Jihadisten . . .

Screenshot_11

Heb je je wel eens afgevraagd waarom Jihadisten hun gezichten bedekken? 

Zodat, wanneer ze in Europa aankomen, kunnen claimen dat ze “vluchtelingen” zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Jihadisten . . .

 1. Nikki zegt:

  Ze maken er geen geheim van dat ze volgelingen van Mohammed zijn en een dominante, gewelddadige, intolerante ideologie aanhangen.

  Like

 2. Nikki zegt:

  Als de wijkagent echt een gesprek wil dan lijkt het me goed ook vertegenwoordigers van de vreedzame godsdienst uit te nodigen. En dan niet van de VARA-hoofddoekvrouwen maar van die types zoals hierboven.

  Like

 3. U.G. Kempenaer zegt:

  De imperialistische moslims vormen de stoottroepen van de Saoedi’s en de Amerikanen om de Europese bevolking te vernietigen en van de vruchtbare Europese delta een islamitisch kalifaat te maken. Verzet hiertegen is een burgerplicht. Zij die verzaken plegen hoogverraad.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Het uitschot der aarde wordt hierheen gehaald door nog groter uitschot der overheden.!!!!!!!!
  Ik hoop dat het schorem der overheden als eerste aan gepakt worden door het uitgenodigde schorem.!!!!!

  Like

 5. Japio zegt:

  Het erge is, de regeringen weten het ook maar nemen het risico. Ze zijn op de hoogte maar denken waarschijnlijk dat het wel los zal lopen. En de regering krijgt ook z’n orders van hoger hand. Burgermeesters en wethouders in dit land kennen ook de misstanden die plaatsvinden met asielzoekers. En er is er niet één die aan de bel trekt, merkwaardig toch? Deze ambtenaren hebben net als u en ik ook internet, tv en radio. Zijn wij realisten de enige die aan de bel trekken? De onnozelheid van het linkse kamp treft ook geen enkele logica. Het enige wat ik kan bedenken is, meer werkkrachten dan hoeven wij werkschuw links volk niet te werken en kunnen we aan het uitkeringinfuus blijven hangen. Maar ze vergeten dat ze alleen maar meer uitkeringsconcurenten erbij krijgen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Berliner Bürger stoppen Umwandlung von Kirche in Lageso-Außenstelle

  Um das Berliner Verwaltungschaos abzufedern, sollte eine evangelische Kirche in Berlin-Moabit ab März als „Nebenstelle“ des LaGeSo genutzt werden. Der Protest von Anwohnern und Gemeindemitgliedern sorgt nun für einen Stopp der Pläne.

  Nachdem die Absichten der evangelischen Kirchengemeinde in Moabit bekannt wurden, dass deren Kirchenräume dem Land Berlin als Registrierungsstelle oder Auszahlungs-Standort für Asylbewerber-Leistungen zur Verfügung gestellt werden sollten, schlug dies bei der Bevölkerung hohe Wellen. Man könne nicht zulassen, dass eine Kirche hierfür zweckentfremdet wird, so der Tenor.

  Nachdem bekannt wurde, dass sämtliche sakralen Elemente ausgebaut und „eingemottet“ werden sollten, gingen zahlreiche Anrufe, Mails und Protestschreiben von Anwohnern sowie Gemeindemitgliedern bei der Kirchengemeinde ein. Die Pläne sind jetzt vom Tisch.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/02/13/berliner-buerger-stoppen-umwandlung-von-kirche-in-lageso-aussenstelle/

  Iedere gelegenheid zullen de goddeloze bolsjewieken aangrijpen om het christendom en jodendom in Europa uit te roeien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s