Hongarije verdedigt grenspolitiek van de Visegrád-landen

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Gergely Pröhle, de Hongaarse staatssecretaris voor EU-zaken, verdedigde de harde koers van de Visegrád-landen inzake grenssluitingen voor de trek van “vluchtelingen” en armoedemigranten. Sancties tegen deze landen door de EU zouden “onzin” zijn.

De Hongaarse regering heeft plannen van de Visegrád-landen verdedigd om de komst van “vluchtelingen” via de Balkan-route af te remmen. De Hongaarse staatssecretaris voor EU-zaken, Gergely Pröhle, bevestigde vandaag overwegingen de grenzen van Bulgarije en Macedonië met Griekenland af te sluiten.

“Het waren de Grieken, die überhaupt niet geprobeerd hebben om de mensenmassa´s tegen te houden of de Griekse grenzen te bewaken”, zei Pröhle. Als het om Europese solidariteit in verband met de opname van “vluchtelingen” zou gaan, zou men eerst met Griekenland over deze kwestie moeten praten.

Pröhle noemde bovendien sancties tegen Oost- en Midden-Europese landen die tegen de geplande verdeling van “vluchtelingen” zouden zijn, “onzin”. Dan zouden de EU-subsidies aan bijvoorbeeld Frankrijk ook geschrapt moeten worden, omdat het land eenzelfde opvatting zou vertegenwoordigen, benadrukte de staatssecretaris.

Hongarije geldt als een van de meest restrictieve landen wat betreft de doortocht en opname van “vluchtelingen” en armoedemigranten. Enkele maanden geleden sloot het land de grenzen helemaal af en bestraft het illegale grensoverschrijdingen met gevangenisstraf. Daarmee wil Boedapest een einde maken aan de trek van “vluchtelingen”.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongarije verdedigt grenspolitiek van de Visegrád-landen

 1. Jean zegt:

  In heel Europa moeten wij die achterlijke perverse wilde barbaren buiten houden, dus grenzen potdicht en de reeds aanwezige perverse barbaren verwijderen is nu aan de orde.
  Laten we als eerste die EU misdaadorganisatie uitschakelen en de misdadigers opsluiten, er zijn gemakkelijk 751 cellen in Europa vrij te maken om het misdadig verraderstuig in op te sluiten, eenmaal opgesloten gewoon de sleutel wegsmijten.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Het €U parlement is niks en heeft niks in te brengen, is er om de €U burger zand in de ogen te strooien, het €U gedrocht der ongekozenen een democratisch uiterlijk te geven.
   Denk overigens dat we eerst hier van die vuige landverraderskliek af moeten, dan komt de rest wel in orde.
   Alle respect voor de Visegrád-landen!

   Like

 2. joga zegt:

  Ze hebben groot gelijk en het gekke is bij ons reist er geen één door, oh wacht….

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  In plaats van erover te zaniken zou men de Visegradlanden moeten huldigen, zij doen tenminste iets aan het invasieprobleem.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kraftavilqa: 16.18. uur. Inderdaad. En ze maken terecht, een “lange neus”, naar de zelfbenoemde dictator MERKEL. Wat meent die madam wel, om even te bepalen, dat WIJ het maar te slikken hebben, dat heel Noord-Afrika hier komt binnen wandelen!

   Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Ik hoop dat de Visegradlanden voet bij stuk houden, Merkel komt al aardig alleen te staan,
  maar ik durf er wat onder te verwedden dat die smerige volks en landverraders in politiek Den Haag de schoenzolen van Merkel tot het eind toe zullen blijven likken.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Respect voor de landen die laten weten dat zij zich niet gek laten maken door Frau Merkel en haar royale uitnodigingsbeleid! Heel verstandig dat zij hun grenzen bewaken, en geen doorvoerlanden willen zijn voor de ‘gasten’ van de Duitsers.
  Als Merkel ze dan zo dolgraag allemaal wil opvangen, laat haar dan een flink aantal Herculesvliegtuigen naar Syrië sturen om ze op te halen. Dan hebben de andere landen geen hinder van alle ellende die die asieleisers onderweg veroorzaken.
  Denk alleen maar eens aan de buitensporige hoeveelheden rotzooi die ze achterlaten….!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Hungary Central Bank Stockpiles Guns, Bullets Citing Terror Risk

  Hungary’s central bank, already facing criticism for a spending spree ranging from real estate to fine art, is now beefing up its security force, citing Europe’s migrant crisis and potential bomb threats among the reasons.

  The National Bank of Hungary bought 200,000 rounds of live ammunition and 112 handguns for its security company, according to documents posted on a website for public procurements.

  http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-02-18/hungary-central-bank-stockpiles-guns-bullets-citing-terror-risk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s