De broedermoord is begonnen: PvdA-Kamerlid wil Samsom niet als lijsttrekker

Screenshot_3

Pvda-Kamerlid Jacques Monasch in gesprek met Diederik Samsom.

DEN HAAG – Diederik Samsom zou geen lijsttrekker van de PvdA moeten zijn bij de volgende verkiezingen. Dat vindt Jacques Monasch, prominent Tweede Kamerlid van de PvdA.

In de Leeuwarder Courant zegt hij zaterdag: ,,Het land en de partij hebben een lijsttrekker nodig van statuur. Ahmed Aboutaleb. Of Eberhard van der Laan. Ze zouden allebei een geschenk zijn voor de partij.”

De uitspraken verschijnen aan de vooravond van een congres van de zeventigjarige partij.

De toekomst ziet er gezien de peilingen zeer beroerd uit voor de partij die nu nog regeert met de VVD. ,,Daar zijn we nooit meer overheen gekomen. Nederland wilde deze coalitie niet”, aldus Monasch. ,,De formatie was een soort kwartetten, door een veel te kleine club, het ging veel te snel, en met veel te weinig overleg met de beide fracties.”

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

23 reacties op De broedermoord is begonnen: PvdA-Kamerlid wil Samsom niet als lijsttrekker

 1. Op naar de – 4 zetels…………………

  Like

 2. Wachteres zegt:

  “De broedermoord is begonnen” …

  Heerlijk … de PVDA doet al het mogelijke om zichzelf om zeep te brengen.

  Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Partij van de Afbraak, in haar stervensfase. O happy day! Op naar de 2 zeteltjes!

  Like

 4. Elena zegt:

  Prachtig toch ?
  Oorlog in het hanenhok van de Partij van de alahlala.
  Die kale Zwamson deugt nergens voor is een heel dom en vals mannetje met een te grote maul…..dus ongeschikt.
  Huidige burgemeester van der Laan..is een linkse huichlaar…ook ongeschikt.
  Abutaleb moslim, bovendien een valse moraalridder …ongeschikt.

  Zie deze link, waar Pim Fortuyn door alle Nederlandse partijleiders kapot gemaakt wordt.
  De enige die daar niet aan mee doet is Balkenende.

  Na ongeveer 6 minuten spreekt de moslim Abutaleb.

  Like

  • Leo zegt:

   “De enige die daar niet aan mee doet is Balkenende ”

   Natuurlijk niet die was toen M.P., bleef lekker in de schaduw staan, die WIST natuurlijk al
   wat er aanstaande was, t was voor hem een kwestie van dagen en uren en het waren de minuten die voor hem telden.

   Wellicht HEEFT hij wel groen licht gegeven voor de “Operatie Pim ”

   Mij dunkt.

   Like

 5. Pegidafan zegt:

  De pvda heeft geen mensen van statuur . Dat komt door het geheel verwrongen wereldbeeld die ze bij de partij hebben . De pvda( en geheel links) heeft de bevolking altijd geindoctrineerd met de gedachten dat wij de volkeren van het vrije westen de slechten zijn . Wij zouden andere volkeren slechte dingen hebben aangedaan zodat ze zich zelf niet konden ontplooien . Daardoor zouden wij de verplichting hebben , om die volkeren , economisch en sociaal naar een beter plan te trekken . Wij weldenkende burgers snappen echt wel dat er vroeger dingen zijn gebeurd die niet door de beugel konden , maar dat ging in de context en de normen en waarden die golden in die tijd en tijdgeest . We kunnen het de Duitsers ook niet steeds weer aanblijven rekenen wat er in de tweede wereld oorlog gebeurd is , toch zeker niet ten opzichten van de generaties van nu . Het volk opzadelen met een schuldgevoel , wat ze volgens de socialisten trouwens weer weg kunnen poetsen door zich zelf helemaal weg te cijferen , zichzelf te minachten en door alles weg te geven ,
  heeft een zeer verstikkend effect . Natuurlijk moet je openstaan voor andere culturen en volkeren ,daar ben ik het helemaal mee eens . Maar dat openstaan voor hun cultuur doe ik dan wel in hun land en niet door ze allemaal hierheen te laten komen en deel te laten uitmaken van onze cultuur .
  Ja mensen die hierheen komen en zich 100% aanpassen daar heb ik niks tegen , waar het mij om gaat is het gajus wat hier de boel komt verzieken met hun geloof of criminaliteit , niet deelnemen aan de maatschappij , uitkeringen trekken , en ga zomaar door . Uit alle cijfers en berichten die hierover zijn gepubliceerd , blijkt , dat het overgrote deel , van de gelukszoekers die naar hier komt , bestaat uit ratdraaiers , profiteurs , criminelen en een handje vol goedwillende mensen die willen integreren en zich aan willen passen . Ik zou zeggen even het kaf van het koren scheiden en de rest linea recta terug naar eigen land. Zolang ze dat niet door hebben bij de pvda , zal het een gedecimeerde partij zijn die over een paar jaar niet meer bestaat . Dus nu praten over mensen bij de partij met statuur is gewoon belachelijk . Statuur? , tegen de muur .

  Like

 6. Koos zegt:

  Broedermoord, als je al politieke zelfmoord hebt gepleegd???

  Like

 7. Edjan zegt:

  Vreest ende versaagt niet, mannenbroeders!
  Want de rest van de partij wil Samson handhaven. Gelukkig maar, want Samson brengt de partij naar 4, 5 zetels, inderdaad, allemaal gekozen door allochtonen.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ook dat wordt een ‘ moeilijk’ verhaal: probeer maar eens een PvdA-lijsttrekker te vinden, die zich niet schuldig heeft gemaakt aan bedrog, vriendjespolitiek, belangenverstrengeling en zelfverrijking. Succes.

  Like

 9. Of ze aan broedermoord doen of niet zal mij persoonlijk wordt wezen, maar mijn bloed staat er van stil, dat die Monasch als ‘geschikte kandidaat voor het lijsttrekkerschap’ meteen weer Aboutaleb noemt!
  Als het iemand betroffen had, die zichzelf openlijk ‘praktiserend christen’ had genoemd, had hij dat vrijwel zeker niet gedaan, gesteld, dat zo iemand al de PvdA was binnengekomen, laat staan carriëre had kunnen maken, maar hier trapt-ie er weer met open ogen in! -in de gladde praatjes van die vent, bedoel ik dan natuurlijk!
  Des te frappanter, omdat de familienaam van de Heer Monasch op een Joodse achtergrond duidt. Maar ja, daarin is hij niet de enige in Nederland en in de Nederlandse politiek, hoe onbegrijpelijk dat ook is!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Theresa het zou volgens mij geweldig zijn als ze die aboutaleb de kar (karretjes) willen laten trekken . Zo ziet iedereen wie tegenwoordig de baas is in die partij . Alleen maar buitenlanders . Zelfs de voorzitster van de tweede kamer is buitenlander . We zijn overgenomen. Dus als dat inslaap gesukkelde volk nou nog niet wakker word weet ik het echt niet meer.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Aboutaleb werd als lijsttrekker achter de hand gehouden.
   Nu is het zo ver. Maak je maar gereed voor de klap! Het noodplan voor iedereen die op het pluche kleeft bij de PVDA, treedt in werking!
   Grote kans dat ze in de verkiezingen met minimaal 30 zetels uit de bus komen.
   Dan ‘hebben we het zitten’ zoals dat heet.
   ’n Tweede ‘Obama-staatsgreep’. Eveneens in alle rust en stilte voorbereid door links…
   Vandaar zijn zogenaamde ‘forse’ uitspraken (gewoon gelul van ’n dronken aardbei…) de laatste tijd… Waar bemoeit ’n burgemeester zich mee? Om zich te profileren voor ’n loopbaan in de politiek… Laat wat van je horen, nu is de gelegenheid… was de boodschap en hij mocht zeggen: “Als het je hier niet bevalt, rot dan op.’
   ’n Boodschap voor alle allochtonen-parasieten om op te donderen, als je er goed over na denkt… Maar hij mocht het toen zeggen…
   Wat ’n komedie. En het ergste is dat er miljoenen mensen in zullen trappen.
   Beginnen we met 2 miljoen moslims. Dit is voor hun de gelegenheid om ’n islam-partij gratis en voor niks er bij te krijgen. Dan de rest van het PVDA-volk dat nooit zal afhaken.
   Ook goed voor ettelijke honderdduizenden. En dan om het goed af te werken nog ’n dosis stemfraude er over heen. Bingo… Kat in ’t bakkie!

   Like

 10. Japio zegt:

  Met Ahmed Aboutaleb aan het roer is de PvdA definitief een moslim-partij. Ik ben geen fan van hem maar ik ben bang dat daar minder shit uit komt dan een Samsom of Spekkie. Met andere woorden, met Abou aan het roer kan de PvdA nog gered worden. En voor dat scenario was ik al bang, de Abou-troef. In Rotterdam is hij als burgermeester redelijk populair denk ik. Maar Abou is een wolf in schaapskleren. Maar ik zeg, geen moslims op bestuurlijke functies punt. Ze zijn en kunnen nooit loyaal zijn aan de Nederlandse wet. Ze hebben hun eigen islam-wetten en die stellen ze boven de westerse wetten. Plus natuurlijk het dubbele paspoort, dubbele belangen. Gewoon opheffen die PvdA en nooit meer over lullen.

  Like

  • Leo zegt:

   Als dat bewaarheid wordt dan gaat het schip Nederland onder Marokkaanse vlag varen,met al een voorzitster op het hoofdkantoor van de redereij in den haag.

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Lol: http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/4243888/2016/02/13/Samsom-wil-miljarden-extra-voor-onderwijs.dhtml
  De verklede anarchist Samsom begint de verkiezingen met deze grote leugen.
  Want het onderwijs is van de PvdA en wordt al vele jaren verpest door ziekelijk graaien, onderwijzers pesten en onbeperkt importeren van wajongvolk met zand tussen de oren. Dat ga je niet oplossen met miljarden. Helaas is dat de enige manier waarop de PvdA problemen denkt op te lossen; meer geld tegen aan gooien. Ons geld.
  Maar lees de reacties eronder, er zijn meer mensen beperkt enthousiast zijn over deze woordscheet.

  Like

 12. Wijnand Stam zegt:

  Dit land heeft totaal geen behoefte aan politici van welke kleur dan ook.
  Uitgezonderd de PVV. De non-valeurs als Aboutaleb, Dijsselbloem, van der Laan, en
  alle overige PVDA leden zijn nog niet in staat Madurodam goed te besturen, terwijl
  ze juist daar naar hartelust kunnen liegen.
  Eens een leugenaar, bedrieger, altijd !!! een leugenaar, bedrieger.
  Hier trappen we toch echt niet meer in.

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Dit is eindelijk weer eens een positief geluid uit het linkse gezwel.
  Laten zij elkaar maar de tent uitslaan, hoe meer tijd zij aan zichzelf besteden hoe minder tijd zij overhouden om het land te verzieken en te islamiseren.

  Like

 14. Giny zegt:

  Je moet er toch niet aan denken dat die moslim lijsttrekker gaat worden!
  Hij is ook al vaak genoemd als de nieuwe Minister President, dat zou verboden
  moeten worden!
  Laat Samson maar lekker blijven zitten, zo snel mogelijk opheffen die partij!

  Like

 15. biebie zegt:

  C.A.Barstow helemaal met U eens.
  Laat Aboutaleb het maar worden dan hoeven ze alleen hun naam wat aan te passen” Partij van de Allochtonen” rest hun +/- 4 zetels en dat is wat ze verdienen.
  Een nederlander met een paspoort stemt toch niet meer op hun.
  De volgende link is een uitstekende analyse van de PvdA.(luister video)
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/2/Waarom-houdt-niemand-van-de-PvdA-video-2760847W/?masterpageid=158493

  Like

 16. Edjan zegt:

  Het enorme gelijk van links is een vorm van terreur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s