Volkert van der Graaf eist nog meer vrijheid

Screenshot_15

(Door: Saskia Belleman)

DEN HAAG –  Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, heeft bij de rechtbank in Den Haag opnieuw de voorwaarden rond zijn vrijlating aangevochten.

In kort geding eiste hij dat hij geen (nieuwe) verplichte psychologische en psychiatrische behandeling meer hoeft te ondergaan. Dat vindt hij niet meer nodig.

Het kort geding blijkt donderdag te hebben plaatsgehad, zonder dat daar ruchtbaarheid aan werd gegeven. Zijn advocaat Willem Jebbink weigert ieder commentaar. Van der Graaf is op 2 mei 2014 voorwaardelijk in vrijheid gesteld nadat hij twee derde uitzat van de gevangenisstraf van achttien jaar, die hij in 2003 kreeg opgelegd voor de moord op Fortuyn.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Pim Fortuyn, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Volkert van der Graaf eist nog meer vrijheid

 1. Claudia M. zegt:

  Ik eis dat hij weer vastgezet wordt. Gebeurt ook niet. Het is toch te zot voor woorden dat deze man überhaupt eisen kan stellen? Tijd om ‘het’ naar het buitenland te verhuizen, zo ver weg mogelijk. Kom op, diegene die dit georkestreerd hebben, moeten nog maar eens extra hun best doen. Dit sujet heeft nu genoeg schade aangericht.

  Like

 2. Nikki zegt:

  Volkert was alleen maar bij de moord. Volkert zat klem wegens een andere zaak en wilde Fortuyn ook wel doen. De echte opdrachtgevers zitten op een veel hoger niveau.

  Twee soorten munitie in het lichaam van Fortuyn. Volkert mocht ook schieten. De professional die de moord uitvoerde blijft buiten beeld. En werd met politie-escorte met grote spoed naar Schiphol gereden.

  De MSM gaat gewoon door met ‘Volkert, de moordenaar van Fortuyn’. De massa gelooft het. En maakt zich druk over de belachelijk lage straf.

  Like

  • Triplepundit zegt:

   @Nikki: Hoe kom je aan deze zeer interessante informatie? Heb je een link naar een bron waar ik dit kan nalezen? Bedankt alvast!

   Like

  • semper fi zegt:

   Heeft Ine Veen er geen boek over geschreven?/moord in opdracht van de kroon??
   Waar blijven de grootbekken dat als hij vrij zou komen hem ff koppie kleiner maakten??
   Mag niet tot moordoproepen maar een crowd funding voor de moordenaar van deze ellendige grafplant moest mogelijk zijn! ik denk weer hardop mensen ,,,,,
   God voorhoede als ik deze snake tegenkom,ik denk dat ik zowiezo strafbaar ben dan!!
   kijk daar zit hij,,,,blijf jij zitten dan??

   Like

  • semper fi zegt:

   toen ik tijd terug peter LUL de vries mailde of hij geen progamma maken kon met de opsporing van die tweede schutter!!! gaf zijn redactiete kennen dat het vakantietijd was en ze hadden het erg druk,duSS???
   U snap twel dat deze citroenkop zich niet wilde inlaten met gevaar!!!!
   De narcist teistert geregeld mijn net vlies,hij is dus erg vaak op de tv!!
   Ergo hij heeft aan Geert een enorme hekel en doet de daden van de asieligen af als zijnde normaal !!

   Like

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Natuurlijk; hij deed het bij zijn volle verstand en in samenwerking met onze overheid. Dus V. is niet gek, alleen heel slim

  Like

 4. Nikki zegt:

  De foto bij het artikel, is gemaakt in opdracht van de politie door een fotograaf. Volkert poseerde gewoon. Toen de fotograaf dat naar buiten bracht werd hij bedreigd door de politie.

  Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  Schande dat dze moordenaar vrij rond loopt in ons land. De linkse kerk wordt steeds verrotter.

  Like

 6. elisah zegt:

  Gevaarlijke psychopaten blijven gevaarlijke psychopaten, genezing is niet mogelijk.

  Like

 7. De complotdenker in mij verteld dat Volkert van der Graaf tot een gechanteerde zondebok werd gemaakt door de binnenlandse veiligheidsdienst er stond om onverklaarbare redenen € 50.000 op zijn rekening die hij gezien zijn ‘werkzaamheden’ nooit bij elkaar gespaard kon hebben, bij een huiszoeking werd er geheimzinnig gedaan over de chemicaliën die in zijn schuur gevonden werden. De zweem van achtergehouden informatie van Justitie wat zijn betrokkenheid was bij de moord op “de boswachter”.

  Deze informatie kan gebruikt worden wanneer Volkert uit de school zou klappen een DNA monster als bewijs dat hij betrokken zou geweest zijn is zo in een mum van tijd gemaakt. Van der Graaf is een zeer intelligente man en gewend om het systeem naar z’n hand te zetten. Zo kan hij het niet laten om verder te gaan met zijn waanzinnige eisen en vorderingen welke hem zijn opgelegd door justitie. Mijns inziens bewandeld van der Graaf een weg die nog wel eens hem fataal kan worden het zou zomaar eens kunnen dat justitie en de AIVD hem zo zat wordt dat er besloten wordt hem op een niet voor de hand liggende manier te liquideren.

  Net zoals Theo van Gogh die een zeer realistisch aandoende film heeft gemaakt over de politieke liquidatie van Pim Fortuyn heeft het onderspit moeten delven er zijn te veel losse eindjes bij deze twee moordzaken. Aangenomen werd dat Aage Meinesz die er ook een handje van weg had om het systeem te manipuleren en als een moderne ‘Robin Hood’ werd beschouwd en uit onbevestigde bronnen werd er een kankerverwekkend middel door zijn eten gemixt tijdens zijn detentie.

  De moord op Pim Fortuyn was een loepzuivere politieke moord
  Op 6 mei 2002 maakten 5 kogels een einde aan het leven van Pim Fortuyn, die in de verkiezingsstrijd op een zekere overwinning afstevende.

  Er zijn tal van theorieën omtrent de ware reden de revu gepasseerd, maar de werkelijke reden zal waarschijnlijk nimmer boven water komen zolang de opdrachtgever(s) en de organisatoren buiten schot blijven, wat tot nu toe het geval is geweest. Lees verder >>> http://hetuurvandewaarheid.info/2013/06/05/de-moord-op-pim-fortuyn-was-een-loepzuivere-politieke-moord/

  Prof. Bob Smalhout presenteerde het boek van Ine Veen, Moord namens de Kroon

  VIDEO: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

  AAGE MEINESZ ROBIN HOOD VAN DE LAGE LANDEN

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Adriaan Jansens: 14.25. uur. Inmiddels heb ik ook het gevoel, dat deze zaak “stinkt”, als een mestvaalt. Dat Volkert van der G, geschoten heeft, is mij wel duidelijk, maar het is inderdaad zeer vreemd dat er verschillende soorten munitie is gevonden. De politieke-elite weet hier veel meer van, ik heb het idee, dat van daar uit de opdracht is gekomen, Fortuyn te vermoorden. Laat Dhr. Wilders maar goed uitkijken, ik vertrouw de huichelbende in Den Haag voor “geen meter”.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan. Jouw bijdrage is mij eens te meer uit het hart gegrepen.
   Schokkend, onthullend, ontluisterend, boeiend en bijzonder goed gedocumenteerd.

   Overigens kan ik jouw woorden over van der Graaf ten volle onderstrepen.
   De man is manisch-bezeten door zijn gelijk, en zal zeker met zijn voortdurende gerechtelijke dwarsliggerij op een gegeven moment zijn hand overspelen.
   Het bizarre is tevens dat het ‘opruimen’ van een storend object als van der Graaf wel heel erg eenvoudig zal zijn voor de opdrachtgevers omdat deze man door miljoenen mensen gehaat wordt.
   Als je in de positie zit zoals van der Graaf moet je vooral stil zitten als je geschoren wordt. Zal het recht dan toch zijn loop nemen…

   Geliked door 1 persoon

 8. Edjan zegt:

  De Held van Links!

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Deze misdadiger toont in volle omvang wat er mis is met de Nederlandse rechtsstaat. En dat is alleen maar mogelijk gemaakt door het nepparlement onder Rutte II. Dat ook al niet in staat is de leugenaar onder hen (die de onderzoekscommissie met een stalen gezicht heeft voorgelogen) te ontmaskeren.

  Like

 10. Joop Sigaar zegt:

  Ik wil ‘m wel een geweldige geneeskrachtige behandeling geven , duurt zo ongeveer 5-10 min , en is ook halal !

  Like

 11. Ja, van der Graaf is een linkschmens van de extreme soort. En die zouden het liefste alle islam-critici naar de andere wereld helpen: Kijk maar naar de AFA!
  De realisten verstoren hun ‘Groene droom’ van wereldwijde verbroedering en daar kunnen ze niet al te best tegen.
  Ik geloof er dan ook niets van, dat dat linkse betwetertje ergens spijt van zou hebben: Ook HIJ ziet die droom liever niet verstoord.
  Als-ie de kans kreeg bij Geert, zou-ie er weer toe in staat zijn, vrees ik.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Japio zegt:

  De rechtsstaat in dit land is al net zo verrot als de politiek. De crimineel kan hier rustig z’n gang gaan want de pakkans is klein en de straffen laag. BEHALVE als je als rechtgeaarde burger perongeluk iets te hard rijdt in je autootje. Dan zijn ze ineens super streng en kennen ze geen pardon. Dan zijn de dienders ineens wel streng en medogenloos. De gewone belastingbetalende burger is een veel makkelijker prooi en daar is nog enigszins geld te halen. De prioriteiten zouden moeten liggen bij de werkelijke criminaliteit, maar ja dat kost geld ipv dat het geld opleverd.

  Like

 13. Elena zegt:

  Tuurlijk gaat Volkert zijn zin krijgen.
  De roverheid heeft hem volgend jaar nodig , immers de verkiezing komt eraan.
  Volkert is een pion van onze maffia roverheid met name de linkse kliek .

  Like

 14. Republikein zegt:

  De leugen regeert.

  (Op 6 mei 2002 werd Pim Fortuyn in het Mediapark te Hilversum vermoord. Ter herdenking hiervan werd op donderdag 6 mei 2010 op de plaats delict onderstaande rede uitgesproken door Johan Oldenkamp.)

  “Goedemiddag dames en heren. Vele naïeve landgenoten hebben gisteren bevrijdingsdag gevierd. Zij denken dat wij in dit land in vrijheid leven. Zij hebben geen oog voor alle leugens die onze vrijheid ondermijnen. Zij zien niet dat leugens en macht hand in hand gaan.

  De leugen regeert, want alle machthebbers liegen, bedriegen en manipuleren er op los. Pim Fortuyn wilde daar tegenin gaan. Diverse machthebbers hebben gezamenlijk besloten om Pim op 6 mei 2002 te laten vermoorden, omdat toen duidelijk was geworden dat hij zijn woorden in daden zou gaan omzetten. Ze hebben daartoe de truc herhaald die bij de moord op John F. Kennedy werd toegepast. Want net als Lee Harvy Oswald (die zelfs niet eens heeft geschoten) fungeerde ook Volkert van der Graaf als een bliksemafleidende zondebok. De echte uitvoerder van Pims doodsvonnis was de Libanese huurmoordenaar genaamd Abu Fatah, die gelegen vanaf het dak van het elektriciteitshuisje bij het NOS-gebouw, met een geweer twee 5,66 mm kogels van voren (onder andere) in het hoofd van Pim schoot. Volkert schoot met een pistool drie 9 mm kogels in eerste instantie van achteren in de romp van Pim. Het onderzoek naar beide soorten kogels is achteraf onmiddellijk in de doofpot beland. En 19 minuten na de dodelijke schoten te hebben
  gelost, heeft een donkerblauwe BMW Abu Fatah onder politiebegeleiding razendsnel naar Schiphol gereden. Dit alles is door Ine Veen in de openbaarheid gebracht. Theo van Gogh ging nog verder in zijn onderzoek, omdat hij in de vervolgfilm op 0605 de echte verantwoordelijken wilde ontmaskeren. Om deze totale onthulling te voorkomen is Theo op 2 november 2004 vermoord, ook weer door een gehersenspoelde zondebok.

  Hoewel Volkert niet schuldig was aan de afgrijselijke moord op Pim, vandaag precies acht jaar geleden, heeft hij toch bekend. Bovendien heeft hij zich kunnen laten bijstaan door peperdure advocaten, terwijl hij leefde van een uitkering. Wat is hier aan de hand?

  Wat hier aan de hand is, is dat de leugen regeert. De verborgen machthebbers hebben alle touwtjes in handen, en onze overheid en onze media doen precies wat zij willen. Op de top van het zichtbare gedeelte van de machtspiramide in ons nederige land zit Beatrix von Amsberg (van Duitse bloede). De titel van het boek van Ine Veen is ‘Moord door de kroon’. Deze titel wijst inderdaad in de richting van deze hoofdverdachte voor de schermen. En zij zal precies kunnen vertellen welke machtswellustelingen er achter de schermen medeverantwoordelijk zijn, aangezien het haar eigen vader was die de misdaadorganisatie genaamd de Bilderberggroep mede heeft opgericht.

  Ik laat me niet langer regeren door leugenaars. Ik erken het Koninkrijk der Nederlanden niet. Ik erken alleen het universele grondrecht op volledige vrijheid voor iedereen. Laten we zorgen dat Pims dood niet voor niets is geweest. Laten we samen een einde maken aan de regering door leugens. En laten we voortaan net als Pim onvoorwaardelijk zeggen wat we denken, en doen wat we zeggen!

  Mijn naam is Johan Oldenkamp, en via mijn boeken, lezingen en internetartikelen (te vinden op Pateo.nl) beoog ik dat we onszelf eindelijk gaan bevrijden van de leugens die we keer op keer op onze mouw laten spelden door de braaf papegaaiende media. De ware toedracht van de moord op Pim is mede door hen in de doofpot gestopt. En dat geldt ook voor de biologische wapens bestemd voor de Mossad bij de Bijlmerramp, evenals voor de illegale landmijnen van Defensie bij de zogenaamde Vuurwerkramp. En wat te denken van alle leugens rond de zogenaamde Mexicaanse griep, evenals de even schandalige HPV-vaccinaties? En waarom zwijgt de media over de coup in Polen, het land dat niet aan de leiband wenste te lopen van de WHO en het IMF. En waarom heeft niemand begrepen wat de ware reden was voor het daarop volgende vliegverbod boven Europa? Waarom wordt iedere scheet gelaten door tweedrachtzaaiers als Geert Wilders voluit uitgemeten in de reguliere media? Waarom blijft de leugen regeren? Wanneer staan waarheidsminnende volksvertegenwoordigers, journalisten, artsen en wetenschappers nou toch eindelijk eens op? Of gaan we straks weer zeggen: Aber, wir haben es nicht gewusst? Diep van binnen weten we het allemaal echt wel. Wij willen geen leugens meer. Het is meer dan de hoogste tijd voor de volledige waarheid over alles, om te beginnen met die over de liquidatie die hier, op deze plaats, precies acht jaar geleden plaatsvond.

  Ik dank u voor uw aandacht.”
  Zie:http://www.pateo.nl/platform.htm

  http://www.slechtegrappen.nl/sites/default/files/styles/artikel_content/public/media/bea2-05gvf.jpg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s