Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

Screenshot_20

(Door: “Fubar”)

“Want in sommige culturen is het doodnormaal om vrouwen geen hand te geven.”

In ‘sommige’ culturen, Van der Laan? In de islam bedoel je. Waarom spreek je dat woord niet uit dan, lafaard? En omdat in de islam vrouwen minderwaardige wezens zijn, moeten wij daar relaxed mee omgaan en niet zo moeilijk doen. Dan moet de ontvangende maatschappij zich maar aanpassen, want waarom zou een mohammedaan, met dat expansionistische dwingende en niet-aan-te-passen geloof zich aanpassen hè, in het gastland? Als toekomstige slaven moeten wij er vast aan wennen wie hier zo meteen de baas zijn en alvast hun bevelen gehoorzamen en hun middeleeuwse doctrines accepteren?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

50 reacties op Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

 1. Edjan zegt:

  Och, in de Nigeriaanse cultuur en overigens in heel Afrika, is het normaal dat ouders die denken dat hun kindje behekst is, het folteren en de straat op schoppen. Ook als het kind nog geen 2 jaar oud is.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25210830/___Behekst__jongetje_gered__.html

  Ideetje? Van der Laan? Of ben je te druk met nep-bommen te leggen?

  Like

 2. Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, Ach dit is een oud psychologisch gezegde, in de tijd dat ‘k nog actief bezig was op het werk zei ‘k een voor de grap aan de meest virtueel ‘geïntegreerde’ Turk: Elke vrouw is een hoer, behalve je moeder. Hij vloog op als een raket en begon in het Turks te vloeken van jewelste, naderhand toen hij naar de chef gegaan was en mijn openlijk van racisme had beschuldigd heb ‘k moeten lullen als Brugman om ze beide duidelijk moeten maken hoe dit woord spelletje precies in elkaar stak. Viva het Nederlandse integratie beleid van meer dan 30 jaar in Nederland werken en wonen en nog zo achterlijk als het achtereind van een haram varken…

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Die landverrader van der Laan vergeet dat als die smerige islam barbaren hier straks de macht hebben zij bij figuren zoals hij even zo goed de kop afsnijden.
  van der Laan is een vieze islam reetlikker

  Like

 4. LUL!!! Zo moet je eens beginnen als je echt nog eens van plan bent om de discussie aan te gaan met Pegida NL:
  We maken op je eigen stoep gehakt van je -in ieder geval verbaal!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Nederland alweer het braafste jongetje van de EU klas, gezien dat er in een half jaar tijd 60.000 kansparels liefdevol met alle denkbare privileges werden opgenomen in de schoot van mutterchen Niedrichland…

  Like

 6. Joshua zegt:

  Waanzinnigheid ten top van de huidige door en door verrotte regeerders.
  Ja hoor achterlijke van der laan je zou je moeder af moeten schieten zo slecht is zij dat zij jou op de wereld heeft gezet, IMBECIEL.

  Like

 7. Breget zegt:

  Als mijn Moeder onrein zou zijn dan ben ik een kind van een onreine dus kunnen we er van uitgaan dat een islamiet die gebaart is uit een onreine een onreine is ,en die zou ik beslist geen hand geven .Jammer dat ik door de overheid en de EU gedwongen word met hen in één land te leven.

  Like

 8. hans zegt:

  Die man is overduidelijk een alcoholist! Dat kun je echt metten zien aan z`n gelaatstrekken.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Hoe je ook went of keert het blijft een linkse landverrader !!
  Links en/of islam het is de doodsteek voor een beschaafde samenleving !

  Like

 10. Elena zegt:

  ik zal een vent die islamiet is, nooit hand geven… daar ik niet zeker ben dat ik mijn hand terug krijg.

  Glibber van der Laan…..kots.

  Like

 11. Thoth zegt:

  De volgende keer zegt’ie het linkse fascistische opperhoofd hetzelfde wanneer een 70-jarige man een bruidsmeisje wil trouwen, precies hetzelfde : “we moeten hierin een een relaxtheid, gematigdheid trachten te bewerkstelligen”

  Bizar…

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  In sommige culturen is dat inderdaad helaas normaal ja, maar in die van ons niet! Hier beschouw ik het als een belediging, die soms liefst ook graag wederzijds zou zijn, maar ik discrimineer dan. Kies je “cultuur”, ik kies de hier geldende en als je niet met die van ons om kunt gaan, heb je hier niets te zoeken!

  Like

 13. elisah zegt:

  Even tussendoor:
  Straks om 20.30 uur bij opsporing verzocht laten ze beelden zien van de bommenlegger die de Pegida demonstratie verstoord heeft.

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Oké, oké….ik ben ook woedend, maar ik scheld niet mee !
  ik scheld niet, want mijn taal biedt mij genoeg
  want ‘k ben geen extremist die om schoffering vroeg…
  ik ben ’n vreedzaam mens, besef mijn eigen grens,
  maar wie erkent MIJ nog als on-aantastbaar mens ?
  .

  Jasterke
  .

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslims zijn achterlijke wezens

  Like

 16. ildiko zegt:

  steeds meer en meer middeleeuws toestanden, door de islam krijgt onze samenleving een spookachtige uitstraling. zwarte doeken, baarden top tot teen bedekt idioten op straat dat ik niet goed van wordt. weet iemand nog waar de grens is????

  Like

 17. D.DAY zegt:

  Het zoveelste bewijs geleverd door de linkse minkukels: het Westen is verplicht zich over te geven aan de islamitische barbaren!

  Like

 18. wim zegt:

  Hij zal kind bruiden ook wel een kwestie van cultuurverschil vinden. Is het natuurlijk ook. Vandaar dat we die achterlijke cultuur hier niet moeten importeren.

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  En in veel Europese culturen is het doodnormaal om de autochtone bevolking op te offeren aan islam barbaren ! Was het niet een filosoof uit de Griekse oudheid die ons zei; Een samenleving die homogeen is, daar heerst rust en vrede. Maar een samenleving waar de homogeniteit verdwenen is, daar heerst onrust, geweld, en anarchie.

  Beantwoorden

  Like

 20. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Export uitkeringen naar Marokko aan banden
  DEN HAAG –

  De export van uitkeringen naar Marokko wordt geleidelijk minder. Nederland wil eenzijdig een einde maken aan het verdrag over Nederlandse uitkeringen richting Marokko.

  Een duidelijke meerderheid in de Eerste Kamer ging dinsdag akkoord. De Tweede Kamer had onlangs al ingestemd met het voorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken).

  De PvdA-bewindsman streefde aanvankelijk naar een aangepast verdrag met Marokko over de sociale zekerheid. De bedoeling was de uitkeringen te verlagen omdat de levenskosten in Marokko lang niet zo hoog zijn als in Nederland.

  Vorig jaar lag er na jarenlang overleg een akkoord op tafel. Maar Marokko kwam met nieuwe eisen die voor de minister onacceptabel waren.

  Volgens Asscher staat de deur nog steeds open voor Marokko om opnieuw te onderhandelen. Het CDA ziet de opzegging van het verdrag dan ook als een paardenmiddel dat Marokko weer tot overleg moet bewegen.

  Als het verdrag voor 1 juli wordt opgezegd, geldt het niet meer vanaf 1 januari 2017. Het is niet zo dat alle uitkeringen richting Marokko dan meteen worden beëindigd. Lopende uitkeringen kunnen niet worden stopgezet. Jaarlijks vloeien enkele tientallen miljoenen euro’s aan uitkeringen naar Marokko.

  De PvdA stemde zowel in de Tweede als Eerste Kamer tegen het voorstel van de eigen minister. De sociaaldemocraten vrezen dat de samenwerking met Marokko er onder gaat lijden. Zij vinden het ook een klap in het gezicht voor de Marokkanen die Nederland mee hebben opgebouwd.

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  Vrouwen Egypte tegen sekswet
  NOS Nieuws 26-04-2012, 11:43 Aangepast op 26-04-2012, 12:01
  Buitenland
  De Nationale Raad voor Vrouwen in Egypte is woedend over een wetsvoorstel dat seks met overleden echtgenotes toestaat.
  Volgens het voorstel mag een man tot zes uur na de dood van zijn vrouw seks met haar hebben. De raad roept het parlement op het voorstel af te keuren.
  De indiener heeft zich mogelijk laten inspireren door de ideeën van een Marokkaanse moslimgeestelijke. Die stelde vorig jaar dat ‘afscheidsseks’ tussen man en vrouw is toegestaan. De kans dat het Egyptisch parlement met het voorstel instemt, wordt klein geacht.

  Like

  • elisah zegt:

   Oh nee toch, alsof er niet al genoeg smeerlapperij gaande is. Het kan dus toch nog erger, na pedofilie, incest, verkrachting en bestialiteit als klap op de vuurpijl nu ook nog necrofilie. Wat een perverse viezerikken zijn die moslimmannen.
   Geef me een teiltje.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   TOT 6 UUR N A DE DOOD ????????
   dat k a n niet eens ONMOGELIJK !!! misschien het EERSTE UUR ( HOE later in DAT uur HOE moeilijker ! ) ( walgelijkkkkkkk trouwens )
   NA ongeveer 1, 5 uur koelt de overledene dusdanig af, dat NORMALE TOEGANG niet mogelijk is, alles KRIMPT ! ( zelfs van het mannelijk geslachtsdeel, blijft NIETS over, de TEELBALLEN zakken weer terug IN HET LICHAAM ) …..het vrouwelijk deel KRIMPT !
   Een patholoog, lukt dat wel, in moordzaken……maar normale toegang NIET, zoals bij gemeenschap ! Zelfs borsten zakken weg tussen de ribben, ( de NEPPE niet dus )
   K U N je nagaan hoe een `achterlijk ` VOLK dat die booslims zijn……GEEN ENKELE KENNIS bezitten ze over het menselijk lichaam ( I Q van 65 a 85 ?????????
   vergeet het maar, ZE ZIJN RIJP voor het gesticht !!!!!!!!!!!!!!!
   IK WORDT HIER godverdomme KOTSMISSELIJK VAN !!! BOVENSTAANDE is dus al voor 5 uur GELOGEN, minimaal ! EN dan kunnen ze er voor mijn part 100 wetten op goedkeuren !
   ( ik heb mortuarium werk verricht van okt. 1979 tot dec. 1989, in de weekenden VRIJWILLIG ook nog ! ) ik denk tussen de 600 a 800 mensen afgelegd
   GELOOF BOVENSTAANDE NIET, WANT HET KAN NIET !!!!!!!!!!!!!

   Like

   • elisah zegt:

    Misschien omdat de omgevingstemperatuur daar veel hoger is, gaat het afkoelen van een lijk langzamer. Bijvoorbeeld 40graden, terwijl de lichaamstemperatuur 37 graden is. Begraven doen ze daar vanwege de temperaturen ook heel snel, niet zoals hier na een paar dagen. Maar het is en blijft, in en in triest dat zelf na haar dood een vrouw nog misbruikt mag worden.

    Like

 22. carthago zegt:

  Persoonlijk hoef ik als man ook echt geen handdruk van een kokosnoot of kalifaatrat, eenvoudigweg een te gore gedachte. Dus erg rouwig hoeven de vrouwen ook niet te zijn in de kalifaten.Mogelijkerwijs is dat ook de gedachtegang van de rioolrat vanderlaan, of hallicuneer ik weer?

  Like

 23. delamontagne zegt:

  Hij zou gezegd hebben:”Want in sommige culturen is het doodnormaal om vrouwen geen hand te geven.”
  Hij bedoelt uiteraard moslims.

  Maar in werkelijkheid zei hij:”We moeten het kunnen accepteren dat in sommige culturen ( mislam )……..VROUWEN….. geen hand schudden van mannen.
  EEN KLEINE NUANCE;

  M.A.W;
  in zijn zinsconstructie is vrouwen “onderwerp”.
  De aktie gaat dus van de vrouwen uit.
  Zij zijn dus min/of meer de schuldigen….
  ( om het voor de musulmannen iets te verzachten…)

  Like

 24. delamontagne zegt:

  Dit soort “vervoer” zal ook wel de goedkeuring van hem hebben.
  ( voor de volledigheid; het zijn geen vuilniszakken, maar……………………..! )

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  In sommige culturen is het ook normaal om klootzakken met een auto band te eren, vol met benzine om het lichaam heen en dan in de brand te steken ,.

  Moet je respecteren, kan er niet op wachten deze cultuur uiting ook in Nederland te mogen waarnemen !

  Like

 26. Bas zegt:

  De man in kwestie is een niet meer dan een door de regering aangestelde ambtenaar c.q. zegsman die de boel bij elkaar moet houden namens de Nederlandse regering en de Europese Unie. Meer niet ! Wie weet vormt dit nog een gewetensvraag voor hem, m.a.w. sta ik wel aan de goede kant.

  Like

 27. Jean zegt:

  Fubar, ik begrijp uw ongerustheid, ook ik ben zeer ongerust maar van een zaak ben ik zeker nl. NOOIT zal de barbaarse smeerlapperij hier aan de macht komen, m.i. zit het er dit jaar nog bovenop en wordt die rotzooi uit die grote zandbak van noord Afrika verdreven van ons grondgebied en daar zal ik met veel plezier en inzet aan meewerken al kan dat mijn dood betekenen want ik ben die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam kotsbeu en spuugzat en gelukkig ben ik niet alleen.
  Achterlijke eikels zoals die van der laan krijgt ook een ‘one way ticket’ richting zandbak.

  Like

 28. Anoniem zegt:

  Echt walgelijk
  Ik ben niet eens een hoer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s