“Vluchtelingen” en “asielzoekers” krijgen EIGEN HUIS plus carport, kelder en 300 m² tuin

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

“Het lijkt erop dat de autochtone bevolking überhaupt geen rol meer speelt.”

Waanzin welkomstcultuur: een knallende oorvijg voor alle oorspronkelijke Europeanen en een vijandige daad tegen het eigen volk.

“Vluchtelingen” worden voor kleinere delicten niet meer vervolgd, ze hoeven niet te lopen of met de bus – maar mogen op kosten van de Duitse belastingbetalers gratis met de taxi. Dat is geen grap, maar normaliteit in Duitsland.

Nu sijpelde informatie door dat “vluchtelingen” uit Syrië hun intrek kunnen nemen in gloednieuwe eigen woningen. Plus carport, 50 m² kelder, 300 m² tuin. Inclusief een compleet nieuwe inrichting ter waarde van tienduizenden euro´s. Wie dit niet gelooft, moet bovenstaande video maar eens bekijken.

Als we dit hier publiceren, is dat geen vreemdelingenhaat. Daar gaat het helemaal niet om. Het toont de haat en de verachting van onze politieke kaste tegen het eigen volk. Uniek in de mij bekende geschiedenis van de mensheid.

Onze politieke kaste gedraagt zich tegenover haar eigen volk als een vreemde en vijandige bezettingsmacht. Ze heeft al lang de oorlog aan haar eigen volk verklaard.

Merkel en haar vazallen moeten wegens samenzwering tegen de grondwet en het eigen volk allemaal voor een militair tribunaal komen. En zonder pardon tot de hoogste straf worden veroordeeld.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op “Vluchtelingen” en “asielzoekers” krijgen EIGEN HUIS plus carport, kelder en 300 m² tuin

 1. C.A.Barstow zegt:

  Wanneer houd dit onvoorstelbare volksverraad op?
  Het lijkt erop dat het tegenwoordig de normaalste zaak is om je eigen bevolking gewoon aan de kant zetten als niet ter zake doende.
  Het moment dat de bevolking in woede ontsteekt en wraak gaat nemen kan nooit ver meer zijn.
  Op dat moment zal de hel in Europa losbreken, genoeg is genoeg.

  Like

  • alexpeeters zegt:

   Schande gewoon. Het is een grote fabriek geworden. Behalve voor de burgers. En wij met zijn alle maar betalen. Gore hufters die linkse rakkers.

   Like

 2. Japio zegt:

  Waanzin ten top en onverkoopbaar naar de (dakloze) autochtone medemens.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Het zijn een stelletje landverraders in Duitsland en Merkel voorop, ik begrijp niet dat de Duitsers niet een keer wakker worden hoewel ik inderdaad denk dat dat er wel aan zit te komen.

  Like

  • Thom zegt:

   Het is hier precies hetzelfde. Als ze wakker zijn wat dan? gaan ze dan slaapwandelen? Die staatssecretaris Dijkhof rijdt een vrouw het ziekenhuis in die protesteert tegen een kolonisten verdeelstation. Rutte liegt over alle cijfers, de isioten kiezen een Marokkaanse als kamervoorzitter en Wilders heeft zogenaamd geen oplossingen. Nou die heeft hij wel, nl. minder, minder, minder. Grenzen dicht en eruit.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] dat “vluchtelingen” uit Syrië hun intrek kunnen nemen in gloednieuwe eigen woningen. Plus carport, 50 m² kelder, 300 m² tuin. Inclusief een compleet nieuwe inrichting ter waarde van tienduizenden euro´s. [/quote]

  Wát een belediging van de eigen bevolking die het (financieel) steeds zwaarder te verduren krijgt!
  De ‘vluchteling’ wordt -het is bijna niet te geloven- gewoon beschouwd als een zeldzame exotische levensvorm die op alle manieren in de watten gelegd moet worden!

  Aan het begin van de video dacht ik meteen: ze zullen toch zeker ook wel een gratis auto en gratis rijlessen krijgen?

  [sarcasme] Nu natuurlijk nog een gratis tuinarchitect en en gratis hovenier voor het tuinonderhoud. Een gratis werkster moet er uiteraard ook bij! Enne, géén vaste lasten voor de ‘vluchteling’ hoor! O ja, en hoe zit het met het zakgeld? Dat is toch wel toereikend, mag ik hopen?[/sarcasme]

  Like

 5. Cathja zegt:

  Als vandaag of morgen de emmer een keer overloopt, is de stroom kwaadheid van de autochtone bevolking niet meer te stoppen! Wie denkt dat de Duitsers zich jaar in jaar uit opzij laten zetten, zodat vreemdelingen bezit kunnen nemen van hun woningen en andere voorzieningen, kon dat wel eens goed mis hebben.
  Het valt me nog mee dat er niet al een grote opstand tegen de overheid is losgebarsten!
  Dat het broeit in Duitsland is wel zeker.
  De uitbarsting komt eraan.

  Like

 6. geentvkijker zegt:

  kssnapper niks van…..bij ons in de gemeente krijgen ze zelfs GEEN voorrang meer, op de gewone bevolking, om in aanmerking te komen voor een huis. Wij hebben hierover een brief ontvangen. I k vraag me nog steeds af, waar dat verschil in zit ?????
  Daarbij kan het ook nog zijn, dat er een verschil zit in de regels van Duitsland en Nederland ??

  Like

  • Steven zegt:

   Denk je dat echt?
   Ze sturen alleen maar briefjes rond om de bevolking gerust te stellen…maar in werkelijkheid gebeuren er hele andere dingen dan die op die briefjes staan vermeld.
   Het hele westen wordt inmiddels belazerd door de eigen overheid om opstandjes tegen te gaan en de mensen zoveel mogelijk gerust te stellen.
   Er gaan zelfs al privéjets naar die landen om asielzoekers terug te brengen.
   Het zal waarschijnlijk ook niet zolang meer duren voordat we ze ook met privéjets moeten gaan ophalen..zodat ze hier dan massaal een uitkering kunnen gaan aanvragen…

   Like

   • geentvkijker zegt:

    Je kan goed gelijk hebben,
    GVD was hartstikke officiele brief ! Net als anders, keurig
    ik geloof je, zou best kunnen !

    Like

 7. sjuad zegt:

  Eind van de lente kunnen dan eindelijk de noodmaatregelen in werking treden, de Federatie een feit. (zij doen er alles aan deze opstand van het gepeupel te plannen)
  Blijf met je poten van onze,,,,, hoogtijd om hen met de handen duidelijk te maken dat je ook met je vieze klauwen van onze burgerij af moet blijven, als voorschot op duitse idioterie.
  Eat that Ronald&dirty clan.

  Like

 8. rightie zegt:

  Wacht maar tot dit ook in Nederland zo ver komt. Nederland moet inleveren en de moslimimport, gekomen om de Nederlandse samenleving te islamiseren, gaat ontvangen. Moslims hoeven alleen maar te eisen. En men stond erbij en keek ernaar. Geen hond die er wat aan doet. Ik woon al ruim dertig jaar in het buitenland maar ik huil om mijn vaderland. Ik had gehoopt mijn oude dag in Nederland te kunnen doorbrengen (ik kan mezelf prima financieel bedruipen, zou de Nederlandse staat geen cent kosten en als dusdanig zou ik een netto aanwinst voor het land zijn) maar ik zie dat er van mijn oude landje niets meer over is. Alleen nog herinneringen zoals het vroeger was. Ik kan wel janken.

  Like

  • Ik woon al meer dan 30 jaar in Brasil,en heb er ècht geen behoefte aan om terug naar nederigland te gaan ,ook niet als visitant… zou me dood ergeren aan hoofddoekjes en baardapen…vind het wèl jammer voor de kleinkinderen…niet voor de groten…die zijn er blijkbaar mee eens om onderdrukt te worden…jammer,jammer,jammer.

   Like

 9. Wachteres zegt:

  En dan is de EU ook nog stomverbaasd als er een revolutie uitbreekt.

  Of zou zij daarop uit zijn?

  Like

  • Edjan zegt:

   Wachteres, het is mogelijk dat de eu een poging tot revolutie goed van pas zou komen. De eu zou bij de start ervan een paar dingen doen:

   Een propaganda-actie starten. De rebellen zijn terroristen. Ze doden bijna uitsluitend vrouwen en baby’s. Elke dag op het journaal zien we rennende, huilende vrouwen met brandende baby’s. De terroristen hebben elektriciteitscentrales en oliedepots in de lucht gejaagd. Ze gebruiken onschuldige burgers als menselijk schild. Ze martelen en doden gevangen genomen overheid-soldaten. Ze hebben wapens en tanks buitgemaakt.

   Dappere overheids-soldaten proberen te redden wat ze redden kunnen. Maar toch nemen de terroristen een paar strategische punten in en bedreigen nu een aantal grote steden. Het volk raakt in paniek en smeekt om maatregelen.

   De eu heeft hier begrip voor maar zou zoveel meer kunnen doen als er een politieke unie en een gemeenschappelijk leger zou komen. Ook moet er een gemeenschappelijke politie en geheime dienst komen. Het bedreigde volk zal smeken om deze maatregelen. Na een paar dagen debatteren zal de eu ze dan eindelijk nemen. De rebellen zal ze binnen een week laten verdampen. Een paar gevangen rebellen zal ze publiekelijk executeren. Het volk zal schreeuwen en applaudisseren. Het Vierde Rijk is een feit.

   Like

   • Edjan zegt:

    -Vervolg-
    Helaas heeft de economie grote schade geleden door de daden van de terroristen. Lonen, uitkeringen en pensioenen moeten helaas verlaagd worden. Huren en zorgpremies verhoogd. De controle moet worden verscherpt want er zijn een aantal terroristen ontsnapt en die leven nu tussen de burgers. Kranten, TV en internet komen onder rechtstreekse controle van de eu. Voor scholing is niet meer zoveel geld beschikbaar, het wordt bijna onmogelijk om kinderen na de lagere school verder te laten studeren.

    Aangezien er veel wanbetalers zijn, zal het financiële systeem hervormd worden: geld wordt afgeschaft, de overheid schrijft een beloning voor werken bij op een virtuele rekening en haalt daar zelf huur, verzekering en zorgpremie van af. Boodschappen worden ook automatisch afgeschreven.

    De economische segregatie vindt plaats onder algemene goedkeuring. Nog even en het volk is verstoken van geld, woningen en opleiding. Er zal nooit meer een poging tot revolutie kunnen zijn.

    Like

   • Dit wordt het, niks meer aan toe te voegen. Of misschien dat we allemaal een blauwe pet krijgen met die gouden sterretjes om af te zetten en in de handjes voor de buik te houden als we langs de weg staan om de Poederpruiken ruim baan en nederigheid te bieden als ze langsrazen in hun gouden Ferrari Testosteronossa’s terwijl ze ondertussen gepijpt worden door de meisjes van die welkomstborde. Ja, ook de Poederpruikesses.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 16 februari 2016 om 00:12

    Maar gelukkig zullen onze ‘dappere’ en ‘wijze’ ‘leiders’ tot aan hun kist flink kunnen genieten van ‘hun’ bijeen geharkte geld; op ‘legale’ wijze gestolen van de domme burger via de belastingdienst.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Vanmorgen schoot me iets te binnen. In het boek 1984 “ontbreekt” een stuk. Er bestaat in dat boek al geruime tijd een dystopie maar niet beschreven wordt hoe die er gekomen is. Er wordt gesproken van een “revolutie”.
    Bovenstaande fantasie is een mogelijkheid om daar te komen. Het zal er in de werkelijkheid natuurlijk weer (wat) anders uitzien. Dat we met volle snelheid op weg naar het ravijn zijn, is me wel duidelijk.

    Like

  • mike zegt:

   Daarom zal de doodstraf weer ingevoerd gaan worden, voor de eigen bevolking welteverstaan..

   Like

 10. Antivenin zegt:

  Dit soort volksverraad houdt pas op als de autochtone bevolking er een eind aan maakt. Voor het soort politici wat dit mogelijk maakt is ooit de guillotine uitgevonden! Wat een schandaal!

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Er blijft ook nog wat geld over om een buitenlandse kunstenaar aan-te-trekken die het Concert Gebouw in Berlijn “verfraait” ! !
  De Chinese kunstenaar, Ai Wei Wei, heeft “moderne” kunst geproduceerd door het Berlijnse Concert Gebouw met de reddingsvesten van migranten te bedekken.

  Like

 12. geentvkijker zegt:

  Zijn dat die NEP – reddingsvesten, waar ze die mensen EXPRES mee hebben laten verzuipen,
  ook nog ??? Het waren dus ook nog ontredderingsvesten, bleek laatst.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik weet niet hoe te reageren, ze komen, wat hebben wij te maken met wat zij hebben???? helemaal nietes. het is hun eigen beslissing’ ooK ik ben het er niet mee eens!!!!!!! Zij wensen hier te konen met hun armoede, moeten wij hier ook voor opdraaien???? Nee dank U!!!!!!!!!!!

  Like

 14. M. Verhoeven zegt:

  Autochtone krijgen gratis,helemaal gratis,euthanasie pil(zonder dokters voorschrift)

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ M. Verhoeven 16 februari 2016 om 09:22

   WAS DAT MAAR WAAR!

   Maar nee hoor, ‘humaan’ doodgaan mogen we niet!
   Maar ik heb ook geen zin in een leefwereld zoals in “1984”!

   Dus wat blijft er over?
   – voor de trein gaan liggen
   – van een hoog gebouw springen
   – een pillencocktail innemen (succes NIET verzekerd)
   – jezelf een kogel door je kop jagen (moet je wél zorgen dat je je hersenschors goed raakt; pistool tegen je keel houden en schuin omhoog richting achterhoofd mikken)
   – de heliummethode (erg veel voorbereiding; moet je technisch voor zijn)

   Like

 15. Sjaak zegt:

  HET KOMUNISMUS ONTVLOGEN
  HET SOZIALISMUS IN DE KONT GEKROPEN !
  OOK WEER ZO EEN WATERPREDIKER DIE WIJN DRINKT !

  Like

 16. B.E. Staniet zegt:

  De autochtone Nederlander is bij de politiek bekend als “BBE’er”. Dat staat voor Belasting Betalende Eenheid en wordt met een sofi-nummer digitaal gevolgd en uitgekleed. Er is geen enkele reden te verzinnen waarom de overheid zich nog voor Nederlanders zal inspannen, anders dan daar geld van weg te halen. Slechts voor ter dood veroordeelde pedofielen en drugdealers in het buitenland staat een regeringsvliegtuig klaar om ze op te halen. Een Nederlander (zo deze nog mag bestaan) bouwt hier echt geen extra rechten op door bv 40 jaar premies en belasting te betalen. Meer verwacht men van asielzoekers die met ‘hosana’ worden ingehaald of ongevlogen.

  Like

 17. Achmed Balzac zegt:

  Ieck heb in nieuwe haus geen dark geitekamer

  Like

 18. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 19. Theko Smit zegt:

  de oost blok landen denken er anders over en rusland ook het zijn ook nog christelijke landen veel mensen tenminste deze mensen zijn onze broeders en zusters groetend theko

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s