PROPAGANDA VAN DE DUITSE OVERHEID

Screenshot_51

(Vertaling: “delamontagne”)

“Tegenwoordig is de Jihad  iets positiefs. Mohammed was in werkelijkheid een feminist. Alles is de schuld van het Westen.”

Het Duitse Federaal Agentschap voor Politieke Educatie heeft een video uitgegeven, waarin de oorsprong en de bedoeling van Jihad worden uitgelegd. Volgens de door de belastingbetalers gefinancierde video betekent Jihad historisch gezien het beschermen van de islam tegen aanvallen door anderen, opstaan voor vrijheid van meningsuiting en goed onderwijs, humanitair zijn, sociaal verantwoordelijk en progressief zijn, conflicten oplossen d.m.v. debatten, mensen die anders denken tolereren en de helpende hand bieden, zelfs aan de kille, hatende en intolerante mensen met wie ze in aanraking komen in het Westen. Volgens de video is het hoogste doel in de persoonlijke Jihad om in vrede samen te leven met anderen en zoveel mogelijk goede daden te verrichten.

De video bevestigt zelfs dat vanaf de 7e eeuw de “Jihad” niets anders was dan een vergunning om te doden, zonder enige beperking en dat de laatste Jihad pas in de 16e eeuw ten einde was. . .

Terwijl voor ´t merendeel naar moslim-“geleerden” wordt verwezen, zonder die bij naam te noemen, wil ze de kijker er wel aan herinneren dat de “militaire-Jihad” voor niets anders werd gevoerd dan om zich te verdedigen!

Hierna komt een jonge vrouw uitleggen dat voor haar de  Jihad-strijd niets anders is dan een actief lid van de maatschappij te zijn en deze ook te willen verbeteren.

Mijn persoonlijke “Jihad” begint ´s morgens vroeg door op te staan na de eerste oproep tot gebed in plaats van in bed te blijven liggen. . .

 

In plaats van aandacht te schenken aan ´t conventionele idee van een Jihad die door moslims wordt gevoerd om hun geloof te verdedigen en te verspreiden, zegt zij dat Jihad “een verzoening en compromis met de westerse beschaving” betekent.

“Mijn Jihad betekent voor mij: geduldig  te zijn met mijn medemens, zelfs als die me woedend maakt, en toch bij mijn standpunt te blijven, ondanks ´t compromis dat  ik sluit.”

De Duitse politiek lijkt er wel op gericht te zijn om te laten zien dat er een Jihad bestaat die niet gewelddadig is en die helemaal verwesterd is.

De vrouw pretendeert ook heel amicaal te zijn, behulpzaam en iedereen te willen helpen.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op PROPAGANDA VAN DE DUITSE OVERHEID

 1. Driek zegt:

  Wat een achterlijk wijf. We worden knap in de zeik genomen door die lui.
  Ik moet de site van E.J. Bron geloof ik maar een tijdje overslaan. Ik kan die flauwekul gewoon geestelijk niet meer verwerken.

  Like

 2. Thom zegt:

  Klopt als een zwerende vinger. wat een goeds is die jihad toch wel niet. Hele woonwijken beveiligen met Syriëgangers tegen geweld van Nederlanders met rotjes in de Nieuwjaarsnacht.
  Onze bejaarden wassen in verzorgingshuizen door in boerka geklede dames.
  Manmanman wat doen die jihadaanhangers toch een goed.

  Like

 3. Cool Pete zegt:

  Manipulatie en misleiding. Propaganda om ons te knechten.

  Like

 4. We weten immers, dat ze in hun eerste leugen niet gestikt zijn. Sterker, ze gaan zelfs zo ver om te beweren, dat de taqiyya -wat dit ís- niet bestaat!
  Maar ja, zolang hele hordes goedmenschen er in trappen…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Ongelooflijk zeg dit is erger en ziekelijker leugenachtiger dan in nazi duitsland, zie ref de tekst hierover van ejbron heden.

  Deze site EJbron moet een crowdfunding page openen om via publiekelijke donaties uit te groeien tot een grote, sterke waarheids site van heel Europa, incl alle ex Sovjet staten en om de georganiseerde genocide van het inheemse, ‘blanke’ Europese volk (heimat rassen in Avondlanden) op praktisch en effectieve wijze, fysisch te bestrijden.

  Ja, Wieroe en ik vinden EJbron een must voor elke Nederlander die het zat is om naar de onzin te kijken op de nederlandse staatspropaganda tv en sites. Bookmark ejbron nu meteen en vraag al je kennissen om het ook te doen en abonneer je erop via wordpress. Verspreid flyers in je wijk om EJbron te promoten, ook in alle buurthuizen, kerken, supermarkt advertentie borden enz en zeg erbij dat je niets illegaals doet. De politie kan jou niet arresteren als je hiermee bezig bent want het is niet strafbaar of in strijd met het Nederlands Wetboek van Strafrecht.

  EJbron is een waarheidssite, en recht door zee, en ik zie hier geen racistische teksten of haatzaaiende verhalen, nee alleen via de waarheid kan een wetenschapper zoals Wieroe de complexe problemen in onze zieke multiculturele maatschappij, de gekke MULTIKUKELUKU oplossen en hiervoor heeft een exacte denker alle harde socio/ economische/ etnische data nodig van deze multi etnische kakofonie in ruim 200 apen taaltjes.

  Hoe kan nou een europese staat zulke leugens over islamitische woestijn barbaren financieren?????
  Dit is puur LANDVERRAAD.

  Nee de inheemse Europeanen moeten dit niet pikken, zelf ben ik een viesbruin koelielandertje en ik denk erg multidimensionaal (laterale vectoriele viewpoints theorie), maar leugens over de geschiedenis mag een staat niet verkondigen. Alle wetenschappers en historici moeten nu krachtig hiertegen protesteren. Durven zij hun dichtgenaaide bekjes nu open te trekken in het openbaar???

  ———- REF Ejbron:
  TELEVISIE IN NAZI-DUITSLAND
  Geplaatst op 15 februari 2016

  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/15/televisie-in-nazi-duitsland/

  Like

 6. tjonge zegt:

  voorop gesteld, ik heb niks met welke geloof dan ook.
  maar waarom heb ik totaal geen moeite met strenggelovige amish, maar wel met moslims ?
  .
  amish stellen zich, net als moslims, volledig buiten de maatschappij, maar het grote verschil is dat amish GEEN aanspraak maken op de maatschappij, amish GEEN eisen stellen aan de maatschappij, amish GEEN OF HELEMAAL NIET koploper in de statistieken der criminaliteitcijfers zijn, amish absoluut GEEN geweld gebruik ongeacht wat er gebeurd tegen de maatschappij, amish een FANTASTISCHE arbeidsethos er op na houden, amish ontzettende MOREEL HOOGSTAANDE mensen zijn, amish de onkosten voor ziekenhuizen/doktoren altijd ZELF uit eigen zak betalen, etc, etc.
  .
  verander het woordje amish in moslims en verander de woorden geschreven in hoofdletters in een woord van tegen overgetelde betekenis, en zie daar….. DAAROM kan ik moslims niet luchten of zien !

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  “Tegenwoordig is de Jihad iets positiefs. Mohammed was in werkelijkheid een feminist. Alles is de schuld van het Westen.” Woehaha! Waar vinden ze nog een gek die dat gelooft?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s