De islam – het verdriet van Europa

Screenshot_17

(Door: Lenie Meiman)

De invasie van moslims naar Europa is enkele tientallen jaren geleden begonnen en heeft het afgelopen jaar een hoogtepunt bereikt. Wat ze eeuwenlang niet is gelukt met oorlog voeren, gebeurt nu heel gemakkelijk door asiel aan te vragen. Heel Europa laat het gebeuren, omdat overheden ofwel ziende blind zijn ofwel hun eigen bevolking haten. Een minderheid komt uit oorlogsgebied, de meerderheid zijn criminelen of gelukzoekers. Jongemannen die te gemakzuchtig zijn om in hun land  de vijand te bestrijden en de economie weer op peil te kunnen krijgen. De meesten laten vrouw en kinderen achter, als ze al wat meebrengen is dat hun valse paspoort, achterlijke cultuur en zijn dat biljetten van 500 euro en besmettelijke ziektes. 

De migratie is in volle gang, miljoenen zijn er al en het gaat nog steeds door. Ook Nederland zit vol, dat kunnen we merken aan de criminele toestanden en daar wordt weinig aan gedaan. Ze verwachten dat ze in Nederland alles kunnen krijgen, onder andere een woning, geld en vrouwen. De asielzoekers krijgen het gemakkelijker dan de Nederlanders die jarenlang op een lijst staan voor een woning. Het asielbeleid kost de Nederlanders miljarden. De werkeloosheid is nog steeds niet opgelost en arme mensen hebben we ook in Nederland. De voedselbanken zijn er niet voor niets. De islamisering is in volle gang, als we niet oppassen gaat de islam de dienst uitmaken. Belangrijke banen gaan steeds meer naar moslims. In bijna alle politieke partijen hebben ze zitting. Dat de voorzitter van de Tweede Kamer een moslima is geworden, is een groot schandaal. Als deze onbenullige overheid zo doorgaat, worden we over een x aantal jaren door moslims geregeerd.

Frau Doktor Merkel heeft gezegd dat de islam bij Duitsland hoort. Dat lijkt me klinkklare onzin, maar deze veroveringsideologie hoort in ieder geval niet bij Nederland. Door haar open-deur-beleid en haar uitspraak ‘Wir schaffen das’ komt ook bij ons de stroom asielzoekers binnen. En ondertussen vertelt de overheid niet de waarheid over de vluchtelingen, uit angst dat de bevolking nog meer in opstand komt.

Christelijke feestdagen zullen verdwijnen en daarvoor in de plaats krijgen we de islamitische feestdagen. De gezondheidszorg is straks niet meer te betalen en de kans dat moslima’s onze billen komen wassen, is nihil. Hoe lang mogen die onnozelaars in Den Haag met hun bedrog ons nog uitbuiten? Nederlanders raken hun eigen cultuur kwijt, omdat  Nederland verkwanseld wordt aan de islam. Hoe lang mogen die onbenullen met hun fouten en bedrog nog aan de macht blijven? Als we ons losmaken van de EU kan Nederland weer baas worden in eigen land. Dan kan Nederland meer dan de helft van de vluchtelingen het land uitzetten. Geen moskeeën in Nederland, omdat ze hier niet horen, in tegenstelling tot wat bijna alle politieke partijen denken.

Als we weer baas in eigen land zijn, hebben Juncker en zijn zakkenvullende vrienden hier niets meer te zeggen. Als we van die kliek af zijn en van onze eigen corrupte overheid, kunnen we weer voor onze eigen bevolking zorgen. Voor iedereen die onze waarden en normen onderschrijft en een zinvolle bijdrage aan onze samenleving wil leveren. Zolang dat niet gebeurt, huil ik van binnen.

Door:
Lenie Meiman, 88 jaar
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op De islam – het verdriet van Europa

 1. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Meiman, U heeft volkomen gelijk! Niets aan toe te voegen.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Helemaal waar mw. Meiman, ik hoop en bid dat God dit niet zal laten gebeuren. Er zijn zoveel mensen die dit inzien, en zoveel die wegkijken en het niet willen zien. De laatste zijn de gekken die onder invloed zijn van een waanzin waar geen woorden voor bestaan. Langzaamaan komt de waarheid bij hun binnen, door alles wat er voor vreselijks gebeurt. Er moet eens iets zo ergs gebeuren, zodat ze dit alles niet meer kunnen ontkennen, en dat zal ook komen, dat weet ik zeker. En misschien is dat ook maar goed, dan voelen ze eens hoe ernstig de werkelijkheid is en worden ze hopelijk wakker.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Ja, een goed geschreven stuk, ik hoop dat wij in het volgend verkiezingsjaar kunnen gaan zien dat de gehele Nederlandse bevolking de ogen zijn open gegaan zodat ons land eindelijk verlost wordt van dat stel g*dvergeten criminele land en volksverraders in politiek Den Haag.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een dame, die in het bezit is van alle belangrijke hersencellen, hetgeen we van onze heersende politici en vele goedgelovige idioten niet kunnen zeggen!

  Like

 5. cefas zegt:

  Een 88 jarige vrouw vertelt de waarheid.

  Like

 6. 88 jaar -zoals U zelf vermeldt en wij hier intussen allemaal ook wel weten- en nog steeds zo’n heldere kijk op de dingen! U bent een gezegend mens, Mevrouw Meiman!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Helemaal met u eens!

  Like

 8. laura van der storm zegt:

  Chapeau Lenie Meiman !! Zo is het en niet anders. In mijn optiek is de aankomende / gaande wereldrecessie een peulenschil in verhouding tot de islam deken die getrokken wordt over Nederland en Europa. Laura van der Storm 72 jaar.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  nee, zonder Oorlog valt deze strijd niet meer te winnen…
  mét u dus huil ik Lenie Meiman óók van binnen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Cathja zegt:

  Mevrouw Meiman, ik ben het volledig met u eens! U heeft goed onder woorden gebracht welk drama zich momenteel in ons land en in heel Europa aan het voltrekken is. Velen van middelbare en oudere leeftijd herinneren zich nog goed de na-oorlogse jaren, waarin men hard werkte om er weer bovenop te komen. Je hielp elkaar, want velen hadden veel verloren.

  Met de huidige instroom van enorme aantallen vreemdelingen, wat bij lange na niet allemaal vluchtelingen zijn, wordt er van ons, Nederlanders verwacht dat we hen welwillend tegemoet treden, en klaar staan om hen te helpen. Dat er landgenoten zijn die dit met plezier willen doen heeft me verbaasd. We horen en zien allemaal wat voor ellende zich afspeelt in de AZC’s en daar buiten. Welk geweld er wordt gebruikt tegen de bevolking. Diefstal en aanrandingen zijn aan de orde van de dag.
  Nee mevrouw Meiman, u zei het terecht, deze mensen gaan ons echt nooit wassen.

  Ze zijn niet gekomen om te dienen, maar om gediend te wórden!

  Like

  • delamontagne zegt:

   MAAR…………ook het Parijs waar Japanse touristen door de police worden begeleid en uitleg krijgen. [ In Japan/Korea = weinig criminaliteit, zijn ze niet gewend ]

   Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Mevrouw Meiman, u heeft gelijk. Als het aan mij lag waren alle Marokkanen en Turken die men massaal binnen haalde eind jaren zestig op een arbeidscontract te werk gesteld. Bij geen werk meer, gewoon oprotten. Dat geldt wat mij betreft overigens voor alle nationaliteiten. Net zoals men dat in Zwitserland doet. Het zou dan een zeldzaamheid zijn dat u in Rotterdam of Amsterdam een hoofddoek of een man in een witte jurk zou aantreffen. Voor gelukszoekers en andere handophouders hebben we sowieso geen plaats. Vluchtelingen zoals in het verleden uit het voormalige Joegoslavië? Geen enkel probleem, maar wel oprotten als de kust daar weer veilig is. En niet blijven hangen zoals veel gebeurde.
  De huidige “vluchtelingen” heb ik totaal geen boodschap aan. Als het aan mij lag gingen ze morgen allemaal per direct terug. Oh, ze willen niet terug? Dan gebruiken we gewoon geweld. Probleem opgelost. Kunnen we eindelijk eens een begin maken om het eigen krapuul eens te gaan resocialiseren. Want dat is er vanwege de ellen lange allochtonenproblematiek al jarenlang bij ingeschoten. Dan krijgen we eindelijk eens een keer rust in de tent zodat we met de wederopbouw van Nederland kunnen beginnen.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Enkele weken geleden las ik ergens dat Rotterdam de ( oplichter ), Tariq Ramedan, opnieuw wil benoemen in een-of-andere-functie in deze stad waar hij enkele jaren geleden ontslagen werd.
  ///////////
  Zou Tariq Ramadan door “Fransman” te worden, President Hollande kunnen gaan opvolgen ??????????
  De dubbele tong van rammeldan………

  Op de jaarlijkse bijeenkomst van “Moslims-uit-,t-Noorden”, die op 6 & 7 Februari te Lille werd gehouden, liet Tariq Ramadan [ burger van Zwitserland ], blijken dat hij de intentie had om de Franse Nationaliteit te verwerven.
  WANT, Frankrijk heeft grote behoefte om haar politici te verversen…………!
  Zou hij de “Oumma”-kandidaat van de Presidentsverkiezingen kunnen worden ?
  ……………….
  Maar we zijn nog steeds verbijsterd door de “zelfverzekerdheid” van deze Mohammedaan……..! die zich voor-liet-staan op zijn thése over de steniging van vrouwen in de islam, als bijdrage tot “.begrip” ! ! !
  Een sprankje hoop in de duisternis van Allah! !!

  Maar o.k , tot dusverre heeft hij nog niet de voorspellingen van Houellebeq en Sansal waar kunnen maken.
  Want…….zou hij inderdaad ooit President van Frankrijk worden, hij zou zijn masker laten vallen en de “mooipraterij” over de steniging van vrouwen, een der hoekstenen van de verderfelijke islam, in zijn ware aard laten zien.
  Laten we hope dat President Hollande niet in de valstrikken valt van deze kleinzoon van de oprichter van de “Moslim-Broederschap”
  wier motto ondubbelzinnig luidt:

  “ALLAH IS ONS DOEL, DE PROFEET ONZE LEIDER, DE KORAN ONZE GRONDWET, DE JIHAAD DE WEG DIE WE MOETEN GAAN EN DE MARTELAREN ONZE GROOTSTE HOOP”.

  Want met de overvloed van migranten, voor het grootste deel moslims, wordt de conditie van moslim-chaos geschapen door onze regeringen.
  Een islam die totaal tegengesteld is aan de Westerse waarden wordt bevoorderd door de politieke kliek die zich uiteindelijk helemaal onderworpen zal hebben [ aan-de-islam ]

  En de sharia, de islamitische wet, die voor deze Ramadan tot doelstelling is geworden, zal tot een nieuwe ‘HOLOCAUST’ onder de ongelovige [ Europeanen ] leiden……….
  Bron:
  Alain Lussay
  http://ripostelaique.com/la-pretention-du-frere-tariq-cest-ramadan-douze-mois-sur-douze.html

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Prima stuk en helemaal waar!

  Alleen de tekst zou heel misschien beter kunnen luiden:
  “Het verdriet dat onze verradelijke overheden ons aandoen en hebben aangedaan van af 1945”.

  Duitsland & Nederland zijn vanaf 1945 tot nu toe bezet gebied gebleven en moeten dansen naar de pijpen van de usa, dus de nwo.
  Er zitten een stel verradelijke ongekozen trekpoppen, soms ook wel genoemd “trekvogels” in de NL statengeneraal en de rest van de overheid, die daar zijn neergezet door vijandige entiteiten.
  Deze trekvogels zijn alleen maar bezig met het programma van de nwo uit to voeren.
  Als de nwo (waaronder sorosrat) vindt dat we overspoeld moeten worden door smerige analfabete asielratten dan zet men gewoon de grenzen open!!
  In principe alle cabinetten vanaf de 2e wereld oorlog, maar zeker vanaf 1975 zijn voornamelijk ongekozen trekpoppen/trekvogels. Wat er nu zit is helemaal bagger, zelfs alle gristenmannetjes/vrouwtjes zijn alleen maar bezig met eigen bevolking verraad!!
  De gewone mens leest de krant, kijkt de verradelijke indoctrinatie TV, wordt daardoor verkeerd voorgelicht en weet niet wat er werkelijk om hem heen gebeurd en gedraagt zich dus als een zombie. Het iedereen wakker krijgen zal onze taak zijn voor de komende tijd om het gevaar misschien nog te kunnen keren.

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Heel mooi gezegd!
  Het is de PLICHT van de ‘overheid’ om heel goed voor de eigen burgers te zorgen.
  Dat is niet meer dan normaal, en als je er zo over denkt, heeft dat NIETS met ‘egoïsme’ te maken!
  Eigen bevolking gaat voor! Zij betaalt hiervoor tenslotte heel veel geld aan die heersende schurkenbende!

  Like

  • Edjan zegt:

   Nja, Tistochwat, jnee, ik krijg toch steeds meer het idee dat een oude voorspelling is uitgekomen, en dat we voornamelijk door narcisten en psychopaten worden geregeerd. En die kun je véél voor de voeten werpen maar níet dat ze voor anderen zorgen en níet dat ze onvoldoende egoïstisch zijn en ook niet dat ze daar gewetenswroeging over hebben.
   Eigen bevolking? Veel geld betaald? Gewoon wat harder uitknijpen, komt vast nog meer geld uit.

   Like

 15. Japio zegt:

  Deze oudere dame heeft er nog een frisse kijk op. Het is gewoon waar, islam laat zich niet verenigen met anders denkenden. Kan deze dame de plek van clown Rutte niet innemen?

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Een andere “zienswijze”……………….

  Like

 17. Jade zegt:

  Zeer goed artikel, mevrouw Meiman.
  Helaas heeft meer dan de helft van de Nederlanders
  totaal nog niet in gaten welk gevaar er op de loer ligt.

  Like

 18. sjuad zegt:

  Blijf met je poten van onze bestuurders af,,,

  ? Handenwerk is genoeg Ronald.

  Like

 19. Jan simons zegt:

  Sorry mijn vrouw weet het gelukkig, heb dit al een aantal maanden tegen haar gezegd, wat hier luidt en duiderlijk geschreven word, mooi om ongeveer het zelfde te lezen, dat zelfde zei ik over het Syrië verhaal , alle landen zullen daar strijden met als doel daarvan dan de opmars naar Israël zal gaan plaats vinden, en je zal zien dat Europa zwaar in de financiële problemen gaat komen , ontwaarding van geld, door de oorlog die kost veel gaat euro kapot , mooi moment voor de micro chip, gelijk de wereldmunt daarin verwerken, kortom het word nog een zware tijd

  Like

 20. henk verhoef zegt:

  mooie verhalen allemaal
  Maar als ik naar de “hond peilingen “kijk dan is de nederlandse burger het er niet mee eens

  ze zijn blij met de “verrijkers” en offreren graag hun dochters en de luiers van oma
  oh ja de anti depriva moet gratis blijven

  Oh en ze vinden het niet erg om dakloos te worden als de Verrijkers het maar goed hebben

  We zijn ZOOOOO RIJK in neder;land- men vergeet er bij te zeggen — aan schulden

  wat een arm( geestelijk en financieel) land

  Like

 21. Doornroosje zegt:

  Goed geschreven waarheid mevrouw Meiman. Mocht ik ooit 88 worden, hoop ik zo bij de pinken te zijn als u.

  Like

 22. J.Dekker zegt:

  Ik vrees dat mevrouw Meiman het behoorlijk goed ziet allemaal.

  Like

 23. Pingback: De islam – het verdriet van Europa | Kattukse Vrienden voor Israël

 24. M.A.L. Sion zegt:

  Een prachtig artikel zeg ik evenals de vele reaguurders voor mij.
  Echter het zou goed zijn als we probeerden deze vele woorden om te zetten in daden.
  Geert wordt veroordeeld dat hij het woord VERZET in de mond heeft genomen.
  Dat is echter het voornaamste dat we nodig hebben.
  Een Nederland-breed verzet, daarom schrijf niet alleen mooie reacties maar sluit u aan bij een actie-verzetsgroep.
  Het is broodnodig., We moeten onze oorspronkelijke CULTUUR terugveroveren.
  Weg met de verradersregering en weg met islsam.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 25. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (19) | voorzieners

 26. Ton van Pelt zegt:

  Ik heb nu dit hele verhaal met de bijgevoerde commentaren gelezen, en wordt het nu niet eens tijd dat we er als Nederlandse bevolking eens de daad bij het woord gaan voeren en eindelijk eens dat zooitje in Den Haag en Brussel en Berlijn gaan opruimen, Leger en Politie ga eens achte je eigen bevolking staan en probeer dat moslim gebroed terug te drijven de zee in , zeker die verachtelijke geluk zoekers en criminelen die denken dat ze alles maar mogen doen, ik wil wel voorop gaan de barricaden op, maar weet nu al dat ik de enige zal blijven zolang er nog van die maloten zijn die dat schorem in bescherming nemen en zich daarvoor meer uitsloven als voor hun eigen medemens uit eigen land die zich mogen melden bij de voedselbanken of onder een kartonnen doos onder de brug mogen slapen omdat ze hun eigen huis uitgezet worden door wat voor oorzaak dan ook. Voor mij mag de Heer Wilders doorgaan met het de regering uit te maken voor een nep kabinet, en ja je ziet het dat islamgebroed neemt nu al de touwtje,s in handen door een voorzitster die eigenlijk niet eens in Nederland thuis hoort en de Heer Wilders probeert de mond te snoeren, oprotten met die lui ook de burgermeester van Rotterdam kan maar beter of zelf opstappen ook al doet hij het niet slecht, en dat hij dan gelijk dat islam gebroed wat zich volksvertegenwoordiger noemt meeneemt voor dat er koppen gaan vallen, want dat het die kant op gaat zal niet lang meer duren ben ik bang, kijk eens naar het begin van de franse revolutie die begon op de zelfde wijze, ook de bevolking dom en arm en hongerig houden en zelf de zakken vullen, ik hoop dat ik het nog mag meemaken de herschrijving van de geschiedenis boeken over Nederland. Mevrouw Meiman ik sta volledig achter uw bericht ,en ja u hebt de tweede wereld oorlog mee gemaakt, en u zal het wel met mij eens zijn, ZE HEBBEN NIKS GELEERD, kom op mensen de barricaden op en verdrijf de ellende die dagelijks over u uit gestrooit wordt.

  Like

 27. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s