Inbreng Geert Wilders bij het debat over de instroom van asielzoekers

Screenshot_26

(Video onderaan het artikel achter de link naar het originele artikel!)

Dit is een belangrijk debat. Maar staat u mij toe met twee felicitaties te beginnen.Ten eerste aan de premier. Ik heb gisteren geweldig gelachen. U stond er met lef. Het was gedurfd. Fantastisch. Ik geef u oprecht een compliment en ik zal er een hele kluif aan hebben u volgend jaar te overtreffen.

En ten tweede een felicitatie aan de heer Samsom. En die is, vrees ik, wat minder leuk. Geweldig gedaan. Uw partijvoorzitter noemde mij deze week een gevaar voor de democratie en de rechtsstaat. En de PvdA-voorzitter in Katwijk had het onmiddellijk begrepen. Hij zegt: liever een hartaanval, maar een kogel voor Wilders mag ook. Bedankt PvdA.

En nu het debat.

De Nederlanders worden in de steek gelaten. Hun zorgen over de niet aflatende asielinstroom worden niet serieus genomen. Premier Rutte laat onze grenzen wagenwijd open staan. En dat is de reden waarom de Nederlanders boos zijn.

Maandenlang houdt de premier de cijfers over de asiel-tsunami onder de pet. Hij houdt informatie achter. Al op 16 september wist hij dat de prognose voor de volgende 5 jaar 93.000 asielzoekers per jaar zou kunnen zijn, maar hij heeft het de Kamer niet verteld. Hij wist het de dag van de Algemene Beschouwingen, maar heeft het niet verteld. Dat is echt ongehoord. En deze week komt hij weer met foute informatie. Hij zegt dat er nog maar “enkele honderden” migranten vanuit Turkije naar Griekenland komen. Maar maandag waren het er bijna 2500 en dinsdag meer dan 3600. Is deze premier nog wel te vertrouwen?

Ondertussen blijven de asielzoekers gewoon komen. Ook terugkerende Syriegangers laat de premier gewoon ons land binnen zonder dat hij ze vastzet. Deze minister-president speelt met vuur, met mensenlevens, zijn beleid brengt Nederlanders in groot gevaar en dat neem ik hem zeer kwalijk. Onze samenleving raakt verscheurd, raakt verdeeld door een politieke elite die de terechte zorgen, wanhoop en woede van de bevolking negeert, bagatelliseert. Men voelt zich onveilig en snapt niet dat we zoveel mensen binnenlaten, waarom we zoveel geld aan vreemdelingen uitgeven, dat ze gratis zorg krijgen, dat ze gratis woningen krijgen, terwijl bij Nederlanders juist wordt gekort op bijvoorbeeld de zorg en de pensioenen. Als we in Nederland een directe democratie hadden gehad, zoals in Zwitserland, en nu een referendum zouden houden over het asielbeleid dan denk ik dat de uitkomst zou zijn dat het kabinet zou zijn gecorrigeerd. Dan hadden we onze grenzen nu wel gesloten voor asielzoekers.

Voorzitter,

Nederland wordt met de dag onveiliger. Alleen al 4500 politiemeldingen in en rond de AZC’s. De cijfers die we nu hebben zijn niet compleet, het is alleen in en rondom de AZC’s. De andere incidenten zijn daar niet eens bij opgenomen. 10% van onze politiecapaciteit gaat inmiddels op aan asielzoekers. Het totaal ligt dus veel hoger. 1 zedenzaak per week, 6 geweldsincidenten per dag. Maar liefst tien procent van de Nederlandse politiecapaciteit wordt besteed aan de invasie van gelukszoekers. Veel vrouwen voelen zich ook hier onveilig, durven ’s avonds de straat niet meer op of hun dochters naar school laten gaan en mogen zich niet eens verdedigen met pepperspray. En dan heb ik het nog niet eens over de terreurdreiging.

Voorzitter, er is maar 1 oplossing. En dat is de nationale variant. Hou op met kletsen in Europa zeg ik tegen de premier, we hebben geen behoefte aan een Europees plan A of B of een plan Samsom of een deal met de Turken die zich de Europese Unie in chanteren en wat ons miljarden gaan kosten. En als ik Reuters en VK mag geloven, heeft de Turkse president vandaag gezegd dat hij binnenkort de poorten openzet voor vluchtelingen uit Europa. Een dag nadat de Turkse premier hier is geweest, zegt hij dat gewoon. Hier hebben wij mee te maken.

Wij moeten met een eigen plan komen, een plan N. Het plan Nederland. We zeggen nee tegen de EU, nee tegen de asiel-tsunami en nee tegen de islamisering. Maar we zeggen ja tegen Nederland en ja tegen onze eigen mensen. Wat ons betreft is dat het plan van onze grenzen dicht. En wel nu.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Inbreng Geert Wilders bij het debat over de instroom van asielzoekers

 1. Henk.V zegt:

  Petje af, Geert! Uitstekend gesproken!
  Niets aan toe te voegen verder.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Dat heeft die toch maar weer mooi opgelepeld, wanneer gaan al die gasten nu eens naar de oorarts?

  Like

 3. Een speech die staat als een huis! Maar ik zie in gedachten al de EU-kruipers (Rutte, Samsom, Pechtold c.s.) diepzinnig hun hoofd schudden, terwijl Geert nog aan het woord is.
  Grenzen dicht? Out of the question! Asielstop? Out of the question! Uit de EU? Ai….! Wat doet dat pijn aan m’n oren! -We zijn net voor een half jaar vóórzitter van…….Ga zo maar door…..
  En dan maar weer met de beschuldigende vinger naar Geert en de PVV wijzen, zodra men vanuit díe hoek eens een keer uit z’n slof schiet omdat men geen moment serieus genomen wordt!
  Goed, als ze dan op den duur aansturen op Burgeroorlog, dan zullen ze die krijgen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa: “Ik zie in gedachten al de EU-kruipers (bla, bla, bla…) diepzinnig hun hoofd schudden…” Inderdaad. Dit kan je alleen maar in gedachten zien, want de realiteit is anders, namelijk deze. Bla, bla, bla, bla,zitten te bellen, spelen met hun tabje ’n spelletje of zitten provocerend, met hun dikke kont naar Wilders toe, lachend te praten met hun achterbuurman…
   Onbeschofter, asocialer en onfatsoenlijker kan niet, dat moet ons het goede voorbeeld geven, en hebben dagelijks de mond vol over normen en waarden.

   Politici die weten dat Wilders het grootste gelijk van de wereld heeft en desondanks een cordon sanitaire hebben ingesteld tegen de boodschapper van de aanstaande ondergang van het land… die veroorzaakt wordt door hun beleid, zijn moedwillige landverraders die hun eigen positie boven de belangen van het volk stellen.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Nou, geef mij (als ‘k hier te kiezen had ) maar Trump
  als plaatsvervanger voor de Rutte die ik dump
  wegens puberale humor, lafheid, leugen-neus
  want deze Rutte blijft ’n dwerg , een man als Trump ’n reus
  daarmee is alles, dunkt me, duidelijk gezegd
  de bijl aan Rutte’s leugen-worteltjes gelegd
  en tevens in voldoende mate aangegeven:
  zo’n man als Trump bood ons weer kans van leven!
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   p.s.
   Hier staat dus Trump, maar ‘t zal wel duidelijk wezen:
   Hier moet men uiteraard die van Geert Wilders lezen 😛
   .

   Like

   • Uiteraard., Mijnheer Kroonenberg, maar ieder dan ook zijn bestemming: Laat Trump maar de volgende president van de VS worden, dat is óók iets om blij mee te zijn.
    Dan zouden sommige mensen misschien wel meteen minder reden hebben om eeuwig Rusland aanhankelijk om de nek te blijven vallen, want ik blijf erbij, dat dat evenmin een oplossing is.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 5. Jan zegt:

  Wie met pek (de PvdA) omgaat wordt er mee besmet.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Normaal kijk ik erg graag naar Geert Wilders als hij aan het woord is, maar ik kon het nu -na de eerste weerzinwekkende interrupties van die fascistische Pechtold- niet opbrengen om er nog langer naar te kijken. Het wordt me even te veel, al dat onrecht…

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En dan de smiecht Zijlstra van de VVD, nu flink lopen te roepen, dat de instroom dient te stoppen. Volkomen ongeloofwaardig. De VVD heeft altijd de waarschuwingen ten aanzien van de massa-immigratie, weg gelachen, altijd. En samen met de PvdA,CDA en D66, juist NIKS ondernomen om ook maar iets te doen aan grensbewaking, of bescherming van de eigen bevolking. Maar ik weet wat er loos is, de laffe VVD vreest de komende verkiezingen, daarom roeptoetert Zijlstra dergelijke dingen.

  Like

  • Johan zegt:

   Je hebt zoooo gelijk . Helemaal de waarheid …. allemaal leugenaars zijn het . Ze weten gewoon dat ze fout zitten . Toegeven is taboe…. misselijk makend … er is een oplossing . Geef geert een meerderheid !!! STEM PVV

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s