Rutte genomen door brute afperser Erdoğan

Screenshot_41

Rutte begroet zijn Turkse collega Davutoğlu  in het Catshuis.

(Door: Joost Niemöller)

Misschien nog eens goed te kijken naar het bericht dat enkele dagen geleden verscheen op de website van het Ministerie van Algemene Zaken:

Minister-president Rutte ontvangt woensdag 10 februari 2016 minister-president Davutoğlu van Turkije voor een werklunch op het Catshuis.

De ontmoeting vindt plaats in het kader van het Nederlands EU-voorzitterschap. Minister-president Rutte en minister-president Davutoğlu spreken onder andere over de goede betrekkingen tussen Nederland en Turkije, de onrust in de regio en de aanpak van de vluchtelingenproblematiek. Turkije en de Europese Unie werken aan de implementatie van een gezamenlijk actieplan om de migratiestroom in te dammen en de opvang in de regio te verbeteren.

De twee spraken dus onder andere ‘over de goede betrekkingen tussen Nederland en Turkije.’ Als de betrekkingen zo goed waren, dan was er niets te bespreken, toch? De leugen zit dus al in de verwoording zelf. Let ook op het bekende leeghoofdige gekraai van Rutte: ‘Turkije en de Europese Unie werken aan de implementatie van een gezamenlijk actieplan om de migratiestroom in te dammen en de opvang in de regio te verbeteren.’

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rutte genomen door brute afperser Erdoğan

 1. BertG. zegt:

  Oh , daarom loopt hij zo moeilijk tegenwoordig.
  Hij is bruut genomen.

  Like

  • Driek zegt:

   Als ik die foto aanschouw met wederom een lachende Mark Rutte die zijn Turkse collega Davutoğlu de hand schudt, heb ik toch zo mijn bedenkingen. Volgens mij is die minister president van ons niet helemaal goed snik. Die man stort ons in het verderf. Doch ik kan mij natuurlijk vergissen, want misschien beschikt Mark Rutte over een dusdanige grootsheid van geest dat wij te klein zijn om dat te kunnen bevatten. Alles is mogelijk. Zeker in Nederland.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik geloof niets van ‘de goede betrekkingen tussen Nederland en Turkije’. Rutte wil graag scoren en onderhandelt niet met Turkije, maar slikt alles voor zoete koek wat die Turken eisen.
  Toen we met de Griekse geldkwestie bezig waren (we zijn het al bijna weer vergeten) kraaide Rutte: “geen cent meer naar de Grieken”. Dat was verkiezingsretoriek.
  Bakken met geld zijn er nadien naar Griekenland overgemaakt. Hiermee wil ik zeggen dat we dat geklets van Rutte beter kunnen negeren. Hij wil de kool en de geit sparen, goeie vriendjes blijven met Brussel, de asiel-instroom tot nul reduceren, want daarmee is het volk tevreden, kortom, hij eet van allerlei walletjes. Dat hij zich vreselijk in de nesten werkt heeft die stumperd niet in de gaten.
  De Turken lachen zich intussen kapot om dit gedoe. Erdogan heeft feilloos door wat een slappe knieën Rutte heeft, en perst alles eruit wat maar mogelijk is. Rutte is als was in zijn vingers.
  Betalen we niet wat de Turken eisen, dan worden we binnenkort onder de voet gelopen door nog eens honderdduizenden vluchtelingen!

  We worden doodgewoon gechanteerd. En Rutte lacht, glundert en is een tevreden man vanwege onze ‘goede relatie’ met Turkije….! 😦

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.02. uur. Klopt Cathja, “rubberen Rutte”, laat zich chanteren door de SS Führer Erdogan! Maar dat deert deze clown niet, Rutte doet het “voor een baantje en de poen”. En dat baantje ligt voor deze “baal hooi”, bij de RODEN der EUSSR te Brussel. Hij heeft lak aan de Nederlandse bevolking!

   Like

 3. nou mooi dan dit regelen ism leger nederland:

  1. alle vluchtelingen met twk mogen terug naar turkije in gesloten werkkampen waar europese industrie dus alle arbeidsintensieve banen creeert, op pure commerciele basis.

  2. bouw maar in turkije, deel koerdistan maar deze werksteden voor alle vluchtelingen van heel europa als veilige zone met militaire bewaking en raketschild,.

  3. dit plan kost hoogstens 5 miljard euro maar het bespaart tientallen miljarden euro’s en die gasten kunnen gelijk werken daar in assemblage banen, kasteelt enz.

  Turkije heeft ruimte zat, Europa is vol, nederland is vol.

  hier is het al teveel verkleurt, in haagse trams zie je maar een paar zielige, blanke hollanders in een volle bak met buitenlanders uit 200 landen. Meeste hindoes vinden dit uitsterven van de blanke Hollanders toch zielig en zorgwekkend. Mijn ex hindoe vrouw en ik spraken hier vroeger altijd over, hoe blanke hollanders in hun eigen land nu uitsterven, homo zijn, kinderloos, impotent, onvruchtbaar, ziek, werkloos, enz.

  ja echt die genocide van blanke hollanders is nu al fataal voor de hele welvaart en economische groei van nederland. Reken zelf die fatale verzwartings cijfers uit in totaal verzwarte en verkleurde of geislamiseerde wijken en regio’s.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Ha,ha, Pinokkio is bij de neus genomen….JAMMER, wij burgers idem-dito.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De prepaidkaart van de geimplanteerde moslimchip die
  Rutte in zijn kop heeft, is weer voor een paar dagen opgeladen !
  https://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.M80bbbd583dee97c8f3a7ca559ec2734bo0&w=181&h=155&c=7&rs=1&qlt=90&o=4&pid=1.1

  Like

 6. Thom zegt:

  Ben ik nou zo stom? We hebben toch niks, nul komma niks met die kolonisten te maken. Hongarije laat dat toch zien. Er niet in, nu niet en nooit niet is toch hun boodschap. Waarom wandelen ze dan hier binnen in een gespreid bedje en worden ze door een zangkoor verwelkomd, waarna ze straffeloos de zaak kunnen gaan aanranden en verkrachten.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Rutte is gewoon een islamknuffelende allemans-vriend, die verkwanseld Nederland net zo makkelijk alsof hij een leeg pak melk weggooit.
  Als jan met de pet al door heeft dat de Europeanen door die islamitische nazi barbaren bedonderd worden, hoe blind moet je als politicus dan zijn om dat niet te zien?

  Like

 8. OphEUffen zegt:

  “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”

  — Recep Tayyip Erdoğan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s