Polen eist van Merkel verandering bij “vluchtelingen”

Screenshot_38

De Poolse minister-president Beata Szydło.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Poolse minister-president Beata Szydło eist een koerswijziging in de Europese “vluchtelingen”politiek. Polen zou zijn immigranten heel nauwkeurig uitkiezen om geen risico´s voor de bevolking aan te gaan.

De oplossing van de immigratiecrisis zou “een van de grootste uitdagingen zijn waar Europa op dit moment tegenover staat”, zei Szydło tegen de “Bild-Zeitung”: “Het blijkt dat de ingeslagen weg doodloopt. We hebben een ommekeer nodig”.

Volgens Szydło werden er “fouten gemaakt” in de “vluchtelingen”politiek. “De situatie aan de buitengrenzen van de EU en ook in Duitsland is buiten controle geraakt”, zei de rechts-conservatieve politica, die vandaag bondskanselier Angela Merkel (CDU) zal ontmoeten. Szydło garandeerde echter de betrouwbaarheid van haar regering: deze zou zich aan de afspraken van haar voorganger houden. De vorige regering had de opname van 7.000 “vluchtelingen” toegezegd.

Szydło kondigde echter aan dat haar regering “er heel nauwkeurig op zou letten wie de immigranten zijn, die we eventueel opnemen, zonder dat onze staatsburgers zich bedreigd moeten voelen.” Intussen zou “datgene gebeurd zijn waarvoor we gewaarschuwd hebben toen onze voorgangers de besluiten hebben genomen: de terreuraanslagen van Parijs, de seksaanvallen Oudejaarsnacht in Keulen. Elke dag horen we van overvallen waarbij immigranten betrokken zijn. Dat betekent: we hebben het gevaar onderschat. Nu hebben we nieuwe oplossingen nodig.”

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, migrantengeweld, Multiculti, Patriottisme, Polen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Polen eist van Merkel verandering bij “vluchtelingen”

 1. Buffalo Bill zegt:

  Kijk daar heb je tenminste wat aan. Hier lachen de politici het volk uit. Ze hebben alleen minachting voor ons.

  Like

 2. Polen zou zijn immigranten heel nauwkeurig uitkiezen om geen risico´s voor de bevolking aan te gaan. Tja dat zouden ze voor de verandering ook hier in B.V. Nederland eens moeten gaan doen. De burger moet zich wel als een Champignon voelen; In het donker gehouden en met stront gevoerd, wat voor maatregelen worden genomen om de niet statushouders Nederland uit te flikkeren. Welk termijn wordt er gesteld om tot uitzetting over te gaan, om dat de procedure tot statushouder ongeveer 1,5 jaar duurt. Hoe kan het tegengaan worden dat door de Groenen, de Rooien, de socialisten en de MSM zorgvuldig een nieuw opgedrongen Generaal Pardon wordt voorbereidt. Door die hele misselijke kliek van politici, burgemeesters, wethouders weer op de emoties van het volk gespeeld wordt, net zoals in het toneel stukje met de jankneger Mauro. Welke na een ongekende mediacampagne werd hij tegen wil en dank een bekende ‘Nederlander’ die het heel erg goed deed bij het feminiene gedeelte van het volk…

  Like

 3. Pingback: Silvia's Boinnk!!!

 4. lilith zegt:

  Als EU-burger is ik het onmiddellijke aftreden van Merkel. Maar ze zit er nog steeds….

  Like

 5. Fred zegt:

  Concreet betekend dit dat Polen alleen gevluchte Christenen opneemt.
  Een juiste beslissing.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Wauw van zulke politici kunnen wij alleen maar dromen.

  De tijd van wegkijken en zaken niet benoemen is hopelijk aan het verdwijnen.

  Like

 7. Japio zegt:

  Nou Markje, goed voorbeeld doet goed volgen. Als je klaar bent met die schijtlollige comedy en die grijns van je tronie afhaald ga dan is serieus aan het wel en wee van je volk denken? Die zgn vluchtelingen maken ons land en de EU kapot en jullie zijn mede verantwoordelijk.

  Like

 8. carthago zegt:

  Hadden wij maar zo’n regering hier, dan hoefden we niet de gehele dag de bananenrepubliekleugens te kauwen van het schorem in Den Haag. Die Polen hebben echt een welvarend land zonder kalifaatratten en kokosnoten, een utopie voor nederigland inmiddels.

  Like

 9. Elena zegt:

  Sinds enkele jaren kan ik mij zelf racistische noemen…alhoewel ik geen enkel probleem heb met andere huidskleuren.
  Bijvoorbeeld…in alle blanke landen…moet zo nodig meer diversiteit komen.
  Waarom moeten nooit in zwarte landen meer diversiteit komen?
  Anmehoela…onderstaande link vertelt het u.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  White Genocide: klopt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s