Politie met 7 wagens naar “vluchtelingen”opvang Oss vanwege ruzie

Screenshot_16

De “vluchtelingen”opvang aan de Wetering in Oss.

OSS – Zeven politiewagens raceten zaterdagmiddag met zwaailicht en sirene naar de “vluchtelingen”opvang aan de Wetering in Oss. Dat gebeurde vanwege een ruzie tussen de acht jonge bewoners. De agenten die met veiligheidsvesten naar binnen gingen, zijn weer weg. Stichting Oosterpoort is met extra mensen aanwezig om de groep en het eigen personeel te begeleiden.

Het optreden van de politie gaf meerdere buurtbewoners een onveilig gevoel, en daar waren ze al bang voor voordat de jonge groep arriveerde. “Ze zijn hier nu 2½ week en het gaat al mis. Ze lopen ’s nachts op straat Allah Akbar te roepen en nu dit weer”, zegt omwonende Patrick Lambrechts. “Ik vrees toch voor de veiligheid van mijn en andere kinderen.”

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Politie met 7 wagens naar “vluchtelingen”opvang Oss vanwege ruzie

 1. ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/4222668/2016/01/11/Bezoekers-op-de-vuist-bij-azc-bijeenkomst-in-Utrecht.dhtml
  De informatiebijeenkomst in de Stefanuskerk in Overvecht over de opvang van 400 asielzoekers is maandagavond tumultueus verlopen. Buiten kwam het tot relletjes en vlogen voor- en tegenstanders elkaar in de haren. Binnen werden wethouder Diepeveen en een COA-medewerker herhaaldelijk overschreeuwd
  Ruim tweehonderd omwonenden kwamen af op de informatiebijeenkomst. Nog eens een paar honderd mensen lieten buiten hun tegenstem horen. Op het moment dat voorstanders van de opvang buiten van zich lieten horen en een spandoek ontrolden, liep het uit de hand.

  Het kwam tot relletjes, waarbij de azc-tegenstanders harde klappen uitdeelden. De politie kon even later een tweede confrontatie maar net voorkomen. Eén persoon werd aangehouden voor belediging en vernieling.

  Nog niet klaar
  De bijeenkomst binnen verliep rumoerig. De sprekers, wethouder Kees Diepeveen en COA-medewerker Jet van Doornik, werden regelmatig door het publiek uitgejoeld. Wethouder Diepeveen kijkt ondanks de onrust positief terug op de avond. ,,Ik denk dat een aantal mensen wel iets minder boos naar huis is gegaan, maar niet iedereen, dat realiseer ik me ook. We zijn nog niet klaar.”

  Het is al het hele weekend onrustig in de Utrechtse wijk Overvecht sinds vrijdag bekend is geworden dat er een noodopvanglocatie voor 400 vluchtelingen komt (vanaf eind juni dit jaar tot eind november 2018). De gemeente en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) willen de asielzoekers vestigen in een oud kantoorpand aan de Einsteindreef.

  Extra alert
  Voor de informatiebijeenkomst waren de lokale autoriteiten extra alert. De gemeente Utrecht, de politie en het Openbaar Ministerie hadden signalen ontvangen dat mogelijk ook anderen dan direct omwonenden naar de bewonersavond zouden komen. Mensen konden alleen binnenkomen als ze de wijkbrief over dit onderwerp bij zich hadden en zich konden legitimeren. Ook moesten ze aangeven waar ze woonden, om aan te tonen dat ze direct omwonenden waren.

  Bewoners van de wijk hingen zondagavond spandoeken op om hun onvrede te uiten. Ook hebben tegenstanders de facebookgroep ‘Zeg Nee tegen azc Overvecht’ opgericht.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft dient de politie in dit soort situaties niet in te grijpen. Elkaar uitroeien hoort immers bij hun cultuur. Gun ze dat plezier. Elke uitgeroeide bespaart ons bovendien een levenslange uitkering. Om over de gevolgschade maar te zwijgen.

  Like

 3. Pieter G zegt:

  Problemen met de islam: PVV stemmen de volgende keer.
  En als het vorige ronde massaal PVV geweest zou zijn waren de grenzen dicht geweest en was er geen AZC gekomen.
  Maar het gekke is weer 2 extra zetels voor weg met Nederland VVD.
  Blijkbaar zijn er nog niet genoeg problemen om het kwartje te laten vallen.

  Like

  • Anneke zegt:

   En HOPEN dat onze STEMMEN worden gehoord. Dus dat er bij de volgende verkiezings-ronde GEEN fraude aan de orde zal zijn !!!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Dat kun je dus alleen voorkomen als je mee gaat tellen op een stembureau of er toezicht op houdt!Allemaal aanmelden op een stembureau,dus!Het is het waard!

    Like

 4. jungleelephant zegt:

  Ik schreef het hier al eerder:walgelijk om hier te moeten wonen!Deze week krijgen we er weer 300 in de maag gesplitst zonder enige vorm van inspraak!Wethouder Peeters is in zijn nopjes:”hoe kun je zo onmenselijk zijn om hier op tegen te zijn”?Zo’n vent gun je toch wat?Maar niet veel goeds!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Fijn, die open grenzen.
  Zonder geweld gaat het niet veranderen, dat is mijn mening!
  Nog even dit!

  https://snarla.files.wordpress.com/2010/09/george-bush-miss-me-yet.jpg?w=410&h=308

  Like

 6. Elena zegt:

  Laten alle Anti-AZC ers zich maar luidkeels laten horen..
  Beschaafd blijven..werkt niet meer…dan maar de harde vorm.
  Elk AZC onderkomen wat gereed is… dient die zelfde nacht nog af te fikken.
  Het zij per ongeluk of expres….als het maar verdwijnt.

  AZC…WEG ERMEE !!!

  Like

 7. Anneke zegt:

  “‘Hé, Oss…de woonplaats van de ‘oud ‘ Satanic Party lijder Marijnissen” !!! Nadenkertje, wake-up rinkeltje…wie weet

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Die asielzoekerscentra zijn niet meer dan notoire nesten volgepropt met sharia oproerkraaiers. Ze worden bewust propvol gestopt met voor het merendeel hitsige jonge moslim-mannen, en midden in woonwijken gesitueerd, om bewust een horror situatie voor de omwonenden te situeren. Om ons eens extra in te wrijven dat het met onze zwaar bevochten vrijheid alweer snel afgelopen zal zijn.
  Vadertje Staat roept al sedert lange tijd die slogan van wijlen minister Colijn; Gaat u maar rustig slapen, er is niets aan de hand ! Geert Wilders moet niets van fysiek geweld weten tegen die import barbaren, maar diep in zijn hart, hij zal dat niet uitspreken, hoopt hij net als wij dat er verzetsgroepen komen zoals in de tweede wereldoorlog.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Ze lopen ’s nachts op straat Allah Akbar te roepen en nu dit weer”, zegt omwonende Patrick

  De bewoners van de opvang locatie zien de Nederlandse bodem inmiddels als islamitisch gewijde grond. Hetzelfde zoals ze ook Israël zien. De Israëlische grond interesseert de Arabier gene ene moer en ook Jeruzalem laten ze als vanouds vervuild achter als alle Joden gedood zouden zijn. Waar het om gaat is dat ze vanuit hun islamitische ideologie niet kunnen accepteren dat het oorspronkelijke Joodse bestuur in Israël hersteld is. Vrijwillig zullen de soldaten van Allah nooit meer vertrekken uit Nederland en de uitkeringen die ze hier hun leven lang ontvangen beschouwen ze als betalingen van de slaaf aan hun meester. In de islam is het de mores dat hij die sterk is ontvangt en hij die zwak is (Nederland is gecapituleerd voor de islam) moet geven. Moet geven om gedoogt te worden en moet geven om zich vrij te kopen van terreur. Het schuiven van hun islamitische vingers in menig meisje of vrouwen vagina in het Duitse Keulen was de ultieme test te achterhalen of Europa door de islam verslagen is. De test heeft uitgewezen dat Europa (Behalve de oude Oostblok landen) verslagen is en Duitsland in het bijzonder. Was hetzelfde gebeurd door Europese mannen met islamitische vrouwen als slachtoffer ergens in het Midden Oosten dan was geen enkele Europese man daar nog levend daarvandaan gekomen. Een volk dat zijn vrouwen laat verkrachten is definitief verloren.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hebben we nog meer bewijs nodig, dat we met een mosliminvasie te maken hebben?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Waarom met zeven (politie)wagens naar een ‘vluchtelingen-opvang’? Is twee wagens met elk twee agenten erin niet meer dan voldoende om dat handjevol asiel-tuig tot bedaren te brengen? Ze hebben toch voldoende middelen voorhanden om ze kalm te krijgen, of niet dan?

  Nu die bedriegers ’s nachts ook al op de straten rondzwerven, en de omwonenden uit de slaap houden met hun walgelijke geschreeuw, is het tijd om een avondklok in te stellen.
  Negen uur binnen zijn, zo niet, dan korten op van alles.
  WIE hebben het in dit land voor het zeggen?
  Juist……, WIJ! Je past je aan en anders volgt er straf. Net zolang drillen tot ze beseffen dat ze hier geen ene moer te vertellen hebben.
  Geven we toe (zoals veel te vaak gebeurt) dan hebben we verloren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s