Meeste verdachten Keulen waren pas kort in Duitsland

Screenshot_1

(Door: Jeroen Wollaars)

De meeste verdachten van de aanrandingen en verkrachtingen in de Nieuwjaarsnacht in Keulen waren korter dan een jaar in Duitsland. Het zijn vooral Noord-Afrikanen. Ze waren illegaal naar Duitsland gereisd of hadden een asielaanvraag gedaan, staat in een verklaring van Keulse hoofdaanklager Ulrich Bremer.

Volgens Bremer zijn momenteel 73 verdachten in beeld. Van hen komen er 61 uit Noord-Afrika. Het zijn 30 Marokkanen, 27 Algerijnen, drie Tunesiërs en een Libiër. De andere verdachten zijn vier Irakezen, drie Syriërs, een Iraniër, een Montenegrijn en drie Duitsers.

Dit weekeinde ontstond er in Nederland discussie over de vraag of de verdachten vluchtelingen zijn. Aanleiding was een publicatie in Die Welt, waaruit al bleek dat slechts enkele verdachten uit een oorlogsgebied komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Meeste verdachten Keulen waren pas kort in Duitsland

 1. Edjan zegt:

  Leuke statistieken maar er zit er nog niet één in de bak.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  En links blijft maar hardnekkig over ‘zielige vluchtelingen’ praten.

  Hoeveel criminelen erbij zitten, daar maken de (s)linksen zich blijkbaar niet druk om..

  Waarschijnlijk gaan zij van de veronderstelling uit dat een cursus hen wel op het rechte pad zal brengen en houden.

  Like

 3. Japio zegt:

  NOS; “De meeste verdachten van de aanrandingen en verkrachtingen in de Nieuwjaarsnacht in Keulen waren korter dan een jaar in Duitsland. Het zijn vooral Noord-Afrikanen”. Dat wisten wij allang stelletje leugenachtige nieuws-makers. Hebben jullie toestemming gekregen van Den Haag om dit ouds (nieuws is het niet) te vertellen?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Bonusquote: zo beangstigend groot is het ‘Arabieren-probleem’ in Duitsland
  ‘Ik moet wel discrimineren aan de deur, uit zelfverdediging’

  ‘Ze lachen zich helemaal kapot om de Duitse normen en waarden: in het land waar ze vandaan komen worden ze door de politie eerst in het gezicht geslagen. In het land van herkomst gedragen ze zich totaal anders dan hier in Duitsland.’

  http://media.tpo.nl/2016/02/16/bonusquote-zo-beangstigend-groot-is-het-arabieren-probleem-in-duitsland/

  Like

 5. Anneke zegt:

  Meeste verdachten Keulen waren pas kort in Duitsland…en zorgen er rap voor dat Duitsland wordt zoals ZIJ het voor ogen hebben, namelijk een DUISTER-land. Heel Europa moet aan hun eisen voldoen….Mooie dromen zijn bedrog, want dit zal hun NIET lukken !!! “Het gehele politieke Multi-Financieel-Religie-object is AL MIS-lukt”. Zie al deze verdachten al tijden als HUURLINGEN van de NWO-maffia !!! De democratie is NOOIT een spontaan,welgemeende democratie geweest, maar zonder dat wij dit beseften altijd al een DEMON-CRATIE. “A CREATION of the NWO-demons”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s