Uitspraak Ayn Rand

Screenshot_12

“Er bestaat geen verschil tussen communisme en socialisme, behalve in de manier om hetzelfde ultimatieve doel te bereiken: communisme stelt voor om de mens met geweld tot slaaf te maken, socialisme door te stemmen. Het is hetzelfde verschil als tussen moord en zelfmoord.”

(Ayn Rand)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, dictatuur, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Uitspraak Ayn Rand

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Het doel van de Amerikanen en de Saoedi’s/Turken is om de autochtone Europese bevolking te vernietigen en te vervangen door moslims. De Amerikanen zijn dan een concurrent (Europa) kwijt, de Saoedi’s/Turken hebben eindelijk een vruchtbare delta voor hun de islam veroverd en blijven als beloning voor de VS de petrodollar steunen.

  Om dat te bereiken heeft de CIA de laatse jaren pionnen geplaatst in de parlementen van Europese staten en de EU te Brussel. De publieke omroepen zijn reeds overgenomen door de Amerikanen.

  Wij moeten ons zo snel mogelijk organiseren en een coalitie aangaan met Rusland. Het enige land dat nog tegenwicht tegen dit duivelse en kwaadaardige plan kan bieden. Mogen wij Dmitri Medvedev en Vladimir Poetin zo snel mogelijk verwelkomen om ons te helpen ons te bevrijden van de Amerikaanse en islamitische imperialisten!

  Eenieder die dit leest kan zich nimmer meer verschuilen achter: ich habe es nicht gewusst. U weet het nu. Handel er naar.

  Met vriendelijke groet,

  U.G. Kempenaer

  Like

  • Bas zegt:

   De EU is bezig zichzelf de nek om te draaien. Ze spelen met vuur de stoelpoten onder Rusland weg te zagen. Wie met Rusland spot, spot met zichzelf ! De historie van Rusland is het bewijs !

   Like

 2. Tja…..De waarheid gebiedt te zeggen, dat wij, afgezien van dit laatste zinnetje, hetzelfde ca.45 jaar geleden op school leerden….in de geschiedenisles.

  Like

 3. Rusland: ‘We zitten in een nieuwe Koude Oorlog’

  door Thomas Borst

  De Russische premier Dmitri Medvedev vindt dat de spanningen tussen het Westen en Rusland een ‘een nieuwe Koude Oorlog’ hebben ingeleid. ‘We worden bijna elke dag beschuldigd van bedreigingen tegen de NAVO, Amerika, Europa of andere landen,’ zei Medvedev zaterdag bij de vredesconferentie in München. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/2/Rusland-We-zitten-in-een-nieuwe-Koude-Oorlog-2760889W/?masterpageid=158493

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s