VIDEO: Leiders van Britain First gearresteerd door de politie van Luton

 

Zowel Paul Golding als Jayda Fransen, de beide leiders van de Britse anti-islamisering beweging “Britain First”, werden gearresteerd door de politie van Luton wegens het delict van het dragen van “politieke uniformen” tijdens hun flyer-actie in Luton op 30 januari 2016. Ze werden beide ondervraagd door de politie en korte tijd later weer vrijgelaten.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “jowitteroos”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Leiders van Britain First gearresteerd door de politie van Luton

 1. Cathja zegt:

  Wat een schoften, om deze vredelievende mensen te arresteren! Laten ze eerst dat zooitje in het centrum van Luton maar eens aanpakken! Die moslims daar schuwen geen geweld, en de verwensingen vliegen je om de oren als ze beseffen dat ze met christenen te maken hebben.
  Maar niemand wordt opgepakt.

  Ziek land, Engeland!

  Like

  • Eh, het gaat nergens om, Cathja, maar enige Pegida-mensen, onder wie onze mede-reageerster Helena hebben afgelopen Zaterdag in Enschede iets soortgelijks aan de hand gehad.
   Als het goed is, ligt er op dit moment een protest-artikel van mijn hand bij onze webmaster; je leest het waarschijnlijk nog wel!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Edjan zegt:

   Dit soort mensen wordt opgepakt terwijl van de aanranders in Keulen nog MIEMAND in de bak zit. De europese overheden zijn doodziek!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Edjan om 14:15

    Ik krijg met de dag meer het gevoel dat er uitsluitend en alleen OPZET in het spel is! Als in diverse landen om soortgelijke ‘incidenten’ dezelfde strafmaatregelen worden toegepast, dan kán dat gewoon geen toeval zijn!
    Ik denk dat er (geheime) regels zijn opgesteld waaraan die dienders zich hebben te houden.
    Smerige hufters!

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Dat denk ik ook, Cathja, dat er een plan achter zit. Dat politici naïef zijn of doorgeschoten christelijk of humanistisch, daar geloof ik geen jota van. Dan waren ze nooit op die posities terecht gekomen. Dat ze geestesziek zouden zijn, wil ik nog wel geloven: narcistisch en psychopaat. Gewetenloos en gevoelloos. Alleen maar uit op eigen gewin.

    Ik heb soms het duistere gevoel dat onze politici ons willen knechten door al die mohammedanen in te voeren, maar dat ze het ook helemaal niet erg zouden vinden als wij dermate boos worden om de diefstallen, de verkrachtingen en de aanslagen, dat wij in opstand zouden komen.

    Ik heb gisteren een fantasie geschreven over hoe ze met een opstand om zouden kunnen gaan. In antwoord op Wachteres.
    https://ejbron.wordpress.com/2016/02/15/vluchtelingen-en-asielzoekers-krijgen-eigen-huis-plus-carport-kelder-en-300-m²-tuin/#comment-432537
    Hoe dan ook, het wordt heel erg lastig om dit nog te keren.

    Like

 2. elisah zegt:

  Je ziet dat er op meerdere plaatsen vreemde argumenten gebruikt worden om te kunnen saboteren.
  Ook het meten met twee maten is een schandaal.
  Als je beelden ziet van moslims in jurken (uniformen voor jihadisten) die haat uitdragen en spandoeken hebben met opruiende teksten, vraag je je af hoe het mogelijk is dat er tegen zo’n vijandige praktijken niets gebeurd.

  Like

 3. Elena zegt:

  OMG….men is daar al even glibberig als de linkse kliek bij ons.
  Hoezo…politieke uniformen?
  Het is wederom, gelijk bij ons…pure intimidatie !
  Prachtig dat alles op camera staat.
  Hopelijk breekt daar snel de pleuris uit ten gunste van Brittain First.

  Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  Voor die Engelsen kan je ook geen respect meer hebben , islam knuffelaars , dhimies ! ook die zullen er aan kapot gaan , kwestie van tijd .

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Dan kan de politie ook meteen de Wittegewadenbrigade en de Boerkabrigade oppakken want dat zijn ook politieke uniformen.

  Like

 6. Pogo zegt:

  De meest walgelijke dingen mogen de moslims schreeuwen daar in GB en deze twee kanjers worden voor het minste geringste opgepakt. Keer op keer.
  Gelukkig blijven ze doorgaan met hun acties.

  Like

 7. Fubar zegt:

  Hier, deze hebben ook allemaal een politiek uniform aan. Pak maar op:

  Like

 8. fransdewit zegt:

  De mensen die normaal communiceren, normaal hun mening geven en ook normaal luisteren naar de mening van anderen. Juist die mensen die zo normaal zijn en dingen constateren die niet goed zijn, die worden continue in de wielen gereden en het lastig gemaakt. De politieke kopstukken moeten zich schamen. En ook al die medelanders die in onze landen geboren zijn en hun mede inwoners zo omlaag halen en dwars zitten, juist die gasten moeten zich het meeste schamen. Dat is nog het grootste tuig. En dat meen ik serieus. Je verwacht toch dat die mensen ook een oprechte medeburger opleiding op school hebben gehad met maatschappijleer e.d. Hoe kunnen ze eigen volk zo degrinerend behandelen? Te laag voor woorden.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Dan krijgt de politie in Luton en overig UK het nog druk de komende tijd. Eerst de Brexit en dan de verkiezingen…… Als ze dan al die partijleden en kandidaten moeten gaan oppakken wegens het dragen van “politieke uniformen” dan zitten de gevangenissen zo vol. Of valt – zoals op de foto boven – deze rode kleding niet onder “politiek uniform”?????? Zelfs een anjer of rode roos op je kleding dragen is dan een politiek signaal en dus is je kleding een politiek uniform geworden.

  Like

 10. Jan zegt:

  Britain Ғirst day of action in Bradford – Activists and cars attacked!

  Let op die rare snuiter in het begin, moet agent voorstellen. Als je doorloopt (in eigen land) wordt je gearresteerd. Lulletje werkt voor landverraders als C. A. MORON

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s