Politiebezoek en boetes voor anti-immigratie Nederlanders en Denen op internet

Screenshot_4

De islam krijgt in steeds meer landen, organisaties en bedrijven een speciaal beschermde status.

(Door: “Xander”)

‘Digitale detectives’ speuren Nederlands internet af naar islam-kritische commentaren – Twitter oordeelt dat kritiek op islam ‘haatzaaiend’ is en gaat de religie beschermen.

Een Deense man heeft een boete van 1600 Kronen (€ 214,-) gekregen omdat hij op Facebook de islam met het Nazisme had vergeleken. In Nederland werd een twitteraar uit Sliedrecht door de politie bezocht en onder druk gezet nadat hij zich kritisch had uitgelaten over de geplande opvang van 250 ‘vluchtelingen’ in zijn stad. Journalisten in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt hebben een schriftelijke aanwijzing gekregen om de anti-islamisering partij Alternative für Deutschland (AfD)zoveel mogelijk te negeren. Kortom: opnieuw blijkt dat de Europese gevestigde orde de islam een speciaal beschermde status heeft gegeven, en daar onze vrijheid van meningsuiting aan opoffert.

Mark Jongeneel, een kleine ondernemer uit Sliedrecht, twitterde dat ‘het college van Sliedrecht een voorstel heeft gedaan om de komende 2 jaar 250 vluchtelingen op te vangen. Wat een plan! #kominVerzet’. Vervolgens kreeg hij zowel bij zijn moeder thuis als op zijn werk bezoek van de politie, die hem waarschuwden dat hij in de gaten wordt gehouden, omdat zijn tweets ophitsend zouden zijn. Jongeneel zei overigens zijn toon niet te veranderen en zich niet het zwijgen te laten opleggen.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Denemarken, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Politiebezoek en boetes voor anti-immigratie Nederlanders en Denen op internet

 1. Tom Hendrix zegt:

  De RODE DICTATUUR, ofwel het boek “1984”, van George Orwell in praktijk gebracht. En de politie deel ik nu in twee geledingen in: moslimpolitie en linkspolitie. Weer af naar de jaren 1940 tot 1945, toen de Politie in grote getale heulde met de Duitse bezetter.

  Like

 2. Koos zegt:

  Dan zullen ze over een tijdje bijna alle Nederlanders moeten bezoeken of beboeten.
  Hopelijk worden de rollen dan omgedraaid.

  Like

 3. Marc zegt:

  De islam is absoluut gelijk aan het nazisme!!!!!! Daarom moet het bestreden worden: Nooit meer Auschwitz!!!!!!

  Like

 4. Marc zegt:

  Hoe kan het dat het Westen over de laatste 70 jaar zo vreedzaam is? Toch zeker omdat de volken alhier daar alles aan doen om het inderdaad vreedzaam te houden?

  Hoe kan het dat moslims in moslimlanden bij de honderdduizenden sterven? Toch zeker omdat ze elkaar niet accepteren?

  Hoe kan het dat moslims met een alternatieve invalshoek op hun geloof / politieke ideologie elkaar het licht in de ogen niet gunnen? Toch zeker omdat de koran hen dat voorschrijft?

  Hoe kan het dat ‘vluchtelingen’ elkaar het leven zo moeilijk maken in zoveel azc’s? Toch zeker omdat de islam alle echt essentiële beschaving ontbreekt?

  Islam = barbarisme

  Zo! En kom me nu maar halen.

  Like

 5. Bas zegt:

  Niet iedereen is als La Fontaine. De jacht op mensen die zich verzetten of beklagen met een individueel geschreven en/of mondeling protestgeluid tegen immigratie en/of op de korrel nemen, is vrijheid van meningsuiting. Een verbod is de doodsteek ! Dit zijn praktijken die een regering niet moet willen, helemaal niet als redmiddel om door de bevolking bekritiseerde wetten door de strot te drukken! Ieder vogeltje tweetert zoals het gebekt is. ”Niet iedereen kan schrijven met een formele scherpte zo als bijv. La Fontaine die zijn kritiek in een fabel verpakt”.
  Vrijheid van meningsuiting is vrijheid van meningsuiting!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Mark Zuckerberg is de nieuwe nazi.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Het links fascistisch gezwel toont zijn ware gedaante, het infecteert en verziekt Nederland en Europa tot op het merg.

  Like

 8. Jan zegt:

  Islam is een kankergezwel

  Four Year-Old ISIS Cub Blows Up ‘Car of Spies’

  A new Islamic State (Isis) video from Syria appears to show a four-year-old British boy blowing up a car with four “spies” inside, killing all of them. The boy in the video has been identified as Isa Dare, the son of London-born Muslim convert Khadija Dare.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/02/video-four-year-old-isis-cub-blows-up-car-of-spies/

  Like

 9. Apekool zegt:

  Waarom de dienstplicht invoeren denk je?
  Zodat deze gasten deel worden van het leger van LINKS-LIBERALE
  dictatorschap!
  Wacht maar tot ze met tanks in de straten rijden!!!

  Like

 10. Nikki zegt:

  Interessant dat ze naar je werk komen of naar je moeder. En natuurlijk weer zonder afspraak. Hoe zou het toch komen dat zoveel mensen kritiek hebben op islamisten?

  Like

  • hans zegt:

   dat laat zien geen respect voor nederlandsevolk,het is bekend dat 70% mannen zijn op zoek naar werk en geld,echte vluchtelinge moeten geholpen maar de rest wegwezen zou de politie ook in moeten zijn maar zijn de trekpoppetjes van de overheid ,mooie job hahhahaha!!+als er straks rellen komen door asielzoekers schijten ze in hen broek !wens ze sucses en inzicht naar de toekomst toe!

   Like

 11. Pogo zegt:

  Best wel heftig allemaal maar ik woon en leef nog steeds in Nederland met de daarin geldende regels en wetten.
  Als je daarbinnen blijft, dan kan je ‘weinig’ overkomen.
  En misschien moeten de ‘daders’ iets creatiever worden in hun uitingen.
  Er zit namelijk nogal een verschil in als je zegt of schrijft; ‘De islam is een achterlijke ideologie.’ of ‘Ik vind de islam een achterlijke ideologie.’
  -Tegen een agent kun je gewoon zeggen; ‘Ik vind jou een hufter.’ (het is jouw mening) Zeg je; Jij bent een hufter.’ Of; ‘Hufter!’ dan beledig je die ambtenaar in functie en riskeer je een boete.-

  Al doet het artikel anders vermoeden.
  Hier in Nederland zijn we gelukkig (nog) niet zover afgegleden dat we beboet kunnen worden voor onze meningen binnen de daarin geldende regels en wetten.
  Als daarmee gerommeld wordt moet je het spel, met de bijbehorende wetten en regels, maar meespelen.
  Belangrijk daarbij is het besef van je eigen rechten.
  Vb; Als je een oproep doet tot verzet (een demonstratie bijv.) en je krijgt bezoek van een agent, dan doe je niks verkeerd. Dat recht heb je.
  Die agent kan dan wel een heel verhaal afsteken en je op allerlei zaken wijzen maar na de eerste zin kun je ‘m ook weer de deur wijzen.
  Er is geen grond/wet waarop die agent kan staan en waarom zul je het dan accepteren dat zo’n ambtenaartje je zo toespreekt?

  Met beledigen gaat het net zo.
  ‘Ik vind de islam een achterlijke ideologie die niet op deze planeet thuishoort.’
  Voor die mening kun je niet ‘bestraft’ worden.
  Krijg je d.m.v. je mening geven een bezoekje van een (wijk)agent…..dan sluit je vriendelijk de deur met de mededeling dat je niet gediend bent van dat soort ‘bedreigingen’.
  Er is namelijk geen grond waarop zo’n agent kan staan.

  P.s.
  “Flemming Nielsen schreef op Facebook dat ‘de ideologie van de islam net zo walgelijk, afschuwelijk,, onderdrukkend en ontmenselijkend is als het Nazisme.”

  “De Deen werd schuldig bevonden aan het plaatsen van ‘beledigende en vernederende’ opmerkingen over de volgelingen van de islam.”

  Ik geef toe; Ik heb de middelen en het geld er niet voor maar ik hoop dat er ooit eens iemand gaat opstaan die dat ‘gevecht in de rechtbank’ wel wil aangaan.
  Om zodoende aan te tonen dat er wel degelijk een overeenkomst bestaat tussen de islam en het nazisme. (Volgens mij is dat ooit al eens een keer gedaan op Europees niveau.)
  Of dat een rechter maar eens moet gaan kijken naar het discriminerende gehalte binnen de islam in relatie tot ‘het beledigen van de islam’ op zich.

  Als er recht is…..dan kan het niet zo zijn dat de ene partij wel iets kan doen en de andere niet.
  Als de islam mag spreken/geaccepteerd wordt met al hun vuiligheid, dan mag daar ook iets tegenover staan.
  Al dan niet in dezelfde bewoordingen.

  Like

  • Willie zegt:

   Gewoon KLACHT opstellen tegen dienders(in opdracht) die jou je grondwettelijke rechten
   willen ontnemen , de ”rechters??) die je willen beboeten , wel die klaag JIJ aan voor dezelfde feiten en WEIGEREN om ook maar iets te betalen , je hebt immers NIKS verkeerd gedaan of gezegd , laat die plichten nu s niet alleen staan ,je hebt grondwettelijke rechten die onvervreemdbaar zijn , wel, STA EROP !!! Gedaan met de laffe honden uit te hangen

   Like

 12. geentvkijker zegt:

  die booslims zeggen ook niet : wij VINDEN dat die `ongelovigen ` dood moeten
  zij doen nog veel ergere uitspraken !!!

  KRIJGEN ZIJ OOK BEZOEK DAN ???……..nee natuuuuuurlijk niet……….

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Inderdaad. De beste oplossing voor dit ongewenst bezoek, zonder afspraak, is gewoon zeggen dat je niet gediend bent van ongewenst bezoek, en de deur sluiten.
  Dat ergert ze nog het meest en ze kunnen er helemaal niets aan doen.
  Ga nooit in discussie.
  Een discussie voer je uitsluitend met mensen die respect hebben voor jouw mening, maar nooit met mensen die als loopjongen gestuurd worden om jou te bedreigen!

  Like

 14. Pingback: De partij van Geert Wilders – de PVV – moet absoluut de grootste worden | E.J. Bron

 15. Jeanne zegt:

  Stukje intimidatie als ze politie op je afsturen .. Doen ze niet met linkse demonstranten .. Politie Is niet gewenst .. Er is nog steeds vrijheid van meningsuiting in dit land .. Geen huiszoekingsbevel dus oprotten.
  Ik begrijp dat jullie/politie orders uitvoeren maar jullie moeten ook begrijpen dat deze orders antidemocratisch zijn !

  Like

 16. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 17. Buffalo Bill zegt:

  Je hoeft ze niet te woord te staan. Als ze het recht hebben om je aan te houden op verdenking van een strafbaar feit, komen ze je wel halen. En zelfs dan moeten ze zeggen dat je niet verplicht bent te antwoorden. Vraag: ben ik gearresteerd? Indien niet en geen huiszoekingsbevel? Houdoe war. LAAT JE NIET INTIMIDEREN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s