ONDANK IS DES WERELDS LOON

Screenshot_17

Zeer ondankbare islamitische kinderen.

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik tot mijn verbijstering dat honderd en vijftig ontevreden asielzoekers meelopen in een demonstratie tegen de omstandigheden in de noodopvang Heumensoord. Hoewel de betoging gericht is tegen de omstandigheden, gaan de meeste spandoeken over de lange procedures. De protestmars gaat naar het raadhuis van Nijmegen. Vorige week klaagde de Ombudsman over de noodopvang, waar zo’n drieduizend asielzoekers verblijven in tenten.

Spitse lezer van deze ongenaakbare site van E.J. Bron, ik vind dat het terugsturen van die parasieten veel te lang duurt. Ze hebben hier niks te zoeken. Het zijn bedriegers. Doch onze bewindslieden zijn door geen wereldschokkende gebeurtenis uit hun geheiligde slaap te wekken. Pas als bij duizenden Nederlandse burgers de toorn ontvlamt, de verbittering en haat zijn uitweg zoekt in rebellie, omdat zij het gif der verderfelijke islam, waarmee zij druppel voor druppel zijn geïnjecteerd, niet langer accepteren – wanneer ook de mooipraters en sympathisanten dezer gruwelijke ideologie hun ‘Vaandel der Domheid’ strijken, omdat de knop der bedelstaf hen al wordt aangereikt; dan pas ontwaken zij ontgoocheld in een gehavend, verwaarloosd Nederland. Doch dan is het tij des onheils niet meer te keren.

Neen, lezer, die islamitische goudzoekers hebben geen reden tot protest. Doch zij eisen materiële welvaart. Beter ware geweest als die bedelende bedoeïenen in hun armzalige contreien waren gebleven. Ze hebben hier niks te zoeken. Je moet toch maar het lef hebben om als vreemdeling zonder geld hier in Nederland met spandoeken te gaan lopen. Want, let wel, lezer, het ontbreekt die evangelisten van Mohammed aan niets. Zij krijgen eten en drinken, medische verzorging, kleding en zakgeld, gratis vervoer en een gratis advocaat voor de verblijfsprocedure.

Niet zonder koude rilling lees ik dat in de jaren-40 het doorgangskamp Westerbork op die Drentse heidevlakte duizenden Joodse burgers herbergde, die daar maandenlang moesten bivakkeren om uiteindelijk op transport gesteld te worden naar de vernietigingskampen in Polen.

De Joden die lange tijd in Westerbork verbleven, bemerkten, na de schok van arrestatie en deportatie naar Drenthe enigszins te boven te zijn gekomen, dat de leefomstandigheden in Westerbork redelijk goed waren. Mishandelingen en moord kwamen er nauwelijks voor. Gezinnen bleven bij elkaar. Er was over het algemeen voldoende te eten. Daarnaast waren er vele voorzieningen, waaronder een winkel, scholen, een uitstekend ziekenhuis en een theater waar kwalitatief goede shows op de planken werden gebracht.

Screenshot_18

Joodse kinderen op transport naar doorgangskamp Westerbork.

Maar, lezer, let wel, uiteindelijk draaide het in Westerbork maar om één ding: het transport dat wekelijks vertrok. Soms wel twee. De angst op transport gesteld te worden beheerste het hele dagelijkse kampleven. Transport betekende je doodvonnis.

En daar hoeven die klagende ondankbare Mekkanen in Heumensoord niet bang voor te zijn. Want aan het eind van hun procedure wacht hun niet de dood in de gaskamer. Hoogstens een retourtje land van herkomst met geld toe. Ik vind het een reuze schande wat ons, Nederlanders, allemaal wordt aangedaan. Eens dienen Lodewijk Asscher en zijn ‘vrienden in het kwaad’ voor een rechtbank te worden gedaagd.

Lezer, zoals gewoonlijk voel ik weer een niet te beteugelen woede in mij opstijgen. Daarom laat ik het hierbij.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op ONDANK IS DES WERELDS LOON

 1. Anneke zegt:

  Verwent en verwaand….Het gevolg van decennia pamperen. “De arrogantie druipt en spuit bij velen van en uit het bekkie”.

  Like

 2. Steven zegt:

  Het hele verhaal in deze is niet de veiligheid die ze moesten opzoeken. Het klagen over de lange procedure is hen te doen om vrouw en 25 kids naar Nederland te halen. Als het je te doen was om de veiligheid, dan had het je geen reet uitgemaakt of het nu een maand of 8 jaar zou duren.
  Men is alleen maar uit op een verblijfsvergunning en om zo snel mogelijk het hele gezin (op de kosten van de nederlandse staat) hier heen te kunnen halen.
  Dit soort gasten moet je direct met 500 man in een boeing 747 retour zandbak sturen…uiteraard zonder geld mee..want zeg nou zelf..zijn wij daar verantwoordelijk voor? Ik snap uberhaupt al helemaal niet waarom die klanten geld mee naaar huis krijgen…gewoon opkrasssen.
  In sommige gevallen worden ze al met privéjets naar huis gebracht….en het zal mij dan wederom ook niet verbazen dat ze straks alleen maar even hoeven te bellen zodat Europa ze met een privéjet en het hele gezin naar de EU moeten vliegen. Eenmaal aangekomen wordt u naar uw riant ingerichte villa gebracht met bijbehorende uitkering van 6000 euro p.m….en dan nog willen ze je hoofd eraf hakken….kutvolk!
  Ik begrijp de naive houding van héél Europa ook echt niet…
  Het slapende volk wordt massaal misbruikt door zandbakbewoners…

  Like

 3. Anneke zegt:

  Kaaigoe geschreve !!! D’n Driek laot geliek het MENTALE-verschil HEEL duidelijk naar vore kome, tussen de GEDULDIGE Jood en de ON-GEDURIGE heet-gebakerde Arabier. Veel (orthodoxe) joden (tijdens beide wereldoorlogen beurs-geslagen en beroofd van AL wat zij hadden) reageerden BEHEERST, na hun ‘verlossingen’ / bevrijdingen. Zij waren DANKBAAR, met hun VRIJHEID en ‘liepen vol GOEDE MOED het nieuwe leven binnen’.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het verschil zit h’m in de religieuze-gebruiken/cultuur-gewoonten. De G’d van ISRAEL is zeer geduldig en vol GENADE; een Goed voorbeeld doet Goed volgen !!!

   Like

 4. Elena zegt:

  In alle opzichten zoooooooooo eens met Driek !
  Ik voel de pijn , wat de Joden meegemaakt hebben.

  Dan voel ik de onbeschrijfelijke woede door die verrotte parasieten in Heumensoord.
  Ik haat die parasieten !

  OMG…nu ben ik een fascist? het zal mij mijn derriere oxideren….lol.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Wat voor een gloeiende, gloeiende ratten zijn dit !
  Net als de palestijnen gebruiken ze kinderen als
  middel om medelijden te wekken !
  Weten jullie vieze vuile gore smeerlappen wat
  het woord honger betekent ?
  Kijk ! Ook uit Afrika !
  https://tse1.mm.bing.net/th?&id=OIP.M1d58782096a69d5bbaa4bd5256124232H2&w=300&h=225&c=0&pid=1.9&rs=0&p=0
  Komt jullie dat niet
  bekent voor ? Natuurlijk niet want schuiven
  nu liever jullie vet en volgevreten kinderen
  in geschenkte kleren en geschenkte kinderwagens
  als alibi troffee in jullie fucking front-Foto !
  Donder op wanneer het jullie niet past !

  Like

 6. Japio zegt:

  Ja Driek de achterlijkheid heeft toegeslagen in ons ooit zo vredig Nederland. En inderdaad komen de welkomheters en applaudiserenden tot bezinning als het veel en veel te laat is. Ik denk als het zo ver is dat dan er geen weg meer terug is. Niet dat ik bij de pakken ga neerzitten maar er is werkelijk geen één teken dat er op wijst dat er snel verandering in gaat komen. Die achterlijke Merkel en de EU-kliek zetten gewoon hun plannetjes door. Knechten door islamisering moeten de goedegetrouwe burger op de knieën dwingen. De enige manier om deze hel te ontlopen is volgens mij, emigreren. Maar ja, dat kost geld en daar hebben wij werkende en belasting betalende burgers doorgaans niet zo veel van.

  Like

 7. Nikki zegt:

  Vannacht -7 C in Nijmegen. Middagtemperatuur vanmiddag in Damascus 24 C. Bij Damascus is ook opvang.

  Like

 8. ildiko zegt:

  Deze vluchtelingen zijn zelf de oorzaak van de oorlog, ze zullen hier hetzelfde doen als in hun vaderland, andere gelovigen haten, oorlog en ellende veroorzaken, geen seculiere samenleving tolereren en accepteren. Soennieten horen in een soennitisch land thuis, en dit is niet hier.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Zoals een Junk geld steelt uit de portemonnee van zijn ouders, zo steelt de overheid geld uit onze portemonnee voor hun – migranten – verslaving. En daar blijft het niet bij. Deze – migranten – eisen alhier een snelle verblijfsvergunning, een luxe auto, en een groot huis met een vette uitkering, met als extra eis een snelle gezinshereniging. Dat die misdadige overheid alsmaar door blijft gaan met het massaal importeren van Moslims, alsmede op al hun schofterige eisen blijft ingaan, is het zoveelste bewijs dat Nederland op korte termijn het walhalla van de Sharia gaat worden, waar wij als oorspronkelijke bewoners de speelbal gaan worden van die Isla(ter)mieten !

  Like

 10. Doornroosje zegt:

  Mee eens Driek

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “I’m here in Heumensoord since 5 months.”

  Wees dan maar dankbaar dat je:
  …in al die tijd nog niet om het leven bent gekomen bij een bombardement.
  …in al die tijd geen dag echte honger hebt gekend.
  …niet meer in gammele bootjes hoeft te vluchten; hier ben je veilig.
  …kleren, eten, drinken, een bed, gelegenheid om je te wassen, gezondheidszorg en noem maar op hebt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een rekening voor je neus krijgt.

  Kortom: wees godverdomme dankbaar! Er zijn slechtere plaatsen dan Heumensoord.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Asscher zijn opa stuurde duizenden Joden de dood in. Daarom mocht hij zich na de oorlog geen Jood meer noemen. Werd uit de Joodse registers geschrapt en mocht nergens in Nederland op een Joodse begraafplaats begraven worden en nog loopt die nepjood Asscher met een keppeltje op.

  Like

  • Japio zegt:

   Kruisridder, vandaar dat islam knuffelen, om de Joden te schofferen en weg te jagen. Ooit zal die knakker en zijn metgezellen de prijs betalen voor hun wandaden. Zo verliep het ook met NSBers na 1945.

   Like

  • Driek zegt:

   Kruisridder zegt: Asscher zijn opa stuurde duizenden Joden de dood in. Daarom mocht hij zich na de oorlog geen Jood meer noemen.

   U verkondigt onzin, beste Kruisridder, ik heb de historie van de familie Asscher hier al verscheidene keren uiteengezet. Ik heb er nu geen zin meer in. Misschien kunt u op internet het boek “De Joodse Raad” van Hans Knoop aanklikken, dan bent u beter geïnformeerd.
   Bram Asscher werd na de oorlog uitgesloten van het bekleden van Joodse ambten of functies. Hij trad na de oorlog, toen hij rekening en verantwoording diende af te leggen, demonstratief uit de Joodse gemeente en liet zich uit protest niet begraven op de Joodse begraafplaats te Muiderberg, doch op de algemene begraafplaats Zorgvlied.
   En hier laat ik het bij. Ik ben geen vriend van de familie Asscher, maar we moeten het niet erger maken dan het is.

   Like

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We WISTEN het, maar ’t klopt gewoon,
  zoals het altijd is gegaan:
  de nieuwe Oorlog dient zich aan
  en élk “GEZAG” is weer verrast…
  want ’t heeft zó op de tent gepast !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 14. Gedateerd maar gezien de inhoud toch nog actueel m.i….

  Nieuws: Advocaat Theo Hiddema: ‘Er komt een revolutie aan..’

  Advocaat Theo Hiddema bij Harry Mens:

  ‘Er staat een staatsgreep voor de deur’..

  Afgelopen zondag was in het Tv-programma ‘Business Class’ van makelaar/zakenman Harry Mens advocaat Theo Hiddema te gast. Samen gezeten bij de open haard, liet Hiddema zich een uitlating ontsnappen, over het feit dat hij een klokkenluider op het ministerie van Veiligheid en Justitie kent.. Deze zou in staat zijn (geweest) om Ivo Opstelten, Fred Teeven én jawel, zelfs Mark Rutte de stuipen op het lijf te jagen. Hiddema verklaarde aan journalisten van HP/De Tijd dat het gaat om een man en veel opvallender.. Hiddema verklaarde: “Er staat een staatsgreep voor de deur.”.!! Lees verder >>> http://www.wanttoknow.nl/nieuws/advocaat-theo-hiddema-er-komt-een-revolutie-aan/

  Like

 15. Sabeltant zegt:

  Ze hebben geen opvang nodig. Ze zijn hier alleen voor onze gratis centen.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Er is niets verandert Driek.
  In Westerbork staan al sinds tijden grote schotels.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  De kinders kunnen er niks aan doen. De ouders, die moet je hebben. En de NSB-ers die vinden dat een Europa zonder grenzen geweldig is en vinden dat islamisten een aanwinst vormen.
  Iedereen terug naar de zandbak. Vandaag nog.
  Niettemin wens ik de koters betere ouders toe, dat dan weer wel.

  Like

 18. fransdewit zegt:

  De verrijking op de wereld, die sommige mensen brengen al dan niet vanuit het geloof, wordt met gemak aan voorbij gegaan en vergeten. Een andere cultuur die alleen maar ellende en overlast brengen worden geholpen. Daaruit blijkt weer dat het lastigste kind uit de klas, onterecht altijd alle aandacht krijgt en rond hem is het altijd pappen en nathouden.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Geen enkele vluchteling heeft recht en reden tot klagen. Nederland is een goudmijn vergeleken met de wereld waar die lui vandaan komen. Toch durven ze het aan om te protesteren, en er wordt nog naar hen geluisterd ook!
  Is het niet eens tijd dat we iets van dankbaarheid aan het Nederlandse volk van hen te horen krijgen?
  Of is dat teveel gevraagd?

  Like

 20. Republikein zegt:

  Dibi geeft raad![ zeker lid van een vrouwenblad geworden]
  Zo word je als vluchteling geaccepteerd door racistische Nederlanders
  Tofik Dibi, 05 January 2016
  http://degladiool.nl/handboek-voor-vluchtelingen/

  Like

 21. Jan zegt:

  Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen……
  Voorbeeld Augsburg, ies koeltoer

  Like

  • Cathja zegt:

   Weet je wat ónze cultuur is? Je eigen rotzooi opruimen! Wie hier niet werkt krijgt niets te vreten! Dan zullen we nog eens zien of ze niet aan de slag gaan.

   Like

 22. Anneke zegt:

  Heel mooi geschreven Driek, en ik ben het, zoals gewoonlijk, weer helemaal met jou eens……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s