Medvedev: Westerse “democratiseringspogingen” ruïneren complete landen

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische minister-president Dmitri Medvedev heeft het Westen ervan beschuldigd met zijn pogingen om eigen ontwikkelingsmodellen aan anderen op te dringen complete landen vernietigd te hebben.

nieuws spoetnik

“De mislukte pogingen om de westerse democratiemodellen op volledig onvoorbereid grondgebied te planten, hebben geleid tot de vernietiging van complete landen en hebben enorme territoria in oorlogsgebieden veranderd”, zei Medvedev zaterdag op de 52e Münchener Veiligheidsconferentie.

“Ik herinner me nog hoe blij mijn collega´s waren met de ´Arabische Lente´”, zei Medvedev met het oog op de opstanden en omwentelingen die sinds 2010 meerdere Arabische en Noord-Afrikaanse landen heeft geteisterd. “Waar blijft in deze landen nu de moderne democratie? Blijkbaar heeft zij de gedaante van de ´Islamitische Staat´ aangenomen.”

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", democratie, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Krankzinnigheid, Rusland, Westen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Medvedev: Westerse “democratiseringspogingen” ruïneren complete landen

 1. jungleelephant zegt:

  Inderdaad:niks democratie,integendeel zelfs!Maar…..dat was dan ook net de bedoeling!

  Like

 2. Thom zegt:

  Libië moest van Sarkozy en Obama tot puin gebombardeerd worden. Onder Ghadaffi was Libië en welvarend land. Nou is het een terroristenzooi en één grote poel van ellende. Zo’n zelfde puinhoop wilde Obama met zijn soennitische vrienden als Turkije, Saoedi Arabië en Quatar in Syrië ook maken door Assad te gaan bestrijden. Oboema wilde al met een no-fly zone twee maanden in Syrië gaan bombarderen. Poetin zal wel opgetreden hebben achter de schermen en hebben laten weten dat geen goed plan te vinden. In Egypte heeft die legerofficier de touwtjes in handen genomen. Europa had die moslimbroeder die toen president was al vijf miljard euro steun gegeven. Europa met Nederland voorop hebben nog een afweersysteem voor raketten geplaatst in Turkije nadat Erdogan op hysterieforme wijze tekeer ging om een verdwaalde kogel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thom: 00.05. uur. Daar ben ik het volledig mee eens. De “Gek”, Obambo, de renegaat en verrader c.q. moslim, speelt een heel vies spel. En de partij van hem, de Democraten, zijn zo ROOD als een kreeft! Rotzooi trappen, daar is Obambo goed in, op bevel van de NWO en de Islam! Zo rolt het daar.

   Like

  • Bas zegt:

   Onder de volksdemocratie van Muhammad Gaddafi was Libië een welvarend land. Leidraad was niet zo zeer de Islam, maar vooral het ”Groene boekje” .

   http://bit.ly/20TA2A3

   Like

 3. Roeland zegt:

  Rusland, het land van de niet te bereiken overkant.

  Like

 4. Dat soort landen zijn niet geschikt voor een open democratie. Daar gaat nog wel een paar honderd jaar over heen. Het westen en de VS moet zich daar helemaal niet mee bemoeien.

  Like

  • Anna zegt:

   In ” dit soort landen” komt nooit ook in geen honderden jaren democratie….. Want in de islam kan en mag je niet zelfstandig denken…. Zie bovenstaand artikel…….
   De islam is uit op ideologische/ semi religieuze wereld heerschappij en dat verhoud zich tot geen enkele vorm van regering…. De Koran en de Hadith is wet en regel….
   Er is al 1400 jaar islam en het heeft alleen maar geleid tot meer ellende in de gebieden waar de islam heerste.

   Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  De Turken hebben islamofascist Erdogan gekozen als leider en die wil een groot Ottomaans rijk en de Koerden uitroeien. Conclusie 1: Turkije is onze vijand.

  Saoedie-Arabië is medegrondlegger en financier van IS, samen met Turkije en de VS. Bovendien hebben de Saoedi’s de Amerikanen in hun greep doordat ze de petrodollar in stand helpen houden. Saoedie-Arabië heeft al vele jaren islamitisch imperialistische en expansionistische neigingen. Zij zijn al bezig met de periode nadat de olie in hun land op is. Dan rest er een vruchteloze zandbak. De Saoedi’s hebben het voorzien op de vruchtbare Europese delta die ze volledig willen islamiseren ten koste van de oorspronkelijke Europese bevolking. Conclusie 2: Saoedie-Arabië is onze vijand.

  De VS geeft per jaar meer aan defensie uit dan de rest van de wereldtopvijftien bij elkaar opgeteld. Het land provoceert continu en veroorzaakt overal oorlogen. Landen worden op basis van leugens binnengevallen: Irak (Powell bij VN met zijn amateuristische presentatie die zogenaamd massavernietigingswapens van Saddam moets bewijzen. Die zijn dus nooit gevonden), Libië, Syrië en nog vele andere landen de afgelopen 100 jaar. De VS heeft de “Arabische lente”(ook zo’n misleidende term) veroorzaakt en gigantische islamitische emigratiestromen naar Europa in gang gezet, daarmee ons verzwakkend en ondermijnend. Bovendien steunt de VS de imperialistische regimes van Saoedie-Arabië en Turkije. Conclusie 3: de VS is onze vijand.

  De EU likt als een onderdanig hondje de hielen van de VS en collaboreert met hun nefaste buitenlandse politiek. Conclusie 4: de EU is onze vijand.

  De NAVO brengt de VS, de EU en Turkije militair samen. Een schadelijke organisatie dus. Conclusie 5: de NAVO is onze vijand.

  Rusland en China zijn de enige grootmachten die weerstand tegen deze verderfelijke, provocerende en imperialistische kongsi van VS/SA/Tur/EU/NAVO bieden. Conclusie 6: TeamAssadChinaIranRusland is onze bondgenoot en verdient onze standvastige steun.

  Like

 6. Edjan zegt:

  U.G. Kempenaer, met de eerste 5 conclusies ben ik het helemaal eens. Bij conclusie 6 twijfel ik.
  Assad-China-Iran-Rusland is inderdaad de vijand van onze vijanden VS/SA/Tur/EU/NAVO.
  Maar je weet nooit zeker of je vijands vijand je vriend is. We hebben Assad-China-Iran-Rusland niets te bieden dus waarom zouden ze ons willen helpen? We vormen hooguit 1/3 van de Europese bevolking en zijn nauwelijks van enig belang voor wie dan ook.

  Like

 7. Elena zegt:

  Alle Arabische landen, zijn tot op heden nog achterlijke landen.
  Nooit hebben zij iets gepresteerd.
  Zolang zij allen nog de Koran boven alles stellen zal het achterlijk blijven.
  In alle Arabischelanden heerst dictatuur.

  Democratie moet van binnen uit komen, dat is door niemand op te leggen.
  Zij hebben olie in hun zandbak, maar geen Arabier die het eruit kon halen.
  Daar had men de Westerse mens voor nodig, die er net als zij ..dik aan verdienden.

  Medvedev heeft gelijk, maar wij wisten dit al veel langer.
  Hoogste tijd weer hennep te verbouwen, hebben we die olie niet meer nodig.

  http://www.groen7.nl/de-hennep-auto-van-henry-ford/

  Like

 8. Sjoe! zegt:

  Ze wilden zo beter als mogelijk [doen], maar het bleek zo [verneukt] als altijd. (c) Victor Tsjernomyrdin.

  Sarkozy bombardeerde Gaddafi omdat hij aan Gaddafi het geld wilde niet vergoeden, die Gaddafi hem daarvoor gegeven had om zij presidentverkiezingscampagne in Frankrijk te financieren. Een rechtig nieuwe Raskolnikow, wat.

  Like

 9. Even wat compleet anders. Nu de Polizei weer net als 75 jaar geleden bij Nacht und Nebel bij Onwelgevalligen op de deur moet gaan staan te bonzen, wat juridisch iets lijkt te zijn als een snelle flitsarrestatie, mag je dan als burgert ook bij leden van de onwelgevallige sokpoppenclub op de deur gaan staan te bonzen, als een soor snelle burgerflitsarrestatie, of moet je daar een vergunning voor aanvragen?

  Like

 10. joga zegt:

  U.G.Kempenaer,
  duidelijker kan het niet, maar ja , een te groot deel van de EU-bevolking heeft een IQ van ver beneden de 80 en counting down met hulp van de binnenstromende 5e colonne moslims.

  Like

 11. Bas zegt:

  De Russische minister-president Dmitri Medvedev heeft een volkomen gelijk !!

  Like

 12. Fred zegt:

  Het blijkt steeds weer en meer en meer, de wijzen komen uit het oosten.
  Niet alleen Poetin, ook Medvedev, Orban, Zeman, Klaus en nog ander oostelijke leiders gebruiken tenminste hun verstand.
  En wij?
  Wij zitten met een stelletje psychiatrisch gestoorde idioten opgescheept.
  Idioten die er hun hand niet voor omdraaien om ook Europa in een grote ruïne te veranderen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  En daar werkt de Europese Unie en de NAVO dus aan mee.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Medvedev heeft volkomen gelijk. ‘Wij’ zouden landen in Arabische en Noord-Afrikaanse volkeren wel eens laten zien wat vrijheid en democratie is. Hebben ‘we’ er wel eens bij stilgestaan dat democratie zoals wij die kennen niet toepasbaar is in die landen?
  We weten hoe het is gegaan. Overal oorlogen, verwoestingen en verdreven volkeren! De hele wereld staat zowat op z’n kop. Waar is nog rust en stabiliteit te vinden?

  ‘We’ hadden ons er nooit mee moeten bemoeien!
  De ellende zal nog groter worden. Degenen die de aanstichters zijn geweest zullen nooit gepakt worden. Daar zorgen ze wel voor.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Ieder land moet zich met zichzelf bemoeien en van de andere landen afblijven. Wegblijven bij en van elkaar. De ellende is begonnen met de Europese droom van open grenzen. Waren die maar voor altijd dicht gebleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s