WRAAK!

Screenshot_61

Aan alle “asielzoekers”: Jullie verkrachtingen van kinderen en vrouwen zullen bitter gewroken worden.

In naam van het volk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op WRAAK!

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  al.lahgloeiendeal.lahal.lahverdommenogantoe
  +++

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  “Op deze mooie zaterdag”….die ineens een zwarte rouwrand kreeg!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dit soort berichten om wraak zat er gewoon aan te komen.
  Ik kijk er zeker niet van op.

  Like

 4. Avidia zegt:

  smerig rot volk, en dat komt allemaal onze kant op. maak je borst maar nat en de rest ook. Wat hebben wij te maken met dat rot volk, ze bezetten alles wat wij opgebouwd hebben en vernietigen onze waarde van het leven. Ik haat dat soort mensen!!!

  Like

 5. Elena zegt:

  Achterlijk en walchelijk die woestijn geluiden.

  Like

 6. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Net de laptop aangedaan en ik lees dit bericht. Kijk, lezer van E.J. Bron, hier ben ik nu blij mee. Vooral omdat ik tot die groep behoor. Dat is andere koek dan dat stompzinnige gedoe met die gelukszoekers die nooit en te nimmer iets zullen presteren. Gelukkig dat wij die artsen hebben. Ik ben er toch een beetje trots op. Want er is de laatste tijd weinig om trots op te zijn.

  Kans op overleven na beroerte neemt toe
  door René Steenhorst
  DEN HAAG –

  Artsen van negentien Nederlandse ziekenhuizen werken aan een sterk verbeterde behandeling van de beroerte. Zij verwijderen levensbedreigende stolsels uit bloedvaten in de hersenen.
  Hun werk trekt internationaal volop de aandacht. ,,De komende jaren zullen meer patiënten een beroerte overleven, en daarna weer zelfstandig door het leven kunnen”, zo luidt de verwachting van betrokken onderzoekers.

  Komend najaar starten zij een vervolgstudie bij circa 3500 patiënten; 2900 herseninfarctpatiënten en 600 met een hersenbloeding. ’Beroerte’ is de verzamelnaam van zowel herseninfarcten als hersenbloedingen. Vorig jaar toonde hun onderzoek al aan dat mensen met een ernstig herseninfarct beter en vlugger herstellen wanneer het afgesloten bloedvat snel toegankelijk wordt gemaakt. Juist dit onderzoek werd onlangs door het vooraanstaande medische tijdschrift New England Journal of Medicine uitgeroepen tot ’een van de invloedrijkste studies van 2015’.

  Bewezen werd toen dat bij deze patiënten minder hersenschade optreedt en zij daardoor minder neurologische klachten hebben en ook beter functioneren in het dagelijks leven na een herseninfarct.

  Like

  • Anneke zegt:

   Negen jaar geleden alweer, is er bij mij ’n flink stolsel weggehaald en ben nu ruim vijf-jaar helemaal vrij van anti-epileptica. Geen epileptisch ‘onweer’ meer hoeven te beleven, na de operatatieve verlossing !!! Uiteindelijke boosdoener; uitzaaïngen van schildklier-tumor…..

   Like

 7. delamontagne zegt:

  De ouders van 2 meisjes in Duitsland die door 2 asieligers werden…”lastig-gevallen””! , schrijven een brief aan Mevr. Merkel:
  ………….

  Celle: Übergriffe auf 2 elfjährige Mädchen – Eltern schreiben an Merkel

  15.02.2016
  In Celle wurden zwei elfährige Mädchen im Schwimmbad von Flüchtlingen begrabscht. Niemand ist zunächst eingeschritten. Ein Vater wendet sich nun an die Öffentlichkeit in einem Brief an Bundeskanzlerin Merkel. – Übergriffe in Schwimmbädern häufen sich.
   
  Facebook-Eintrag durch den betroffenen Vater:

  <class="contentpagetitle"Celle: Übergriffe auf 2 elfjährige Mädchen – Eltern schreiben an Merkel </class="contentpagetitle"

  15.02.2016
  In Celle wurden zwei elfährige Mädchen im Schwimmbad von Flüchtlingen begrabscht. Niemand ist zunächst eingeschritten. Ein Vater wendet sich nun an die Öffentlichkeit in einem Brief an Bundeskanzlerin Merkel. – Übergriffe in Schwimmbädern häufen sich.
  Facebook-Eintrag durch den betroffenen Vater:

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ze gaan zelfs zo ver dat ze vanmorgen in de krant schrijven:Het waren geen asielzoekers maar hoofdzakelijk Marokkanen en Algerijnen!!!Ze moeten toch wat,he?

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Jheronimus Bosch 2016 !
  Voorteken ?

  Like

 9. semper fi zegt:

  jippie gaan we BOEH roepen??
  Wanneer de wal het islamschip keert is nader hoop ik met u!
  als deplicht ons roept tot wraak moeten wij meer doen dan boeh roepen,overgens is het in dit geworden zooitje(land)amper strafbaar als je echt de beuk erin knalt!!
  taakstrafjes??
  Conclusie,zolang de verraders aan de macht zijn is het voor ons afzien!!
  Geert wordt gedemoniseerd,lees angst voor pluche!!
  Ben helmaal klaar met die islamzooi!
  LAAT DAT DUIDELIJK ZIJN,EN OOK DE ORANJES MOGEN OPTIEFEN !!
  AMEN

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Voordragen voor een Oscar !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. semper fi zegt:

  Ramadan!!!!
  Voor de Nederlanders RAMMEN DAN???
  Nee echte Nederlanders dus!Geen verraders!!
  oei ik dacht weet hardop!!
  Mazzeltof

  Like

 12. elisah zegt:

  Ik laat me verrassen.

  Like

 13. Y. De Rover zegt:

  Afschuwelijk voor Nederland wordt dat ook vijf keer per dag?

  Like

 14. Leo zegt:

  uhhh, hoe zet je dat ding af ??

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Zo zeg wat een hinderlijk klere geluid is dat een mens?

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  En wie gaat dat doen dan? Dat wraak nemen? Het zou het begin zijn van een burgeroorlog en dat zie ik zo gauw nog niet gebeuren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Willie zegt:

   Wat dacht je, JC ?? We weten wel beter ,niet ?? De rechter zal t wel uitvissen zeggen ze terwijl ze verder tv kijken of zo , hahhaha, laffe honden zijn t ,
   Maffia gezegde : Wraak is een gerecht dat t liefst IJSKOUD op gediend wordt , en zo moet t ook

   Like

 17. Mirjam zegt:

  Ik heb een idee, maar dan moet heel Nederland meedoen. En op zijn minst de gelijkgezinden hier op de site van E.J. Bron. Een fonds opzetten voor het publiceren van artikelen in een groot deel van de Nederlandse kranten, waarin de onvrede van de onze burgers wordt geuit tegen de overbevolking van de zogenaamde vluchtelingen hier en hun wangedrag in de naam van hun geloof en dan ook echt alles benoemen, zoals hun arrogantie en eisen, hun onderdrukking van hun vrouwen, anders gelovigen etc..Als iedereen iets doneert en E.J. zorgt voor een alomvattend artikel over alles wat de Nederlandse bevolking dwarszit. Wel zo geformuleerd dat geen enkele advocaat daar een proces tegen aan kan spannen. En dit dan publiceert in de meest belangrijke en minder belangrijke kranten in Nederland op de voorpagina’s. Dan moeten ze in de Den Haag hun oog er wel op laten vallen en zal het zeker de media halen en indirect dan ook het buitenland. Dit is een signaal, dat niet, zoals ze zeggen, het grootste gedeelte van de burgers van Nederland instemmen met de komst van de vluchtelingen, maar dat het tegendeel waar is. En dit artikel ondertekenen met Burgers van Nederland. Dus niet De burger, maar gewoon Burgers van Nederland. En aangezien de ene krant niet weet, wat de andere krant drukt, maar dit pas ziet als het gedrukt is, dan zou dit een goede zet zijn en kan links dit niet echt tegenhouden. Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht. Wat denken jullie?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zou mooi zijn als je een krant kunt vinden die dat gaat publiceren!Maar ik vermoed dat die er niet is!Ze zitten allemaal in de zak van de politiek!

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Het idee is wel leuk Mirjam. Den Haag weet echter precies wat er speelt onder het volk. Dat zal op hun geen invloed hebben. Bovendien zullen de diverse kranten dit soort artikelen niet plaatsen. Buiten het feit dat de privacy van de donateurs niet gewaarborgd kan worden. Volledige naam en adres kunnen dan gemakkelijk in handen van de vijand geraken. De kans dat daardoor je kop vervroegd afgesneje word, is dan aanzienlijk groter. En dat willen de meesten niet. Die hebben hun energie in een later stadium nog veel te hard nodig.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mirjam 16 februari 2016 om 22:42

   Het plaatsen van een goed opvallend artikel in een krant als De Telegraaf, ben je zo enkele duizenden euro per plaatsing kwijt; laat staan als je een kwart of een halve pagina op een opvallende plaats wilt.
   Aan een eenmalige plaatsing zul je niet voldoende hebben, want herhaling is de kracht van reclame (of van wat dan ook).

   Ik denk dat dit plan financieel niet haalbaar is en dat De Telegraaf en andere, in deze door Rutte ‘bestuurde’ linkse bananenrepubliek verschijnende, kranten hun handjes niet willen vuilmaken aan de waarheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s