Mail: “In Nederland verloopt joodse vlucht sijpelend”

Screenshot_24

(Door: “Pritt Stift”)

Bijna twintigduizend euro binnen 24 uur zit er nu in de crowdfund voor meneer en mevrouw Blog. We zouden het heel zelfvoldaan ‘Bloggers voor Blog!’ kunnen noemen, maar dat doet jullie, de reaguurders, ernstig tekort. Het zijn jullie ruimhartige bijdragen die zo’n fenomenaal bedrag in een etmaal bijeen gebracht hebben. Een groep horken zijn jullie. Maar een verduveld fijne groep horken. En het is niet onopgemerkt gebleven. We ontvingen mail uit Amerika, van een Nederjoods gezin. Hoogopgeleide vluchtelingen, maar dan echt: de briefschrijver is een professor met een eigen wiki. Op verzoek stoppen we hun identiteit even achter de boekenkast, maar hun name, address & credentials zijn bij de redactie bekend. Bedankt voor uw mail, hieronder integraal geknipt en geplakt:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Mail: “In Nederland verloopt joodse vlucht sijpelend”

 1. Japio zegt:

  Wat een mooi resultaat tot nu toe en ik hoop maar weet eigenlijk wel zeker dat de familie Blog het ervaart als een warme deken. Fijn te ondervinden dat er heel veel mensen zijn die een hart hebben voor onze Joodse medemens.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, we importeren hier op grote schaal mohammedanen, de aartsvijanden der joden…
  Net of we zeggen dat we de holocaust onvoldoende vonden en die nu willen volbrengen.
  Schaam me diep voor diew vuige linkse kliek die dit mogelijk maakt.

  Like

 3. Theoden zegt:

  Niets te nadeel, maar er zijn ook niet-joodse slachtoffers, waarom wordt daar niets voor opgezet.
  Die mevrouw die uit zelfverdediging 2 overvallers doodde, of die oude vrouw in de tram die bont en blauw uit de tram wordt getrokken, omdat ze haar gouden ketting willen. Of de familie van die vrouw in Brussel die door het hoofd is geschoten omdat ze haar audi niet wilde afdragen. Of die meisjes/vrouwen in Keulen of Almere. Die mevrouw uit Oranje die werd weggetrokken of dat meisje uit Heesch dat door politieagent in het ziekenhuis werd geslagen omdat ze daar in de buurt liep.
  Etc. Etc.

  Like

  • Republikein zegt:

   Yep, er moet eigenlijk een fonds zijn voor slachtoffers.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theoden: 00.35. uur. Ook dat is waar. Maar ik heb toch met liefde voor het Joodse echtpaar gedoneerd. Dat WIJ intussen ook voorwerp zijn geworden van de moordzucht der islam-volgers, hebben we te danken aan de NSB partijen, van “links tot rechts”, in de Tweede Kamer, m.u.v. de PVV. En zolang we veel te laf zijn, en er maar gestemd blijft worden op links, en de politiek-correcte elite verandert er NIETS. Verzet dat zou moeten, met 10.000 den meelopen met Pegida, met 100.000 optrekken met hooivorken naar Den Haag. Maar helaas dat is een droom, het gros der Nederlanders vindt het wel goed zo. Zucht…

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Theoden om 00:35

   De reden dat zeer velen hebben gedoneerd voor dit Joodse echtpaar, heeft verschillende redenen. Natuurlijk is de brute en gewelddadige overval een reden, plus de hele hoge leeftijd van de slachtoffers, maar tegelijkertijd speelt het mee wat deze mensen in hun leven allemaal al meegemaakt hebben! En verder zijn deze mensen ALLES kwijt geraakt. Geld voor hun begrafenis, sieraden, alle kleding en alle schoenen! Je vraagt je af wat twee Marokkanen met kleding en schoenen van oudere mensen moeten doen…..!
   Het verhaal van deze stakkerds heeft menig hart geraakt! En terecht. Dit is wel zeldzaam te noemen. Die arme man is vol van angst, en is blind geslagen. Zal de rest van zijn leven (hoe kort nog?) in het donker moeten leven. Vreselijk!

   Elk misdrijf is erg, en verdient aandacht. Maar het zou niet te doen zijn om alle slachtoffers van geweldsmisdrijven een financiële bijdrage te geven. Met het toenemende geweld komen er steeds meer slachtoffers, en is er op een gegeven moment geen draagkracht meer voor. Wat deze zeer oude mensen is overkomen is diep, diep triest! Een extra verdriet voor deze mensen is het antisemitische karakter van deze beroving. Het schelden op hen omdat ze ‘vuile Joden’ zijn! Dát heeft zeer veel mensen ook geraakt!

   Ik vind het volkomen terecht dat deze mensen worden geholpen! Wie zou er mee willen maken wat zij hebben doorstaan?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 15.07. uur. Ik zeer zeker niet, Cathja. Ik heb net als de anderen gedoneerd, omdat deze mensen alles verloren hadden.

    Like

 4. Avidia zegt:

  Geef mij maar Joodse inmmigratie, die vertrouw ik volkomen, laat adie moslims maar in hun eigen land, ze brengen over het algemeen niet veel goeds, ze eisen en eisen, ze zijn te dominant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s