“Verkeerd signaal”: Groot-Brittannië wil geen extra “vluchtelingen” opnemen

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië wil geen extra “vluchtelingen” opnemen, omdat dit “een verkeerd signaal zou afgeven”. Daarmee, aldus de Britse ambassadeur, zou het Verenigd Koninkrijk alleen maar de drang naar Duitsland en andere Europese landen versterken.

Contra magazine

Groot-Brittannië wil Duitsland niet ontlasten door “vluchtelingen” op te nemen. Zijn land zou de opname van 20.000 “vluchtelingen” tot 2020 hebben toegezegd, zei de Britse ambassadeur in Duitsland, Sebastian Wood, tegenover de “Rheinische Post”. De opname van een groter aantal zou echter “een verkeerd signaal afgeven”.

Groot-Brittannië zou een aantrekkelijk doel voor migranten zijn. “Wanneer wij in grote omvang aan een Europees quotasysteem voor de verdeling van vluchtelingen zouden deelnemen, zouden we de drang naar en de situatie in onze Europese buurlanden vermoedelijk nog erger maken”, zei Wood. “In plaats van de vluchtelingen europa binnen te laten, zijn wij er voorstander van om in de Syrische buurlanden zoals Libanon, Jordanië of Turkije zoveel mogelijk hulp te bieden, daar ook infrastructuur zoals scholen op te richten en banen te creëren.” Verder zou Londen zich intensief willen blijven inzetten voor een diplomatieke oplossing van het Syrië-conflict.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Europa, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Verkeerd signaal”: Groot-Brittannië wil geen extra “vluchtelingen” opnemen

 1. rightie zegt:

  Hoog tijd om dat kamp in Calais op te doeken. Terug naar de zandbak, mensen. Dat Engeland varen gaat niet door.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  “In plaats van de vluchtelingen europa binnen te laten, zijn wij er voorstander van om in de Syrische buurlanden zoals Libanon, Jordanië of Turkije zoveel mogelijk hulp te bieden,”
  Dat kan vrij goedkoop; stuur een paar schepen vol stront, een voorraad batsen en wat kruiwagens, daarbij een watervoorziening en zaaigoed.
  Kunnen ze fijn hun eigen voedsel verbouwen, vreten en wat over is verkopen.
  Eist een beetje goede wil en inzet, de Israëlisch kunnen het….

  Like

 3. De opname van een groter aantal zou echter “een verkeerd signaal afgeven” Eigenlijk is het toch van de gekke hoe de Nederlandse regering met deze vluchtelingen kwestie omspringt. Wanneer Groot-Brittannië tot 2020, het aantal van 20.000 vluchtelingen wil opnemen dan moeten de seinen in Nederland toch op donker rood springen in nog geen half jaar tijd zijn hier 60.000 vluchtelingen opgenomen, gekker kun je het niet maken of wel soms Rutte?

  Like

 4. Elena zegt:

  Bravo G.B. !!
  Weer een voorstander erbij om geen parasieten te pamperen.
  Alle parasieten retour woestijnië !
  Te weten dat minstens 65 % lezen noch schrijven kan.
  Jazeker 65 % , heb ik gelezen op het forum Marokko.nl.
  Inmiddels heeft men dat percentage verwijderd van het forum.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ze komen toch allemaal op uitnodiging van Frau Merkel, dus………………………..

  Like

 6. carthago zegt:

  Leve de brexit, nu nederigland nog!

  Like

 7. Koos zegt:

  Het beste is natuurlijk om het kamp in Calais helemaal plat te bombarderen. Maar ik denk dat de Franse overheid dat NIET zal doen omdat ze bang is voor de reactie van de Franse Moslims.
  Zo zie je maar weer dat je niet meer vrij bent te doen wat je wilt, als je land volledig is geinfiltreerd door de vijand.

  Like

 8. Zelfs de Tomies beginnen tegengas te geven,ook dààr worden ze wakker…nu Pinoccino nog.

  Like

 9. Gerard zegt:

  Mark Rutte wil kosten wat het kost in 2017 President of the European worden al moet hij miljoenen “vluchtelingen” opvangen van Brussel. Als hij zijn baan heeft, is het wie dan leeft wie dan zorgt als politieke egoïst denk je immers alleen aan jezelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s