Geenstijl en Geenpeil zien af van € 100.000,- subsidie

Screenshot_36

Lees hier de brief aan voorzitter referendumcommissie Medy van der Laan

Geenstijl en GeenPeil vragen toch geen subsidie voor het referendum over Oekraïne. Dit vanwege “juridische haarkloverij”. De referendumcommissie eist bij 103 aanvragen meer informatie, waardoor het campagnegeld voorlopig niet hun kant opkomt. Tweede Kamerlid Harry van Bommel (SP) noemt dit “sabotage en een middelvinger naar de kiezer“.

Bart Nijman (Van Rossem) van Geenstijl laat weten: “We zijn het beu dat de Ref Cie zo’n chaos maakt van de verdeling, onze campagneplanning komt erdoor in gevaar en het zit ons botweg niet lekker dat we naar de pijpen van een stel dikbetaalde juridische pipo’s moeten dansen voor een potje poen.”

Nijman liet dit per brief weten aan de referendumcommissie:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geenstijl en Geenpeil zien af van € 100.000,- subsidie

 1. Astrid zegt:

  Tja, alles om de terecht verontruste en boze burger en zij die hen wel steunen zoveel mogelijk schaamteloos te dwarsbomen. Wat kan een volk met zoveel vijanden? Zie hieronder.

  Crowdfund GeenStijl voor de laffe jodenhatersoverval door een stel kudtmarokkanen op het Joodse bejaardenstel in cultuurparelhoofdstad amsterdam, waarbij zelfs de kleding van mevrouw is weggegrist. Daar is diep over nagedacht dus, over deze overduidelijke jodenhaatactie en natuurlijk door haatmarokkanen. Van dat Noord-Afrikaanse pleurisvolk valt nooit meer iets positief te verwachten. Ik haat ze. Geef ze a.u.b. een spuitje. De wereld kan zoveel beter.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/bij_voorbaat_dank.html

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Alles trekt de roverheid uit de kast om het referendum te saboteren!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Alweer een van der Laan. Nee, geen familie van …
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Medy_van_der_Laan
  Maar even bedreven in het op achterbakse wijze frustreren van democratische processen.

  Geen Peil heeft dus afgezien van subsidie door het flauwe gemarchandeer van van der Laan en consorten. Haast van der Laan zich nu om dit recht te zetten? Of steekt zij de Rozenkruisersvlag uit en drinkt er een glaasje droge, witte wijn bij?

  Like

  • janchik zegt:

   Wat wil je EdJan, ze is een D66 er, je weet wel die partij met de kroonjuwelen zoals referenda , gekozen burgemeester. En vooral Eurofiel.
   En dus nu in een referendum commissie alweer de democratie verzieken. Het is dat er nog veel genocide Turken op stemmen i.o.v. Erdogan, anders was het ook een mini partijtje.

   Like

   • Edjan zegt:

    Janchik, de giller van de eeuw: toen het vorige referendum niet de gewenste uitslag voortbracht (65% van de bevolking tegen de europese grondwet) draaide D66 als een blad in de wind en werd fel ANTI-referendum. Het volk is er nog niet aan toe om zich over dit soort ingewikkelde zaken een oordeel te vormen.
    Overigens was “de dag” van het negeren van deze uitslag voor mij de dag dat de democratie werd afgeschaft.

    Like

 4. paulzwueste zegt:

  Geen Stijl en Geen Pijl onze moderne HELDEN!!!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Duizenden stichtingen in ons land worden overladen met subsidies en het referendum wordt afgeknepen door de elite.
  Goede stap van GeenPeil, met opgeheven hoofd verder en intussen bewijzen jullie keer op keer dat democratie in Nederland dood is en de moordernaars van de democratie in den Haag zitten.
  (Bij de weg; jodenhater van Bommel heeft ook niets met democratie, de SP zit achter het AFA-tuig)

  Like

  • Edjan zegt:

   De SP was ooit een volkspartij maar hoort nu bij het establishment. Links – liberaal – confessioneel.
   Omdat die partijen zoveel sleutelposities bekleden zitten ze vol met narcisten en psychopaten die zich daar als een vis in het water voelen. Vandaar dat ze niet bezig zijn met problemen op te lossen maar uitsluitend met hun eigen posities te verdedigen. En dat op alle mogelijke manieren.

   Like

 6. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25314819/__Onderzoek_naar_financiering_GeenPeil-campagne__.html

  GeenPeil heeft een advertentie gezet in de Telegraaf en dat is misschien wel ten onrechte met Europees geld betaald. En daar gaat het europese “parlement” nu eens HEEL goed naar kijken. Net zo secuur als ze naar de kromheid van komkommers kijken en de zuigkracht van de stofzuigers.

  Durf eens, achterlijk plebs, durf eens EEN woord tegen ons te spreken en WIJ van de elite zullen je achtervolgen tot de poorten van de hel.

  Goor, laag-gezonken geteisem. Stinkende afval. Wat hoop ik dat jullie nog eens ooit opgeruimd worden.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Laten ze eerst maar eens zoeken naar al die verdwenen en onterecht uitgekeerde subsidies voor allerlei vage,vaak allochtonenclubjes!En Bij Herfkens de onterechte huursubsidie ter waarde van 238.000 !!!!!!euro terug halen!Praten we daarna verder.Het moet ze toch wel heel erg dun door de broek lopen,dat ze nu alles uit de kast trekken en spijkers op laag water proberen te zoeken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s