Geert Wilders bezoekt slachtoffers Jodenhaat

Screenshot_12

(Door: D. Frankenhuis)

De Joodse vrouw Diana Blog (86), die samen met haar man in augustus thuis in de Amsterdamse Heemstedestraat slachtoffer werd van een zeer gewelddadige antisemitische roofoverval, kreeg gisteren PVV-voorman Geert Wilders en zijn partijgenoot en Kamerlid Martin Bosma over de vloer.

“Slachtoffer Marokkanengeweld”, tweet Wilders over het bezoek. De patriottische politicus dankte via Twitter ook Jan Roos voor zijn hulp aan de twee Amsterdammers (de hulpactie bracht tot nu toe € 25.510,- op).

Het bejaarde stel leefde tot voor kort zelfstandig, maar dat is sinds de laffe criminele plundering voorbij. Echtgenoot Samuel (87), die als onderduiker de Tweede Wereldoorlog overleefde, is nu blind. Diana is dankzij het geweld door vermoedelijk twee Marokkanen gekluisterd aan een rolstoel. De vrouw overleefde als kind de verschrikkingen van Birkenau en Auschwitz.

Bron:
www.powned.tv
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Geert Wilders, Islam, islam-nazisme, Jodenhaat, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Geert Wilders bezoekt slachtoffers Jodenhaat

 1. Japio zegt:

  Hulde Geert, fantastisch dat er in ieder geval één politicus zijn verantwoordelijk neemt.

  Like

 2. wauso zegt:

  Die Wilders heeft qua intelligentie als partijleider meer in zijn Pink, dan de rest van het stel ! En dan is dit eigenlijk nog een belediging voor hem, want de rest zijn Vol-idioten !
  Hij is steeds in de picture, 700.000 Volgers op Twitter, en een uitstraling en inzichten (zie deze representatie), waarvan de Vol-Idioten mogen dromen !

  Like

 3. Lis zegt:

  Geweldig van meneer Wilders en meneer Bosma. Zij hebben oog voor echte slachtoffers. Heel fijn dat ze dit gedaan hebben.

  Like

 4. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF
  ‘De burger betaalt het gelag’

  Met een dubbel gevoel las G.J. van Nuland het artikel over het Syrisch gezin uit Tilburg ( Tel.11/2). “Een prachtige zoon Vincent geboren in een ’vijfsterrenhotel’ in Tilburg. Gratis verzorging nota bene. Mooi verhaal.” Minder mooi is volgens deze lezer dat “mensen die hun premie niet betalen plus de tienduizenden asielzoekers, die recht hebben op gratis zorg. De gewone burger betaalt het gelag.” Hoe denkt u hierover?

  G.J. van Nuland uit Rosmalen schrijft:

  “Het lijkt erop dat deze familie alles zal doen om goed te integreren in onze samenleving, koren op de molen van Samsom.

  Een schril contrast met mijn ervaring. Een hardwerkende burger, meer dan veertig jaar premie betaald, plotseling geconfronteerd met prostaatkanker. Ruim een half jaar na een zeer zware operatie werd ik geconfronteerd met een eigen bijdrage in de operatiekosten van € 4.500.

  Het Zilveren Kruis bleek geen contract te hebben afgesloten met het JBZ in Den Bosch, waar de operatie plaatsvond. Ben ik naïef geweest? Of zit het JBZ goed fout omdat is verzuimd om mij tijdig te informeren? Gaan onze verzekeraars zo om met hun cliënten die jarenlang trouw hun premie betaald hebben?
  Ik begin het nu te begrijpen. Honderdduizenden mensen die hun premie niet betalen plus tienduizenden asielzoekers, die recht hebben op gratis zorg. De gewone burger betaalt het gelag. Wie kan mij dit uitleggen? Hoe lang pikken wij dit nog?

  Like

 5. Ze hebben net als vele anderen ook beiden de crowdfunding voor deze slachtoffers van islamgeweld met een bedrag gesteund. Geweldig dat ze dit doen, waar waren de zogenaamde leiders van Nederland…..kopje thee drinken Cohen, Aboutaleb, Hoogheden misschien….. want zodra het een moslim echtpaar was geweest haden die daar namelijk wel gezeten……………

  Like

 6. carthago zegt:

  Super van Geert! En hij alleen doet het weer in de politiek. De rest van de laffe politieke honden kauwt nog eens op z’n staart.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wat ontzettend lief van Geert en Martin, dat zij deze zwaar getroffen mensen hebben bezocht! En wéér is het de PVV die aandacht schenkt aan de slachtoffers van deze brute overval.
  Fantastisch dat er meer dan € 25.000,– is opgehaald voor deze lieve Joodse mensen! Ze verdienen het om geholpen te worden. Zéker gezien hun zeer hoge leeftijd, is het voor hen bijna niet mogelijk om nog geld voor hun begrafenis bij elkaar te sparen. Heel mooi dat dankzij de zeer vele donaties er nu geen zorgen meer zijn hoe t.z.t. het een en ander betaalt moet worden.

  Lieve familie Blog, van harte wens ik jullie nog een aantal mooie jaren toe!

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Goed werk van Wilders en Bosma, zij pakken het werk op wat die volksverrader/islamknuffelaar van een Mark Rutte eigenlijk op zich moet nemen.
  Is overigens dat verachtelijk islamitisch marokkanen tuig al opgepakt en Nederland uitgetrapt?
  of wordt het niet eens tijd dat wijzelf dat vuile islamitische tuig opsporen en volledig lam trappen.
  oog om oog tand om tand.

  Like

 9. En wie is weer de enige politicus, die persoonlijk aandacht besteedt aan dit schrijnende geval?
  GEERT (PVV)!
  “Premier” Rutte, (VVD), Dood van Pierlala Samsom (PvdA) of Schelvisoog Pechtold (D66) zie je hier niet, hoor: Het gaat immers niet om moslims!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben dan ook nergens beelden tegen gekomen van rutte met b.v. een klein Joods jongetje of meisje dat ze echt niet bang hoeven te wezen dat ze nu allemaal in elkaar geslagen/vermoord worden.
   Dat wat hij eerder wel deed, dat ze niet bang hoefde te wezen om uit NL gezet te worden.
   Het boeit ‘m totaal niet wat er met de bevolking hier gebeurt.

   Like

  • Giny zegt:

   Jammer Theresa dat deze man zo weinig waardering krijgt!
   Afgelopen weekend was het WK schaatsen in Kolomna (Rusland)
   Geert heeft de Wereldkampioenen gefeliciteerd met hun overwinning, Mark Rutte
   was in geen velden of wegen te bekennen!
   Dan moet ik nageven dat Balkenenden dat wel deed!

   Like

 10. Driek zegt:

  Ik had eerst nog gedacht dat de moslimgemeenschap, er zijn zoveel van die Marokkaanse verenigingen, een bijdrage zou geven aan deze mensen. Maar nee hoor, nul komma niks. Achterlijk rot volk!

  Like

  • BertG. zegt:

   Daarom worden ze ook de zwijgende meerderheid van 75% genoemd.
   Je zal nooit iets van ze horen, nergens over.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek om 13:58 uur

   Moslims zullen zich er wel achter verschuilen dat de daders onbekend zijn. Mevrouw Blog heeft aangegeven dat het om Marokkanen gaat, maar dat neemt de islamitische gemeenschap natuurlijk niet zomaar over.
   Buiten dat, de slachtoffers zijn JODEN, en daar maakt geen enkele moslim zich druk om.
   Inderdaad, het is achterlijk rot volk!

   Like

 11. Geert Wilders bezoekt slachtoffers Jodenhaat, mooi om te lezen dat er nog een parlementariër is die deze twee oudjes een hart onder de riem steekt, de rest van de parlementaire ratten in het pak doet net alsof hun neus bloedt…

  Like

 12. AEO zegt:

  Helaas zal er weldra een stuk onbenul opstaan en zeggen dat Geert alleen maar voor politiek gewin bij deze mensen op bezoek ging. En als hij er niet op bezoek zou zijn geweest, dan zou er wel een andere idioot zijn, en hem verwijten dat hij niets om deze mensen geeft.
  Maar ik geef Geert een grote pluim, want hij is de enige politicus die naar deze mensen omkeek.
  De laffe overval was expliciet uit jodenhaat gepleegd en als ze ooit gepakt worden, dan zou ik ze het liefst gestraft zien worden op de manier zoals ze dat in Singapore doen. Jammer alleen, dat we hier niet over Singaporees recht kunnen beschikken.

  AEO

  Like

 13. kruisridder zegt:

  Er is maar één democratie in de wereld en dat is Israel. Nederland telt maar één democratische partij en dat is de PVV.

  Like

 14. Joshua zegt:

  Inderdaad verachtelijk, verrot volk en daar bedoel ik die verrotte islamieten mee!

  Like

 15. Roeland zegt:

  Geert Wilders je bent een moedig mens, maar dat heb ik je zeker tien (?) jaar geleden al eens gezegd en je een hand gegeven, toen je je helemaal in het wit door mijn toenmalige stad voor dat imposante oude stadhuis liep.

  Maar het gaat nu niet over mij. Dit bezoek was een plicht voor ieder politicus , die van Nederland houdt. Jij houdt van Nederland en zijn mensen en Martin Bosma ook.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Geweldige stap van Geert Wilders om deze slachtoffers van Jodenhaat te bezoeken. Hij noemt ze: Slachtoffers van Marokkanen Geweld. Dat is geen correcte benaming. Deze mensen zoals tientallen en misschien zelfs honderdduizenden anderen zijn SLACHTOFFERS VAN ISLAMITISCH GEWELD. Islamitische enclaves ontstaan en waar etnische zuivering is beslist geen Joegoslavische begrip. Ik voeg hierbij een stuk die gevoegd is aan de commentarengedeelte van een video

  “16 februari 2016. 02.00 UUR. Mijn vreugde was voor een zeer korte deur. Ali Chemicali is terug. en het eerste dat hij deed is de gasmachnine aanzetten. Hij spuit weer op los. Niets van de belooftes van de kant van de gemeente is gehouden. Het lijkt alsof ze bang zijn van deze psychopaat. Bang om zijn rechten te schenden. Mijn rechten doen er niet toe. Wie ben ik? Een persoon zonder rechten : net als andere stakkers die naast moslims moeten wonen en geen kant meer uit kunnen. Klinkt vreemd in de oren? Ik breng hier een citate uit een artikel gepost op FOK uit 19 oktober 2004. “Al jaren zijn wij op de vlucht voor de bloedwraak van een stel Marokanen. Ons hele leven is naar de bliksem. Het enige advies dat de politie ons ooit gaf, is dat wij beter kunnen emigreren. Als Nederlanders weggestuurd worden uit je eigen land omdat buitenlanders je bedreigen. Dit is zo gestoord”. Zie http://forum.fok.nl/topic/616580/1/999 DIT ADVIES IS GEGEVEN DOOR DEZELFDE WESTLANDSE POLITIE aan Brigitte de Birk (39) en haar ex-man Rinus Bauman (52) toen woonachtig in Honselersdijk. Als je met zo’n politie te maken hebt dan vraag je jijzelf af, welke recht van bestaan heeft zo’n politie? Waarvoor betalen mensen hier hoge gemeentebelastingen? Voor een politie en gemeentebestuur die de bewoners het plezier gunnen om naast psychopaten te wonen? Wat zou er hier gebeuren als er meer van deze soort gevaarlijke mensen hier een huis wordt toegewezen en later blijkt dat deze lui graag vrouwen verkrachten, kinderen lokken? Het is niet moeilijk het scenario de revue te laten passeren: “Sorry mevrouw, maar je moet eerst bij de Wijkagent zijn. Hij zal bepalen in welke mate bent u verkracht…of je kind gemolesteerd. Als hij zijn goedkeuring geeft, dan mag je een aangifte doen. INDERDAAD HET IS HIER EEN TOTAAL GESTOORD BOEL …voor het voetvolk althans…Voetvolk kunnen trouwens ook onder de pechvogels zitten die hier een huis hebben gekocht of gaan kopen. Met zo’n gemeentebestuur is het kopen van een huis in bepaalde delen van deze gemeente een risky businees; mits de koper de Sharia hangt”

  In andere stuk staat het advies direct in beweging te komen zodra een Islamitische asielzoekers gezin haar intrek neemt naast Nederlandse buren. Op het moment dat dat gebeurt, lopen de Nederlandse buren een groot kans hun burgerrechten te verliezen en voor het overheid VOGELVRIJ worden verklaard. De Islamitische asielzoekers krijgen automatisch meer burgerrechten dan de autochtone Nederlanders naast hen. Ze kunnen de grootste rottigheden met hen uitvreten. De Nederlanders hebben geen recht te protesteren. ZE ZIJN ALTIJD FOUT. Ze zijn racistisch en lijden aan Islamofobie. In dat geval kunnen de Nederlanders niets anders doen dan vluchten. .

  WIJ ZIJN GEEN BAAS MEER IN EIGEN HUIS. DENK AAN DE EVANGELIE VAN DARWIN OVER HET RECHT V.D. STERKE.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Ik zou erg blij zijn indien de PVV een meldpunt zal openen met de naam MELDPUNT SLACHTOFFERS ISLAMISERING IN NEDERLAND. Op deze wijze kan men accurate statistische cijfers over de Witte Vlucht krijgen.

  Like

  • Edjan zegt:

   @Thomasson. De daders waren Marokkanen. Marokkanen hebben niets met (ex)Joegoslavië te maken. Marokkanen hebben we hier al heel lang en die zijn verantwoordelijk voor een heleboel ellende. Qua veroorzaakte ellende zitten ze zelf bij de islam nog aan de top. En dat wil ik ook zo mogen benoemen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s