Hoe lang willen jullie ons nog voorliegen over de vluchtelingen?

Screenshot_33

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De media en de politici doen er van alles aan om de “vluchtelingen” in het openbaar zo lief mogelijk voor te stellen, maar over het geheel genomen zijn ze dat niet. De vluchtelingen hebben zelf met Oudjaar in Keulen een grote meerderheid van de Duitsers laten zien uit welk hout ze gesneden zijn en zulk hout hebben wij in Duitsland niet nodig. Als het mogelijk is dat zoveel vluchtelingen zich op een openbare plaats in Duitsland dusdanig tegenover vrouwen opstellen, terwijl dat onder de oorspronkelijke bevolking meer dan 60 jaar in dergelijke mate niet voorgekomen is, dan weet men bij het grootste deel van deze mannelijke vluchtelingen hoe laat het is.

Dan moet men nog bekijken of de meerderheid van deze mannen werd grootgebracht door vaders, die vrouwen gekregen hebben door middel van een gedwongen huwelijk en dat zij aldus verwekt zijn door een verkrachting-met-trouwboekje. Is dat bij deze mannen het geval, dan weet men hoe hun kijk op vrouwen is, namelijk dat het heel normaal is om zo met vrouwen om te gaan.

Als deze mannen in hun landen de vrouwen al geen zelfbeschikking, vrijheid en mensenrechten vergund hebben, dan vergunnen zij dat de ‘ongelovige’ vrouw al helemaal niet. Deze mannen zien niets verwerpelijks in een gedwongen huwelijk en als meer dan 90% van hen een man als profeet volgt die de Duitse vrouwen als oorlogsbuit mee naar huis genomen zou hebben, dan zou men elk van deze zogenaamd oh zo liefdevolle vluchtelingen niet eens meer Duitsland binnen moeten laten, want dan hebben zij geen verblijfsvergunning in Duitsland verdiend, nog niet voor één seconde.

Deze mannen zijn vrouwen verachtend in hún landen en ook in Duitsland zijn ze het nog steeds. 1400 jaar lang is er in hun gedrag tegenover vrouwen niets veranderd. Ze houden hun gedrag tegenover vrouwen voor volkomen terecht en door ‘ongelovigen’ laten ze zich al helemáál niet voorschrijven hoe men vrouwen te behandelen heeft.

De migranten, die reeds vier generaties als Duitsers in Duitsland verblijven en zich tot op dit moment nog steeds niet van een vrouwen onderdrukker en afslachter van ‘ongelovigen’ als profeet konden losmaken, zijn het beste voorbeeld van het integratievermogen van deze vluchtelingen. De Duitse vrouwen zien zelf dagelijks bij honderdduizenden hoe deze mannen werkelijk zijn, hoe zij ageren, welke vorming zij hebben en welk gedrag zij aan de dag leggen en dat is met afstand het meest weerzinwekkende en vrouwen verachtende gedrag dat de Duitse vrouwen zich tot nog toe door de mannen in het land moesten laten welgevallen.

Voor mijn part kunt U doorgaan met een groots opgezette propaganda met betrekking tot de vreedzame mannelijke vluchtelingen die naar Duitsland komen te starten; alleen al dat zij een vrouwen onderdrukker en afslachter van ‘ongelovigen’ volgen als profeet logenstraft iedere instemming hiermee.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe lang willen jullie ons nog voorliegen over de vluchtelingen?

 1. koddebeier zegt:

  Zo is het en niet anders, politici leugen helpen niet meer U brengt alleen uzelf en de politiek in diskrediet !!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Mooi verteld Petra; helaas wil vooral links, waaronder ook veel mensen uit de vroegere middenkkasse zitten, dat niet zien en al helemaal de politici niet die ons dit aangedaan hebben.
  En dan te bedenken dat het vooral Mobama, hun fan, is die begon met Mubarak te verduivelen en toen via Lybië naar Syrië trok om de boel op zijn kop te zetten uiteraard met hulp van fout Europa.

  Like

 3. elisah zegt:

  Die dunkle Seite, is wat ze nu binnen halen.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Politici zijn narcisten en psychopaten en ze zien hun mooie baantjes bedreigd. Daarom reageren ze met steeds meer schelden, dreigen, censuur, controle, repressie. Dat is alles waar ze mee bezig zijn en ze zijn totaal NIET bezig met wat ze zouden móeten doen: op de inhoud ingaan, klachten onderzoeken en op grond van de resultaten tot actie overgaan. Dat zouden échte mensen doen, maar politici zijn nu eenmaal geen echte mensen maar narcisten en psychopaten. Die doen het nl. goed op de carrière-ladder…

  Dus: het liegen, schelden, dreigen en onderdrukken gaat verder zolang deze mensen aan de macht zijn. Ze komen overigens voort uit een samenleving die als geheel steeds narcistischer wordt. Begrippen als “rechtvaardigheid” en “rechtschapenheid” zijn lachwekkende relicten uit een ver verleden geworden.

  Overigens goed artikel, goed vertaald.

  Like

 5. Ron zegt:

  Die vlag zou ik anders interpreteren dan de duitse policor overheid nu voorstelt.

  Het zwarte druipt over de vlag zodat hij totaal zwart wordt zoals de vlag van ISIS.
  Duitsland wordt dus een ISIS staat als je niet sterk bent en je niet verweert tegen dat jihadisten gilde dat binnen wandelt.

  Like

 6. Elena zegt:

  Dagelijks vraag ik mij af….wie of wat zit er achter die ongebreidelde instroom van migranten, die zich voordoen als vluchteling.
  De Christenen zijn wel echte vluchtelingen daar zij al minstens 7 jaar vervolgd worden door moslims.
  Zo ook de Jezidi’s die slachtoffer zijn van barbaars moslimtuig.

  Deze Syrische oorlog is bijna 6 jaar gaande….en dan in 2015….. na 5 jaar bloederige oorlog…..komt opeens de ganse moslimwereld naar Europa.
  Het kost Europa de afgrond daar het financieel niet op te brengen is , ongeveer 1,5 miljoen mensen erbij te onderhouden.
  De instroom van gelukzoekers gaat nog dagelijks door.

  Vindt u het niet een beetje toevallig dat tevens in 2015 de Volkswagen autobranche op zijn gat kwam te liggen…een miljarden schade die zijn weerga niet kent.

  Dan de militaire troepenopbouw door de NAVO in oost Europa , wat is er gaande?
  Zal de NAVO een conflict uitlokken tegen Rusland, tot groot genoegen van de gek Erdogan?

  http://www.nu.nl/algemeen/4212620/navo-vergroot-militaire-slagkracht-in-oost-europa.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 15.34. uur. Elena, deze instroom van moslims, is bewust in gang gezet. Het is boze opzet! Ik zal U daarom verwijzen naar organisaties, en regeringen die bewust hier aan meewerken. Op de eerste plaats noem ik: “het Coudenhoven-Kalergi plan, de opzet om de Europese bevolking te vervangen door een massa-immigratie vanuit Afrika, dan “Het Verdrag van Straatsburg”, door verraders van de politiek, voor Nederland met name: VVD,CDA,PvdA, en D66, getekende verdrag/ handjeklap met de moslimlanden, om de ISLAM in Europa te promoten, en massaal moslims Europa binnen te laten. Dan de NWO, een zeer lugubere organisatie, die uit is op wereldheerschappij, en het tot slaven maken, van grote delen van de mensheid. De Bilderbergbende, en de EUSSR, en de politieke elite, onder aanvoering van socialisten, zijn trouwe uitvoerders van deze plannen. Dit is allemaal door te googlen na te gaan! Hele delen van onze bevolking zijn zich absoluut niet bewust van deze gang van zaken!

   Like

 7. Anneke zegt:

  Van het verre verleden en recente verleden NIETS geleerd. Terwijl de geschiedenis boekdelen spreekt. Deze wijsheid, daar wil de politieke garde van de NWO en Mohammed-garde NIETS van weten. “Te dom om te leren!!! Arbeidsongeschikten verzieken de planeet”. Leefbaarheid voor ‘het mensdom’ is flink afgetakeld. ON-leefbaar in letterlijke en figuurlijke zin, ligt op de loer”. Daar denkt en kijkt de politieke hoer niet naar !!! ! !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke: 17.16. uur. Voor het hoofdkwartier der RODEN van de EUSSR, te Straatsburg, staat het BEELD van de HOER van BABYLON, zoals beschreven in de Openbaring van Johannes. Hebben we nog meer bewijs nodig, Anneke?

   Like

 8. Jan zegt:

  OMG (O my goat). Linkse gekken menen dat de naamvallen uit het Duits verdwijnen en dat iedereen straks het vieze turkenduits gaat spreken en schrijven

  Verdwijnen de naamvallen langzaam uit de Duitse taal?
  Voor mensen die de Duitse naamvallen lastig vinden, is er goed nieuws. Het ‘kortduits’ is in de omgangstaal in opmars dankzij de moderne communicatie en de immigratie, meldde de krant Rheinische Post.

  Volgens de krant stellen taalkundigen dat het ingekorte taalgebruik oorspronkelijk door Turkse immigranten werd gehanteerd die het Duits niet zo goed machtig waren.
  ..
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4243855/2016/02/12/Verdwijnen-de-naamvallen-langzaam-uit-de-Duitse-taal.dhtml

  Kurzdeutsch breitet sich aus “Man denkt, ihr kommt Klapsmühle”

  http://www.rp-online.de/kultur/buch/deutsche-sprache-man-denkt-ihr-kommt-klapsmuehle-aid-1.5762832

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s