KRANKZINNIG!: Links slachtoffer van verkrachting door “vluchtelingen” verontschuldigt zich bij de dader

Screenshot_14

Mia Selin Gören

(Vertaling: E.J. Bron)

Mia Selin Gören, de 24-jarige woordvoerster van de jeugdafdeling van de partij Die Linke in de deelstaat Baden-Württemberg, werd door “vluchtelingen” verkracht. In een posting op Facebook verontschuldigt ze zich bij de dader.

Een 24-jarige woordvoerster van jeugdorganisatie van Die Linke werd in januari in een klein park in haar stad door twee tot drie mannen verkracht. Ze zouden Arabisch of Koerdisch hebben gesproken. Zo beschrijft het in ieder geval de lokale pers.

Het is nog niet helemaal duidelijk of de daad werkelijk heeft plaatsgevonden, want linksen bedenken af en toe immers ook verhalen. Van de verkrachting werd echter aangifte gedaan bij de politie.

Dit is slechts een van de vele verkrachtingen waarover de laatste tijd bericht werd – en in zoverre bijna niet de moeite waard om te vermelden. Interessant is echter wat het slachtoffer op Facebook postte. Een hommage aan de dader, want die kan er immers niets aan doen. Schuldig zou het seksisme in het algemeen zijn en natuurlijk niet de opvattingen van enkele “vluchtelingen” uit het islamitische gebied.

De posting op Facebook van het slachtoffer spreekt linkse boekdelen en geeft een diepe blik in de denkstructuren van deze politieke groepering. De enige zorg is dat de daad “oneigenlijk” gebruikt wordt. Dat het daarbij echter om een duidelijke misdaad gaat, wordt volledig genegeerd:

“Beste mannelijke vluchteling,

vermoedelijk van mijn leeftijd. Vermoedelijk enkele jaren jonger. Een beetje ouder. Het spijt me zo vreselijk! Bijna een jaar geleden heb ik de hel gezien waaruit jij gevlucht bent. Ik was niet in de brandhaard zelf, maar ik heb de mensen in het vluchtelingenkamp in Zuid-Koerdistan bezocht. Ik heb oude grootmoeders gezien, die voor veel kinderen zonder ouders moeten zorgen. Ik heb de ogen van deze kinderen gezien, enkelen hebben hun licht niet verloren. Ik heb echter ook de kinderen gezien, wier blik leeg en getraumatiseerd was. Ik heb me door 20 Jezidische kinderen tijdens hun wiskundeles Arabische tekens laten zien en ik weet nog hoe een klein meisje begon te huilen, alleen omdat er een stoel omviel. Ik heb een stukje van de hel gezien waaruit jij gevlucht bent.

 Ik heb niet gezien wat er daarvoor gebeurd is en ook je zware vlucht heb ik niet hoeven meemaken. Ik ben blij en gelukkig dat het je gelukt is hier naartoe te komen. Dat jij de ISIS en de oorlog achter je kon laten en niet bent verdronken in de Middellandse Zee.

Maar ik vrees dat je hier niet veilig bent. Brandende vluchtelingenonderkomens, aanvallen op refugees en een bruine meute die door de straten trekt. Ik heb er altijd tegen gestreden dat dit hier zo is. Ik wilde een open Europa, een vriendelijk Europa. Een Europa waarin ik graag kan leven en een Europa waarin we beide veilig zijn. Het spijt me. Het spijt me vreselijk voor ons allebei. Jij, jij bent niet veilig, omdat we in een racistische samenleving leven. Ik, ik ben niet veilig, omdat we in een seksistische samenleving leven.

Maar wat me werkelijk spijt is de omstandigheid dat de seksistische en grensoverschrijdende handelingen die mij werden aangedaan er alleen maar aan bijdragen dat jij blootgesteld wordt aan een toenemend en steeds agressiever racisme.

Ik beloof je, ik zal het uitschreeuwen. Ik zal niet toelaten dat dit blijft gebeuren. Ik zal niet werkeloos toezien en het laten gebeuren dat racisten en bezorgde burgers jou als probleem benoemen. Je bent meestal een prachtige mens, die het net zoals een ander verdiend heeft veilig en vrij te zijn.

Bedankt dat je bestaat – en fijn dat je er bent.”

Bron:
www.mmnews.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Linsky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

74 reacties op KRANKZINNIG!: Links slachtoffer van verkrachting door “vluchtelingen” verontschuldigt zich bij de dader

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nu breekt mijn klomp. Ik vraag me af wat ze gaat schrijven wanneer ze haar moeder vindt met een doorgesneden keel ???

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Die is niet goed wijs, het is werkelijk niet meer te volgen, zo iemand moeten ze opsluiten in een gekkenhuis maar ik vrees dat er zo nog veel meer rondlopen. En hier in Nederland zijn er ook nog van die gekken.

  Like

 3. Hans zegt:

  Dan bekruipt mij toch het gevoel dat bepaalde wijven van bepaalde politieke kleur hopen op 1001 nacht of in dit geval in één keer 3003 nachten.
  Wat erger is, ze brengt hiermee talloze asielterroristen op het bevestigde idee dat het goed is, dat het wel mag.
  Dus ze kiest ervoor onschuldige meisjes in gevaar te brengen.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Eerbetoon aan verkrachters!
  Dit schreef ik al jaren geleden en nu schijnt dat dus toch echt bewaarheid te worden:
  Dat veel westerse vrouwen zich tot de islam wenden is niet overigens ook niet zo vreemd. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’.
  Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe krochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!
  Nou, aan die wens wordt dus tegenwoordig goed voldaan! (sic)

  De oorzaak ligt waarschijnlijk in hun verleden:
  Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Kabouters, Bloemenkinderen, sekteleden, geïndoctrineerd in communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een veelheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.
  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex, zelfs met kinderen.

  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder de islam.

  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiyya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Feminisme is dus steeds een farce geweest, ze hadden genoeg van de softe westerse man (draagt tegenwoordig korte rokjes), en verlangen diep van binnen naar onderdrukking. De westerse mannen hebben zich jarenlang laten indoctrineren: je hebt geen identiteit, vrouwen zijn gelijk (i.p.v. hebben gelijke rechten), je gaat maar zittend plassen, viespeuk, je bent seksistisch……………..

   Dit meisje werkt in de zieligheidsindustrie, dat zegt al veel. Maar dat ze willens en wetens geen onderscheidt maakt tussen gelukszoekers en vluchtelingen zegt veel over haar geestesgesteldheid. Ze is volkomen geïndoctrineerd door de mensen, die de poorten van de EU (en in het kielzog daarvan van Europa) voor de gelukszoekers en de daartussen lopende enkele echte vluchteling.

   Opvallend vind ik wel dat het vooral vrouwen zijn die begripvol hun verkrachters vergeven en daarmee het nieuws halen. Of is dat ook weer onderdeel van de indoctrinatie? God van Israël zal het weten…………..

   Like

   • Ricardo zegt:

    N.E Derlander

    Ik heb me ook jarenlang geergerd!
    Dan komt je schoonzus je vragen of je even ,wil komen afwassen! Wil je de muziek zachter zetten! Kortom vrouwen vragen ons om ons truttig te gedragen! Ook heb je helemaal gelijk over dat wij als mannen zittend moeten plassen!

    Ik heb dat nooit gedaan en weiger dat te doen!Ik ben een man , en ga me niet vrouwelijk gedragen wie het ook wil!
    Ik respecteer vrouwen , maar ik ga me niet als vrouwen gedragen!Net zoals ze t.w van die Stretch Jeans voor mannen verkopen ook zo’n waanzin!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Linsky: 12.50. uur. Geheel mee eens Linsky. Je was mij voor met je terechte verwijzing naar het Stockholmsyndroom. En toevallig waren dat bij de gijzeling in Stockholm, ook daders met een Arabische oorsprong!

   Like

 5. Jade zegt:

  Wow, die is goed in de zaken door elkaar halen…
  Verbijsterend gewoon.

  Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  Linkse mensen zijn in het beste geval dromerig infantiel en dom. In de meeste gevallen zijn ze zodanig gestoord, dat ze bijzonder schadelijk zijn en ze het beste zo snel mogelijk uit de samenleving kunt verwijderen. Dit zieke meisje is daar een goed voorbeeld van, volkomen kierewiet.

  Like

 7. Edjan zegt:

  Poehhhh, die is de weg kwijt!

  Like

 8. elisah zegt:

  Hier kan alleen nog een exorcist bij helpen.

  Like

 9. Japio zegt:

  Is it real? Ze bedankt en beschermd haar verkrachters? Met dit soort mensen hebbie geen vijanden meer nodig. En als ze verkracht zou zijn door 2 blanke mannen? Misschien kan ze er beter haar beroep van maken, verdient ze er nog wat mee. Rare mensen dat linkse volk. Ze zitten vol met zelfhaat en minderwaardigheidscomplexen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Owee als het twee blanke “racisten” waren geweest, dan was de wereld te klein en stond het in alle kranten en werd er een compleet politzei peleton op de zaak gezet.
   Deze infantiele debiele mutsen offeren zich blijkbaar graag op voor hun hogere doel met Duitsland, de socialistische booslim heilstaat en weg met de blanke racistische honden.
   Beste Mia Selin Gören, er lopen nog tienduizenden van dit soort voor jou “fijne” asielratten rond dus je kunt meerdere keren per dag je gerief halen, jaar in jaar uit!!!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 10. Petronnella zegt:

  Misschien een beurtrol instellen voor die dames 🙂

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Dit lezend, valt er een ijskoude sluier over mij heen!

  Omdat anderen er een hel van maken, vergeet dat even niet, is het hier gelimiteerd je te laten verkrachten? Laten we ook even niet vergeten dat het geven van vriendelijkheid niet bepaald aan ons ligt, een stukje begrip en aanpassing anderzijds blijkt echter een gotspe! Zelfs tot in de tweede en derde generatie import!

  Lazer op met je racisme dom wicht, de enige die hier volop gediscrimineerd worden zijn wij en we mogen het nog allemaal betalen ook!

  En daarnaast is inmiddels gebleken dat uw verkrachter zo maar eens niet, uit de door u geschetste situatie komt, maar op de rit meegekomen economische asieleisers zijn. Compleet ongeschoold volk, wat hier als klap op de vuurpijl, vrouwen als loslopend wild beschouwen!

  Gloeiende, gloeiende, mega[censuur], als je na dit nog niet wakker bent, word je het ook nooit meer.

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Dat de voorkeur voor politiek links of politiek links zijn gelijk staat aan gestoord zijn dan wel dat er in de bovenkamer een paar contactjes los zitten is bij ons welbekend, maar dit slaat werkelijk alles
  en deze dame moet de jeugd aansturen? hier zitten duidelijk niet alleen een paar contactjes los.
  Wij kunnen niet anders dan diep medelijden hebben met onze oosterburen en hen veel sterkte wensen.

  Like

 13. marcelvl1976 zegt:

  Die heeft gewoon een tijd droog gestaan en is nu blij dat ze eindelijk een besneden lul in zich mag krijgen, meer niet.

  Like

 14. Ricardo zegt:

  Kan het zijn dat ik , steeds meer nieuws met een korreltje zout neem!
  Ik kan me namelijk wel gaan druk maken , hierover alleen maar slecht voor mijn hart/gezondheid!

  Dat meisje heeft geen de Sarcasme mode gebruikt! Als zij echt haar excuses , verontschuldingen zou hebben gemaakt dan Spoort ze voor geen meter! Waarom gaat ze niet in een Moslim land wonen! Dan krijgt zij nadat de excuses zijn aangeboden , nog even 20 bakstenen tegen haar aan als beloning!

  Zo zie je maar weer als er steeds meer , invloed van de Islam( Drugs) in het Westen is mensen zich steeds meer als Junkies gaan gedragen en totaal de realiteit verliezen!
  Gisteren weer zo’n ” fijn bericht ”: Over de kindhuwelijken met mannen die 2x zo oud zijn!
  Europa moet gauw nog meer raketgeleerden, Artsen, Ingeneurs uit Moslim landen halen!

  Like

 15. Bas zegt:

  Ze is erg de war, of ze heeft een bijzondere vorm van humor !

  Like

 16. fransdewit zegt:

  Je kan toch zien dat ze zelf een trauma heeft, gebeurd wel meer hoor dat een slachtoffer door slaat. Of misschien vond ze het wel lekker, maar dat mag ik niet schrijven natuurlijk. Maar ik heb uitervaring wel meegemaakt dat het inderdaad achteraf lekker gevonden werd, zo’n SM ervaring

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Het is nog niet helemaal duidelijk of de daad werkelijk heeft plaatsgevonden,
  want linksen bedenken af en toe immers ook verhalen. Van de verkrachting
  werd echter aangifte gedaan bij de politie.!
  —————————————————————————————————-
  EEN TROYAANS MOSLIM-PAARD !
  Van de moslimsmeerlappen in haar kop getimmerd en met
  de dreiging , Dit sprookje naar de pers, of een kogel in je kop !
  Strontziek wordt ik al alleen bij het zien van een moslim !

  Like

 18. Ik-eh…..Heb hier geen woorden voor……Hoewel…….:
  Kunnen er zich niet nóg een aantal rapefugees op haar storten?! Op háár en haar geestverwanten! Dat soort schijnt het ergens nog lekker te vinden óók, doordat ze dusdanig aan weg-met-ons-isme lijden, dat ze niet te verzádigen zijn……of zoiets.
  Walgelijk, walgelijk! Ik hoop, dat heel patriottistisch Duitsland haar bestookt met doodsbedreigingen, zodat ze niet weet, waar ze blijft; ze verdient het!
  Of tenminste afvoeren naar het gesticht: een dergelijke verwrongen geest is een gevaar voor haar medeburgers!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 19. Sabeltant zegt:

  Je kunt er hele studies op loslaten.
  Dit blijft een achterlijk wijf!

  Like

 20. Cathja zegt:

  VOLLEDIG RIJP VOOR EEN INRICHTING……!!

  Onvoorstelbaar, hoe het zieke brein van een mens gedachten en uitspraken produceert die voor gezonde mensen niet te bevatten zijn….!

  ‘Arm kind’…….!

  Like

 21. Hendrik M. zegt:

  Links volk is geestelijk gestoord.

  Like

 22. Qvic zegt:

  Die hele zogenaamde verkrachting is uit de duim gezogen verhaal. Want als je een aangifte doet, doe je dat omdat jou onrecht aangedaan is en dat jij het een misdrijf vindt. Anders doe jij geen aangifte bij de politie. Dan ga je echt niet op facebook de opgenoemde onzin verkondigen, als of je totaal geen eigen emotie kent en jou kennelijk ook niet deert dat er grof fysiek geweld tegen jou gebruikt wordt met een mogelijkheid dat je het niet overleefd en/of nog erger zwanger raakt of een ziekte er mee oploopt of gehandicapt daardoor raakt. Het lijkt er meer op, dat zij dit gebeuren in haar romantische zienswijze en fantasie heeft meegemaakt. Maar in werkelijkheid nee.
  Het is weer eens een droomwens van deze trut en/of een verkapte politieke/media propaganda, die alles wat met vluchtelingen te maken heeft door een rosse bril ziet.

  Like

 23. Annemie zegt:

  Als vrouw vind ik , dat vrouwen vaak door hun gebrek aan solidariteit met andere vrouwen en ja door lafheid hun eigen situatie benadelen.

  Like

 24. Kanaloa zegt:

  Is het bij niemand opgekomen dat deze malloot er misschien wel heel veel plezier aan heeft beleefd?
  Waarschijnlijk hoopt ze op een volgende verkrachting, maar dan liefst door een man of 100.

  Like

 25. In een post op Facebook verontschuldigt Mia Selin Gören zich bij de dader, nou Mia bij jou zitten er veel draadjes los hoor door je te verontschuldigen, daarmee geef je een totaal verkeert beeld af over de moslim verkrachtingsgolf welke Duitsland treft. Op deze manier geef je bijna vrij spel of een aanzuigende werking aan de moslimverkrachters, begrijp het wel, om een gutmensch uit te hangen tussen al deze gestoorde groenen heb je besloten tot deze wanhoopsdaad met of zonder groepsdruk.

  Maar aan de andere kant wat al in het artikel gesuggereerd wordt kan deze verkrachting van Gören volledig uit haar linker groene duim gezogen zijn. Zo’n verkrachting door drie van deze Arabische schoften is voor geen een vrouw een prettige gebeurtenis, daarom kan ‘k er ook niet meer met mijn pet erbij. Er zijn dus een stel mogelijkheden; ze is volledig van het pad af gezongen, met een verzonnen verhaal, ze vindt het lekker om door die islamitische barbaren brutaal genomen worden.

  Bij mij komt dit artikel over als een ultieme daad van volksverlakkerij door deze ‘linkse’ luchtfietsers en fantasten om meer draagvlak te vormen voor een nog grotere moslim invasie. Weet waarachtig niet wat voor gedachten er in deze linkse koppen ronddwarrelen, ben opgehouden om de psyche van de gutmensch te doorvorsen, elke keer opnieuw duikt er een onverklaarbaar fenomeen van landverraad van deze gutmenschen op in de alternatieve pers, maar een ding staat bij mij als een paal boven water dat dit soort van verraad in de nabije toekomst de Europese natie volkeren geen goed gaan doen.

  Regelmatig wordt de burger door de politiek en actievoerders gewezen naar de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog om hun argumenten kracht bij te zetten. In het tijdsgewricht na de Tweede Wereldoorlog waren de socialisten allemaal gecharmeerd van het communisme ze lusten er wel pap van de CPN’ers ze kwamen stiekem aan de deur met de ‘Waarheid’ probeerden onder het proletariaat in de arbeidersbuurten leden te werven.

  Groen Links begon bij haar voorlopers: de pacifistische PSP, de communistische CPN, de PPR die vooral oog had voor het milieu en nu maar vrolijk meedoen met de gevestigde politieke orde door met hun ideologische dwalingen en het verzet tegen elk realistisch brein om dhr. Wilders en Poetin in een slecht daglicht te stellen, tja het kan verkeren…

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Deze randdebiele meid heeft het waarschijnlijk fijn gevonden, door dit soort gaat onze beschaving ten onder !

  Like

 27. Bennie zegt:

  Rijp voor euthanasie, maar terzijde, ik geloof helemaal niets van haar verhaal.

  Like

 28. Ad zegt:

  Daar moeten nog meer piemels in

  Like

 29. Duchesne zegt:

  Het produkt van een halve eeuw hersenspoeling. Respect voor een ander begint bij zelfrespect. Wat er eigenlijk gebeurd in het verhaal is dat ze de schuld bij anderen legt, bij de mensen die protesteren in de straten tegen Islam en de buitenlanders die het gros van de misdrijven plegen. Die mensen die durven te zeggen dat buitenlanders problemen veroorzaken noemt ze bruine meute, ik denk dat zeiets met Hitler bedoeld. Dat is de doctrine om iedereen die tegen het regime durft te spreken en iets durft te zeggen kapot te maken.
  De swastika is zo oud als de mensheid zelf, omdat iemand het heeft gebruikt als symbool voor terreur heeft het symbool ineens een andere betekenins.
  Waarom is dit niet gebeurd met het kruis? En waarom niet Voor ster en halve maan? Die symbolen staan immers ook voor massamoord en genocide, zowel tweehonderd jaar geleden als gisteren, Vanochtend zelfs…..
  Hersenspoeling, indoctrinatie, het is niets anders. En als de Oekrainse strijdkrachten een hakenkruis vlag tonen word deze weggefotoshopt, en als Turkije even een paar honderd Koerden vermoord en tegelijkertijd hier over betalingen onderhandeld is het stil.
  Ik heb medelijden met de vrouw die verkracht is, maar de daders zijn de kleuterschool, de lagere school, het middelbaaronderwijs en haar famillie geweest. Een vrije geest had gevochten voor lijfsbehoud en zelfrespect, een vrije geest maakt onderscheid tussen goeden kwaad, deze juffrouw heeft geen idee meer wat het inhoud. Een product van een mensonwaardige cultuur. Ze is feitelijk geen mens meer maar een wezen. Het gevaar is dat ze wil dat wij zoals haar worden, en dat is wat ze probeert te bereiken met haar verhaal.

  Like

 30. Thom zegt:

  Dit is gewoon onzin. Het is gewoon linkse propaganda om verkrachtingen goed te praten en een signaal aan verkrachte vrouwen, dat ze flink moeten zijn en niet zo moeten zeuren, want het is immers fijn dat de verkrachter bestaat. Het is van hetzelfde niveau wat links altijd doet zoals bijvoorbeeld Wilders beschuldigen en vervolgens Wilders met een kogel willen vermoorden waarmee ze denken namens het Nederlandse volk te handelen. De Utrechtse serieverkrachter moet volgens links toch wel genomineerd worden voor de nobelprijs voor de vrede. Zo vreemd is dat niet, immers topterrorist Arafat kreeg die en nietsnut Oboema al voor hij iets gedaan had.

  Like

 31. Thoth zegt:

  Een echte gutmensch. Die ziet zelfs in een barbaar nog positieve elementen….Misschien kan ze naar het zuidelijke deel van de Middellandse Zee verhuizen, daar wonen er nog meer…

  Like

 32. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 33. Leo zegt:

  Moet nu toch wel duidelijk zijn dat bij ALLE fout linx menschen een schroefje behoorlijk los zit.

  Like

 34. biebie zegt:

  Het zou mooi zijn als zij directeur van een bank werd.
  Konden we die beroven en werden er achteraf ook nog voor bedankt.
  Rekening houdend met een leven waar ik getraumatiseerd werd van een chronisch geld gebrek moet dit dan wel een verlichting zijn.

  Like

  • biebie zegt:

   Maar eerlijk gezegd ik heb meer het idee dat het een verzonnen verhaal is omdat ze anders niks goed te praten heeft.
   Goedpraten is onderhand een must geworden voor gutmenschen een dag zonder goedpraten is een slechte dag.

   Like

 35. Motorman zegt:

  En nu wachten tot de mama van het verkrachte 10jarig jongetje uit Wenen zich excuseert en haar zoontje opnieuw aanbiedt aan die arme drommels.

  Like

 36. Slaven: gehoorzaam afgod Al-Lah of anders!

  Mohammed als de grootste slaaf van het Al-Lah ding.

  Hoofdstuk twee is de langste soera van Mohammeds totalitaire handvest van overwegingen. Lezen, onthouden en gehoorzamen. Goede Moslims dienen hun bestaan als ‘slaaf’ te aanvaarden. Hoe bevrijdend. Een religie beroept zich op rationaliteit voor het vormen van sociale en ethische richtlijen. Maar niet de islam. Gewoon zwijgen en volgen en geen vrije wil.


  Het gebruik van de woorden slaaf of slaven komt in de koran regelmatig voor.

  De Koran bestaat uit ongeveer 420 pagina’s. Het woord ‘slaven’ verschijnt op 226 pagina’s. Het woord ‘slaaf’ enkelvoud, verschijnt op 109 pagina’s. Samen zijn ze te vinden op 335 pagina’s ofwel op zo’n 80% van alle bladzijden. De Koran bestaat uit 6236 aantal verzen, waarvan 5% deze termen bevatten.
  Wees getuige van het geraaskal in soera 2 over slaven dat meestal gekoppeld is aan geweld tegen de gehate ongelovigen: Lees verder >>> http://nageltjes.be/wp/?p=20838#more-20838

  Like

 37. Johan zegt:

  Daar kan je alleen maar links voor zijn om alles maar goed te praten.

  Like

 38. Tycho zegt:

  Die is gehersenspoeld, waarschijnlijk onder druk gezet om dit soort onzin te verklaren!

  Like

 39. carthago zegt:

  Je kunt hieruit concluderen dat verkrachting voor mevrouw weliswaar slechts strafbaar is, maar dat mevrouw er waarschijnlijk van heeft genoten. Het kan verkeren. Keulen 2.0
  De kans is groot dat in het debiele Duitsland nu aangiften worden gedaan tegen de slachtoffers.

  Like

 40. Cool Pete zegt:

  Waarom meldt ze zich niet voor z’n harem? allebei blij.

  Like

 41. D.DAY zegt:

  Gezien de naam lijkt deze vrouw Turks, in ieder geval moslim. Zo’n uitspraak kom je alleen tegen in de islamitische wereld. Een vrouw krijgt in de opvoeding mee dat als zij verkracht wordt dit haar eigen schuld is omdat ze als vrouw in de islam niets waard is.

  Like

  • Edjan zegt:

   Klopt D.Day, het is een Turkse trut die ons even wil leren dat je ook heel anders, heel ontspannen met een verkrachting door een “vluchteling” kunt omgaan. Het wijf is zelf nooit verkracht maar spuit alleen haar smerige, linkse propaganda. Kan ze niet worden opgesloten wegens onterecht lastig vallen van de politie?

   Like

   • anna zegt:

    Als ze inderdaad verkracht zou zijn …. jammer dan, ze krijgt nooit een kans meer na 3 flinke beurten …..

    Like

 42. Sjaak zegt:

  Die heeft thuis waarschijnlijk ook deze waschmaschine !

  Like

 43. Tistochwat zegt:

  [quote] Bedankt dat je bestaat – en fijn dat je er bent. [/quote]

  [sarcasme] Ja, heel fijn! Ik denk dat die rooie halve zool er heerlijk van heeft genoten; ja zeg nou zelf: zo’n grote zwarte dropstaaf willen we toch allemaal wel? Liefst 5 keer per dag na het gebed of zo. [/sarcasme]

  OMG, als dit waar is, zakt mijn broek er gewoon van af!

  Like

 44. Elena zegt:

  Steenbergs koor zingt……
  Daaaaaaaaaaaaaaaaar moet een piemel in.

  Like

 45. Mirjam zegt:

  Ik wordt hier misselijk van. Ze hadden deze vrouw zich voor zichzelf moeten beschermen, dat ze zulke uitspraken niet zou doen en haar psychische hulp moeten aanbieden, voordat ze haar weer de wereld in stuurden. Ze heeft zowel letterlijk als figuurlijk een flinke klap gehad en er overduidelijk een trauma aan overgehouden.
  De moslims lachen zich dood en krijgen steeds minder respect voor het westen met hun ‘hoeren’.
  Uiteindelijk geeft dit idiote gedrag van een zwaar getraumatiseerde vrouw, die ze sowieso niet helemaal op een rij lijkt te hebben, blijk van de waarheid van wat er in de Koran staat beschreven voor de moslimverkrachters: niet moslimse vrouwen zijn allen hoeren en mogen/moeten verkracht worden om ze te onderwerpen, volkeren met een ander geloof dan het moslim geloof zijn onrein en moeten worden vernietigd.

  Het is een schande dat iemand überhaupt een artikel/statement van dit ‘slachtoffer van haar eigen gekte’ publiceert. Diegene had zichzelf eerst eens moeten laten onderzoeken op het ontbreken van gezond verstand.

  Like

 46. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ze vindt het blijkbaar lekker om driedubbel gesandwiched te worden door vreemde kerels maar wil daar niet voor betaald worden want dan wordt ze uitgemaakt voor HOER!!!

  Like

 47. Jan Zwitser zegt:

  Daar moet geen piemel in maar een ruwe boomstam.

  Like

 48. kraftavilqa zegt:

  Wat een mafmuts!
  “Brandende vluchtelingenonderkomens” wanneer een migrantenhok in de fik gaat is dat meestal omdat een ‘dankbare’ migrant z’n ‘tevredenheid’ toont door z’n onderkomen in brand te steken “aanvallen op refugees” aanvallen door refugees zal ze bedoelen “en een bruine meute die door de straten trekt” Ze bedoelt de niet policorre realisten bv. Pegida ergo extreem-rechtsen = nazis enfin U kent ’t wel er is nochtans zeker een bruine meute bestaande uit de bruinsmoelen die ons komen veroveren en de SA van afa krakers e.d. die zich in al hun anti-fascistische idealisme vol overgave profileren als de hedendaagse collaborateurs.
  “Jij, jij bent niet veilig, omdat we in een racistische samenleving leven” Daar hebben we weer ’t racisme-sprookje (pislam is geen ras) trouwens racisme is vooral met de importelingen en hun op haat en uitsluiting gebaseerde ideologie meegekomen. “Ik, ik ben niet veilig ,omdat we in een seksistische samenleving leven” Nee trut je bent niet veilig omdat je willens en wetens je land hebt laten vollopen met barbaarse woestelingen, grof en grootschalig sexisme is met de importelingen en hun koeltourette meegekomen.

  Like

 49. jungleelephant zegt:

  Hij moet haar toch wel op een ongelooflijke manier verwend hebben;dit is gewoon een roep om meer,meer,meer!Maar,alle gekheid op een stokje[ik vond de woordspeling wel toepasselijk],die dame moet toch wel een enorme hersenkronkel hebben om dit zo te ervaren!

  Like

 50. geentvkijker zegt:

  ik heb genoeg aan de reacties……ik geloof t wel,
  kan het niet opbrengen om het schuin gedrukte te lezen
  zit ik me weeer zo kwaad te maken, wat een tiefuswijf
  die is niet goed snik

  Like

 51. Theoden zegt:

  Dit mens is niet goed wijs en ik neem haar dan ook niet serieus.

  Like

 52. Theoden zegt:

  We moeten niet vergeten dat zij een moslima is en die heeft al jong geleerd dat het haar schuld is als ze verkracht wordt. Dat alleen al zorgt voor een gespleten persoonlijkheid, en dan ik is nog links en groen ook nog. Groen de kleur van de islam, want in “multicult” andalusie mogen alleen moslims groen dragen.

  Like

 53. johan zegt:

  dat wijf is gestoord, dit sterkt mijn mening dat die linkse neo fascisten en gestoorde moslims allemaal naar een moslimland moeten.

  Like

 54. janchik zegt:

  Zo zie je maar weer waar de inteelt in islamitische landen toe leidt. Compleet verwrongen beelden van de werkelijkheid. maar ook compleet gestoorde mensen.
  Dit zit in de hersenen van deze met een zeer laag IQ behepte islamisten. Ook dat lage IQ komt door die inteelt.
  Kortom de islam keurt die inteelt goed, omdat zij juist door dit soort Amoebe’s groot is geworden.
  Domme inteelt mensen kun je alles wijs maken en worden zodoende slaafse volgelingen, kijk maar eens naar die van haat verwrongen gezichten bij moslim demonstraties

  Like

 55. Dennis Eijs zegt:

  Dus de hel van verkrachtingen hebben de vluchtelingen niet ontvlucht. Want het is meegekomen, en heeft ook deze dame geraakt. Maar de boosdoeners zijn de mensen die verontwaardigd zijn om haar verkrachting, en zich zorgen maken over hun kinderen en dochters. Valt nog mee dat ze niet de blanke man als schuldige noemt, maar dat zal wel indirekt verbonden zijn met ‘deze maatschappij’. Als ik haar was zou ik snel psychische hulp zoeken.

  Like

 56. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (18) | voorzieners

 57. Pingback: Noorwegen: Linkse politicus door Somaliër verkracht – voelt zich schuldig, omdat de dader wordt uitgezet | E.J. Bron

 58. Pingback: Feministes verraden hun doelen voor een fatale ideologie | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s