Zo islamiseren de Nederlandse scholen. Verslag van dichtbij.

Screenshot_11

(Door: Joost Niemöller)

In welke wereld groeien leerlingen momenteel op in Nederlandse scholen? De docenten lijken in staat van toenemende verbijstering te verkeren. Autochtone leerlingen kiezen massaal voor de PVV, bij moslimkinderen is sprake van een toenemende islamisering. Aan beide kanten komt de informatie vooral binnen via de sociale media. Televisie en kranten spelen geen rol meer.

Dat valt op te maken uit een reportage van het Sociaal en Cultureel Planbureau, die twee weken terug verscheen.

Voor deze reportage werd een journaliste ingehuurd, Margalith Kleijwegt, die langs ging bij vier hbo’s, acht mbo’s en vijf vmbo’s. Ze sprak met directeuren, docenten, studenten en woonde lessen bij.

Wat mij vooral opviel aan deze rapportage was hoezeer de islamisering zich op deze openbare scholen heeft voltrokken in de hoofden van de moslimkinderen. Een begrip als vrijheid van meningsuiting betekent niets. Wat bijvoorbeeld blijkt uit een fragment als dit:

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zo islamiseren de Nederlandse scholen. Verslag van dichtbij.

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Aan het eind van de les werd ik door de boze studente apart genomen. ”

  De omgekeerde wereld, een studente die de docente apart neemt. De studente zou apart genómen moeten worden. Door een hele groep van haar moslimbroeders.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • hendrikush zegt:

   Vertel het gewoon aan de ouders.
   Die zullen hun kinderen ongetwijfeld mores bijbrengen en dreigen dat ze zo in de hel komen en dat ze de volgende keer de mullah zullen inschakelen.
   De oorverdovende stilte van de moslimgemeenschap heeft niets te maken met instemming en alles met schaamte over dit wangedrag.
   Hoop ik.
   Tevergeefs.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Wat kan ik me enorm boos maken over die slappe antwoorden van die docenten! Hebben ze nu geen van allen iets zinnigs te zeggen, zoals: “respecteer hier onze vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting eens”.
  In plaats van melding te maken van ongewenst gedrag, suddert die islam-ellende maar door, steeds meer jongeren meenemend. Vooral scholen kunnen broeinesten van het islam-kwaad worden/zijn. Daarop moet veel meer toezicht komen. De leerlingen bepalen niet wat zij willen horen en leren, maar de school en de docenten.
  Ook hier geldt: geef je ze -moslims- teveel toe, dan overheersen ze al snel het schoolklimaat.

  Die hele moslimtroep moet Europa uit! Wat zou dát een echte opluchting zijn!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Angst Cathja, die docenten moeten ook een keer naar huis zonder het idee dat ze gevolgd worden.
   Niemand die ze helpt als het daar dan mis gaat.

   Like

   • BertG. zegt:

    Toen ik op school waren alle adressen van alle leraren/leraressen gewoon te vinden in lijsten/boekjes van school. En nooit hadden ze ergens last van.
    Dit is al jaren nergens meer terug te vinden.
    Waarom zou dat nou zijn.

    Like

   • Cathja zegt:

    Dat is nog veel erger Bert! Wie wil er straks nog docent zijn, behalve een stelletje afgekeurde lummels met lange witte jurken, gehaakte mutsjes en lange baarden?

    Als dat gebeurt kun je het onderwijs wel ten grave dragen!

    Like

 3. “Nog steeds kan het er bij sommige docenten niet in, dat deze aardige jongen tot zoiets in staat was.”
  Och, bij mij wel, eerlijk gezegd: Aardig of niet, hij was móslim. En dan is alles mogelijk.
  En tegen die griet met die kalashnikov had ík in de plaats van die docente droogweg gezegd: “Dan zou ik me, als ik jou was, maar aanmelden bij Dyab Abou Jahjah. En nou de klas uit.”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. anna zegt:

  mijn autistische kleinzoon wordt op zijn school voor bijzonder onderwijs totaal gehersenspoeld door een stelletje linkse mutsen, niet te geloven waar die jongen mee thuis komt …. ga hier als ouder maar eens tegen in als je kind van 16 het niveau heeft van een 8 jarige ….. in en in triest

  Like

  • Cathja zegt:

   @ anna om 14:14 uur

   Een protest zou toch wel op zijn plaats zijn, Anna! Docenten horen zich ook aan regels te houden, en daar hoort hersenspoelen van een kind beslist niet bij.
   Stopt dit niet, dan zou ik de Onderwijs-inspectie hierover inlichten. Ik verwacht niet dat dit veel uithaalt, maar als niemand ooit een klacht indient, gaan er nergens alarmbellen rinkelen en gaan die linksen gewoon door!

   Like

 5. jungleelephant zegt:

  Totaal verziekt!Waarom houden onderwijskrachten niet vast aan onze cultuur,zeden,normen en waarden?Je laat je toch niet door je leerlingen op de kop zitten?

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Mijn ervaring is dat de tweedeling in het onderwijs alles heeft te maken met de islam; Zelfs op zeer jonge leeftijd is de haatkoter crimineel. Mede scholieren pesten, indien in de meerderheid is vanzelfsprekend, maar jatten, beroven en afpersen is ook halal. Die fies is van muh broer, jai mai gefuh die fies. Jai makuh mai mobiel stuk, jai betaluh. Ja heb mai huloge gestoluh, jai gevuh terug.
  Allemaal meegemaakt in het onderwijs van Rotterdam. Ook op een Jenaplanschool.
  Scholen kiezen altijd de kant van de haat, want zielig. Ouders zijn niet aanspreekbaar, want zielig en “nie begraaipuh”.
  Zeg maar maatschappijleer voor gevorderden. Maar dan anders.
  Vanwege de islam spelen Nederlandse kindertjes dus met elkaar. En alle linxe propaganda van de school is zinloos en ziekelijk, want kinderen weten heel goed wat rechtvaardig is en wat niet. Tenminste, onze kinderen, omdat die kind mogen zijn.

  Like

 7. Pingback: De besmetting via de wortels: ISLAMISERING VIA ONZE KINDEREN! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s