“Deense” imam: “Accepteer kindhuwelijken!”

Screenshot_50

De “Deense” imam/barbaar  Oussama El-Saadi.

(Door: M. Faiz)

Een geprofileerde imam uit Denemarken roept de Deense regering op om kindhuwelijken te accepteren. Volgens de haatprediker maakt het deel uit van de cultuur van veel vluchtelingen die het Noorse land betreden. Zijn verzoek volgde nadat de regering duidelijk had gemaakt dat dergelijke minderjarige huwelijken onder Deense wetgeving moeten scheiden.

Imam Oussama El-Saadi, van de Århus moskee in Denemarken, zegt dat er vanuit een ander perspectief naar kindbruiden gekeken moet worden. “We verkeren in een humanitaire crisis en het is daarom van belang dat er ook naar de zorg van de families gekeken wordt. Ook al is de man twee keer de leeftijd van het meisje, ze zijn al getrouwd en hebben inmiddels een familie gesticht. We moeten aanvaarden dat het eenmaal een andere cultuur is, en dat we niet zomaar een gezin uit elkaar kunnen halen.”

Lees verder>>>
h/t “Driek”
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Denemarken, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Deense” imam: “Accepteer kindhuwelijken!”

 1. jungleelephant zegt:

  Dan moeten die gezinnen maar in een sneltreinvaart rechtsomkeert maken!Zoals jullie een afschuw hebben van rokjes en wapperende haren,zo hebben wij een afschuw van kerels die meisjes dwingen tot dingen waar ze nog lang niet aan toe zijn;geestelijk en lichamelijk niet!

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Die verachtelijke haatbaard is een smerige vervloekte islam pedo.
  Niets aanpassen aan hun vunzige islam ideologie maar onverwijld oppakken, z’n vieze islam rotzooi confisqueren en vernietigen en die haatbaard een enkele reis naar de woestijn, no merci! als die woestijn barbaren niet op deze manier in heel Europa worden aangepakt en verwijderd dan komen wij er niet meer vanaf, er komen er steeds meer en Europa zal op een geven moment voor ons onherkenbaar worden.
  Is dat het wat wij willen?, ik dacht het niet!

  Like

 3. carthago zegt:

  De haatbarbaarden gaan langzaam maar gestaag verder in de opbouw van het kalifaat. Ik hoorde vandaag op het nieuws dat ook in nederigland ongeveer 250 kindhuwlijken zijn welke nb met steun van “maatschappelijke werkers” tot stand zijn gekomen, omdat bij weigering het kind anders het risico zou lopen vermoord te worden,tja, het kan verkeren. De islamziekte is een niet te stoppen virus, vele malen erger dan een zica uitbraak.Dus blijf ik nog steeds van mening dat het kalifaat verwoest moet worden(cato). Nederigland is een dood paard en rotte rutte lacht een rondje met een hoofdmanbarbaard uit Turkije , beiden hebben hartelijk gelachen om die stomme nederiglanders.

  Like

  • elisah zegt:

   Wow, omdat het kind vermoord zou worden???
   Zo’n kind moet onmiddellijk uit die levens bedreigende omgeving gehaald worden, een fatsoenlijke opvang krijgen en een normaal leven kunnen leiden met scholing etc.
   De pedofiel kan de gevangenis in en uitgezet worden.
   Dan zal het heel snel afgelopen zijn met zulk soort perverse wanstaltigheden.

   Like

 4. Pieter zegt:

  Wat een mafkees. Een jong meisje zal vast niet vrijwillig instemmen met een huwelijk van iemand die 2x haar leeftijd is,
  In het journaal probeerde men het huwelijk van jonge bruidjes te bagatelliseren, door een Turkse te laten zien zonder hoofddoek die haar a.s. als vriendje had toen zij al 15 jaar was, en te stellen dat veel kindbruidjes gingen trouwen met een oudere man omdat zij daar al mee bevriend waren een relatie hebben zonder getrouwd te zijn niet mag in de islam. Zo wordt het woord vriendschap ook uitgelegd in het voordeel van de muzelman die wel een jong blaadje lust. Schaamteloos natuurlijk.
  De vriendschap zal echt niet wederkerig geweest zijn voor een meisje dat de poppen nog niet is ontgroeid.

  Iedereen hoort wel te weten dat dit een uitzondering is, De meisjes waarover het hier gaat zitten zwaar onder de islamitische plak, dragen een hoofddoek en zijn veel jonger dan 15 in het algemeen en hebben niets in te brengen.
  Dat is dus duidelijk misbruik.

  En, o ja, NOS nog bedankt voor je valse voorstelling van zaken. Zijn we inmiddels wel gewend.

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  “We moeten aanvaarden dat het eenmaal een andere cultuur is, en dat we niet zomaar een gezin uit elkaar kunnen halen.””Gelul we hoeven helemaal niks van die woestijnonzin te aanvaarden en als jullie zo aan jullie woestijnonzin hangen blijf dan lekker in je eigen kudtland en kom niet bij ons zeiken.

  Like

 6. Breget zegt:

  Geboren worden als een zieke pedofiel is een ramp voor het menselijk wezen, maar voor een islamiet een regelrechte ramp afhankelijk zijn van een kind is werkelijk weerzinwekkend .

  Like

 7. Harry zegt:

  Tegen die imam zou ik willen zeggen : hou je varkenskop , stuk verdriet !
  Terwijl bij een normaal mens geldt dat niets menselijks hem vreemd is , geldt dat voor moslims precies omgekeerd .
  Natuurlijk is een jonge vrouw aantrekkelijker dan een oude en ik kijk er dan ook graag naar .
  Maar daar zijn natuurlijk grenzen aan .
  Als je bij een meisje van dertien tot zeventien, achttien , seksuele opwellingen krijgt als oudere volwassene , dan is er iets GOED MIS !

  Barbaarse idioten zijn het die geen enkel inlevingsvermogen hebben naar een ander toe , slechts hun eigen bestiale behoeftes tellen .
  Deze lui passen niet in onze samenleving en daar moeten we dus van af .
  Je gaat toch ook geen krokodillen in de Kalverstraat loslaten ?

  Al dat rotvolk terug drijven naar waar ze vandaan komen , liefst nog verder weg .
  Naar de maan of zo , daar past het landschap prima bij hoe ze een land nalaten als ze er een tijdje geweest zijn.
  Kunnen ze daar een kalifaat stichten .
  Ze voelen zich er vast prima thuis .
  Kunnen ze ook mooi laten zien waar ze zonder westerse hulp toe in staat zijn , met hun misplaatste superioriteitswaan .
  De uitkeringen sturen we ze wel na .

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe hij er bij loopt. Rotzooi gekocht op de Dappermarkt of Albert Cuyp. Overal zie je dezelfde wandelende vuilnisbelten (een variant op wandelende duinen?), van Afghanistan tot Egmond aan Zee. Een tsunami van shit en achter hen een wandelend spook, op armlengte afstand

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat een werkelijk afzichtelijk, afschuwelijk lelijke kerels zijn het toch.
   Die moslims als ze wat ouder worden.
   Precies hetzelfde als die moslim-meisjes. Als je ze even niet gezien hebt zijn het ondertussen wandelende olijf-olievaten geworden.
   Die ook nog lekken.

   Like

 9. Luc zegt:

  ik hoop dat de brandweer dit argument aanvaard om niet te blussen als zijn huis afbrand….het staat toch al in brand, waarom nog blussen?

  Like

 10. Japio zegt:

  Zieke idieologie is het met hun pedofiele waan ideeën. Dit wordt toch geschaard onder het kopje “kinderporno”. Dus als dat toegestaan wordt dan moeten heel wat rechtszaken overgedaan worden. Dan komen er misschien mensen weer vrij die ooit veroordeeld waren voor dit soort zaken. Of zie ik het nou verkeerd?

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  In ons land is pedofilie verboden, is sex met minderjarigen verboden en zijn kindhuwelijken legaal. Met dank aan de linxe kerk, die pas nog de kans had om er een einde aan te maken. Maar dat niet deed. Het past in de uitvoering van de motie Halsema.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  Hoe dichter bij de nul, hoe strakker om hun ….

  Neem verdomme een geit woestijnbarbaren.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu het “aanpassen, en de integratie van moslims in Europa. Vuil en laag politicivolk, van “links tot rechts”, die ONS hebben opgezadeld, met een volk (islam) die NOOIT zich zullen aanpassen. Ze zijn gekomen om te profiteren, en ONZE landen te bezetten. De grootste schuld hiervoor heeft de politieke-elite, en wel van “links tot rechts”. Dus NIET ALLEEN DE LINKSE KERK!

  Like

 14. Hij had ook direct kunnen zeggen: “Op die manier zijn ze er weer één kwijt en dat is dan alweer een zorg minder.”
  Wat opvalt is, dat die hufter in zijn beredeneringen geen ogenblik uitgaat van het meisje zelf: Of haar bij de partnerkeuze iets gevraagd is, of zij zowel psychisch als fysiek wel toe is aan een huwelijk en ga zo maar door.
  Eens te meer blijkt daaruit weer eens, dat kinderen in de islamitische cultuur als niets anders worden gezien dan als kleine schakeltjes in het geheel en meisjes daarbij nog als íets mindere schakeltjes dan jongens.
  En dat z i j zo redeneren, dat weten we inmiddels wel, maar het punt is, dat wij in het westen niet mee hoeven gaan, sterker gezegd, dat zelfs niet mógen! Niks accepteren; tégengaan, die koehandel!
  Is het nou zó moeilijk om te stellen: Pedofilie is hier verboden, punt uit?

  Like

 15. Marc zegt:

  Even vertalen: “Accepteer pedofilie!”

  Wat klopt hier niet?

  Conclusie? De islam is een pedofielen beweging!

  Eens kijken of de gedachtepolitie al langs komt.

  Like

 16. elisah zegt:

  Die griezel op krukken kan zelf op geen enkele manier een bruid naar wens krijgen, daarom vergrijpt hij zich liever aan een weerloos kind zonder stem, daar kan hij zich ongestoord op uitleven.

  Like

 17. Pegidafan zegt:

  We zouden moeten aanvaarden dat het een andere cultuur is . DAt mens is helemaal de weg kwijt . Aanpassen of oprotten dat is het enige credo .

  Like

 18. Bas zegt:

  Als dit als normaal wordt ervaren zit er niet een steekje los, maar twee aan die vent. ! Verschrikkelijk. Zo’n kind is levenslang geruïneerd.

  Like

 19. Bas zegt:

  De man schijnt ook voorstander van een klein kalifaat rondom zijn Moskee.
  Als dat dat doorgaat, staat ons hier nog wat te wachten. De macht van het getal !

  Like

 20. Cathja zegt:

  Pedofilie moet strafbaar zijn en blijven voor iedereen binnen Europa. We hoeven geen kindbruidjes te accepteren. Nederlanders mogen ook geen seks met minderjarigen hebben, dus waarom zouden we dit wel tolereren van moslims? Zij passen zich maar aan onze waarden en normen aan en wij hebben niets met hun achterlijke opvattingen te maken.
  Het kan me niets schelen of er ooit een ‘profeet’ geleefd heeft die ook een zeer jeugdige ‘echtgenote’ had.
  Wij accepteren hier geen kindbruiden. Punt.

  Like

 21. Eovar Endre zegt:

  The wave of islame insanity like this does not ‘only’ happen in Denmark or in The Netherlands. It happens in Norway, definitely in England and Sweden, Germany, Belgium, France etc etc. Only countries such as Poland and Hungary are prohibiting ANY islam(e)ists to enter their territory. Don’t forget that a lot of our own North-Western European politicians let them in…. There is only one solution: vote for populists! Right now, they are the only parties in Europe that resist massive islame immigration in a democratic way. I don’t say that they’re the best political choice but I will say that if we want to keep feeling at home in our own countries, feeling safe, let our sons and daughters live their live in freedom instead of fear, the populists are the only ones with enough balls to say that islame will sooner or later destroy that peace and freedom. Bear in mind that no other culture is so aggressive towards anything that’s different from their own culture than islame. Also, it really doesn’t matter in which country you are. Wherever there is islame, things go bad. Ask someone from India, Thailand, Russia….In the end that is the biggest proof that there is no way islame brainwashed people will ever except other cultures and belief systems.
  Also, think about the economic repercussions. The truckloads of Euros we as tax payers pay to support huge islame families with a high unemployment rates. It’s time to throw out political correctness and start being realistic. And for all those people who are stuck in the past: the sharper too right wing sides of populism will be regulated automatically. We do have laws in our democracies, we’re not poor, and a real citizen of a country has a vote. Use that vote!!! Save your nations!! Watch Jordan B. Peterson, Katie Hopkins, Paul Joseph Watson or just read what your own Geert Wilders has to say, or the Dankse Folkeparti, Marie-Anne Waters etc etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s