VIDEO: “Let´s talk about migrants”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, emigratie, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: “Let´s talk about migrants”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Verschrikkelijk politiek correct !

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De Grote “omwisseling” [ van-de-bevolking ] ?
  De verschillen Moskou _ Parijs !
  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2016/02/grand-remplacement-métros.mp4?_=1

  Like

 3. VIDEO: “Let´s talk about migrants” Tja we doen niets anders!

  Like

 4. Anneke zegt:

  De letterlijk fysieke oorlogsvoering tussen het westen en oosten / – de joods-christelijke wereld en de islamitic-hell world is al tijden aan de gang. Het kookpunt / KOKENDE HOOGTE-PUNT is bijna bereikt. UITeindelijk zal de joods-chr.zijde OVERLEVEN en dus OVERwinnaar zijn en blijven !!! “Blijf de ogen gericht houden op ISRAEL”. Israel ons levende voorbeeld, poloitici kijk meer naar de actie’s van Nethanyahu. Hij laat zich niets wijsmaken; hetgeen zijn voorgangers wel deden.
  “Olmert zit nu niet zonder reden achter de tralies. Aan welke politieke-tak bungelde hij ??? Juist ja, aan de bloed-rode socialistische boom-tak”. Een vijand voor zijn vaderland; op politiek-vlak.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Deze video zou minstens éénmaal per dag op de Nederlandse Televisie vertoond moeten worden in plaats van de rommel die er nu op verschijnt.
  Het is goed om met de Joden mee te leven maar de boodschap is ook duidelijk dat WIJ DAARNA AAN DE BEURT ZIJN.
  Kijk niet langer weg maar doe mee in de strijd tegen de ISLAM.
  Alle ‘haatkazernes’ sluiten en alle korans verbranden.
  Islam, weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Zijn er toch nog zovelen die denken dat de vluchtelingenpolitiek een kolossale fout, i.p.v. eigenlijk vooropgezet is en dus bijvoorbeeld Medvedev blind geloven? http://nieuws.tpo.nl/2016/02/15/medvedev-eu-vluchtelingenpolitiek-kolossale-fout/

  Is de bevolking nu werkelijk zo dom (gemaakt en gehouden)? Ze kan maar niet beseffen dat ze zich eerst moet verenigen, stoppen met meedraaien in de criminele molen van ons parlement van volksverraders en zo de gijzeling van de democratie heeft te beëindigen, willen we de gelukzoekers kunnen terugsturen.

  In de serie van mijn lezingen: de islam, een achterlijke cultuur. Het probleem tussen de islam en de culterele kernnormen en -waarden van de oorspronkelijke Nederlanders wordt niet helder omschreven.

  Dat mensen zoals kamerlid Ozturk in hun onvermogen het probleem om dat te definieren dan uitspraken doen, bijvoorbeeld dat de tijd van ongestraft haatzaaien voorbij is, is begrijpelijk, maar volstrekt contra-productief.

  We kunnen daarom de achterlijke doctrine van de islam beter bekijken door de bril van de mensenrechten:

  Heeft u mensenrechten? Bent u daarmee geboren? Mag iemand van u stelen? Mag iemand u het zwijgen opleggen? Mag iemand u het leven afnemen? Mag iemand u als zijn of haar mindere bejegenen? Mag u iemand terroriseren? Als we deze vragen stellen en we kijken vervolgens hoe de volksvertegenwoordigers in ons poppenkastparlement acteren, dan hebben we simpel te constateren dat zij de mensenrechten schenden.

  Als we kijken naar religies, dan kunnen we vaststellen dat ook die zich niet houden aan het verdrag tot bescherming van de mensenrechten. Zo ook de Islam. Niets anders dan een achterlijke cultuur.

  Als we dat probleem willen oplossen hebben we een kader nodig waarbinnen wij kunnen beoordelen en samen besluiten wat wij wensen:

  Willen wij onze mensenrechten? Willen wij een samenleving, waarin onze mensenrechten beschermd en eerbiedigd worden? Willen wij overheersd worden door bevolkingsgroepen en hun religies met achterlijke doctrines, die onze mensenrechten niet respecteren of zelfs onder hun voorwaarden stellen?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Alles waar, en op je laatste vraag is het antwoord: nee.
   Waar wij allen zo moe van worden is, dat we ons te pletter ergeren en daar weer te pletter over praten, omdat we het gevoel hebben dat iedereen te stom is om de waarheid te begrijpen en in te zien, terwijl alles zo klaar als een klontje is!

   Like

 7. Jan zegt:

  Het blijft mij een raadsel waarom de politie dat uitschot niet liquideert

  Like

 8. fransdewit zegt:

  De verrijking op de wereld, die sommige mensen brengen al dan niet vanuit het geloof, wordt met gemak aan voorbij gegaan en vergeten. Een andere cultuur die alleen maar ellende en overlast brengen worden geholpen. Daaruit blijkt weer dat het lastigste kind uit de klas, onterecht altijd alle aandacht krijgt en rond hem is het altijd pappen en nathouden.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het lastigste kind zou eens een flink pak op zijn broek moeten krijgen en dan een uurtje of 2 in de hoek. Wie niet luisteren wil, moet voelen, dat heet ook opvoeden.

   Like

 9. BertG. zegt:

  De Duitse politie heeft onlangs een immigrant opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanrandingen en berovingen tijdens het Oudejaarsfeest in Keulen. De arrestatie van Taoufik M. kon plaatsvinden nadat een slachtoffer de man herkende tijdens een tv-optreden.

  M. beweerde op televisie “gedwongen” te zijn tot een leven van misdaad en claimde dat hij slechts steelt “om zichzelf te voeden”. De Polizei maakt echter gehakt van dit verhaal. Het Noord-Afrikaanse sujet zou volgens de autoriteiten al tweeëntwintig maal zijn opgepakt in Duitsland, onder meer voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/02/mocro_pocht_wordt_gepakt_voor.html

  Like

 10. Theoden zegt:

  Germans & Dutch? sinds wanneer zijn moslims Germans & Dutch. Wat een domme informatie. Lekker het echte probleem onbesproken laten dat de islam en moslims het werkelijke probleem zijn. GVD.

  Like

 11. Cathja zegt:

  TRIEST..!!

  Leven en laten leven…..; geldt dit dan niet voor het Joodse volk?
  Is er dan niets geleerd van de geschiedenis?
  Kijken we nog steeds de andere kant op als Joden groot onrecht wordt aangedaan, wereldwijd, maar ook in óns land?
  Wat zijn wij voor mensen als we het vertikken om voor hen op te komen als dat nodig is? Waarom schamen mensen zich om het op te nemen voor Joden, en te zeggen dat zij net zo zijn als wij zelf?

  Mensen, sluit onze Joodse medeburgers in uw harten, en laat hen weten dat zij worden gewaardeerd! Zij zijn volledig geïntegreerd in onze samenleving, en het zou een verlies zijn voor Nederland als onze Joodse landgenoten definitief zouden vertrekken.

  Wie zou trouwens durven te beweren dat zij onze samenleving tot last zijn…?

  Ik weet zeker dat het nu stil blijft……!!

  Like

 12. win zegt:

  goeie video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s