Interpol is op zoek naar 55 miljoen paspoorten!

Screenshot_45

(Door: Dominik Schreiber – Vertaling: E.J. Bron)

Tot € 7000,- voor een document. Terroristen van ISIS maken gebruik van buitgemaakte blanco paspoorten. De cijfers zijn niet alleen op het eerste gezicht dramatisch. Vorig jaar werden in de EU 35 miljoen reisdocumenten als verloren of gestolen opgegeven. Binnen vijf jaar is dit aantal meer dan verdubbeld.

Of de Europeanen alleen maar slordiger zijn geworden of dat de paspoorten en identiteitsbewijzen steeds meer in duistere kanalen terechtkomen, daarover bestaat verschil van mening. Het Amerikaanse Departement Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security) is achterdochtig en heeft daarom al vijf Europese landen onder speciale observatie geplaatst, bericht het Engelstalige magazine “Publico”: Frankrijk, Griekenland, België, Duitsland en Italië. Als deze landen niet snel actie ondernemen, dreigen de VS hen al met een verscherping bij het verstrekken van visa.

Oostenrijk staat weliswaar niet onder verdenking, de afgelopen tijd zijn er echter ook bij spectaculaire zaken paspoorten uit de Alpenrepubliek opgedoken.

Zwarte markt

Op dit moment kun je op de zwarte markt tussen de € 2000,- en € 7000,- met reisdocumenten verdienen. In Zweden bijvoorbeeld mag men zesmaal per jaar zijn paspoort verliezen en krijgt men steeds een nieuw paspoort verstrekt.

Op dit moment staan er 55 miljoen kwijtgeraakte reisdocumenten in de computers van Interpol. Daaronder bevinden zich ook ongeveer 30.000 Syrische paspoorten, waarvan 4.000 blanco. Want de “Islamitische Staat” zou bij zijn veroveringen in Irak, Libië en Syrië talrijke documenten en gereedschap buitgemaakt hebben. Er is sprake van tot 250.000 paspoorten, die door de terroristen naar eigen goeddunken verstrekt kunnen worden.

Het waarheidsgehalte van zulke meldingen kan echter nauwelijks gecontroleerd worden, omdat er in deze landen geen serieuze bronnen zijn. Blijkbaar zijn ook twee van de terroristen van Parijs binnengekomen met documenten die door radicale islamieten in het Syrische Raqqa werden buitgemaakt. Maar hier heerst nog veel onduidelijkheid over. Bijvoorbeeld of de terroristen doelbewust zulke paspoorten bij zich droegen om de vluchtelingen in Europa in diskrediet te brengen.

Populairder dan Syrische paspoorten zijn uiteraard EU-paspoorten, omdat de mensen die zo´n paspoort kunnen laten zien minder streng gecontroleerd worden. Op de luchthaven van Istanboel werden in december twee smokkelaars ontdekt, die kennelijk op weg waren naar de zogenaamde “Islamitische Staat”. In hun bagage vond de douane 148 vervalste paspoorten, waaronder ook twee Oostenrijkse, zoals op Twitter geposte foto´s van de vondst laten zien.

Situatie in Oostenrijk

“Over hoeveel paspoorten er daadwerkelijk in Oostenrijk gestolen werden bestaan geen nauwkeurige cijfers”, zegt Ernst Geiger, onderzoekleider bij de binnenlandse veiligheidsdienst. Hij ziet echter geen speciale problemen met Oostenrijkse paspoorten: “De laatste keer dat zoiets gebeurde, was met de RAF, die blanco paspoorten in handen kreeg.”

Volgens de huidige stand wordt er volgens de Oostenrijkse binnenlandse veiligheidsdienst internationaal gezocht naar 344.269 Oostenrijkse identiteitsbewijzen en2.305 blanco paspoorten. Vorig jaar bedroegen deze aantallen 334.000 en 2.800.

“Deze aantallen omvatten zowel gestolen als kwijtgeraakte documenten”, benadrukt woordvoerster Silvia Strasser. In Oostenrijk is dus niet uit te gaan van een dramatische stijging zoals in andere EU-landen. Tijdens de laatste topontmoeting van de ministers van Binnenlandse Zaken in Brussel werd in ieder geval besloten om een Taskforce te vormen, die het paspoortprobleem de baas moet worden.

Bron:
http://kurier.at
Auteur: Dominik Schreiber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Interpol is op zoek naar 55 miljoen paspoorten!

 1. Cathja zegt:

  Dat voorspelt niet veel goeds!
  Het zijn onvoorstelbaar hoge aantallen, en van veel ‘vluchtelingen’ weten we dat ze hun reisdocumenten onderweg naar Europa hebben weggegooid (ze zijn ze ‘verloren’). Wie ze vindt kan een bloeiende handel in valse paspoorten beginnen.
  Wat een ongekende drama’s spelen zich tegenwoordig af. Vluchtelingen die zonder reisdocumenten Europa binnen lopen, velen hebben zich nog op geen enkele wijze laten registreren, honderdduizenden ‘vluchtelingen’ zijn na aankomst in het land van bestemming zomaar ‘verdwenen’, hulpgoederen blijken wapens te zijn, het aantal misdrijven neemt schrikbarend toe, en ga zo maar door.

  De bezem moet er door. En flink ook! We moeten weten wie we ‘in huis’ hebben toegelaten.
  Maar het is bijna onbegonnen werk.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Wat de nazi’s in vijf jaar niet is gelukt, Europa volledig onder controle krijgen, lukt die verachtelijke islam nazi’s in twee/drie jaar met hulp en steun van de in de regeringen en Brussel zittende land en volksverraders.

  Like

 3. Ron zegt:

  Vorig jaar werden in de EU 35 miljoen reisdocumenten als verloren of gestolen opgegeven.

  In heel europa wonen zo’n 750 miljoen mensen, als in de EU er zo’n 500 miljoen wonen, dan wordt momenteel per jaar bijna 10% van de paspoorten verloren of gestolen en dat dit aantal groeit.
  Dat vind ik enorm veel.
  Dit betekent dat in dit tempo en deze toename na enkele jaren de helft van de EU paspoorten niet meer in bezit van de oorspronkelijke eigenaar is.
  Ik kan me nog niet voorstellen dat elk jaar bijvoorbeeld 10% van de rijbewijzen of verzekeringspasjes verloren zou gaan, dus waarom gebeurt dit bij paspoorten wel?
  Als jaarlijks 10% van de rijbewijzen verloren zouden gaan dan zou CBR jaarlijks een miljoen rijbewijzen moeten vernieuwen. Ik heb nooit vernomen dat een instituut als CBR in dit tempo documenten zou verstrekken (zo’n 4000 per werkdag).

  Kan er niet iets anders aan de hand zijn, namelijk dat er in de EU in hoog tempo valse paspoorten gedrukt worden door de overheden zelf, die op geheime wijze naar het buitenland getransporteerd worden zodat immigranten “legaal” met een EU paspoort naar binnen kunnen komen wandelen?
  Hoe verkoop je dan zo’n verhaal?
  Dan zeg je als overheid gewoon dat jaarlijks 10% van de paspoorten kwijt raakt.

  Wat er ook aan de hand is, het gaat zeer onveilig worden en landen buiten de EU kunnen maar het beste EU paspoorten wantrouwen.

  Like

 4. Elena zegt:

  In mei 1940 werd Rotterdam gebombardeerd door de Duitsers.
  Enkele dagen vocht het kleine onvoorbereide Nederlandse leger terug….en gaf zich onder dreiging van de bezetter dat zij meerdere grote steden zouden bombarderen…toch over aan Duitsland.
  De koninklijke familie koos na 3 a 4 dagen het hazenpad, kwamen pas terug toen de kust weer veilig was.

  Nu kunnen de bezetters zonder problemen binnen wandelen , mensen staan hen vriendelijk toe te juichen, werpen hen bloemen en knuffelbeertjes toe…staan uitbundig met vlaggetjes te zwaaien en kwijlen liedjes om hen welkom te heten.
  Hoe achterlijk en naïef kunnen Europeanen zijn?

  Deze bezetting is zorgvuldig georkestreerd, door ISIS en bondgenoten om vele duizenden barbaren onopvallend als vluchteling mee te laten liften.
  Om het wat realistischer te doen lijken werden gezinnen gestimuleerd deel te nemen aan het reizen naar het beloofde land.
  Hoe achterlijk en naïef kunnen Europeanen zijn?

  Eens zodra iedereen gesetteld is worden de wapens in het geniep uitgedeeld.
  Heel simpel om zonder bloed vergieten en kosten van munitie Europa te veroveren.
  Het bloedvergieten is een hobby en vooral een grote eer van de islam barbaren om het vloeien van bloed vooral zelf handmatig te mogen voeren.

  -zucht-

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 23.37. uur. Elena het is een groot, duivels complot. Ik geef hierbij maar weer wat verwijzingen, naar de organisaties die hier achter zitten; de EUSSR, de Bilderbergbende, de Internationale Socialisten, heel de “linkse kerk”, de NWO, de verrader en moslim Obama, de Illuminatie. Dit is een grote duivelse bende, en onze politici, hangen als “marionetten”, aan “hun touwtjes”.

   Like

   • Ruud Steunassen zegt:

    Deze satanisten brengen ook kinderoffers. Nederlandse politici die daarbij aanwezig waren, kunnen ermee gechanteerd worden.

    Like

 5. Pingback: DOORGEEFLUIK (17) | voorzieners

 6. Guardiacivil zegt:

  Die hebben werk tot 2050

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s