu Rangeleien kommt: „Die schubsen und tun, da müssen wir schauen, dass auch unsere Deutschen nicht zu kurz kommen.“

  Was im Artikel so nicht erwähnt wurde, ist, dass es in einigen Tafeln schon zu verbalen Übergriffen gekommen ist und daraufhin den Tafeln freiwillige Helfer abgesprungen sind.

  https://www.netzplanet.net/verteilungskampf-an-tafeln-fluechtlinge-draengeln-und-schubsen-deutsche-weg/

  Like

 14. Jan zegt:

  Stephanie Schulz over meningsdictatuur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s